Malin Therese

Spontan tur

 • Skrevet 08.06.2014 klokka 19:33
 • Kategori: Blogg

Hei ! Rett etter jeg skrev det forrige innlegget så fikk jeg for meg at jeg ville reise til Farsund en tur å besøke mamma og pappa og noen venner her nede . Vi har feiret bursdagen til hunden vår idag som har blitt 14 år og så har vi vært å spist kinamat og nå skal jeg snart til noen lokale venner her å ta noen øl i solen :) ! Ønsker dere en fortsatt fin dag !

Ut på tur aldri sur !

 • Skrevet 09.10.2013 klokka 20:55
 • Kategori: Blogg

Har tatt en runde i byen i dag :) uvant å
Være der i edru tilstand ! Haha men stavanger by er en imponerende flott by :) tok litt bilder rundt for å vise dere hvordan stavanger ser ut for dere som ikke vet det ! Glemte jo selvfølgelig kameraet mitt så måtte bruke mobilen så derfor er ikke bildene den beste kvaliteten ! Etterpå gikk vi på besøk å besøkte silje og timian og den lille babyen maikel !!:D

Fotballkamp og sliten

 • Skrevet 07.10.2013 klokka 22:52
 • Kategori: Blogg

Huff ja .. Den kampen gikk jo ikke særlig bra nei !!:( gikk helt forferdelig første omgang , det andre laget bare pøste inn med mål ! Men vi tok overgrepet i 2 omgang ! Men det holdt ikke så vi tapte 1-10 :/ men kan trøste oss med at det laget vi spillte mot er det beste på tabellen og aldri har tapt en eneste kamp . Men nå er jeg dau trøtt å skal finne sengen :) dere får ha en god natt såå blogges vi i morgen :) !!

Natta bloggen

 • Skrevet 30.09.2013 klokka 23:39
 • Kategori: Blogg

Nå har jeg lagt meg i sengen i håp om å
Få såve litt denne natten værtfall ! Selv om jeg ikkje såv noe i natt så har jeg faktisk ikke vært trøtt i d hele tatt i dag ! I tilegg til jeg har vært på fotballtrening også , begynner å syns dette virker veldig merkelig nå etterhvert ! Men jeg snakket med mamma i telefonen å hun har jo alltiid så mange gode forklaringer på alt og kjenner meg tvers igjennom å nevnte at hvis jeg åpnet en bok når jeg la så skulle jeg ble fort trøtt ! Jeg hater jo å lese bøker , prøver og prøver gang på gang men jeg såvner etter max 10 minutt ! Haha så nå har jeg funnet frem fifty shades of grey boken min som jeg har prøvd å lest siden den kom ut , så såvner jeg sikkert snart ! Haha

Ha en fantastisk natt ! Drøm
Søtt alle bloggere
Taxi Malin

 • Skrevet 19.07.2013 klokka 18:35
 • Kategori: Blogg

Hallaa ! :)

I dag er det endelig drømme vær her i stavanger..Kjempe herligt ! Nå skal jeg snart ut å kjøre taxi, så vi får blogges senere ! 

Dere får ha en fantatisk helg !
Bitt av en hoggorm !

 • Skrevet 18.07.2013 klokka 20:43
 • Kategori: Blogg

Hei alle Sammen !

Jeg vil fortelle om en liten historie som skjedde meg meg på lørdag. For di som kjenner meg så vet alle at jeg er max uheldig hele tiden ! Men dette slår det meste av min uflax værtfall ! Det har seg slik at jeg og stine egentlig skulle ut på fredagen, men den festen vi skulle på ble avlyst, så siden vi ikke fant en ny fest, så ringte vi til en kompis av meg fra Farsund, å spurte om vi kunne komme å feste der å såve over i huset hans. Dette var jo ok, så vi pakket tingene og 10 min etter satt vi i bilen på vei til Farsund, egentlig bare for å feste og så reise hjem igjen på lørdagen. Men slik ble det jo selvfølgelig ikke. Det ble til at vi bare ble igjen der og gikk på en bitteliten festival som heter kjørrefjordfestivalen som ligger i Farsund.  Det var ingen kjente artister og egentlig bare skrike musikk, så var ikke helt min greie, så vi satt blandt en hel hau med folk rundt masse telter osv på campen. 

Inne på Campen var det ikke toaletter, så vi måtte ut i skogen for å tisse. I fulla så er jo ikke dette noe problem, så jeg gikk inn i skogen for å tisse, og setter meg ned, da jeg plutselig kjente noe som bet meg på låret. (rett under rumpa). Jeg tørde ikke å snu meg å se, for er det noe jeg er redd for er det slanger ! Jeg løp ut av skogen, å kjente at det var en skikkelig intens svie og det begynte å værke mer og mer. Jeg satt meg ned med di andre, men smertene var så store at meg og stine gikk bort til røde kors folkene som sto med et telt borte på festival området ! Her Måtte jeg legge meg ned å ha foten opp, mens di fortalte at jeg var blitt bitt av en hoggorm. Di fikk mer panikk enn meg og var livredd for jeg skulle være allergisk. 

Plutselig kom ambulansen kjørene og jeg måtte legge meg ned på sengen deres, og di kjørte meg til legevakten inni byen. Her fikk jeg en del tabeletter og motgift og siden jeg heldigvis ikke var allergisk så spørte vi om di kunne kjøre oss tilbake til festivalen. Heldigvis så var det 3 kjekke ambulansesjåførmenner så det ville di gledelig :D Så når vi kom tilbake til festivalen, så hadde tydeligvis alle fått med seg at jeg ble bitt av den hoggormen, så det var uuutroolig pinlig ! 

I ettertid har jeg bare hatt masse værking i foten og vært ganske kvalm og svimmel helt frem til i dag, såå nå håper jeg at giften er utav kroppen å jeg er blitt 100% frisk igjen ! Har også lagt med et bilde av bittet under så dere kan se di to bitemerkene. !

 
Follow me!!

 • Skrevet 05.03.2013 klokka 17:07
 • Kategori: Blogg

Føl meg på instagram så er dere kjempe greie folkens, så følger jeg dere  :D!!!

Tannkost90

 

09.02.2013

 • Skrevet 09.02.2013 klokka 16:28
 • Kategori: Blogg

Hallais !

 

I går hadde jeg jentekveld, som absolutt var kjempe velykka ! Stor koste meg masse, og det gjor resten av jentene også :) Vi spiste taco, spillte fifa og tok turen på byen, der faktisk alle var samlet hele kvelden ! :D¨

Jeg har egentlig ikke så mye tid til å blogge nå, for jeg må hoppe i dusjen, å komme meg til Christer der det blir rester av taco og innflyttningsfest hos en kompis av han  Men legger ut noen bilder fra gårskvelden i går, så får dere ha en fortsatt fin lørdag å kose dere i kveld :) !
Jente Kveld !

 • Skrevet 08.02.2013 klokka 16:08
 • Kategori: Blogg

Nå er dagen endelig her som jeg har gledet meg til i en evighet :) for i dag blir det nemli jentekveld med de beste jentene :D! Så vi skal lage taco, ha fifa turnering også skal vi på byen etterpå ! Lenge siden VI bare har vært oss jenter så dette kan rett og slett ta helt av :D!! Jeg sluttet litt tidligere på jobb i dag egentlig for å få sjangs til å stelle meg litt før jeg skal hente Mona kl Halv 5 ! Kjenner jeg er sulten allerede jeg og blir nokk ikke taco før i 7 tiden.. men får ta med en liten hold it i mellomtiden :)

Nå har jeg akkurat fått stelt meg litt.. men jeg har ingen anelse om hvilken kjole jeg skal ha på !!! sliter kver eneste gang klarer aldri å bli enig med meg selv blæææh !! Men dere får ha en fortsatt fin kveld så blogges vi i morgen ! Skal prøve å få tatt noen bilder i kveld :)


Er virkelig ikke lett å rydde ! haha

 • Skrevet 07.02.2013 klokka 22:46
 • Kategori: Blogg

Heii !

I morgen skal jeg ha jentekveld hos meg med taco, fifa og alkohol, så da betydde det at jeg måtte rydde, vaske og støvsuge i dag slik at alt er klart til i morgen, men det har nå tatt meg 7 timer å rydde en liten leilighet. Det skal jo nesten ikke være mulig.. det var ikke så rotete heller, for jeg liker best å ha det ryddig rundt meste parten av tiden ellers også, men når jeg begynner å gå gjennom ting jeg skal rydde vekk som jeg ikke har brukt på en stund, så glemmer jeg meg ut, og sitter å kikker på det heller istedenfor å rydde, så det ender jo med at jeg roter mer enn jeg rydder, går rundt å vimser litt, bytter musikk, faller inn i facebook osv.. alt annet enn å rydde selvfølgelig, selv om jeg vet godt at dette må gjøres uansett..! Huff skal ikke være lett..

Noen som kjenner seg igjen her eller ? hehe

 
9 år gammel og mamma ?

 • Skrevet 07.02.2013 klokka 15:51
 • Kategori: Blogg

Leste på tv 2 i dag om ei jente på 9 år som har blitt mamma ! Noe så sykt..Når jeg var på den alderen visste jeg jo knap hva sex var for noe ! Trodde heller ikke det gikk an å være fruktbar allerede i den alderen heller !! For en syk verden vi egentlig lever i ..

http://mobil.tv2.no/nyheter/utenriks/ni-aar-gammel-jente-ble-mamma-3982922.html

Historen om noodle !

 • Skrevet 06.02.2013 klokka 21:14
 • Kategori: Blogg

På fredag har jeg invitert di nærmeste venninnene mine til en jentekveld med taco og fifa og alkohol.Så i dag handlet jeg inn alt til tacoen! Føler jeg mangler noe men klarer jo selvfølgelig ikke å ta igjen hva det kan være ..hmm..mais,rømme,taco lefser, shell, tacokrydder, taco saus, ananas,agurk,tomat, salat, kjøttdeig og ost.. kommer dere på om det er noe jeg mangler ??Jeg fikk også kjøpt en morsdagspresang i dag, men kan ikke vise dere bilde av den enda i og med mamma kansje leser bloggen min, for da blir det jo ingen overaskelse :) ! hehe Ellers så har de endelig fått inn verdens beste noodler !! Elsker dem virkelig !..

Historien om at jeg faktisk elsker disse noodlene staret da jeg var liten og hadde ei veninne som var fra Vietnam, Vi var alltid hos henne og spiste noodler, blandet dem aldri med vann, tok de tørre med oss ut når vi lekte og vi hadde en liten ''hytte'' så vi lekte at vi bodde i som var et stort tree. Har alltid elsket disse noodlene, og for noen år siden så fant jeg dem endelig igjen etter en god del år.Jett om jeg ble glad ! :D Liker dem fortsatt tørre, og kan sitte å kose meg med en tørr noodelpakke mens jeg ser tv eller noe ! Kjøpte alle disse på bilde nedforbi i dag, men spiste også 1 i bilen på vei hjem fra kjøpesenteret :) !!

Har du smagt disse noodlene før ?? Hvis ikke du smake di !!!


Liten unger som digger gangnam style !

 • Skrevet 05.02.2013 klokka 21:54
 • Kategori: Blogg

 

 

 

Kommenter gjerne tilbake ??!!???

 • Skrevet 05.02.2013 klokka 21:30
 • Kategori: Blogg

En ting som bare irreterer meg i hjel ! Folk som kommenterer bloggen din, og skriver'' hadde vært kjekt å fått en kommentar tilbake''.. Vær så grei å ikke skriv dette, legg gjerne igjen en kommenar på innleggene, men ikke skiv at man skal kommentere tilbake, det er det mest irreterende jeg vet om for tiden,, Er større sjangs for at folk gidder å kommentere tilbake om du legger igjen en normal kommetar :)

Er du enig ?
 

De vokser fort !

 • Skrevet 05.02.2013 klokka 21:09
 • Kategori: Blogg

Hei !

I dag var jeg på besøk hos bestevenninna mi Alexandra og hennes lille Sofie, alltid like koselig å komme på besøk å se hvor mye Sofie bare vokser for hver gang jeg seg henne! det er bare helt sykt egentlig å se hvor fort de små vokser.. Så er fikk jeg middag av alexandra, kylling, ris og bearnea saus, som er noe av det beste som fins!! Ellers så lekte jeg og Sofie litt med klosser mens alexandra var i dusjen, og så litt på barnetv og fantorangen! Dette er jo alltid stas :)

Hva har du gjordt i dag ?
Thats my Girl

 • Skrevet 04.02.2013 klokka 21:59
 • Kategori: Blogg

Hei !

I dag har jeg ikke gjordt så veldig mye spennende egentlig! Siden jeg var på messa hele helga, så merket jeg godt at jeg ikke har fått såvet ut noe særlig, å det var bare helt sinnsykt grusomt å stå opp i morges, og har vært sliten hele dagen! Sykt deilig å tenke på at det faktisk begynner å bli kveld, og jeg snart kan legge meg, gleder meg i hjel kjenner jeg :D! Skypet me Alexandra ein good stund før i dag ! Har nettopp begynt å like skype, har hatt det i noen år nå, men har aldri likt å brukt det, men nå er det faktisk litt gøy. Har så sykt lyst å ta meg en god og varm dusj, før jeg tar kveld, men orker rett og slett ikke å reise meg fra sofaen,, hehe huff regner med jeg ikke er den eneste som kjenner til den følelsen !.. Ellers i dag har jeg bare sitt på tv og hatt kvalitetstid med min kjære lille hund, som betyr alt for meg <3

Love u Lucy <3
Reiseliv

 • Skrevet 02.02.2013 klokka 09:06
 • Kategori: Blogg

God Morgen ! dette var tidlig til å være meg på en lørdags morgen ! det har seg slik at i dag skal jeg jobbe på en reiselivsmesse her i stavanger, for en byrå som heter alanyahus, som sikkert noen har hørt om , om dere har vært i tyrkia noen gang ! Skal da hjelpe di å påvirke folk til å kjøpe leligheter osv gjennom vårt byrå da ! Litt vanskelig å forklare for jeg vet egentlig ikke helt hvordan det fungerer selv, men kommer nokk inni det etterhvert :)

Det er bare til å komme innom å skikke for det som bor her i stavanger området :) Holder til å åsenhallen på sola  :)

Ha en fortsatt fin dag alle sammen :D !!
Har du også en så irreterende kjæreste?

 • Skrevet 31.01.2013 klokka 21:48
 • Kategori: Blogg

Hahaha Måtte le litt av denne filmen ! Verd å se ! :P

 

Hvordan vet du om han er forelsket i deg ?

 • Skrevet 31.01.2013 klokka 21:44
 • Kategori: Blogg

20 tegn på at han liker/ er forelsket i deg 

 

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke? 

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket

Blikkontakt
Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg
Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg. 

Gir deg ekstra mye oppmerksomhet
Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

Tar kontakt
Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat. 

Hun/han snakker om deg til venner
Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

Smiler
Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Gjengjelder flørting
Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg. 
Prøver å være morsom
Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side. 

Små-erter
Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

Tøffer seg
Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann. 

Blir klønete og nervøs
Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person. 

Er hyggelig og snill
Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre. 

Fikser på antrekket
Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg. 

Tar seg i håret
Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

Ønsker fysisk kontakt
Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

Retter seg opp i ryggen
Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

Blir sjalu
Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

Blir glad av å se deg
Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

Sender koselige sms/meldinger på Facebook
Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt. 

Spør om du har kjæreste
Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun 

 

Har du lagt merke til noen av disse punktene ?

Ja sånn kan det gikk !

 • Skrevet 31.01.2013 klokka 21:34
 • Kategori: Blogg

Hei alle :) 

Nå sitter jeg her og er iskaldt i henda..Kom akkurat hjem fra fotball trening, og er iskald på hendene så da synes jeg det er rett og slett jævli å gå i dusjen før jeg værtfall har fått litt varmen i men igjen. kan ikje akkurat si det er så veldig varm ute i dag, selv om man har hansker på !

Er såvidt jeg klarer å trykke på tastene jo.. hehe ! Jeg tenkte å ta meg en liten powernap før trening i dag som begynte halv 8, så jeg satt på vekkerklokka på halv 7 slik at jeg fikk litt tid til å våkne og kle meg om osv.. Jeg frøs en del så jeg skrudde på varmepumpen på fullt som er rett over sofaen, la meg godt til rette under pleddet .  Så våknet jeg når klokka var kvart over 7 av at jeg svetta som en annen gris ! Shiit jeg sprang inn på rommet, skiftet til fotball klær og i og med jeg var så varm fra før av glemte jeg jo å ta på meg ullundertøy , å det merket jeg godt på trening for å si det sånn !

Nå begynner jeg å få litt mer varmen i fingrene, så da hopper jeg i dusjen å får henge opp litt klær osv..Kjedelig, men det er ting som må gjøres uansett når man bor aleina, blir ikke gjodt av seg selv desverre..!

Blogges :)

 


Sykt dårlig grafikk på webcamerat fant jeg ut ! Noen som vet hvordan man kan gjøre dette bedre ?? :)

 

Bjørne Angrep

 • Skrevet 30.01.2013 klokka 17:20
 • Kategori: Blogg

haha Måtte le litt av å se hvordan denne bjørnen angriper vaskemaskinen ;)

 Hva synes du om videoen ?

Er du i mot mobbing ?

 • Skrevet 30.01.2013 klokka 16:34
 • Kategori: Blogg

     Her på denne filmen, ser du hvordan en Stakkars mann opplever det å bli mobbet! 

 

GJENNOM EN VOLDTEKTSMANNS ØYNE ! (må leses )

 • Skrevet 30.01.2013 klokka 16:23
 • Kategori: Blogg

Til alle jenter der ute !

Ta dere tid til å lese dette, selv om det er masse tekst, men det er virkelig verd å vite, dette har reddet mange liv ! 

 

Det virker som mange angripere bruker noen taktikker for å komme unna med vold. Ikke mange vet hvordan de skal ta vare på seg selv når de står overfor en slik situasjon. Alle bør lese dette, spesielt alle jenter.


Tror dette er god INFO å dele videre ...


Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:


1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.


2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.


3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.


4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.


5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.


6] Nummer tre er offentlige toaletter.


7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.


8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.


9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.


10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.


Punkter som vi bør huske:


1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.


2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.


4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.


5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.


6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.


7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.


Til slutt må du huske disse også ....


1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.


2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!


3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.

 
Fifty Shades Of Grey

 • Skrevet 29.01.2013 klokka 23:02
 • Kategori: Blogg

God kvell alle sammen :)

I dag kjøpte jeg meg den såkladte berømte boka Fifty shades og grey som alle snakker om skal være utrolig bra, og at alle blir avhengig av denne, slik at de ikke en gang klarer å legge boka fra seg. Det har ikke akkurat jeg opplevd av noen som helst bok av før, så får se om denne er så kjekk som alle skal ha det til !

Kan jo bli utrolig spennende å se om jeg faktisk klarer å fullføre boka, har knapt lest ferdig en hel bok i hele mitt liv, så jeg har mine tvil forløpig, men er den bra så kansje jeg kan få det til ? Har lest 5 sider av den nå siden 15.00 i dag, så har ikke komt så langt enda, hehe

Tenkte å legge meg i senga å lese litt til jeg sovner i dag så får jeg se hvor langt jeg kommer :)

Har du lest denne boken før ? Hva synes du om den ?


R.I. P Kompis

 • Skrevet 21.01.2013 klokka 22:56
 • Kategori: Blogg

Det er bare helt ufattelig å tenke på hva som har skjedd med deg :( Det er bare helt forferdelig, grusomt og urettferdig, du fortjente virkelig ikke dette, og sko ønske du fortsatt var her bland oss ! <3

Du var alltid blid og fornøyd og tok i mot alle med en stor klem og et godt humør. 

Jeg har virkelig ikke ord ! Savner deg masse allerede, og du kommer alltid til å være med i tankene mine, og jeg Vett at jeg ikke er den eneste, sikker på at hele Stavanger savner deg ! <3

kondolerer masse til Famillie og venner, og ikke minst til din kjære bror som jeg aldri har sett noen har hatt så godt broderkjærlighet noen gang ! Håper di fortsetter barberstua og minnes den om deg !

 

R.I.P Thomas <3
Helga

 • Skrevet 20.01.2013 klokka 22:49
 • Kategori: Blogg

Beklager masse med lite blogging, men har vært opptatt hele helga, så har eg hatt litt problemer med internett på lørdagen selvfølgelig, så fikk ikke blogget da heller , men nå er eg hos Christer der det er litt mer stabilt internett så da får eg skrive litt om hva som skjedde i helga :)

Torsdag:

Var jeg i familieselskap hos farmor, spiste masse kaker, vaffler, og drakk masse brus :D Var vel egentlig ikke så mye mer så skjedde enn at vi bare satt der å snakket.. 

Fredag:

Var jeg ute med jobben og spiste god mat og fikk gratis alkohol, veldig kjekt og der fant vi jo egentlig alle frem dansefoten og danste sving hele kvelden.. hehe egentlig utrolig gøy ! Vi var rundt 150 stk å alt gikk helt strålende :) Etterpå gikk vi på alf og werner og danste og drakk litt mer. Tok ikke så mange bilder, for jeg gadd ikke å dra meg meg speilreflekskameraet på byen i og med jeg helt sikkert hadde klart å miste det eller ødelegge det på en eller annen måte..Lørdag:

Lørdagen gjorde jeg så å si ingenting, satt bare hjemme hele dagen å spelte fifa, og var hjemme med en syk liten hund stakkar. Heldigvis har du blitt frisk igjen nå :)

Var ganske så herlig og bare være hjemme og slappe av også å ikke vær noe sosial i det hele tatt nesten ^^ Kjenner det er godt me noen slike dager også ! Jeg gikk forresten ut å handler litt mat da, ser jeg hadde trengt en god del større fryser, for nesten alt jeg spiser er i fra frysen, for jeg aldri får spist opp noe så helst før det går ut på dato om jeg bare har det i kjøleskapet. hehe Regner med noen andre også kjenner til det om dere bor alene ja..

Søndag:

I dag har jeg vært me Christer hele dagen, bare ligget på sofaen å såvet hele dagen, Da klokka var 5 reiste vi til mamma og pappa for å se manchester united- tottenham kampen, der det ble uavgjordt akkurat det siste minutter selvfølgelig, Kan tro vi ikke var særlig fornøyde når tottenham fikk det siste målet altså -.-

Her fikk spiste vi pizza fra pizza bakeren og slappet enda mer av..Har virkelig ikke lyst å gå på jobb igjen i morgen, synes helgene varer alt for lite ! Kunne fint hatt en dag eller 2 til ^^

 

Håper du dere også har hatt en fin helg

Hva har du gjort i helga ?

 
Det var grusomt.

 • Skrevet 19.01.2013 klokka 16:24
 • Kategori: Blogg

God morgen, eller god ettermiddag heter det vel nå :)

Det er ikke så lenge siden jeg våknet , og det var utrolig godt å få såve ut ! Jeg våknet midt på natten av at jeg fikk en sinnsyk krampe i leggen.. å jeg strakk ut leggen alt jeg kunne men følte jo den varte i evigheter.. når den endelig ble ferdig la jeg meg igjen og nå er klokken hal 5 å jeg har enda syykt vondt i leggen ..haha huff og huff

I dag blir det bare hjemma å slappe av å holde hunden med selskap stakkar, virker ikke som hun er helt i form i dag, hun e helt slapp og bare vil ligge på fanget mitt. stakkar liten..:(

 
 

Navne skifte, og dette skal feires !

 • Skrevet 18.01.2013 klokka 18:34
 • Kategori: Blogg

God Kvell alle :)

Nå skal jeg snart ned på de røde sjøhus i stavanger sentrum å feire med hele jobben ( kommer rundt 150 stk ) at hele Bis Industrier skal bytte navn til Bilfinger, så dette må jo feires, så alle på kontorene fra stavanger, bergen. oslo å over alt kommer på denne festen ! Blir kanon bra.

Blir ballonger, tapas og gratis alkohol hihihih :) :)

Men nå blir jeg hentet så dere får ha en fantastisk kveld videre ! 

 


Trenger hjelp til klesvalg !

 • Skrevet 17.01.2013 klokka 16:51
 • Kategori: Blogg

Jeg har sittet å sitt gjennom Nelly.com en stund ! de har alt for mye fint ! sinnsykt vanskelig å bare velge ut et par ting ! 

Jeg har funnet med 12 forskjellige ting jeg kunne tenkt meg, men blir litt for dyrt å kjøpe alt på en gang så derfor må jeg bestemme meg for noen av dem ..

Hadde satt stor pris på om dere kunne sakt hvilke 5 produkter dere selv likte best og hjelpe meg med å velge hvilke jeg kan kjøpe ! ;D

 

Nr 1: Fin men litt spesiell kjole.

 

 

Nr 2: Fin liten søt kjole

 

Nr: 3 Fancy Smykke

 

Nr: 4 Skinn tight (egentlig mest siden den jeg har er veldig slitt )

 

Nr: 5 Drit kul bikini


 

Nr 6: Fint sommerskjørt

 

Nr 7: Fest kjole med paljetter

 

Nr: 8 Singlett

 

Nr9: Fin skjørt til både hverdag og fest

 

Nr: 10 Blå dongre bukse, mest for å freche opp antrekket litt.

 

Nr: 11 Rosa strikke genser, mest pga den er varm og god og jeg alltid fryser

 

Nr: 12 Leopard tights

 
Frokost er en fin ting..

 • Skrevet 17.01.2013 klokka 08:34
 • Kategori: BloggGod Morgen alle :)

Nå har jeg vært på jobb i 1,5 timer og jeg er hol sulten , men det er selvfølgelig ikke lunch før kl 11 ! bare elsker at jeg aldri har tid til å spise frokost før jeg går på jobb.... Men gleder meg litt til i kveld da for da blir det familieselskap for mamma og farmoren min så da blir det masse kaker og snacks før det blir fotballtrening,, jeg har jo ikke fått fikset sykkelen min enda, så får nokk ikke syklet i dag heller.,-.- like så greit når det er mange minus grader ute ^^

Har masse arbeid å gjøre her på kontoret, så vi får blogges senere, snakkes 

Ha en fin dag videre :) :)God Natt alle sammen

 • Skrevet 16.01.2013 klokka 23:14
 • Kategori: Blogg

Hei :)

Da jeg kom hjem fra jobb i dag å satt meg i sofaen så var det gjordt ! Kommer meg jo aldri opp igjen hvis jeg først har satt meg ned, tenker dere også kjenne til hvordan det er ? Men i dag så hadde jeg jo en avtale så jeg måtte tvinge meg opp om jeg ville eller ei, tok turen til Christer og så på The simsons, så såvnet jeg iltt og når jeg våknet så vi Manchester United kamp selvfølgelig der United vant 1-0 Wohoo :D 

Nå har jeg komt hjem og har satt meg i sofaen igjen å koser meg med en liten sjokolade melk :D! Nam namm..

Men nå tar jeg kvell å går inn å legger meg i senga, så blogges vi i morgen ! God natt

Hva har du gjordt i dag ? ::)

 
Her bor jeg

 • Skrevet 16.01.2013 klokka 16:17
 • Kategori: Blogg

Hei og god dag :)

 

Det er mange som har spørt tidligere om jeg kan legge ut bilder av leiligheten min osv, så nå har jeg lagt en fillm til dere der dere ser hvordan leiligeten var når jeg kjøpte den, og hvordan den er nå etter at jeg pusset den opp :)

 

Håper dere blir fornøyde !

 

 

video:leiligheten

 

 

Hva synes du ?

Space Dance

 • Skrevet 16.01.2013 klokka 09:14
 • Kategori: Blogg

Her kommer en kul sang som dere kan kose dere med i dag :D !

 

 

Har du hørt sangen før ? hva synes du om den ?God Morgen

 • Skrevet 16.01.2013 klokka 07:21
 • Kategori: Blogg

God Morgen Alle :)

Nå sitter jeg her på kontoret og trykker, og venter på å få en mail slik at jeg kan få arbeidet mitt..selv om det hadde vært mye kjekkere å bare sitte her å blogge hele dagen :D

Ha en fortsatt fin dag !Litt dårlig bilde, men er tatt med mobilen !

 

Pleier du også å stå i kø om morgenen ?

Taco og Tv kos

 • Skrevet 16.01.2013 klokka 00:13
 • Kategori: Blogg

I dag kom Christer på besøk og vi lagte taco og så på 1000 ways to die, som jeg har tatt opp på tv^^ er et ganske kjekt program faktisk :) hihi !

Har du sett det ?


 

Nytt Design

 • Skrevet 15.01.2013 klokka 16:53
 • Kategori: Blogg

Nå prøver jeg å lage et nytt design, kansje noe lignene det jeg hadde før, men jeg var så dom å ville begynne helt fra start igjen, så sletta jo selvfølgelig absolutt alt! Angrer meg i hel på det nå,så kommer til å ta litt tid å få den skikkelig oppe å går igjen, men det kommer seg stadig :)

Har du noen ideer om hvordan den kan se ut ?

Hvordan synes du den ser ut nå ?

 HJELP MEG OG STEMM !

 • Skrevet 14.01.2013 klokka 22:35
 • Kategori: Blogg

Min goe venninne  Maria har meldt seg på konkurransen på brun og blid så hadde satt kjempe stor pris på om dere kunne hjulpet meg å stemme på henne ?

Alt du trenger og gjøre er å trykke på linken under og trykke stem !

http://brunogblidmodell.no/maria-wanvik/ 

Tusen takk :D

Legg gjerne igjen en kommentar når du har stemt ! 

 
Noodler og sykkel

 • Skrevet 14.01.2013 klokka 18:08
 • Kategori: Blogg

Sitter å tar meg en liten middags snacks mens jeg psyker meg opp til å sykle til trening !  Jeg var dom nokk til å bli pressa til å se ja til å bli med på nordsjøreittet, når jeg ikke en gang har sykla på mange år ! Kansje det snart er på tide å se om jeg faktisk kan sykle enda ?

Derfor har jeg bestemt meg for å sykle frem og tilbake til trening. 

her ser du ruten jeg skal sykle ! , går nokk bra på vei bort, men kommer til å angre meg i hjel når jeg skal hjem igjen ! 

 
 

 

Første gang på 3 år !

 • Skrevet 14.01.2013 klokka 16:42
 • Kategori: Blogg

I helga var jeg i trekket, i Sirdalen! Var så Utrolig godt å renne igjen ! Har ikke runnet på 2-3 år.

Jeg er jo vant med å renne på snowboard, men i og med jeg har ødelagt halebeinet og det blir bristet opp igjen hver gang jeg ramler på det, så er det tryggere å renne på ski, så på Tirsdag gikk jeg ut å kjøpte meg twintips og var ready for action på lørdagen :D 

Været var bare helt herlig og jeg kunne virkelig ikke bedt om en bedre dag :)

Hadde du en fin helg ? Kontoret

 • Skrevet 11.09.2012 klokka 06:06
 • Kategori: Blogg

Nå sitter jeg på kontoret på jobb, å tenker på å begynne å jobbe litt.. har en lang dag framfor meg ! men gleder meg i hjel til i kveld. da er det sushi hjemme hos mamma og pappa :) nam nam !!

liker du sushi??:)Bilder i fra kvelden :)

 • Skrevet 09.09.2012 klokka 23:54
 • Kategori: Blogg

Jeg hadde kansje ikke med det beste kamerat i kvell, så ble ikke så gode bilder heller egentlig, men håper dere ser hva det er værtfall:) hehe !

Timian og Silje <3 herlige paret mitt !

Timian hadde så lust at eg sko ta bilde av an.. nettopp blitt brunetta !Thomas og Andreas Chille :))Akkurat på dette bilde, så sprengte dekket hans, og han måtte kjøre på ståltrående til parkeringen for å skifte dekk:)Hva synes du? 

Er du interesserr i bilder?

Rånings !

 • Skrevet 09.09.2012 klokka 21:48
 • Kategori: Blogg

Jeg har nettopp vært å tatt sol i 40 min !:) holdt på å kjede raua av meg,men man må lide for sjønnheten, er det ikke det man sier?:)

Nå er jeg klar for å ta turen på rånetreff:D! for de som ikke vet va et rånetreff går ut på er at mange mange mennesker med alle mulige biler møtes på en plass, de som har de sprekeste bilene pleier somregel å kjøre dragrace ( kappløp) mens noen spinner opp dekkene sine og ødelegger bilen, men sånn som meg, jeg er egentlig en av di fleste som bare står å ser på og koser oss me underholdningen :) bilder fra kvelden kommer nokk når jeg kommer hjem :) (om jeg husker å ta bilder, er ikke så flink til å huske å ta bilder, men skal prøve ) :)

 

Ha en fantastisk kveld videre :)

 

Fotball for førte gang på evigheter

 • Skrevet 09.09.2012 klokka 16:58
 • Kategori: Blogg

Meg og ei veninne har begynt å spille fotball igjen på et lag som heter Brodd IL..Ingen av oss har spillt fotball på mange år, men tenkte at dette hadde vært gøy prøve igjen.

Vi ble med på treningen på torsdag som var, og jeg har gangsperr i bena enda ! Gruer meg i hjel til i morgen, for da må vi være med på fotballkamp for første gang på mange mange år ! Gruer meg kjempe masse, men håper at det kommer til å gå bra ! :) Meg og Cecilia:)

Da starter vi fra begynnelsen

 • Skrevet 09.09.2012 klokka 16:48
 • Kategori: Blogg

Jeg har tenkt lenge på å få meg en ny blogg, og begynne fra start igjen, men er så masse styr å få den slik som jeg vil ha den( i og meg at jeg ikke er så flink med pc osv ) så bestemte jeg meg bare for å slette alle de gamle innleggene som jeg har hatt her, siden jeg startet å blogge i begynnelsen av 2009:) 

Håper flest mulig har lyst å følge bloggen min, slik at jeg kan få en del faste lesere :D!
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits