Malin Therese

Nytt Kamera ?

  • Skrevet 23.06.2014 klokka 21:23
  • Kategori: Hverdag

Hei og hå ! Har dere hatt en fin dag?

Nå har jeg endelig fått kommet meg tilbake på muay thai trening etter nesten 2 uker borte ! Alt for lenge og jeg kjente det var utrolig godt å komme tilbake. Jeg har tenkt en stund på å kjøpe meg et nytt speilreflekskamera. Jeg har jo nå Canon Eos 500D som jeg er veldig fornøyd med, men synes det er litt for stort å dra med meg over alt som da blir til at jeg ikke får tatt så mange bilder som jeg ønsker. Noen som har et lite speilreflekskamera som tar like bra eller bedre bilder enn det som jeg har nå som dere til anbefale meg ?

Nå skal jeg kose meg forand tven med noen varme maiskolber med smør og salt på ! nam nam :) Ønsker dere en fortsatt fin kveld !
 
Kommentarer

Alvilde

23.06.2014 kl.21:51

Hmm, vet ikke om det er bedre, men jeg bruker "Samsung Galaxy Camera", et smartkamera. Man kan også få det som telefon, og det er kjempegreit! Da trenger man liksom ikke å drasse på et tungt kamera :) Håper det var til nytte. Ha en fin kveld videre!

Malin Therese

23.06.2014 kl.21:56

Alvilde: ja tusen takk :) ! jeg har Iphone 5 å syns egentlig ikke det tar så bra bilder som samsung telefonene faktisk :)

Skriv en ny kommentar

Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits