Malin Therese

Elle melle

  • Skrevet 30.09.2014 klokka 17:12
  • Kategori: Hverdag

Halla !

Nå er jeg helt tappa for energi etter en lang dag på skolen. Det var utrolig deilig å komme hjem, så nå venter jeg på at maten skal bli ferdig i ovenen. Blir ikke noe særlig spennende idag, fiskepinner og potetmos, men til en forandring prøver jeg å sette fiskepinnene inn i stekeovnen denne gang isteden for å steke dem på panna, da jeg somregel har litt dårlig tid og ikke minst er sulten og ikke orker å vente så ender det opp med å enten svi dem, eller steke dem på en måte da alle bare går fra hverandre. haha MEN nokk om det !

Jeg vurderer fortsatt om jeg skal på trening eller ikke. Føler på en måte at jeg trenger all den treningen jeg kan få, men på en annen måte så føler jeg at jeg hadde trengt å slappet litt av og heller ta treningen imorgen.. klarer ikke helt å bestemme meg.. hva sier dere ?

Kansje jeg skal ta meg en ordentlig jentekveld alene å bare slappe av med en god og romantisk jentefilm, dusje, nappe øyenbryna og slike kjekke ting som jenter somregel gjør ! jepp det var en god ide √Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits