Malin Therese

Cant Wait !

  • Skrevet 27.08.2014 klokka 19:05
  • Kategori: Hverdag

Leste 1 kapittel i Gym teori boken da jeg kjente at øyene begynte å skli igjen. Da var klokken rundt 15.00 og siden jeg var fornøyd med å lese dette kapittelet, så lot jeg meg selv ta en liten powernap, eller det skulle være en powenap. Satte på vekkerklokken 20 minutter etter, men typisk meg så klarte jeg jo selvfølgelig å sove helt til klokken var 17.50 ! Så der røyk jo den treningsøkten idag også. Fuck !!

Nå har jeg fått spist og gått tur med Lucy å tenkte å finne frem matte boken å jobbe litt med den. Matte er noe jeg sliter skikkelig med, så må bare pugge og pugge, å forhåpentligvis blir det lettere å forstå etterhvert. Skal værtfall klare å få en 3 i matte iår, å får jeg det, så tror jeg faktisk jeg blir verdenslykkeligste der og da, så gale er det !

Den headeren jeg snakka om her en annen dag har jeg rett og slett gitt opp ! Har nå kontaktet ei fantastisk jente som er super flink til å lage headere, så får hun lage den til meg, skal lage et eget innlegg om henne og headeren når hun er ferdig med den. Gleder meg til å se den. hihi 

ååå forresten !! Neste Torsdag skal jeg fortsette på tattooeringen... WÆÆHH cant wait :D !! 
 
Kommentarer

Emma Daasvatn

28.08.2014 kl.20:19

Hei, jeg lurte på om du var interessert i å ha en ´shoutout for shoutout´, hvor vi anbefaler hverandres blogger i et eget inlegg? Vinnvinn situasjon ettersom vi begge oppnår flere lesere på bloggene våre :)

Skriv en ny kommentar

Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits