Malin Therese

Lang helg

  • Skrevet 09.06.2014 klokka 20:47
  • Kategori: Hverdag

Håper dere har hatt en bra langhelg alle sammen? Forrige innlegg var jo absolutt drit dårlig. Jeg sto faktisk på parkeringsplassen og venta på en kompis mens jeg blogget. ! Nå har jeg endelig kommet meg hjem igjen til internett og har tid til å fortelle dere hva som egentlig skjedde da jeg plutselig fikk disse spontane anfallene mine igjen.

Jeg arbeidet jo både fredag og lørdag. Planen på søndagen var jo å surfe og ta noen utepils, men siden været ikke var så veldig bra i Stavanger så ble jo begge planene mine avlyst. Jeg startet med å rydde litt i kleskapet mitt, men så plutselig så fikk jeg bare for meg at jeg ville reise en tur til Farsund. Spontan som jeg alltid er ringer jeg til mamma og pappa å spør dem om det er fint vær der, å det var det, så 5 minutter etter jeg la på tlf var snipp vesken pakket og jeg hadde satt meg i bilen på vei til farsund. Grunnen til jeg reiste til farsund er at vi har hatt campingvogn der siden jeg var bitteliten, og jeg kjenner utrolig mange av di lokale å synes det var lenge siden jeg hadde vært der sist.

Da jeg kom ned ble jeg med mamma, pappa, tanten min og søskenbarnet mitt på kina resturant før vi reiste tilbake på campingen. Jeg ble invitert bort til en kompis for å ta noen øl, så jeg benyttet anledningen for å treffe noen gode venner også i samme slengen. Kan ikke si det var så utrolig gøy på puben, så vi tok en taxi videre til noen venner av meg som var på hyttetur rett bortforbi. Dagen idag har jeg bare ligget å solt meg på stranden. Var også med en kompis på en annen strand å gikk tur med hundene. Det var utrolig morsomt da det var ganske store bølger og begge hundene skulle absolutt ha pinnene ! haha

Når jeg kjørte hjem idag var jeg så sinnsykt trøtt av jeg satt å duppet av hele tiden. Måtte stoppe 4 ganger på veien for å lufte meg å prøve å våkne litt, men det funket ikke så veldig bra. Skal love dere det var godt å komme hjem igjen å legge seg på sofaen. Nå har jeg og Lucy poppet litt popkorn og er klar for å begynne å se Orange is the new black sesong 2 som endelig har kommet ut på Netflix !!Kommentarer

FashionPlanet

09.06.2014 kl.20:50

Nå kan du være med i trekningen av Ray-Ban solbriller på bloggen min :-D

Polly

10.06.2014 kl.06:35

Det som er greit me langhelg at du kan finne på litt sånn spontan tur osv =) høres ut som du koste deg vertfall =) ikke lenge til helg igjen =)

Skriv en ny kommentar

Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits