Malin Therese

Gårs dagen og dagens planer.

  • Skrevet 08.06.2014 klokka 12:17
  • Kategori: Hverdag

Hei ! Ble ingen blogging igår, rett og slett for jeg ikke gadd å ta meg tid til det. Kan heller informere dere om hva jeg gjordet i dette innlegget. Igår var det jo drømmevær her i Stavanger, så jeg fikk med meg ei veninne på stranda sammen med hundene og fikk badet, solt oss og grillet. Var der i 4,5 time på stranden. Det var utrolig deilig. Jeg må faktisk si at jeg husker ikke at jeg noen gang har ligget å solt meg på stranda her hjemme i Stavanger noen gang. Om jeg har solt meg her i Norge så er det når jeg har vært på sørlandet. Men det er absolutt noe jeg vil fortsette med. En kompis kom også innom en liten time etter han hadde vært å surfa på en strand rett bortforbi.

Planen idag var egentlig å surfe, og ta noen utepils i solen. Men selvfølgelig er det helt rolig på sjøen og solen har forsvunnet bak alle i halvgråe skyene idag, så alle planer jeg hadde for dagen har blitt avlyst nå. Så nå sitter jeg egentlig bare her i Sofaen og prøver å få laget meg noen nye planer. Får sikkert vaske litt klær evt trene litt om jeg gidder det etterpå. Kansje jeg tar turen ut ikveld, men det gjenstår å se. Skal holde dere oppdatert. 

Hvordan har helga deres vært ? Synes det er så sykt deilig å tenke på at man har fri imorgen også ! Utrolig deilig for meg som har jobbet hele helgen, å nå faktisk kan føle at jeg får litt helg i tillegg. Magisk !Kommentarer

Victoria Wisløff

08.06.2014 kl.12:40

Håper du får en kjempe fin søndag! Nyt fridagen :D

Skriv en ny kommentar

Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits