Malin Therese

Tenk deg om !

  • Skrevet 12.06.2014 klokka 15:31
  • Kategori: Hverdag

Heihei !

Idag har jeg et tema som jeg vil ta opp. Dette er et tema som egenlig gjør meg utrolig sint av en eller annen grunn. Noen trener utrolig hardt for å nå di resultatene di har ønsket, mens noen har knapt vært inne på et treningsenter. Selv har jeg trent så å si hver eneste dag siden jeg var bitteliten. Turn, Volleyball, karate, fotball,trampett,thaiboksing, jogging og styrke er noen av sportene jeg har drevet med opp igjennom årene. Jeg trener utrolig hardt hver eneste dag for å prøve å nå di målene jeg selv har satt meg og det står utrolig stor respekt over alle di som klarer di målene som di har satt seg! Veldig stolt av dere alle.

Ufattelig  mange ganger har jeg hørt, spesielt jenter som er livredde for å komme seg på trening. Ikke fordi de er redde for å trene blandt folk, eller at noen skal dømme dem for noe. Men de er redde for at de skal bli bodybuildere eller se ut som svære muskelmenner!! Etter min mening er dette seriøst noe av det dummeste argumentet det går an å komme med. Jeg har faktisk lyst å legge meg ned å gråte når jeg hører slike ting.

Ikke bare at de er redde for det, men jeg synes også det er utrolig respektløst ovenfor de som har sterk nok vilje til å klare å bli fitness eller bodybuildere. Tror disse jentene som er livredde for å bli ''svære'' bare etter en liten times treningsøkt virkelig må tenke seg om et par ganger. De kan umulig ha trent mye i sitt liv. Håper ingen føler seg truffet av dette innlegget, men håper noen får opp øynene sine litt og tenker seg om .

Det ligger så sinnsykt mye arbeid bak en bodybuilder eller fitness kropp, faktisk mer enn man tror. Jeg har selv ikke lyst å bli så stor, men jeg trener så å si hver dag å har et ganske bra kosthold men allikevel langt i fra fitness man kan komme. Ja jeg har litt markerte muskler om jeg strammer armene, men det er vel greit me bittelitt muskler, eller hva? Man trenger jo ikke akkurat å se ut som en pinne med dritt på heller. Jeg synes værtfall ikke det er fint med verken jenter eller gutter som ser ut som di skal knekke sammen hvert sekund.

Så til alle dere jenter og gutter som er livredde for å gå på trening for at dere er redde for å bli ''bygde og svære''. dere kan bare se langt etter det. Kom dere på trening og dere vil finne ut hvor mye trening og arbeid og ikke minst tid som kreves for å bli slik som dere ''frykter''. Trening er sunt og INGEN, absolutt ingen har vondt av en liten treningsøkt iblandt.!

 Kommentarer

rikkejuliane

12.06.2014 kl.18:38

Helt enig! Add meg som venn så jeg kan lese mer av bloggen din, liker den!

Carmen

12.06.2014 kl.20:54

Blir også provosert av slike uttalelser da jeg vet hvor mye arbeid som ligge bak musklene til disse fitness damene. Men å si at jenter som ser ut som pinner som skal knekke ikke er fint syns jeg du skal holde for deg selv. Tynne jenter kan også ha dårlig selvtillit og problemer med å legge på seg osv .. Syns vi skal være fornøyde i den kroppen vi har. Vi er alle flotte uansett størrelse, muskler eller ikke. :)

Polly

13.06.2014 kl.07:01

Ja hadde det vert så lett så skulle Eg og trent ofte =) men enig der, tror nok ingen har noe å frykter når det gjelder og bli "stor" av å trene 1gang og 3 =)

Malin Therese

13.06.2014 kl.08:26

Polly: stemmer .)

Malin Therese

13.06.2014 kl.08:26

rikkejuliane: takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits