Malin Therese

Slik får du flere lesere

  • Skrevet 30.09.2014 klokka 19:51
  • Kategori: Hverdag

Mange lurer på hvordan man kan få flere lesere.  Nå skriver jeg kun ut ifra mine egne erfaringer, da jeg ikke vil anbefale dere ting jeg selv ikke har noe erfaring med.

♦ Først og fremst må man skrive om noe som kan falle leserene dine i smak. Dette er virkelig ikke enkelt, med mindre du har en utrolig fantasi eller et veldig spennende liv.

♦ Når man har publisert ett innlegg så er det nok mange som ikke gjør stort annet enn å vente på at noen skal like eller kommentere innlegget ditt. Her er det også viktig at du deler innleggene dine på forskjellige nettsider som instagram, facebook og twitter. Twitter bruker jeg ikke selv da jeg ikke fatter en dritt av den. Facebook får jeg så og si 80% av mine lesere. Her finnes det mange forskjellige grupper som f.eks bloggere i Norge der man kan bli medlem og publisere innlegget sitt hver gang du har skrevet et nytt. Du kan bli medlem ved å trykkeHER. Det er selvfølgelig mange andre slike sider også, det er bare å søke den opp så kommer dem en etter en. Publiser dem også på din egen facebook profil.

♦ Man kan også lage en egen ¨Fan page¨på facebook der folk kan like siden din for så og få opp hver gang du publiserer ett innlegg. Dette blir da helst for di faste leserene dine som kan gå inn å se når du har publisert noe her istedenfor å gå inn å sjekke hele tiden selv. Dere kan se hvordan min er ved å trykke HER.

♦ Det hjelper også utrolig på leserene dine å gjøre andre bloggere obs på din blogg. Gå inn på andre sine blogger, les innleggene deres og kommenter med fine kommentarer, så skal du se du får somregel noen flotte kommentarer tilbake. OBS !!!! ALDRI skriv: kan du vær snill å kommentere bloggen min osv osv.. når folk kommentere dette på min blogg så gidder jeg faktisk ikke å gå inn på bloggen deres en gang.. så spar folk for det.! Mye kjekkere å gå inn på bloggen din frivillig uten at du har bedt om dette .

Ellers så er det bare å krysse fingrer og tær for at leser tallet øker. Kan ta litt tid, men du vil garantert se at tallene øker når du publiserer innleggene dine på facebook.

Good Luck !
 

 

 

 

 
Kommentarer

Tonje Pettersen

30.09.2014 kl.20:36

Gode tips som funker :)

Malin Therese

30.09.2014 kl.22:24

Tonje Pettersen: ja :)

Jannicke

30.09.2014 kl.22:43

Gode tips :)

Malin Therese

01.10.2014 kl.14:30

Jannicke: takk :)

Skriv en ny kommentar

Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits