Malin Therese

Tvillinger

 • Skrevet 01.11.2014 klokka 16:14
 • Kategori: Hverdag

For en fantastisk helg ! Igår reiste jeg opp her til fjellet i leiligheten sammen med mine foreldre. Denne helgen skal kun brukes til å slappe av før det blir jobb igjen imorgen og en lang uke med jobb og skole. Kan nesten ikke huske sist jeg slappe av en hel helg, å deilig å komme seg bort fra leiligheten å hjemme for noen dager.

I fjor strikkte mamma Marius gensere til meg å Lucy ! Så iår skal vi være tvillinger. hihi Gleder meg til snøen kommer.
Ny jobb

 • Skrevet 28.10.2014 klokka 22:27
 • Kategori: Hverdag

Hei folkens !

Ble et litt sent innlegg idag, har vært i familieselskap  hos min kjære tante å spist smørbrød å kaker. Puuh føles som jeg har lagt på meg 5 kilo bare idag ! Ellers har jeg glemt å sagt at jeg fikk meg en til ekstra jobb igår. Starter allerede imorgen. En liten plass som heter Safiren som ligger i Sandnes sentrum, har faktisk aldri vært der inne før selv, bortsett fra igår når jeg var inne å snakket med sjefen der. Skal selge kaffe, te, barutstyr og brygge øl. Gleder meg til å starte imorgen ! Wish me good luck, har masse nytt å lære.
 

Effektiv søndag

 • Skrevet 26.10.2014 klokka 11:15
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen ! Husket dere alle å stille klokken 1 time tilbake i natt eller ? Utrolig greit med smarttelefon så slipper man jo å tenke på det i det hele tatt egentlig. Jeg har fått gjordt masse allerede idag til tross for at klokken bare er 11.09 nå i skrivende stund. Vasket klær, ryddet og vasket leiligheten, strøket jobb skjorten min og gåttt en god tur med hunden så er ganske så fornøyd med søndagen til nå. Et par timer igjen til jeg skal på jobb så får lage noe god frokost å slappe av med litt serie før jeg må hive på meg uniformen igjen.

Jeg har veldig lyst å sette igang en spørsmålsrunde, er det noen som er interessert i det ? Vurderer faktisk å svare på spørsmålene via video denne gangen så det kan bli spennende.
Inspirasjon : Hva er ditt drømmehus ?

 • Skrevet 25.10.2014 klokka 19:28
 • Kategori: Hverdag

 

Hva er ditt drømmehus ? ♥Homemade sushi

 • Skrevet 20.10.2014 klokka 20:24
 • Kategori: Hverdag

¨hjemmelaget¨sushi her i huset idag. Kjøpte denne ferdig pakken da den er litt mer økonomisk,men snaker like godt som ellers.

Trenger kun gulerøtter, agurk, laks eller hva ellers man vil ha i sushien. Idag lagte jeg en rull med laks, en rull med scampi og en rull med crabsticks.

Humør etter været

 • Skrevet 09.10.2014 klokka 20:17
 • Kategori: Hverdag

Heei peeps !

Denne dagen har ikke vært lykkedagen min for å si det slik. Skikkelig drittvær her i Stavanger nå med blanding av pøs regn, torden og lyn og haggel. Av en eller annen grunn blir humøret mitt slik som været er og det er jeg sikker på at jeg ikke er alene om. Våknet i morges med skikkelig hodeverk og kvalme. Har heldigvis blitt litt bedre nå, og håper på å bli frisk igjen til imorgen. Har i den grunn ikke orket å blogge idag, å følte heller ikke jeg hadde noe spennende å skrive om så tror jeg skal avslutte innlegget her, å heller komme tilbake til dere i morgen med godt humør igjen.
Bildet er forresten ikke fra idag, Dette er for ca 2 uker siden da jeg var så heldig å fikk blekkøye etter en trening...haha

 

 

Sweet Pink

 • Skrevet 08.10.2014 klokka 16:46
 • Kategori: Hverdag
______________________________________________________________________________________________________________________________________

// Jakke- Only // Bukse- Bikbok // Genser- Tommy Hillfinger // Sko- Style me // Veske- Mango // Sjerf- Cubus //

Ny Header

 • Skrevet 08.10.2014 klokka 14:25
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Jeg har fått litt hjelp av ei nydelig jente med navn Ragnhild til å lage en header til meg, siden jeg suger i dette selv. Bloggen til Ragnhild finner du HER HER HER

Her er den nye headeren. Hva synes dere ?
Jelly Shot oppskrift

 • Skrevet 07.10.2014 klokka 21:16
 • Kategori: Hverdag

Nå har jeg laget jelly shots til meg å ei venninne så vi kan kose oss med i morgen ! Filmkveld bare oss to og 60% jelly shots, gleder meg !  Vil vise dere oppskriften min her, selv om sikkert di fleste vet hvordan man lager det.

 1. Jeg lager somregel 2 pakker gele, og foretrekker og blande jordbær og bringebær smak sammen som jeg synes smaker utrolig godt. I 1 pakke skal det normalt være 5 dl vann, men siden man skal blande det med sprit så kan du erstatte 1-2 dl vann med spriten. 
 2. Husk og ikke bland i spriten før gelen har blitt kald.
 3. Denne gangen har jeg da blandet opp 2 pakker gele med 7 dl vann og 3 dl sprit. Fordeler somregel i shoote glass, men det var jeg tom for i dag, så det ble noen halv fulle plastikk glass istedenfor. Greit å kose seg med glass og skje også !
 4. Sett glassene inn i kjøleskapet over natten og vips så har du verdens beste jelly shots !

 


 

New in : Iphone 6

 • Skrevet 07.10.2014 klokka 16:25
 • Kategori: Hverdag

Hei !!

Jeg var med ei venninne på kvadrat som er et shopping senter her i Stavanger i dag. Planen var jo å ikke handle noe, men jeg kom hjem med en I Phone 6 ! Ganske gjennomtenkt egentlig, selv om det kan virke spontant, men som student, så har jeg faktisk tenkt nøye gjennom dette og det vil faktisk spare meg for 600 kr i måneden. Genialt eller hva ?

 

Drit at den ikke fungerer før om 46 timer, men har jo den gamle i Phone 5en så skal nokk overleve. Ville egentlig har sølv modellen, men den var de selvfølgelig tom for, så det ble gull istedenfor !

Filmkveld

 • Skrevet 06.10.2014 klokka 20:21
 • Kategori: Hverdag

Hei bloggen ♥

Nå er leiligheten nyvaska og jeg sitter klar og venter på ei veninne. Vi skal ha filmkveld med popkorn film og bare nyte fridagen !! Nå har jeg tenkt masse lys, og så skal vi velge oss en god jentefilm :D !! Har dere noen tips så kom gjerne med dem .


New in : Nails

 • Skrevet 05.10.2014 klokka 23:02
 • Kategori: Hverdag

Å huff for en dårlig blogging di siste 2 dagene !! Igår var jeg på jobb så og si hele dagen, så hadde faktisk ikke tid til å blogge. Var ikke hjemme fra jobb før 02.30 og da var jeg så sliten at bloggingen ble nedprioritert. Idag har jeg vasket litt klær, støvsugt og skiftet sengetøy så jeg gleder meg ihjel til å legge meg i :D !! 

Var hos mamma og pappa å spise middag idag, å siden det er 5-6 uker siden jeg fikk fikset neglene mine sist så var det inderlig påtide å få fikset dem igjen nå. Hadde vel bare 5 negler igjen av 10 . Vakkert !! haha

Jeg er så utrolig heldig å ha en mamma som er utdannet negledesigner !! Drit deilig.. Men denne gangen tok jeg meg av pynting og dekor på egenhånd, da jeg er litt lei av helt vanlig fransk.Men ellers ? har dere hatt en fin helg ? Nå har jo vi her i Stavanger høstferie så denne uken skal nytes !!

 

Fredag

 • Skrevet 03.10.2014 klokka 21:21
 • Kategori: Hverdag

Heey ♥

Mange av dere er sikkert ute på noe gøy nå ! For meg har det vært en trist og kjedelig fredag egentlig. Jeg er glad for at det nå er kveld, og jeg kan sette på en film før jeg tar en tidlig kveld. Hus arbeidet er gjordt da så det er jo en positiv ting !

Nå hopper jeg i dusjen å setter på en god film !! Ha en fortsatt flott fredagskveld !!
Fretex Stuff

 • Skrevet 02.10.2014 klokka 17:13
 • Kategori: Hverdag

Hei og hopp !

For noen måneder tilbake så var jeg en tur innom fretex. Fant noen tøffe pynte ting som jeg ville vise dere ! Utrolig hvor mye kult man kan finne på fretex egentlig, og betalte vel 10 kr per stk !

Anbefaler dere å ta en tur innom din nermeste fretex butikk, om du er sugen på noen kule pynteting, bøker osv osv til en billig penge. Ikke alt fra fretex er brukt, man kan også finne masse ubrukte ting. Ser at tingene på bildene mine under må pusses litt for å få tilbake glansen sin !


Min favoritt måned !

 • Skrevet 01.10.2014 klokka 20:41
 • Kategori: Hverdag

Tenk at nå er det bare 2 dager igjen på skolen så er det høstferie.. Fytti det er mange år siden jeg har kunnet si at jeg skal ha høstferie !! Føler vi har fri hele tiden nå etter jeg begynte på skolen. Haha måtte le litt av meg selv idag. Vi var ferdige på skolen 13.15 idag som er ganske vanlig for våre skoledager. Jeg kom hjem, vasket klær, gikk tur med hundene, så litt på tv, spillte litt spill på mobilen å tenkte at nå er det snart kveld og leggetid. Jeg tenkte på kjæresten min å synes at det var merkelig han var så utrolig lenge på skolen. Fikk snap av han der han satt med noen kompiser i klasserommet. Men så så jeg på klokka, å den var ikke mer enn 15.00 ! Han er jo ikke ferdig på skolen før 15.30 somregel, men jeg var helt sikker på at klokken var godt over 20.00. haha ! Ikke bare bare når man slutter så tidlig hver dag, som jeg selvfølgelig ikke synes noe galt i i det hele tatt ! Missforstå meg rett! Men morsomt hvor feil man kan ta med tiden.

Men tilbake til høstferie, det er sikkert mange som allerede har høstferie nå denne uken, så da blir det ekstra gøy for oss å ha ferie når dere må tilbake til skole/jobb ! tihihih *mobbe, mobbe *

For ikke å glemme at vi endelig er i Oktober som er absolutt min favoritt måned (bortsett fra sommermånedene) !! 15 dager til jeg har bursdag nå og jeg gleder meg masse til en god fest ! Det er så sjeldent at jeg er ute å drikker i helgene nå, at jeg kan knapt huske når jeg var ute sist.. Eller jo, men det er værtfall 3-4 uker siden nå og det er fortsatt 2 uker til jeg skal drikke igjen også, så er utrolig stolt at jeg klarer å holde meg så mye. Før var jeg jo ute så og si hver helg, kansje både torsdag, fredag og lørdag. !! Det er jo også halloween på slutten av måneden. Håper det kommer noen småkids på døra mi iår. Ifjord og i forfjord kjøpte jeg inn masse godterii til dem som ringte på, men det var ikke en eneste person som kom på døra mi ! Kjedelig ass...Så iår krysser jeg fingrer og tær for at værtfall et par har lyst å komme å få godteri av meg ! hihi
 

 

Påtide å få seg gode abs !

 • Skrevet 01.10.2014 klokka 15:20
 • Kategori: Hverdag

Hei Igjen !

Har funnet en trenings måte hvordan man fort får abs ! Begynne med denne i dag. Dette skal repeteres hver dag, men det som er så greit med dette oppsettet er at det varer kun 8 minutter og er supereffektivt ! 8 minutter daglig får man vel overleve eller ? Dette er også øvelser du ikke trenger å gjøre på treningsstudio. Kommer til å dele filmen med dere senere om noen er interessert i å se hvilket program man får fortest mulig abs av på kun 8 minutter ?

Ellers må jeg vaske litt klær å skal være litt med ei venninne senere i kveld. Hva er dine planer ?

  

 

Slik får du flere lesere

 • Skrevet 30.09.2014 klokka 19:51
 • Kategori: Hverdag

Mange lurer på hvordan man kan få flere lesere.  Nå skriver jeg kun ut ifra mine egne erfaringer, da jeg ikke vil anbefale dere ting jeg selv ikke har noe erfaring med.

♦ Først og fremst må man skrive om noe som kan falle leserene dine i smak. Dette er virkelig ikke enkelt, med mindre du har en utrolig fantasi eller et veldig spennende liv.

♦ Når man har publisert ett innlegg så er det nok mange som ikke gjør stort annet enn å vente på at noen skal like eller kommentere innlegget ditt. Her er det også viktig at du deler innleggene dine på forskjellige nettsider som instagram, facebook og twitter. Twitter bruker jeg ikke selv da jeg ikke fatter en dritt av den. Facebook får jeg så og si 80% av mine lesere. Her finnes det mange forskjellige grupper som f.eks bloggere i Norge der man kan bli medlem og publisere innlegget sitt hver gang du har skrevet et nytt. Du kan bli medlem ved å trykkeHER. Det er selvfølgelig mange andre slike sider også, det er bare å søke den opp så kommer dem en etter en. Publiser dem også på din egen facebook profil.

♦ Man kan også lage en egen ¨Fan page¨på facebook der folk kan like siden din for så og få opp hver gang du publiserer ett innlegg. Dette blir da helst for di faste leserene dine som kan gå inn å se når du har publisert noe her istedenfor å gå inn å sjekke hele tiden selv. Dere kan se hvordan min er ved å trykke HER.

♦ Det hjelper også utrolig på leserene dine å gjøre andre bloggere obs på din blogg. Gå inn på andre sine blogger, les innleggene deres og kommenter med fine kommentarer, så skal du se du får somregel noen flotte kommentarer tilbake. OBS !!!! ALDRI skriv: kan du vær snill å kommentere bloggen min osv osv.. når folk kommentere dette på min blogg så gidder jeg faktisk ikke å gå inn på bloggen deres en gang.. så spar folk for det.! Mye kjekkere å gå inn på bloggen din frivillig uten at du har bedt om dette .

Ellers så er det bare å krysse fingrer og tær for at leser tallet øker. Kan ta litt tid, men du vil garantert se at tallene øker når du publiserer innleggene dine på facebook.

Good Luck !
 

 

 

 

 

Elle melle

 • Skrevet 30.09.2014 klokka 17:12
 • Kategori: Hverdag

Halla !

Nå er jeg helt tappa for energi etter en lang dag på skolen. Det var utrolig deilig å komme hjem, så nå venter jeg på at maten skal bli ferdig i ovenen. Blir ikke noe særlig spennende idag, fiskepinner og potetmos, men til en forandring prøver jeg å sette fiskepinnene inn i stekeovnen denne gang isteden for å steke dem på panna, da jeg somregel har litt dårlig tid og ikke minst er sulten og ikke orker å vente så ender det opp med å enten svi dem, eller steke dem på en måte da alle bare går fra hverandre. haha MEN nokk om det !

Jeg vurderer fortsatt om jeg skal på trening eller ikke. Føler på en måte at jeg trenger all den treningen jeg kan få, men på en annen måte så føler jeg at jeg hadde trengt å slappet litt av og heller ta treningen imorgen.. klarer ikke helt å bestemme meg.. hva sier dere ?

Kansje jeg skal ta meg en ordentlig jentekveld alene å bare slappe av med en god og romantisk jentefilm, dusje, nappe øyenbryna og slike kjekke ting som jenter somregel gjør ! jepp det var en god ide √
Get a life

 • Skrevet 29.09.2014 klokka 20:04
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen folkens !

Di siste dagene har jeg virkelig ikke hatt noe liv. Har vært helt hekta på the walking dead! Har fått sett hele sesong 1-3 iløpet av 3 dager ! OFF sier jeg bare.. Men nå har jeg fått livet mitt tilbake og det var på hengene håret. Gleder meg allerede til sesong 4 kommer på viaplay.. selv om det blir en stund til i og med 3en kom ut for knapt 1 uke siden..Noen som vet når ? hihi

Siden jeg har sittet inne siden jeg kom fra skolen idag å ikke hatt noe liv . så skal jeg gå meg en god tur med hundene. Passer forresten mamma sin lille skatt også denne uken mens hun og pappa er å koser seg i varmen ! heldigrisene..♥

Forrsten så har mamma kjøpt candada goose jakke til meg idag !! Gleder meg til å bruke den, har ønsket meg den nå utrolig lenge..Godt hva man får tak i Tyrkia. Billigere å ingen ser forskjell på om den er kjøpt der eller i en candada goose jakke til 6500 kr mer :) stor fornøyd jeg !
What a day !

 • Skrevet 29.09.2014 klokka 09:05
 • Kategori: Hverdag

Halloo !
Nå har vi en hel time fri fra skolen. Hadde en liten prøve første timen idag. Hardt på en mandags morgen. Men tror det gikk ganske bra. Fikk Karakter på en prøve fra betong faget, om betong, armering og forskaling. Fikk 5+ på den !!! utrolig stolt.. wiii

Nå sitter vi bare her å glor i hver vår pc skjerm og venter på at neste time skal begynne 09.45. Kjedelig egentlig.. hehe ! Neste time er matte.. off.. wish me good luck :) !

Ville bare innom å ønske dere en fantastisk dag !
 

Borte vekk

 • Skrevet 09.09.2014 klokka 17:33
 • Kategori: Hverdag

Heia

Hvor har energien forsvunnet idag da ? Den er værtfall ikke her med meg, å det merkes utrolig godt. Har ligget på sofaen nå innrullet i et godt å varmt teppe siden jeg kom hjem fra skolen som er ca 2 timer siden. Her er planen min å bare ligge resten av kvelden også med en god film å litt brus. Begynner å bli utrolig sulten, men orker knapt å reise meg opp å lage meg noe mat. ! Heldigvis så har jeg rester igjen fra gårsdagen, så slipper å stå foran grytene idag. DIGG ! 

 


Bildet er ikke fra idag. Hadde ikke orket å funnet frem kameraet en gang. Å jeg som hadde di store planene om å trene idag.. Får ta det imorgen etter skolen, da er jeg jo ferdig 13.15 å forhåpentligvis er det ikke kaos på treningsenteret da. ! Krysser fingrer og tær..XXXXX

 

Klar for mer smerte !

 • Skrevet 03.09.2014 klokka 20:22
 • Kategori: Hverdag

God kveld !

Har dere hatt en fin onsdag ? Sto opp klokken 06.00 i morges, stelte meg, og vekket Sofie. 07.15 var Sofie levert i barnehagen og jeg påvei til skolen. Kjenner jeg er utrolig trøtt nå, når vi kom hjem å hadde spist middag, så tok vi turen til ei veninne av meg som også har ei datter på 3 år. Hun hadde besøk av en nabo gutt, så alle di 3 små lekte fint i sammen en god stund, frem til det var leggetid for di minste.

Imorgen skal Sofie til pappaen sin, så da benytter jeg dagen til å få noe nytt blekk på armen. Gleder meg til å bli ferdig med den, men har en god del igjen ettepå også, før jeg er ferdig med hele armen. Skal legge ut bilde imorgen så få dere så hvordan den ble ! Dette blir den 6 tattoeringen min nå, og skal jo ha resten av armen også, så har en del timer igjen under nålen. Noen av dere som har tattooeringer?


 

 

Playground

 • Skrevet 02.09.2014 klokka 20:16
 • Kategori: Hverdag


 

God kveld alle mine kjære lesere !

Da var Sofie i seng og jeg sitter å glor på tven. Vi har hatt en ganske kjekk dag idag. Sofie har gått tur i barnehagen, mens jeg har hatt aktivitets dag på skolen. Kjempe kjekt å få litt avbrekk fra alle fag og di harde skolebenkene.

Da jeg hentet Sofie i barnehagen så gikk vi hjem å spise middag å tok turen ut på lekeplassen å lekte en god stund, herlig å få ut litt energi og ikke minst være ute å nyte det flotte været vi hadde idag. ! Var ei som var fullt av steiner og sand når vi kom tilbake så Sofie fikk tatt seg en god dusj, å fikk til og med sitte å leke inni dusjen i nesten 15 minutter :) Det likte hun utrolig godt værtfall !Nå er det tid for litt lekser og sånne kjekke ting !  Kos dere videre ♥

Endelig var mandagen her

 • Skrevet 01.09.2014 klokka 19:37
 • Kategori: Hverdag

Endelig har mandagen kommet og denne uken har jeg gledet meg til lenge. Jeg skal passe datteren til veninna mi Sofie hele uken ! Hentet henne i barnehagen idag å vi gikk ut for å handle litt middager. Da vi kom tilbake gikk vi en tur med Lucy som var kjempe stas !!

Lucy og Sofie har lekt og lekt siden vi kom hjem, å merker dem begge to var slitne i slutten. Godt at di får ut litt energi. hihi Nå ligger Sofie og såver inne på rommet sitt, mens Lucy ligger strekk ut på sofaen. Nå skal jeg få gjordt litt lekser å dusje før jeg finner sengen selv.

Hva har dere gjodt idag ?
Perfekt bryllup

 • Skrevet 31.08.2014 klokka 13:05
 • Kategori: Hverdag

Idag våknet jeg med absolutt INGEN Planer ! Det var helt magisk, Lucy er hos foreldrene mine, så idag kunne jeg bare ligge i sengen å dra meg så lenge jeg bare ønsket, uten at noen skulle bli rammet av det. Nå har jeg akkurat klart å dra meg inn i stuen og kommer til å sitte her i sofaen i noen timer til å bare slappe av. 

Jeg var helt sikker på at jeg skulle få slengt inn et innleggt igår, men tiden bare fløy ifra meg. Jeg var nemli i bryllup til Benedikte og Rune igår ! Kjempe flott bryllup og jeg tror absolutt alle gjestene koste seg. Litt drit at jeg måtte på jobb igjen etterpå, men noen må jo tjene penger også :) ! Men tilbake til bryllupet, så hadde di helt fantastisk god mat å jeg ble nesten litt lei meg når jeg var så mett at jeg ikke klarte å spise mer ! haha masse flotte sanger og taler til brudeparet. Traff også igjen 2 av mine tidligere klasseveninner, så det var kjempe koselig å se dem igjen !

d 

Nydelig Fredag !

 • Skrevet 29.08.2014 klokka 21:10
 • Kategori: Hverdag

God Fredag alle !!

Først vil jeg starte innlegget med å si beklager for ingen innlegg igår, men det var en så sinnsykt kjedelig dag så det var egentlig ingenting å blogge om. ! Stakk til mamma og pappa å spiste taco å søkte om lån og stipend fra lånekassen, så nå får vi bare krysse fingrer og tær.

Dagen idag startet ikke særlig bra. kom på skolen å skulle spikke en blyant med kniven i verktøykassen. Istedenfor å bare skjære den, så skulle jeg bruke tommelen til å presse den ned, men der var det jo selvfølgelig en kniv på begge sider, så skar meg ganske dypt inn fingeren. Blod overalt, men tror det så verre ut enn det egentlig var. ! Vi var på en liten klassetur idag å så litt på buldosere, gravemaskiner og andre maskiner å lærte oss litt forskjellige teknikker med oppmåling osv på anleggene.

Da jeg kom hjem ringte det på døren, å da sto en mann med en svær eske. Jeg forsto ingenting, men da jeg åpnet den lå det en fantastisk blomt oppi som var fra mine gamle gode kollegaer. ! Tuusen hjertelig takk. den har nå fått plass på salong bordet mitt i stuen .

Nå er det påtide å hive på deg uniformen, starter på jobb om under 1 time. Ønsker dere en fortsatt nydelig Fredagskveld !! ♥


Cant Wait !

 • Skrevet 27.08.2014 klokka 19:05
 • Kategori: Hverdag

Leste 1 kapittel i Gym teori boken da jeg kjente at øyene begynte å skli igjen. Da var klokken rundt 15.00 og siden jeg var fornøyd med å lese dette kapittelet, så lot jeg meg selv ta en liten powernap, eller det skulle være en powenap. Satte på vekkerklokken 20 minutter etter, men typisk meg så klarte jeg jo selvfølgelig å sove helt til klokken var 17.50 ! Så der røyk jo den treningsøkten idag også. Fuck !!

Nå har jeg fått spist og gått tur med Lucy å tenkte å finne frem matte boken å jobbe litt med den. Matte er noe jeg sliter skikkelig med, så må bare pugge og pugge, å forhåpentligvis blir det lettere å forstå etterhvert. Skal værtfall klare å få en 3 i matte iår, å får jeg det, så tror jeg faktisk jeg blir verdenslykkeligste der og da, så gale er det !

Den headeren jeg snakka om her en annen dag har jeg rett og slett gitt opp ! Har nå kontaktet ei fantastisk jente som er super flink til å lage headere, så får hun lage den til meg, skal lage et eget innlegg om henne og headeren når hun er ferdig med den. Gleder meg til å se den. hihi 

ååå forresten !! Neste Torsdag skal jeg fortsette på tattooeringen... WÆÆHH cant wait :D !! 
 

Min favoritt sport- Muay Thai

 • Skrevet 26.08.2014 klokka 20:42
 • Kategori: Hverdag

Kom over en film jeg bare MÅ vise dere ! Her skal jeg på treningsleir, forhåpentligvis neste år, gleder meg ihjel :) ! Absolutt min favoritt sport ♥
Look at the bright side of life

 • Skrevet 26.08.2014 klokka 19:12
 • Kategori: Hverdag

Halloo ♥

Sitter å jobber med en ny header. Sliter så sinnsykt, er jo rett og slett drit dårlig i alt så heter redigering. ! Men øvelse gjør mester, er det ikke det man sier ? Leiligheten er nyvasket og nå kan jeg endelig sette meg ned å slappe av litt. 

Sto i kø i 1,5 time på vei hjem fra skolen idag ! fuck my life, har liksom litt bedre ting å bruke tiden min på enn å stå å stange i kø i en glovarm bil, der verken airkondisjon funka skikkelig og det ikke kom inn luft fra vinduene. Var rett før jeg ble kvalt og klausofobien begynte å komme, men jeg overlevde jo det også ! hihi Skikkelig klaging idag..Men nå tilbake til noe hyggelig :D

Meg å Lucy gikk en god tur da jeg først hadde kommet meg hjem, å nå som leiligheten er rydda å vaska så har jeg ingenting mer å klage på. Skal fortsette litt med headeren så forhåpentligvis blir jeg ferdig med den iløpet av kvelden. Er du flink på headere, så skrik ut, hadde satt stor pris på litt hjelp .!

See yah bloggers  ♥
 

Første skoledag gikk som fryktet

 • Skrevet 25.08.2014 klokka 20:51
 • Kategori: Hverdag

Første skoledag på vg 1 Bygg og annleggsteknikk er unnagjordt. Klassen var slik som jeg fryktet, veldig vanskelig å få kontakt med di andre elevene . Lekesloss hele tiden, å tok alt utrolig lite seriøst. Fatter faktisk ikke at lærerene holder ut med det der, det er værtfall noe jeg ALDRI hadde hatt tålmodighet til !. Eneste jenta sålangt i klassen, men er ikke sikker på di andre klassene enda.

Jeg hadde ikke snakket med noen i klassen (såvidt) da vi skulle velge en tillitsvalgt og alle skulle skrive navnet på den personen man ønsket skulle være den utvalgte. Det kom som et sjokk, da absolutt alle i klassen valgte meg som tillitsvalgt ! haha, sikkert forbi jeg er eldre, og kansje tar ting litt mer seriøst ? ikke vet jeg, men læreren var visst veldig glad for det sa han, så dette ser jeg litt frem til.

Dagen idag har gått på å handle inn vernesko, arbeidsbukse, utstyr og verktøy. Er kjempe sliten nå, så skal snart hoppe i seng ! Ha en fortsatt fin kveld videre folksens ♥


 

nervøs for morgendagen !

 • Skrevet 24.08.2014 klokka 20:12
 • Kategori: Hverdag

Da var skolesekken klar, matpakken i kjøleskapet og nå kan bare første skoledag komme. ! Jeg er så utrolig nervøs for morgen dagen, men som det alltid pleier å gjøre, går det alltid mye bedre enn jeg forventer, da jeg somregel ser for meg det værste. 

Nå har jeg satt meg godt tilrette i sofaen med en kopp kakao og tenkte å sette på en skikkelig jentefilm og kose meg litt før det er leggetid. ♥
Grip muligheten mens du kan !

 • Skrevet 24.08.2014 klokka 14:45
 • Kategori: Hverdag

Den siste uken har det skjedd utrolige forandringer i livet mitt på både godt i vondt. Jeg har gått i fra å jobbe 100% siden 2009 og frem til fredag. På mandag skal jeg begynne på skolen igjen. ! Dette var overhodet ikke planlagt. Jeg har tenkt lenge på å bli isolatør, men har aldri grepet muligheten, da jeg ikke ville slutte å jobbe, for å begynne på skolen igjen, men nå har jeg endelig fått tatt muligheten. Hadde verken søkt på skole eller noe som helst, men på fredag tok jeg skolene for meg å ringte å hørte om di hadde ledige restplasser på den linjen jeg ville gå på bygg og annleggsteknikk. Den ene skolen hadde ledig plass, så nå starter jeg rett på skolen imorgen. ! kjenner jeg gruer meg enormt mye, da di jeg skal gå i klasse med dette året er gutter på 15 og 16 år. ! Men det er vel det jeg må gjøre for å bli det jeg vil bli, så får holde ut dette året med alle småtassene. ! Wish me good luck 

Min pappa har også bursdag idag, så nå er gavene pakket inn og jeg skal snart komme meg avgårdet for å feire ham :) ! Gleder meg ! 

Hva er fine planer idag?
Sightseeing og besøk fra Danmark

 • Skrevet 23.08.2014 klokka 16:41
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen !
Ja nå her jeg endelig fått besøk fra Danmark, så idag har vi gått en fjelltur, da Casper aldri har vært på et fjell før, så var det virkelig påtide ! haha På vei opp var det et mareritt, værtfall for meg med verdens værste astma, Casper slet litt opp han også, men Lucy der imot hun løp jo opp på 123. Kunne fått litt av kondisen hennes ja . ! På toppen av Dalsnuten fikk vi pusten tilbake og skrev i en besøksbok, før vi tok turen ned igjen. 
Casper var så heldig at han fikk være med på litt shopping også, siden han liker det så godt ! (not) Vi gikk tom for ider for hva vi skulle gjøre, og klokken var ikke så mye så vi kjørte forbi bowlingen og stakk innom der en tur. Casper var veldig bestemt på at han kom til å vinne, så jeg lot han bare tro det, frem til vi var ferdige med matchen ! hahah Men se hvem som eide hvem dere :) ? STOLT  hihihi
Nå skal vi ha taco før vi må gjøre oss klare for kveldens festligheter. Kos dere masse videre å ha en fantastisk Lørdag videre ♥♥

 

Never give up

 • Skrevet 21.08.2014 klokka 21:19
 • Kategori: HverdagHuff for en drittdag ! Ingenting går min vei idag, men heldigvis får jeg besøk fra Danmark imorgen, som gjør at jeg holder motet oppe ! Nå har jeg fått vasket litt klær og handlet inn mat for helgen så det er værtfall iboks. Imorgen skal jeg være med å hente Sofie i barnehagen å må en tur på kvadrat for å handle gave til pappa som har bursdag på søndag ! :)  Hva har dere gjordt idag da ? ♥

Dagens Outfit

 • Skrevet 21.08.2014 klokka 07:58
 • Kategori: Hverdag

Idag er det tid for å rydde å vaske klær hjemme slik at jeg er klar for besøk i helgen ! Skal foresten bli med å Hente Sofie i barnehagen idag ! Ha en fortsatt fin dag videre mine kjære lesere ♥

New In: Vippe Extentions

 • Skrevet 20.08.2014 klokka 21:42
 • Kategori: Hverdag


Tok vippe extentions igjen idag. Tok før jeg reiste til Kypros også, men det klarte jeg jo selvfølgelig og glemme å blogge om, men denne gangen fikk jeg tatt bilder og alt ! Anbefales å ta dette, da sparer du kansje lang tid om morgenen, du ser våken ut til og med når du nettopp har våknet om morgenen og du slipper å stresse med at mascaraen renner når du bader, eller trener osv osv. Jeg har begynt å bli avhengig nå ! Se forskjellen på bildene under. Stor fornøyd ! Kan velge mellom 11, 12 og 13 cm. Forrige gang hadde jeg 11 med litt 12 i, mens denne gangen har jeg 12 med litt 13 i :) ! Hva synes dere ?

Før 

Etter 

 

Hoppe rett inn i morsrollen

 • Skrevet 19.08.2014 klokka 15:49
 • Kategori: Hverdag

Etter en hektisk dag på jobb og en sjapp tur innom tattooøren sier jeg meg fornøyd med dagens innsats og tar øyeblikk turen til ei veninne og hennes 3 år gamle datter Sofie som jeg skal passe 1 uke i begynnelsen av September. det blir nokk kanon bra, å jeg gleder meg en hel haug. ! Gjett om vi skal finne på masse gøy, å jeg får ikke minst hive meg rett inn i mors rollen :-) hehe ! blir nokk masse å blogge om da, kan jeg tenke meg.  hihi sjekk ut det herlige bildet av Sofie og Lucy for snart 2 år siden ! Bestevenner ♥
Nå får jeg bare glefse i meg rester fra middagen igår, før jeg setter meg i bilen å kjører avgårde ! Sofie har ikke truffet Lucy på nermere 1 år nå, så det skal bli spennende å se hvordan di 2 går sammen, nå når di snart skal bo sammen i 1 uke. Skal prøve å få tatt noen bilder til dere, selv om jeg er utrolig flink å ha med kameraet, men glemmer å  bruke det..Kjempe bra Malin, Kjempe bra !

Å forresten, imorgen er det lønningsdag !!!! Føles som om det er 2 år siden sist jeg fikk lønning..har ikke godt av å være på ferie.. Cant wait :-)

 

See You Later Aligator ♥

 

 

Målet mitt for 2015

 • Skrevet 18.08.2014 klokka 20:59
 • Kategori: Hverdag

Gud så deilig å være tilbake på trening etter 2 uker i Ayia napa, og en lang og velfortjent sommerferie da jeg har vært innom 3 ganger i løpet av di siste 2 månedene ! Lenge leve latskapen, men nå er de gode tidene over og treningen begynner for fullt. Sommerkroppen 2015 skal være målet mitt iår, så er bare å sette i gang ! Det gjelder og holde hodet høyt og ha stor fokus på kostholdet, som jeg sliter mest med av alt. Litt for glad i chips og fastfood kan man si ! Men dette skal jeg få til !

Jeg tenkte meg en tur i dusjen nå før jeg om ikke så lenge skal finne sengen. Skal innom tattooøren min imorgen å få målet armen min igjen slik at han får tegnet en skisse av det jeg vil ha på resten av armen, slik at vi får noe fortgang på tattooeringen. Gleder meg til hele sleeven er ferdig. Har jo bare sittet i stolen i 6 timer til nå, så har en del timer igjen med smerte, men man må lide for skjønnheten, er det ikke det man sier ?

Ønsker dere en fortsatt fin Mandagskveld !
En uforglemmelig ferie !

 • Skrevet 18.08.2014 klokka 15:00
 • Kategori: HverdagHei dere nå var det lenge siden sist !

For mange var det første skoledag idag og håper dere alle trives med den nye klassen og gleder seg og er klar for ett nytt skoleår. Selv savner jeg skolen litt, men savner ikke å komme hjem å ha masse lekser som må gjøres før man kan gå ut å være med venner! Nå når jeg arbeider så kan jeg gå på jobb og når jeg kommer hjem, så kan man bare legge bort alt og gjøre akkurat hva man ønsker på fritiden.! 

Jeg hadde også første dag på jobb igjen idag etter ferien. Kjente det var litt hardt, men kom fort inn i rutinene igjen. Har jo vært 2 uker i Ayia Napa i Kypros, så har desverre ikke hatt internett nok til å klare å skrive et blogg innlegg, men nå er jeg hjemme igjen og tilbake til daglige rutiner og blogging. 14 dager i strekk med alkohol og fest, kjennes godt på på kroppen kan man si ! Merker jeg ikke er 18 år lengre , selv om jeg holder godt ut i forhold til mange andre på min alder. Ja snakker nesten som om jeg er 70 år gammel, men jeg er heldigvis bare 23 enda, selv om jeg fortsatt føler meg som 18 ! haha

Jeg har hatt en helt fantastisk ferie i Ayia Napa og har fått gode venner for livet ! Ble kjent med den råeste jentegjengen fra Lillehammer første dagen vi kom ned, og di kom ned samme dagen som oss og skulle reise samme dagen også så det passte oss jo midt i blinken ! Har vært med di 24/7 og kompisen min som jeg reiste med traff en guttegjeng som han hang med.

Vi har gjordt så masse forskjellig alt i fra å gå på tivoli, slingshoten, røyke vannpipe, feste, danse, ta lystgass (som jeg ikke kommer til å gjøre igjen) vi så syner natten etter vi prøvde dette, så det prøvde vi ikke igjen. drit ekkelt, ble skikkelig mind fucket selv om det ikke skal være noe farlig i ballongene, vi var ute å spiste, var på partybåten til grabbarna grus og jeg vant til og med en konkurranse på BBQ kvelden ! woohoo, vi har vært på 7D kino og så alle filmene di hadde der ! Ble kjendiser etterhvert og fikk gratis popkorn når vi gikk forbi kinoen, vi var på fiskespa og fikk massasje som absolutt var den værste massasjen det går an å få, vi var skikkelig vonde i ryggen etterpå ! Men dette kommer til å bli en ferie jeg vil huske lenge, og savner jentene mine så utrolig mye !! Skal reise å besøke dem i Lillehammer snart :) !! Ellers vil jeg dele noen av bildene fra Napa med dere!
 

 

Modell

 • Skrevet 24.06.2014 klokka 17:59
 • Kategori: Hverdag

Hallo 

zZzZzzzzzz er det eneste jeg kan si idag. Har vært dau trøtt hele dagen, å er redd jeg begynner å bli syk. Skikkelig vondt i halsen, hoster og null energi både igår og idag. Idag litt verre enn igår, men håper det går over igjen til imorgen. Jeg skal snart stå modell for uniformene våre i det vekter firmaet jeg jobber i nå om 1 time så jeg får prøve å få litt energi til da. Skal få blogget litt mer når jeg kommer hjem, men  nå må jeg nesten stelle meg litt før jeg må gå. Nytt Kamera ?

 • Skrevet 23.06.2014 klokka 21:23
 • Kategori: Hverdag

Hei og hå ! Har dere hatt en fin dag?

Nå har jeg endelig fått kommet meg tilbake på muay thai trening etter nesten 2 uker borte ! Alt for lenge og jeg kjente det var utrolig godt å komme tilbake. Jeg har tenkt en stund på å kjøpe meg et nytt speilreflekskamera. Jeg har jo nå Canon Eos 500D som jeg er veldig fornøyd med, men synes det er litt for stort å dra med meg over alt som da blir til at jeg ikke får tatt så mange bilder som jeg ønsker. Noen som har et lite speilreflekskamera som tar like bra eller bedre bilder enn det som jeg har nå som dere til anbefale meg ?

Nå skal jeg kose meg forand tven med noen varme maiskolber med smør og salt på ! nam nam :) Ønsker dere en fortsatt fin kveld !
 

Angrepet

 • Skrevet 22.06.2014 klokka 21:02
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Hvordan har deres søndag vært ??

Endelig har jeg fått Lucy hjem igjen som har vært på campingtur i helgen, mens jeg har måttet jobbe hele helgen. !!

Meg og ei veninne tok turen til vaulen idag å fikk besøk av 3 kompiser. Vi grillet å koste oss helt til vi ble angrepet av 2 svaner og et par svane babyer ! Fytti di er jo livsfarlig de dyrene der !! Var en liten unge som ble bitt av den ene også.

Ellers har det vært en veldig lat søndag, slik som søndager skal være. Kjenner jeg er utrolig sliten nå og er klar til å se videre på oransje is the new black på netflix. Digg! Blogge lysten min er ikke helt på topp idag desverre, så får komme med noen bedre innnlegg i morgen.
 

Nydelig lørdag og dagens innkjøp

 • Skrevet 21.06.2014 klokka 16:33
 • Kategori: Hverdag

Hei ! ♥

Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra en fantastisk tur i byen med ei venninne. Vi fikk shoppet litt og drukket litt varm sjokolade på cafe og drøset litt om forskjellige jente ting. Synes det er kjempe herlig å få treffe veninner i helgene, da vi alle er ganske travle i hverdagene. I byen var det liv med gratis konsert, sol og masse mennesker.

Vi fikk tatt oss en tur på Cafe, husker ikke hva den heter, men der skal jeg værtfall ikke gå igjen. Sjokoladen var jo halvlunket og jeg måtte betale 129 kroner for en halvlunket sjokolade og 2 små wraps. Helt syke priser spør du meg. Men kansje normalt på cafe, er sjeldent jeg er der.Ellers gikk vi rundt i butikkene og tittet litt. Masse masse shopping ! Gøøy og ikke minst gøy når veninna mi egentlig ikke har rå til å shoppe, men shopper alikevel. hehe ganske lik meg akkurat der, bortsett fra at idag så hadde jeg faktisk rå til å shoppe litt  til tross for at jeg har betalt ganske mye på tattooeringen jeg startet på igår. Gleder meg til å forhåpentligvis gjøre den ferdig i neste uke.

Vil vise dere litt av dagens innkjøp mens jeg er igang. Enjoy

Vi tok turen innom søstrene grene ! Di har så sinnsykt masse kule ting der i tillegg til det er super billig !! Idag kjøpte jeg en liten notis blokk til 7 kroner, en liten plaster eske til 12 kroner og noen små sikkretsnåler til 0,63 øre. koster jo absolutt ingenting og det dyreste jeg har sett i butikken deres er under 100 kroner.

Fikk også tak i denne tskjorten på H&M for 79.50 kroner og en shorts fra bikbok til 290,-

og ikke minst en liten søt kjole fra H&M til 149,- og en trenings tskjorte til 149 også h&M

Trengte sårt noen nye Bher så fant den rosa på tilbud til 75,- og den svarte til 149,- begge på H&M.

 

Super fornøyd med dagens innkjøp og sitter nå og lader opp til å skifte sengetøy å få ryddet litt i leiligheten før det blir jobb igjen ikveld. 

Ønsker dere en nydelig Lørdag !! Hvilke planer har du idag? ♥

Hektisk dag !

 • Skrevet 19.06.2014 klokka 21:46
 • Kategori: Hverdag

Nå er jeg skikkelig sliten. Har vært på jobb hele dagen å hun ene på kontoret hadde bursdag å det betyr kake ! har jo kaker minst 1 gang i uken for tiden. Gøy det, men får alltid litt dårlig samvittighet, men fytti så god den var ! Var med en gammel kompis på trening i dag å trente full body ! Nå har jeg ingen energi igjen å tenkte meg i dusjen, men vet ikke om jeg orker en gang ! haha

Ja var forresten innom å fikk på skissen av tatooeringen jeg skal begynne på imorgen. Blir ikke ferdig med den i morgen, men får ta så mye som mulig og fortsette igjen etter jeg kommer hjem fra syden i August.

Blir en skikkelig hektisk dag i morgen med jobb fra 06.30-14.30 og videre å tattooere meg fra 15.00-19.00 å rett hjem å spise for så å gå på jobb igjen fra 22.00-02.30 ! Gleder meg ihjel til å legge meg i sengen etter den lange dagen i morgen. Kan nesten ikke vente !

så det betyr desverre at jeg ikke får tid til å blogge noe særlig imorgen, men på lørdag skal jeg love dere et bilde av det jeg har fått rukket å ta av tattooeringen! Gled dere :)
Effektiv dag !

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 22:22
 • Kategori: Hverdag

Før idag så fortalte jeg at jeg skulle være med ei veninne. Vi tok turen til til Vaulen badeplass og tok litt bilder å pratet om jente ting osv. Planen var å sole oss å bade litt, men det var så kald vind så vi beholdt genseren på. Når det ble for kaldt til å sitte der ute, så tok vi turen hjem til meg, så litt på tv, snakket enda mer, før vi gikk ut i hagen å jeg tok noen bilder av henne og jeg fikk fikset et nytt design på bloggen hennes, og laget en enkel header med bildene vi tok idag. Så nå skulle hun begynne å blogge igjen hun også. Hun har bare blogget om interiør før, men har bestemt seg for å blogge om både hennes hverdag og interiør. Håper dere vil ta turen innom bloggen hennes og legge igjen en kommentar da blir hun kjempe glad ! Jeg har gitt henne ett par tips og triks når man legger ut et innlegg med f.eks bildene osv, så den kommer til å bli mye bedre enn den er nå ! :) Du kan besøke bloggen hennes her.

 
Dagens Outfit

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 20:30
 • Kategori: Hverdag
//Genser Cubus // Bukse Bikbok // Veske Michael Kors // solbriller Rayban //

Summer Feeling

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 15:58
 • Kategori: Hverdag

Hatt en fin dag? Ble endring i planene mine idag ! Meningen var å få ryddet litt og trent. Men siden det var så fint vær og ei veninne spurte om å finne på noe, så gjør jeg heller det og nyter sommeren så mye jeg kan mens vi har den her. Shiit så masse gangsperr jeg har i låra etter di 2 siste treningsdagene. Det tar på med styrketrening !! Føler jeg går som jeg har tisset på meg idag.. haha men jeg elsker egentlig følelsen av å ha gangsperr, ikke for at det gjør vondt, men for at da viser det bare at jeg har trent og det jeg har gjordt er effektivt ! :)

Nå må jeg lage litt middag før jeg skal treffe ei veninne! Snakkes senere ♥
Planene for dagen

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 07:17
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen !! ♥ Hatt en fin natt ? Det har værtfall jeg, har sovet som en stein inatt å føler meg faktisk ganske uthvilt til tross for at jeg aldri sover før i 12- 1 tiden. Planen min idag er faktisk. å rydde litt å skrifte sengtøy før trening, gå på thaiboxingen (når jeg vet det er åpent ) og når jeg kommer hjem skal jeg ha kvalitetstid meg meg selv og Lucy selvfølgelig. Ligge å se på oransje is the new black, ta på ny neglelakk osv osv..Gleder meg til å legge meg i rent sengtøy ! Det er jo bare helt magisk, nesten den beste følelsen som finnes !! :)

Hva er dine planer for dagen?Skikkelig Bummer !

 • Skrevet 17.06.2014 klokka 19:49
 • Kategori: Hverdag

Jada ! idag var jeg kanon klar for en god Thai boxing trening, da jeg ikke fikk gått på thai boxingen igår. Men da jeg kom til senteret var det jo selvfølgelig stengt ! Det første jeg tenkte var bare Fuck ! Jeg tok frem mobilen og sjekket facebook for å se om di hadde skrevet noe der. Jada bare jeg som ikke hadde følgt med i timen. ! Hadde åpent både Mandagen og Onsdagen, men selvfølgelig ikke tirsdagen da jeg hadde planer å gå ! haha Typisk :P men men får begynne å følge litt mer med på treningstidene nå i sommerferien jeg også.

Istedenfor ble det styrketrening. Jeg kom utrolig godt i gang med treningen men etter en halvtime kom det 2 veninner fra senteret også, så det ble nesten bare snakking resten av treningen. Typisk jenter haha ! Er en grunn til jeg går å trener styrke alene. Da er det lettere å gå inn i seg selv og konsentrere seg om treningen.

Nå må jeg komme meg på kjøkkenet og lage litt middag før det blir for sent ! Ha en fortsatt fin kveld ♥
Blackout nesten hver morgen ! Skummelt

 • Skrevet 17.06.2014 klokka 07:12
 • Kategori: Hverdag

Hei og God Morgen !

Idag er jeg så trøtt at jeg knapt klarer å holde øynene oppe. Pleier å ha minst 1 slik dag i uken, som merkeligvis nokk vanligvis er på en Tirsdag eller Onsdag. Har vært på jobb nå i skrivende stund i 20 minutter (nå er klokken 07.00) og jeg har enda ikke våknet enda. Det er egentlig ganske farlig å kjøre bil når jeg tenker meg om så tidlig på morgenen. Jeg kan nesten ikke huske jeg har satt meg inn i bilen å kjørt på jobb og dette skjer ganske så ofte ! Har skikkelig blackout for ca 15 minutter hver morgen. Helt sykt. Litt skummelt også at du ikke en gang husker du har reist på jobb, plutselig bare er du der ! Noen andre som har opplevd det før ?

Men Men nokk om det ! Jeg ville bare innom å ønske dere en kjempe fin Tirsdag videre så blogges vi igjen senere ♥En god Benøkt !

 • Skrevet 16.06.2014 klokka 20:30
 • Kategori: Hverdag

Nå er det påtide å komme seg på trening ! Idag blir det en god ben økt. Har fått så store lår det siste året, så for å prøve å få bort så mye som mulig av di store fettete lårene mine så blir jeg nødt til å trene ben og lår hver dag nå frem til 1 August da det blir ferie. Wish me good luck ♥
Hvordan lage Iskaffe

 • Skrevet 16.06.2014 klokka 19:00
 • Kategori: Hverdag

Hei ! ♥

Idag har jeg lyst å vise dere hvordan jeg lager iskaffe. Det er fort gjordt og alt man trenger er kaffe og melk !

1. Kok opp kaffe 

2. Vent til kaffien er kald og lag isbiter av den i fryseren over natten.

3. Legg X antall isbiter oppi et glass. (jeg bruker 2 rader av den på bildet oppforbi).

4. Hell oppi Melk og det vil smale himmelsk !! ♥
TIPS: Dette kan du også bruke til fest. Du bare ersatter melken med Baylisen !! Lurt ikke sant ??

God morgen

 • Skrevet 16.06.2014 klokka 07:49
 • Kategori: Hverdag

God morgen mine kjære lesere ♥

For en natt ! Fikk jo selvfølgelig ikke såve igår kveld. Til slutt måtte jeg stå opp å rydde leiligheten litt å gå en liten tur med hunden for å prøve å bli trøtt igjen. Sovnet ikke før klokken var nermere 4 ! Nå har jeg akkurat kommet meg på jobb og er klar for en ny dag med masse energi, godt kosthold og ikke minst den jævligste treningsøkten jeg noen gang har hatt. Planen er å trene ben idag !! Gleder meg.

Jeg er blitt helt hekta på instragram igår ! Fikk over 50 nye følgere bare på 2 timer igår ! Helt vanvittig. Ei veninne av meg fortalte meg noen triks som fungerte midt i blinken ! Har lyst å fortelle dere hemmeligheten også, men jeg skal holde den hemmelig en stund til :) !! Om dere vil følge meg på instagram så heter jeg : Tannkost90. Hadde vært awsome om dere ville følge meg videre der. Legger ut bilder fra fotoshooter ellers hverdagen min hver dag.

Ellers må jeg konsentrere meg videre om jobben akkurat nå. Har ikke tid til å sitte å blogge hele dagene. Ønsker dere alle en fantastisk Mandag så blogges vi senere ♥
 

Ukens mål

 • Skrevet 15.06.2014 klokka 20:09
 • Kategori: Hverdag

Nå er det ikke så lenge igjen av søndagen før det er leggetid og en ny uke med nye utfordringer og minner. Målet mitt for denne uken er å starte på et treningsprogram ei vennne har satt opp til meg, presse meg til det ytterste nå og mitt aller siste mål er å bli så avhengig av styrketrening at jeg skal se skikkelig merkert ut tilslutt. Det vil kreve masse energi og tid, men det viktigste er å ikke gi opp å presse seg til det ytterste hver dag. Jeg skal gjøre alt for å nå di målene jeg har satt meg.

Dagen idag har vært ganske avslappende da jeg har gått 1 times tur med Lucy og hvert på familiebesøk å spist middag osv. Planene for kvelden er å vaske litt klær, lage meg en iskaffe og sette meg ned å se på oransje is the new black til det er leggetid. Vurderer å bytte fra Netflix over til viaplay da jeg føler det er mer utvalg på viaplay. Noen som har noen av dem å anbefale?

Hvordan har deres helg vært ?
Gårsdagens festligheter

 • Skrevet 15.06.2014 klokka 16:03
 • Kategori: Hverdag

Heisann!

Dagene i Stavanger for tiden er bare helt fantastiske . Fint vær, soling, grilling og man får vært mye ute. Dagen i går var jeg på en lunch hos mamma og pappa da mamma hadde laget ost og skinke horn. Etterpå måtte jeg stikke hjem i dusjen og tok turen videre til Enja og koste oss med litt vin og 60%. Enja har jo ikke blitt 20 helt enda så vi måtte gå på en 18 års plass.. FYFADER så stor forskjell det er på en 18 års plass og en 20 års plass. Vi sto å dansa å plutselig var det 8 smågutter rundt oss, å uansett hvor mye vi prøvde å komme oss bort fra dem, så nyttet det ikke. De var som klegger. Helt utrolig. Never again.. haha Men utenom det var det en vellykket kveld. !

Gleder meg helt vanvittig til Fredag da jeg skal få litt nytt blekk på kroppen ! Som noen av dere vet så skal jeg ta tatovering på hele armen, men kommer jo ikke til å bli ferdig med hele på fredag så blir litt og litt etter hvert så jeg får rå. Er ikke akkurat billig heller. Men skal bli godt å få satt i gang en skikkelig stor en denne gangen. Har jo 4 små fra før, å jeg personlig synes ikke det er fint med for mange små rundt over alt, da er det bedre å få en litt større som det er en helhet i. Er dere ikke enige ?

Legger med et bilde av meg å Enja i går kveld.
Har du erfaring med denne siden?

 • Skrevet 14.06.2014 klokka 12:30
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Jeg har et lite spørsmål til dere lesere. Jeg kom over en nettside her om dagen som har utrolig mye kule og fine klær. Prisene er ganske rimelige også, men det jeg lurte på er om noen av dere har erfaring fra denne nettsiden tidligere. Litt usikker på hvordan kvaliteten er osv. Har før bestilt fra ukjente nettsider å da det har kommet hjem i posten ser klærne helt forferdelige ut og eller er et helt annet stoff enn det som vises på nettsiden. Siden heter Dressvenus . Håper noen av dere har noen erfaringer med denne siden? :) 
Tenk deg om !

 • Skrevet 12.06.2014 klokka 15:31
 • Kategori: Hverdag

Heihei !

Idag har jeg et tema som jeg vil ta opp. Dette er et tema som egenlig gjør meg utrolig sint av en eller annen grunn. Noen trener utrolig hardt for å nå di resultatene di har ønsket, mens noen har knapt vært inne på et treningsenter. Selv har jeg trent så å si hver eneste dag siden jeg var bitteliten. Turn, Volleyball, karate, fotball,trampett,thaiboksing, jogging og styrke er noen av sportene jeg har drevet med opp igjennom årene. Jeg trener utrolig hardt hver eneste dag for å prøve å nå di målene jeg selv har satt meg og det står utrolig stor respekt over alle di som klarer di målene som di har satt seg! Veldig stolt av dere alle.

Ufattelig  mange ganger har jeg hørt, spesielt jenter som er livredde for å komme seg på trening. Ikke fordi de er redde for å trene blandt folk, eller at noen skal dømme dem for noe. Men de er redde for at de skal bli bodybuildere eller se ut som svære muskelmenner!! Etter min mening er dette seriøst noe av det dummeste argumentet det går an å komme med. Jeg har faktisk lyst å legge meg ned å gråte når jeg hører slike ting.

Ikke bare at de er redde for det, men jeg synes også det er utrolig respektløst ovenfor de som har sterk nok vilje til å klare å bli fitness eller bodybuildere. Tror disse jentene som er livredde for å bli ''svære'' bare etter en liten times treningsøkt virkelig må tenke seg om et par ganger. De kan umulig ha trent mye i sitt liv. Håper ingen føler seg truffet av dette innlegget, men håper noen får opp øynene sine litt og tenker seg om .

Det ligger så sinnsykt mye arbeid bak en bodybuilder eller fitness kropp, faktisk mer enn man tror. Jeg har selv ikke lyst å bli så stor, men jeg trener så å si hver dag å har et ganske bra kosthold men allikevel langt i fra fitness man kan komme. Ja jeg har litt markerte muskler om jeg strammer armene, men det er vel greit me bittelitt muskler, eller hva? Man trenger jo ikke akkurat å se ut som en pinne med dritt på heller. Jeg synes værtfall ikke det er fint med verken jenter eller gutter som ser ut som di skal knekke sammen hvert sekund.

Så til alle dere jenter og gutter som er livredde for å gå på trening for at dere er redde for å bli ''bygde og svære''. dere kan bare se langt etter det. Kom dere på trening og dere vil finne ut hvor mye trening og arbeid og ikke minst tid som kreves for å bli slik som dere ''frykter''. Trening er sunt og INGEN, absolutt ingen har vondt av en liten treningsøkt iblandt.!

 
En travel dag + 2 fotoshooter

 • Skrevet 11.06.2014 klokka 23:19
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ! Det ble et utrolig sent innlegg dette. Men har vært fullt kjør hele dagen idag. Først var det utrolig effektiv men travel dag på jobb og da jeg kom hjem fra jobb var det jo rett på tur med hunden, etterfulgt av en fotoshoot. Når den fotoshooten var ferdig gikk jeg en liten halvtime på kvadrat og kjøpte meg en fin topp + ikke minst denne frukten som alle snakker om dreper fett. Rambutan eller noe. Gleder meg til å prøve denne å se om det virkelig funker like bra så alle skal ha det til !

Etter Kvadrat så måtte jeg på enda en fotoshoot på stranda. Der har jeg vært helt til nå og bada i sjøen, så jeg skal låve dere det var MAGISK å hoppe i en god og varm dusj. Jeg var så kald at vannet i dusjen ikke kunne bli varmere enn det jeg hadde skrudd det opp til. Nå har jeg en kvalitets tid sammen med hunden før jeg må finne sengen igjen. For en hektisk dag å jeg kjenner jeg er utrolig sliten nå. Jeg har fått et par bilder av den første fotoshooten idag så jeg gjerne vil vise dere !

Gleder meg såååå til i morgen da jeg får se Farfar igjen som er på et lite besøk fra Jessheim for å levere en bil !!


Vinn skjønnhetsprodukter til en verdi av 10.000 kroner !

 • Skrevet 11.06.2014 klokka 11:49
 • Kategori: Hverdag

 

Hei !

Har du lyst å vinne ? Yves Rocher ble grunnlagt i Frankrike for 50 år siden. De har sakt nei til dyreforsøk siden 1989 og det innebærer at ingen av deres produkter er tester på dyr, som jeg synes er utrolig bra ! Di har mer enn 600 produkter i fra hudpleie, sminke, parfymer og kroppsprodukter og samtlige kommer fra planter.

Yves Rocher har nå gått ut med en konkurranse som jeg gjerne vil dele med dere. Her kan du vinne skjønnhetsprodukter til en verdi av 10.000 kroner ! 

Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på Her ! ♥


//sponset innlegg//

 

 

Dagens Innkjøp

 • Skrevet 10.06.2014 klokka 18:45
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Idag tok jeg turen innom Europris for å kikke, og jeg ble helt imponert over hvor utrolig mye fint di hadde der ! Er ganske lenge siden jeg var der sist nå, men jeg fikk nesten lyst å kjøpe hele butikken, å ikke bare at dem hadde masse fint, men det er utrolig billig også ! Anbefaler dere å ta en tur innom den nermeste Europrisen hos deg en dag, det er så utrolig verdt det.
 

Lang helg

 • Skrevet 09.06.2014 klokka 20:47
 • Kategori: Hverdag

Håper dere har hatt en bra langhelg alle sammen? Forrige innlegg var jo absolutt drit dårlig. Jeg sto faktisk på parkeringsplassen og venta på en kompis mens jeg blogget. ! Nå har jeg endelig kommet meg hjem igjen til internett og har tid til å fortelle dere hva som egentlig skjedde da jeg plutselig fikk disse spontane anfallene mine igjen.

Jeg arbeidet jo både fredag og lørdag. Planen på søndagen var jo å surfe og ta noen utepils, men siden været ikke var så veldig bra i Stavanger så ble jo begge planene mine avlyst. Jeg startet med å rydde litt i kleskapet mitt, men så plutselig så fikk jeg bare for meg at jeg ville reise en tur til Farsund. Spontan som jeg alltid er ringer jeg til mamma og pappa å spør dem om det er fint vær der, å det var det, så 5 minutter etter jeg la på tlf var snipp vesken pakket og jeg hadde satt meg i bilen på vei til farsund. Grunnen til jeg reiste til farsund er at vi har hatt campingvogn der siden jeg var bitteliten, og jeg kjenner utrolig mange av di lokale å synes det var lenge siden jeg hadde vært der sist.

Da jeg kom ned ble jeg med mamma, pappa, tanten min og søskenbarnet mitt på kina resturant før vi reiste tilbake på campingen. Jeg ble invitert bort til en kompis for å ta noen øl, så jeg benyttet anledningen for å treffe noen gode venner også i samme slengen. Kan ikke si det var så utrolig gøy på puben, så vi tok en taxi videre til noen venner av meg som var på hyttetur rett bortforbi. Dagen idag har jeg bare ligget å solt meg på stranden. Var også med en kompis på en annen strand å gikk tur med hundene. Det var utrolig morsomt da det var ganske store bølger og begge hundene skulle absolutt ha pinnene ! haha

Når jeg kjørte hjem idag var jeg så sinnsykt trøtt av jeg satt å duppet av hele tiden. Måtte stoppe 4 ganger på veien for å lufte meg å prøve å våkne litt, men det funket ikke så veldig bra. Skal love dere det var godt å komme hjem igjen å legge seg på sofaen. Nå har jeg og Lucy poppet litt popkorn og er klar for å begynne å se Orange is the new black sesong 2 som endelig har kommet ut på Netflix !!
Gårs dagen og dagens planer.

 • Skrevet 08.06.2014 klokka 12:17
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Ble ingen blogging igår, rett og slett for jeg ikke gadd å ta meg tid til det. Kan heller informere dere om hva jeg gjordet i dette innlegget. Igår var det jo drømmevær her i Stavanger, så jeg fikk med meg ei veninne på stranda sammen med hundene og fikk badet, solt oss og grillet. Var der i 4,5 time på stranden. Det var utrolig deilig. Jeg må faktisk si at jeg husker ikke at jeg noen gang har ligget å solt meg på stranda her hjemme i Stavanger noen gang. Om jeg har solt meg her i Norge så er det når jeg har vært på sørlandet. Men det er absolutt noe jeg vil fortsette med. En kompis kom også innom en liten time etter han hadde vært å surfa på en strand rett bortforbi.

Planen idag var egentlig å surfe, og ta noen utepils i solen. Men selvfølgelig er det helt rolig på sjøen og solen har forsvunnet bak alle i halvgråe skyene idag, så alle planer jeg hadde for dagen har blitt avlyst nå. Så nå sitter jeg egentlig bare her i Sofaen og prøver å få laget meg noen nye planer. Får sikkert vaske litt klær evt trene litt om jeg gidder det etterpå. Kansje jeg tar turen ut ikveld, men det gjenstår å se. Skal holde dere oppdatert. 

Hvordan har helga deres vært ? Synes det er så sykt deilig å tenke på at man har fri imorgen også ! Utrolig deilig for meg som har jobbet hele helgen, å nå faktisk kan føle at jeg får litt helg i tillegg. Magisk !
Kan du hjelpe meg ?

 • Skrevet 06.06.2014 klokka 20:22
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Jeg trenger virkelig hjelp av dere som er flinke til å lage fine headere. Den jeg har nå ser helt deformert ut, og den blir automatisk trukket slik at bilde ikke ser normalt ut. Er det noen av dere som kan lage en fin header til meg ? Hadde satt kjempe stor pris på det ! Jeg suger virkelig i redigering, og har heller ikke photoshop lengre, da jeg ikke ante hvordan det fungerte heller. 

Kontakt meg om du vil hjelpe meg.? 
 

Lykkerus

 • Skrevet 05.06.2014 klokka 20:20
 • Kategori: Hverdag

Halloo ♥

Dagen idag har vært 1000 ganger bedre enn gårsdagen. Humøret har vært på topp, ikke vondt i hodet og konsentrasjonen har kommet tilbake. Sovnet heller ikke på sofaen idag så kom meg tilbake på trening igjen idag. Hadde ikke en så veldig bra natt da. Som jeg skrev igår så sovnet jeg på sofaen i 4 tiden og våknet igjen i 9 tiden så laget jeg meg litt middag, så på tv og gikk å la meg igjen i 12 tiden. Klarte jo selvfølgelig ikke å sovne med en gang så sovnet i halv2- 2 tiden. Så våknet jeg igjen kl 4 gikk på do og måtte drikke litt vann, før jeg gikk å la meg igjen for så å stå opp igjen kl 6. STRESS... er ikke vant med å våkne midt på natten heller.  Drømte at noen kom å tok Lucy fra meg osv.. var nesten på gråten da jeg våknet igjen ! Men heldigvis var det en drøm og jeg måtte bare vekke Lucy som lå og sov vesiden av meg for å gi henne en god og lang klem.

Nå har jeg fått tatt meg en varm og lang dusj og gleder meg igjen til Paradise hotell finalen ikveld etterfulgt av kjærlighetsredet. Andre også som følger med på noen av disse programmene? Merker at treningen begynner å ta form da jeg endelig fikk presset på meg en hotpants jeg kjøpte for lenge siden som har vært litt for liten rundt låra. :-D *lykkerus*
 

 

Yey or Ney?

 • Skrevet 04.06.2014 klokka 21:25
 • Kategori: Hverdag

Hallo !

Dagen idag startet med 1 times Yoga i kantinen kl 07.00 idag tidlig. Har prøvd yoga nå for 3 gang og jeg har funnet ut at det absolutt ikke er noe for meg. Holdt på å kjede meg i hjel en periode å bare håpte på at klokken skulle bli 8 ! Dagen ellers har ikke vært den beste. Har hatt litt dårlig konsentrasjon, vondt i hodet og vært skikkelig redusert. Planen var jo trening idag også, men klarte å sovne på sofaen rundt klokken 4 da jeg kom hjem fra jobb og våknet nå for ca 20 minutter siden. Kjente jeg virkelig trengte å såve litt idag så va deilig. Nå er det å lage litt middag før det er paradise hotell og kjærlighetsredet som står for tur på tven ! haha Snakk om å gå fra å aldri ha på tven til å være hekta på 2 programmer. Håper på at morgendagen blir bedre :-)

 

Hva synes du om Yoga ? Yey og Ney??
 

Inspirasjon: Trening

 • Skrevet 03.06.2014 klokka 15:46
 • Kategori: Hverdag


Jeg kan ikke si noe annet enn 1 dag ! 1 vakker dag ♥

Dagens Øvelse

 • Skrevet 01.06.2014 klokka 22:22
 • Kategori: Hverdag
Nydelig søndag

 • Skrevet 01.06.2014 klokka 15:47
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Våknet til enda en dag med stålende sol ! Nå skal jeg snart til mamma og pappa å spise taco :) ! Planen var å gå å trene litt etterpå å sette skikkelig igang med treninga også. Ville bare innom å ønske dere en fantastisk søndag !
Har ikke vært så sinna på lenge !

 • Skrevet 31.05.2014 klokka 19:45
 • Kategori: Hverdag

Hei dere

Nå har jeg kommet meg hjem, å det ble ikke noe blogging igår kveld. Kom hjem med flybussen da klokken var 21.20 og ble henta igjen 21.35 så fikk vært hjemme i 15 minutt før jeg stakk videre på forsh og videre på byen en tur,.Følte jeg gikk i koma i hele gårkveld, og det var bare helt magisk å legge seg i sin egen seng igjen. Den har vært etterlengtet.

Som dere sikkert fikk med dere så har jo jeg flyskrekk. Da vi letter er jo det jeg synes er aller verst og igår så hadde vi akkurat kommet opp i luften så begynte motoren på flyet å lage en skikkelig rar og høy lyd, så min første reaksjon var å brøle ¨satan i helvette¨, og da jeg snudde meg så satt di som satt rundt meg å lo. ble drit flau, og spurte mamma om jeg hadde brølt høyt ? ja det hadde jeg jo selvfølgelig, hadde brølt for hele flyet. Herregud.. haha å da vi var midt i turen ca så fikk vi beskjed om å ha på beltene og ingen fikk gå på do, mens flyvertinnene måtte sette seg ned siden det skulle komme masse turbulense. Dette gjorde det jo ikke så mye bedre, i tillegg til det var 3 små babyer rundt oss som skrek absolutt hele flyturen på 4.5 timer. Så kan si at den flyturen var et mareritt.  Da vi landet på sola så sa han som satt vesiden av meg over gangen: du skrek ikke denne gangen! haha off flaut da..

Dagen idag startet utrolig bra da jeg våknet og kjørte ned til pappa for å bli med å hente hundene, så nå er endelig gull jenta mi hjemme igjen fra kennelen og jeg kan slappe av igjen. Nå har jeg begynt på en diett som fitnett jentene går på før dem skal ut i konkurranse, så skal holde meg til den og hard trening i 3 måneder nå, frem til jeg reiser på ferie igjen i August. Er super motivert og er virkelig innstilt på at dette skal gå min vei denne gangen og nå er det siste jeg skal gjøre er å gi opp. Skal vise både meg selv og andre at jeg kan klare det jeg har lyst å klare.

Ble også sykt forbanna idag, hadde seriøst lyst å gå ut å banke noen. Jeg skulle en sjapp tur i butikken for å handle melk, denne turen ville normalt tatt meg rundt 7 minutter, men idag tok meg 1,5 time i tillegg til jeg måtte kjøre rundt hele byen. Di arrangsjerer tydeligvis sykkelritt her i Stavanger idag som jeg selvfølgelig ikke har fått med meg. Uansett hvilken vei jeg kjørte så var det evig kø, og da vi kom frem til krysset, så var veiene sperret, så vi måtte kjøre en helt annen vei igjen. Det var helt umulig for meg å komme inn til leiligheten min da alle veiene rundt var sperret og jeg ikke fikk kjøre denne veien. Etter 1.5 time så parkerte jeg bare i en gate 10 minutter fra der jeg bor så gikk jeg ned heller. Nå har jeg nettopp fått henta bilen igjen å tok med meg Lucy på turen. Jeg har faktisk ikke vært så sint på lenge, har liksom bedre ting å gjøre enn å sitte i en varm bil i kø med verdens verste tolmodighet.

Planen for kvelden var egentlig å gå ut med noen gode venner, men sa heller ja til å jobbe inatt da di trengte litt hjelp. Like så greit !
 

Hjemmreise og flyskrekk

 • Skrevet 30.05.2014 klokka 09:26
 • Kategori: Hverdag

God Morgen ♥

Håper dere koser dere på jobb og skolen? Idag har dagen kommet og jeg må reise hjem fra Tyrkia. Har hatt ett fantastisk opphold her og vil absolutt ikke hjem. Heldigvis er det jo helg nå, så jeg slipper å reise på jobb igjen med en gang, men kjenner jeg gruer meg ekstremt til flyturen hjem. Blææh..Noen andre som har flyskrekk eller??

Men er hjemme igjen i 8-9 tiden ikveld så kan vi blogges da og da har jeg gjerne bestemt meg for om jeg skal ut eller ikke også ! haha Ønsk meg en god tur hjem :-D

btw, bildet er fra når jeg var i London i mars.
Svar på spørsmåls runden

 • Skrevet 29.05.2014 klokka 20:58
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Hadde lyst å svare på spørsmåls runden på video denne gangen, men siden Youtube ikke fungere her i Tyrkia så får det bli skriftlig denne gang, og neste gang jeg har en spørsmålsrunde hjemme så skal jeg få laget en video. Var ikke så utrolig mange spørsmål, men svarer på di som jeg fikk i denne omrgang værtfall! Tusen takk til de som ville lære meg å kjenne ♥

 Hva Jobber du med ?

- Jeg jobber som timeskriver i en bedrift som heter Bilfinger Industrier og så jobber jeg som dørvakt i helgene i Stavanger.

Har du kjærste?

- Nei har ikke kjæreste, men skulle virkelig ønske jeg hadde en. Har vært singel alt for lenge nå !


 Hvordan er din drømmemann?

-Min drømme mann er en mann som bryr seg om dama si, trofast familiemann, fin å se på og en som er min beste venn.

 

 Hvordan er livet som toppblogger i Rogaland?

- Jeg har egentlig ikke tenkt noe særlig over det. Jeg lå på 1 plass i Rogaland i 2009 før ¨mammatilmichelle¨ ble populær,  som jeg synes var utrolig gøy, men nå har jeg egentlig ikke gjordt så mye for å bli toppblogger igjen. Men ligger ikke så langt nede på lista nå heller.

 Hva er din favoritt matrett?

- Taco og kjøttdeig og macaroni er mine favoritt retter. Ganske enkelt, men jeg er ikke så avansert i mat veien egentlig.


 Har du noen tips til å bli litt kjent blogger?

- Mine tips om å bli en mer kjent blogger er å skrive rett i fra hjertet, kommentere andre sine blogger, slik at dem lettere kan observere din blogg. Jeg synes værtfall at om jeg kommenterer en blogg, så synes jeg det er gøy å gå svar tilbake av den personen, så derfor svarer jeg di som kommenterer bloggen min også. Ellers er det bare å skrive om hva som interesserer deg, og legge ut mange fine bilder av deg selv, som jeg også tror tiltrekker en del lesere :-)

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, og jeg setter stor pris på alle spørsmålene ♥
Siste dag i Tyrkia

 • Skrevet 29.05.2014 klokka 17:55
 • Kategori: Hverdag

Hei mine kjære lesere !

Hvordan har deres fridag vært ? Jeg forstod ingenting igår da jeg fikk en hel hau med snapchats fra venner da alle var ute å drakk, og tenkte over at det var en onsdag, trodde det var meg det hadde klikka for først, helt til jeg fant ut at det var en fridag hjemme igår, og da gikk jo alt opp for meg ! haha snakk om å leve i en annen verden her nede. Idag er siste dagen i Tyrkia før vi blir hentet kl 12.00 imorgen tidlig og har en lang hjemreise forran oss. Er skikkelig keen på å ta en skikkelig fest i helgen, så får se om det blir fredag eller lørdag, eller til kansje begge dagene ? hvem vet, haha får se hvor trøtt jeg er når jeg kommer hjem imorgen, men med mitt energi nivå så skal dere ikke se bort i fra at jeg går ut når jeg kommer hjem i morgen kveld. Håper på fint vær hjemme på lørdag også da jeg har avtalt med Enja å stikke til vaulen badeplass å sole oss, bade og grille, gleder meg ♥

Idag tok vi turen på standa som den siste dagen, men selvfølgelig skulle Tyrkia sørge over at vi skulle hjem så det ble jo selvfølgelig så mange skyer så dermed forsvant solen hele tiden, skikkelig trøttende. Men men, føler selv ikke jeg har blitt noe særlig brun, men til og med folk på resturantene sier jeg er brun/svart, så får prøve å tro på dem ! haha, gjenstår å se når jeg kommer hjem. 

Legger ved et bilde av meg å Enja fra vaulen ifjord ! 
Kveldens Outfit !

 • Skrevet 28.05.2014 klokka 17:41
 • Kategori: Hverdag

Ønsker dere en fantastisk kveld ♥


Syke Helvette !

 • Skrevet 27.05.2014 klokka 20:10
 • Kategori: Hverdag

Tyrkerene her nede er jo helt syke. Her står det jo mellom liv og død bare dem skal på jobb hver dag. Her henger dem ut vinduene uden noe som helst sikring flerne etasjer. Dette ser vi hele tiden med bygningsarbeidere og vaske damer osv, kom på det da jeg så en av vaskekonene som hang utforbi i 5 etasje tidligere idag og jeg måtte bare finne frem kameraet for å vise dere. Kjenner jeg får en klump i halsen hver gang jeg ser dem utforbi der, og vil helst ikke se tilfelle dem detter ned. Tenk at dette gjør di hver eneste dag ! Hva om dem en dag skulle trø feil eller miste balansen i det dem står der å vasker?? Huff nei vil helst ikke tenke på det ! Godt vi ikke har det slik i Norge.Forresten så virker internetten fortsatt ikke. Var 2 menner innom for en liten stund siden å prøvde å få den til å virke, men de måtte tydeligvis tilbake igjen imorgen for å lage noe nytt bruker navn og passord osv. Håper dem får det til da ! Nå er det snart middag her hjemme i leiligheten før det blir paradise hotell. Lalletid litt tidlig idag slik at vi er opplagt til en ny dag på stranda imorgen! Elsker å ligge på stranda da jeg føler man blir mye brunere der enn ved bassenget. ♥
Ha en fantastisk kveld søtinger !

LOVE IT !

 • Skrevet 27.05.2014 klokka 16:48
 • Kategori: Hverdag

Halloo !! Endelig kan jeg skrive til dere igjen ! Fy fader.. internetten i leiligheten ville plutselig ikke virke da vi kom hjem fra Oba igår så har ikke hatt internett i det hele tatt, så beklager mye for at jeg ikke blogget da jeg kom hjem igår som jeg sa jeg skulle gjøre. Internetten funker fortsatt ikke, men pappa klarte å finne ut hva passordet var på internetten her nede ved bassenget, så jeg snek med med Macen ned her for å skrive et lite innlegg til dere nå. Håper dem får internetten til å fungere igjen snart i leiligheten, di arbeider heldigvis med saken.

I Oba igår fikk jeg tak i 3 ringer, ENDELIG. Det er så utrolig vanskelig å få tak i ringer hjemme, da absolutt alle er for store og hver gang sier gullsmeden at di kan tilpasse den til min størrelse, men hver gang jeg har gjordt det så har jeg fått melding dagen etterpå at det ikke går av en eller annen grunn. Men her var det ingen problem å jeg fikk ekte sølv også som ble tilpasset til min størrelse iløpet av 5-10 minutter. Må si dem er mer behjelpelige her nede enn hjemme værtfall.

Fyy fader som jeg gleder meg til 1 August !!!!! Klarer ikke å vente mer nå .. hahaha Har fått bestillt billetter til Ayia napa sammen med 3 kompiser, på samme plass som vi reise ifjord. Det skal bli dritt fett, å håper di 3 månedene går fort nå !! Noen andre som skal til Ayia napa i begynnelsen av August ??

Nå må jeg opp å få jordbær drink av mamsen på terassen ! Kommer nokk ned å skriver et innlegg til dere igjen senere ! By the way, 45 grader her i Tyrkia idag ♥♥ LOVE IT !!

Heijdå sålenge ♥

 


Living the good life

 • Skrevet 26.05.2014 klokka 10:36
 • Kategori: Hverdag

God morgen !

Dagen idag startet med en kopp kaffe med baileys på terassen ! Helt nydelig. Turen går snart videre til Oba for å gå på et stort marked der som er 1 gang i uken. Kjenner jeg vil gjemme meg bort for nå er det bare 4 dager til vi reiser hjem. Vil ikke !!! Det er som en helt annen verden her. Med en gang jeg kommer hjem igjen så er det som om jeg ikke har vært her i Tyrkia i det hele tatt. Å somregel føler jeg brunfargen forsvinner med en gang vi setter oss på flyet hjem ! haha noen andre som kjenner seg igjen eller ?

Forhåpentligvis blir det litt shopping på markedet idag. har en del lira jeg vil bruke opp før jeg reiser hjem ! Kommer hjem på fredagskveld så har hele helgen å komme til hektene før det blir fullt kjør på jobb igjen. Har jo 3 uker ferie igjen, men har ingen anelse om hva jeg skal bruke dem på. Alle veninnene mine har jo kjærester nå, så alle reiser jo på ferie med dem iår. Føler det blir så teit å ta ferie å bare henge hjemme alene mens alle andre er på jobb i drittværet også. Kansje jeg ikke tar mer enn 2 uker ferie iår heller, å heller sparer di 3 ukene til neste år, så kan jeg jo reise til Thailand i 2-3 måneder for å bokse. Kansje, kansje ikke, får se hvordan det blir. Har lyst å reise noen uker til til syden og eller 1 uke på teltur til farsund på sørlandet og treffe gode venner der nede.

Senere idag så tenkte jeg å svare på spørsmåls runden jeg hadde for noen dager siden. Så følg med ! Ønsker dere en fortsatt fin dag så blogges vi senere♥

Dagens Innkjøp

 • Skrevet 25.05.2014 klokka 21:21
 • Kategori: Hverdag

God kveld alle sammen !

Idag fikk vi besøk av en tyrkisk familie. Vi gjorde ikke så masse spennende egentlig, spiste lunch, lå med bassenget og badet litt. Merker hvor utrolig mye varmere det har blitt her nede nå bare på den uken vi har vært her. Da vi kom var det litt mye skyer og bassenget var iskaldt og man måtte gå med tykk genser på kvelden for ikke å fryse, mens nå kun 1 uke etterpå så kan man gå med tskjorte på kveldene og bassenget er mange grader varmere. Utrolig hvor fort det skifter her, men nå nermer det seg jo Juni og sommer her så vil bli varmere og varmere for hver dag.

Vi trasket litt nedover mot sentrum også nå nettopp. Jeg klare jo å knekke solbriillene mine for noen dager siden, og jeg har så lite ansikt så gjør at det er et rent maretitt hver gang jeg skal finne noen solbriller som ikke dekker hele ansiktet mitt. Men idag fant jeg endelig noen !! Kjempe glad, har ligget å myset nå i flerne dager. Var også innom starbucks som var et must idag da jeg måtte kjøpe en hard plast kopp som holder på kulden og varmen for å lage iskaffe på jobb når jeg kommer hjem. Gleder meg allerede !Di hadde bare oransje farge på koppen, ikke akkurat min favoritt farge må jeg si, men bedre enn ingenting værtfall !

Når jeg kommer hjem skal jeg vise dere oppskriften på god iskaffe !

 

Min Favorit sommer collection.

 • Skrevet 25.05.2014 klokka 16:32
 • Kategori: Hverdag

 

Hei dere !

Idag vil jeg vise dere mine favoritt sommerklær fra Nelly. Synes dem har så sinnsykt masse fint at det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal kjøpe. Jeg har jo en ganske enkel klestil selv, så jeg har valgt ut den collectionen jeg kunne gått med selv, da jeg ikke er så glad i sånn power flower og masse forskjellige farger og mønstere osv osv. Jeg synes det er utrolig fint på andre, og skulle veldig gjerne ønske å gått med slike klær selv, men føler faktisk ikke jeg passer det, og da går jeg ikke med det heller, så jeg får bare sugle litt på dem som faktisk passer slike type klær.

Men uansett, minner også om at du kan få opp til 70% rabatt hos Nelly.com nå ! Løp og kjøp om du trenger nye sommerklær.

                                                     //HER//                                                                   //HER//                                                                      //HER//

                                                      //HER//

                                                      //HER//                                                                    //HER//                                                                    //HER//

                                                       //HER//                                                                                                           //HER//
                                                                                                                                                                            
                                                     //HER//                                                                                                            //HER//
                                                                                                                                                           
                                                       //HER//                                                                   //HER//                                                                    //HER//     

                                                      //HER//

Håper det er noe her som falt i smak hos dere også ! Minner også om at dere kan vinne et gavekort ved å trykke dere inn her !!

Hvordan få flere blogglesere.

 • Skrevet 24.05.2014 klokka 19:17
 • Kategori: Hverdag

Hei Igjen !

Det finnes jo et par grupper på facebook der man kan legge ut de nyeste innleggene våre der, det har hjulpet meg en del med å få flere lesere og har også funnet en del blogger som jeg selv vil lese ved hjelp av disse gruppene. Jeg har Nå laget min egen gruppe der du kan poste alle innleggene dine ! Bli medlem i gruppen du også ! https://www.facebook.com/groups/621775777918241/
 

Sånn Går No dagan !

 • Skrevet 24.05.2014 klokka 18:30
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ! Jeg prøver å få laget meg en ny header, men jeg får det ikke helt til. Jeg er jo elendig da det kommer til redigering av bilder osv. Om noen har lyst til å hjelpe meg med en fin header, så setter jeg stor pris på at dere tar kontakt meg meg. Har ikke blogget noe idag, har vært skikkelig sløv å sovet så og si hele dagen. Imorgen får vi besøk av en tyrkisk familie her hos oss da vi skal spise lunch og snakke litt med dem ved bassenget. Igår har vi vært her i 1 uke men har fortsatt 1 uke igjen. Føler vi har vært her nede nå i evigheter. Pleier somregel å være slik at den første uken går sent mens den siste bare flyr avgårde. 

Kjenner jeg savner hundene som er på kennel og hamsteren min som er hos ei kollega av meg. Skal bli godt å komme hjem igjen også, men på en annen måte ikke heller. Liker meg godt her nede, men hadde jo vært en drøm om det hadde vært lett å hatt med dyra ned her, da tror jeg at jeg hadde slappet litt mer av. Men vet jo di har det bra der så dem er nå også så det er jo litt betryggende værtfall !

Tidligere idag så gikk jeg ned for å prøve å trene litt da jeg så di hadde fått boksepute nede på trim rommet her ! Fant ingen hansker, og hadde heller ikke med meg mine egne, så jeg bokset bare litt uten hanskene, men selvfølgelig klarte jeg jo å klore meg selv hardt rett ved øyet mitt, så nå går jeg rundt her me en svær og litt blå klump ved øyet. sykt Digg.. Frøken kløne.. !!Uansett hva jeg gjør så klarer jeg alltid å skade meg på en eller annen måte. ! hehe Noen andre som kjenner seg igjen eller ?

Begynner å irritere meg noe sykt over at Tyrkia har sperret Youtube så alt av filmer osv som ligger ute på facebook er sperret, så føler ikke jeg henger helt med i de sosiale mediaene her nede lengre..prøver å komme på noen kjekke ting å blogge om slik at ikke bloggen min blir så sykt kjedelig om hva jeg driver med hele tiden, har jo ikke det mest spennende livet så sikkert ikke så underholdene for dere lesere. Noen ideer om hva dere ønsker jeg skal skrive om så kom med dem ! 
Spørsmålsrunde

 • Skrevet 23.05.2014 klokka 14:04
 • Kategori: Hverdag

Hei dere!

Er en del som spør meg om forskjellige ting, så derfor tenkte jeg bare å lage en spørsmålsrunde der dere kan spøre om hva som helst så vil jeg svare på alt sammen !! :) Kansje dere lærer noe nytt om meg også..hehe !! Ikke vær redd

Spør om akkurat hva du føler for ♥
 

Nydelig dag på stranden

 • Skrevet 22.05.2014 klokka 21:12
 • Kategori: Hverdag

oi oi oi for en travel dag ! Kom hjem for ca 45 minutter siden og har vært ute siden klokken 09.00 i morges, altså 08.00 hjemme i Norge. Dagen startet med å gå en tur ned til Stranda der var vi helt til klokken var ca 18.30 ! Var faktisk litt i sjokk da sjøen var varmere enn bassenget ! Men er tydeligvis vanlig her i Tyrkia på denne årstiden. På vei hjem fra stranden gikk vi på en resturant å spiste mens vi var 3 stk som løp over for å klippe oss litt på en ganske populær frisør rett over gaten. ship shap..viser ingen forskjell på meg da jeg er livredd for at dem skal klppe for mye.. jeg ville bare ta noen cm slik at jeg fikk bort det mest slitte. Da vi kom hjem tok jeg meg et godt boblebad med masse skum og nå sitter jeg her å skriver dette innlegget til dere slik at dere ikke tror jeg har glemt dere helt ut ! hehe Klarte jo selvfølgelig å knekke solbrillene mine idag morges å i og med jeg har så lite ansikt så blir absolutt alle solbrillene dem selger i butikkene her alt for store. Håper jeg finner noen i barnestørrelse snart.

Må er det øyeblikk Paradise hotell og popkorn !! Gleeeder meg til å slappe av enda litt mer, siden vi ikke har gjordt det hele dagen.......På resturanten så vi en liten baby, herreguuuud hvor søt den var !! Kjenner jeg har skikkelig lyst på en selv !!! Men selvfølgelig lurt å finne seg en stabil mann først, om det finnes noen i Stavanger, kjenner faktisk jeg begynner å gi opp snart. 

Minner om konkurransen ! Meld deg på her

 

 

Hvordan bli best ?

 • Skrevet 21.05.2014 klokka 23:07
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen ! Som dere nå vet så har jo jeg dystleksi og sliter med masse skrivefeil osv. Jeg har jo blitt utrolig mye bedre bare ved hjelp av bloggen men som de som kjenner meg best på privaten vet jo at det værste jeg vet er å sette meg ned å lese en bok. Jeg begynner å gjeispe bare av tanken på å åpne en bok. For noen måneder siden så fikk vi en bok på jobben som heter Bli best med mentral trening. Trening er jo noe som interesserer meg i en viss grad så nå etter noen måneder så tenkte jeg å dra med meg boken til Tyrkia i et håp om at jeg skulle åpne og begynne å lese den. Kanskje jeg kunne forandret litt mening og ikke minst få litt treningsmotivasjon tilbake ved hjelp av denne boken. Jeg satt på flyet å tenkte fuck it ! Jeg har da ingenting å gjøre på så jeg åpner denne boken og setter meg ned å leser litt. Sovner jeg så er jo det bare bra, så går jo tiden mye fortere. Men den gang ei, jeg ble faktisk litt hekta ! Det trodde jeg aldri i mitt liv jeg skulle oppleve at jeg, Malin skulle bli hekta av å lese en bok?? Men slik ble det. 

Kanskje denne boken er en veldig kjekk bok? Jeg har jo ikke kommet så utrolig langt i den enda, men so long so good. Imorgen blir det stranden så må litt tidlig opp å jeg har allerede funnet sengen og siden jeg ikke er særlig trøtt enda så har jeg funnet frem boken og kom plutselig på at jeg ville anbefale denne til dere som gjerne har litt dårlig motivasjon på treningsfronten eller bare vil ha noen små tips ? Den har hjulpet meg vertfall å se ting fra et annet perspektiv og hvordan men prioriterer de riktige tingene.

Noen av dere som har lest denne boken før?

Minner også om Konkurransen min her !! Håper flest mulig melder seg på ♥
Vinn et Gavekort fra Nelly

 • Skrevet 21.05.2014 klokka 20:39
 • Kategori: Hverdag

Jeg vil ha en liten konkurranse her på bloggen å se hvordan dette slår an her hos dere. Her har du muligheten til å vinne et gavekort på 100 kroner som er fra min egen lomme
. Vil starte med 100 kroner for å se hvor populært dette blir. Faller dette i smak vil det bli større premier etterhvert.

Meld deg på konkurransen og vinn et gavekort på 100 kroner fra Nelly.com. Dere gutter kan også melde dere på da Nelly har masse fint til dere gutter også !

Det eneste du må gjøre er:

1. Lik og del dette innlegget

2. Skriv en kommentar under innlegget med navn og mailadresse.

Fantastisk Onsdag

 • Skrevet 21.05.2014 klokka 17:43
 • Kategori: Hverdag

Halloen ♥

Endelig har Michal Kors vesken kommet i hus ! # følte seg glad ! Å ikke minst så har det vært stålende sol hele dagen så har faktisk fått litt farge idag. Imorgen har jeg klart å lure di andre med ned på stranda så forhåpentligvis blir det enda mer sol og farge der nede enn her ved bassenget. Har ligget strekk ut hele dagen ! Skam deilig..

Nå sitter jeg med noe godt i glasset igjen før vi skal ned å spise om en stund. Begynner allerede å bli lei av maten her nede da de har samme menyen over alt. Men igår var vi på en norsk resturant så da ble det norske kjøttkaker til en forandring. Nam nam. Drit at Viking tapte igår akkurat på 2 minutter overtid. ! Blææh Men men bedre lykke neste gang gutter !! :)

 


Kveldens Outfit

 • Skrevet 20.05.2014 klokka 17:39
 • Kategori: Hverdag

Nå skal jeg være med pappa og noen av kompiser av ham å se Molde-Viking kampen og selvfølgelig heie meg ihjel på Viking :D HEIA HEIA ! blir middag å noen drinker her under kampen så får vi se når vi kommer hjem.

Ville bare innom å ønske dere en fantastisk kveld!

//Topp fra Primark // Bukse fra Bikbok //
Kreve Pengene tilbake?

 • Skrevet 20.05.2014 klokka 11:58
 • Kategori: Hverdag

Dere lesere er bare aller best ♥

Igår lå jeg på 117 plass på topplisten av blogg.no og idag ligger jeg på 105. Stiger gradvis oppover å det setter jeg kjempe stor pris på at dere viser interesse og at dere liker å lese bloggen min !. Om det er noe dere savner så er det bare å komme med forslag. Skal prøve å få laget litt mer videoblogger som jeg vet med erfaring at er gøy å se selv. Men må manne meg litt opp da jeg egentlig ikke liker å se meg selv på film !

Savner solen idag så blir ikke noe soling på meg nå! Drit kjedelig, for jeg er vant med å være neger etter 1 dag ved bassenget, men det har knapt vært sol så har ikke fått noe særlig farge iløpet av di 4 dagene vi har vært her. Glad vi skal være her 2 uker og ikke 1, da hadde jeg seriøst krevd pengene tilbake ! Reiser liksom ikke til syden for å ha bedre vær hjemme i Stavanger..

Pappa tok med seg scooteren idag så det eneste alternativet mitt nå er å gå ned å trene om jeg ikke vil sitte å mugle i leiligheten. Fikk jo lønn idag endelig så da blir det litt shopping. ! Så at dem hadde Micheal Kors veske her nede så skal undersøke den litt mer å gjerne kjøpe meg en om dem ligner di ekte. Har ønsket meg en slik lenge nå, men har annet å bruke pengene mine på enn en veske til over 6000 kroner.

Men jeg får hive på meg litt treningstøy nå å gå ned å late som jeg er litt sporty. ! Blogges senere 
 

 

Dronningen av paradise

 • Skrevet 19.05.2014 klokka 21:57
 • Kategori: Hverdag

God Kveld

Nå har vi akkkurat skyntet oss hjem fra resturanten i Oba da mamma er så hekta på paradise hotell og har glemt å ta det opp hjemme, så vi måtte alle komme oss hjem slik at hun får se det på tv. haha så nå sitter vi her 3 tryner klistret helves inni TVen med cola og chips. ! 

Imorgen er planen å ta en hard styrketrenings økt nede i treningstudioet her før det bli en ny dag ved bassenget med noe godt i glasset ! Ville bare ønske dere en fortsattt fin kveld, og kos dere masse på jobb/skole imorgen.♥
Bikini me

 • Skrevet 19.05.2014 klokka 16:04
 • Kategori: Hverdag

Hallo mine kjekke lesere ♥

Dagen idag har vært kanon herlig. Bare ligget på en solseng hele dagen og ikke gjordt noe som helst ! Her i skrivende stund er klokken snart 5 . Altså 1 time mer enn hjemme i Norge. Jeg har nettopp gått gjennom noen av bildene vi tok ved bassenget tidligere som jeg vil dele med dere. Nå sitter jeg her med et glass hvitvin og god musikk mens jeg sitter å skriver dette innlegget. Tenker på dere der hjemme som sikkert nettopp har kommet hjem fra jobb og skole i den travle hverdagen.Da må jeg faktisk innrømme jeg koser meg ekstra godt her nede ! haha huff så stygg jeg er ...Nå snart skal jeg hive på meg noen klær og litt sminke før vi tar turen videre til en liten by utforbi Alanya som heter Oba der vi skal spise og shoppe litt. Hver Mandag har dem marked i Oba, så kansje vi finner noe spennende der også !

Dem som har vært i Tyrkia vet jo at Tyrkerene er kjent for å være sykt masete. Jeg eier jo ikke tålmodighet, så jeg blir irritert bare jeg ser en tyrker som vil mase så egentlig er ikke dette landet jeg drar for å shoppe. Men får holde ut og bite meg selv i tungen slik at ingen tyrker blir skadet ! HAHA neida :)
Tusen takk for all støtten !

 • Skrevet 19.05.2014 klokka 10:12
 • Kategori: Hverdag

God Morgen

WOW for en respons på det siste innlegget mitt ! Setter pris på alle dem som støtter meg, Tusen takk. Er mange som sliter med det samme har jeg forstått og foreslår til dere at alle å aldri gi opp selv om det er dobbelt så vanskelig å lære seg ting ! We can all do it !!

Men for å komme tilbake til mitt gode liv her i Tyrkia igjen, her skinner sola og jeg skal ned å bade og sole meg noen timer. Skal prøve å få tatt noen bilder til dere idag. Det er kanon fint her, så skal få tatt meg en tur rundt på annlegget å knipse i vei slik at dere får se hvor fint det er her. Den første dagen ble jeg så svidd på hele magen å brystet. Helt merkelig bare etter 2 timer. Jeg pleier aldri å bli solbrent så dette var ganske så uvant for meg. Så igår måtte jeg holde meg borte fra solen. Men idag skal jeg bruke masse solkrem, som også er ganske så uvant for meg, men egentlig det lureste.

Noen andre som skal reise på ferie snart eller ?
 

Grunnen til alle skrivefeilene mine !

 • Skrevet 18.05.2014 klokka 20:56
 • Kategori: Hverdag

Jeg får hele tiden stygge kommentarer om at det er masse skrive feil på bloggen min osv. Kommentarer som ¨du har alt for mange skrivefeil, begyn å les gjennom det du skriver før du poster innleggene jævla analfabet¨ og som trenger du korrukturlesning, ligner mer en førsteklassing sin første hjemmelekse¨. ! Selvfølgelig er det ingen av dem som kommer med slike kommentarer som tørr å stå frem for hvem de er men velger heller å være anonyme. Pussy¨s spør du meg. Heldigvis er jeg ikke en person som tar til meg så masse dritt fra andre, og har klart å lært meg at jeg har en fantastisk godt liv å stor trives med meg selv og andre rundt meg selv om jeg har litt skrivefeil og dritt kommentarer på bloggen. 

Jeg leser gjennom innleggene mine minst 3-4 ganger etter jeg har skrevet dem og retter opp så mye jeg klarer før jeg poster innleggene. Jeg leser og leser og leter etter skrivefeil hos meg selv. Somregel finner jeg noen skrivefeil, men mange ganger kan jeg lete og lete men føle at jeg har skrevet alt riktig, men allikevel er det masse skrivefeil i andres øyne. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde så mye skrivefeil selv, men det er faktisk ikke noe jeg kan gjøre med det, og jeg gjør så godt jeg kan. Det er også en grunn til jeg har denne bloggen, for jeg synes det er gøy å skrive, å den hjelper meg veldig mye til å bli bedre å både skrive og lese. Jeg har blitt utrolig mye bedre, å det kan dere se selv fra da jeg startet å blogge i 2009 og frem til dagsdato.

Jeg har Dystleksi, og for dem som ikke vet hva det er, så er det å ha ese og skrive vansker. Man ser ofte ikke de feilene som man normalt skulle sett, og derfor har man også mye skrivefeil. Folk som ikke har dystleksi har veldig vanskeligheter med å faktisk forstå hvordan det er å ha det, og klarer ikke å sette seg inn i det. For dem er det bare en selvfølge å kunne skrive feilfritt. For dem som har Dystleksi er jeg helt sikker på at de forstår hvordan det er å har mer forståelse for at jeg har masse skrivefeil her på bloggen, så regner ikke med det er noen med dystleksi som slenger dritt.

Det er nesten ingen utenom de nermeste som vet at jeg har både dystleksi og konsentrasjonsvansker. Dette høres ut som jeg er tilbakestående for mange, men det har ingenting med saken å gjøre. Jeg er utrolig smart på mine områder, jeg har 2 gode jobber som jeg behersker veldig bra. Så dette hemmer verken meg eller andre med dystleksi om hva man vil og klarer i livet. Man kan komme like langt som en person uten dystleksi, så for de som sier man er handikappet kan tenke seg om igjen ett par ganger.

Håper alle dere som kommer med dritt om skrivefeilene mine kan lese dette innlegget og forhåpentligvis er dere litt oppegående i hodet så dere vil forstå grunnen til at det er mye skrivefeil og ta hensyn til dette før dere legger energi og arbeid i å skrive dritt! 

Tenk dere om ! 

- Takk

Lik og eller kommenter dette innlegget om du støtter meg og eller vet hvordan det er med Dystleksi.
17 Mai i Tyrkia

 • Skrevet 18.05.2014 klokka 12:56
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Nå har vi kommet oss ned i leiligheten vår her i Tyrkia. Kjempe herlig som vanlig. Nå har vi nettopp fått ut motorsykkelen og det blit nokk en liten kjøretur snart, handle litt og slappe av ved bassenget. Pappa fikset internett her, som er like bra så det vi har hjemme, så da trenger jeg ikke å beskymre meg for at internetten ikke skal fungere. 

Igår morges da vi kom i 4-5 tiden om morgenen så ble det bare å gå å legge seg å såve i noen timer, før vi gikk ned med bassenget i 2 timer. Men siden det var 17 mai igår, så var egentlig planen å møte alle andre norske som bor her i Alanya og gå i 17 mai tog som er ganske populært og gøy her. Men for noen dager siden så skjedde det en tragisk ulykke her i Tyrkia da 300 personer ankom i en gruveulykke i en liten by som heter Soma. Det har da vært 3 dager med landesorg for di som døde og da ble 17 mai feiringen avlyst. Men for å vise vår støtte så møtte vi alle midt i sentrum med roser og kranser og samlet inn penger til de familiene som har mistet sine kjære for å vise at vi bryr oss.

Etter samlingen gikk vi videre å tok noen øl får vi gikk for å spise middag på en norsk Resturant. Beklager med lite bilder, men klarte å glemme kameraet hjemme i leiligheten.

Jeg skal holde dere mer oppdaterte etterhvert så bare følg med :)


Ønsker deg en god natt !

 • Skrevet 12.05.2014 klokka 21:24
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Da er jeg ferdig pakket med det jeg skal ha med meg på samlingen. Har ikke fått tid å passe til Tyrkia enda, men det får vente til Torsdag. Nå er jeg super klar for å slappe av i sofaen med jorbær og se på TV før det blir leggetid. 

Ønsker dere en god natt !


Reisefeber

 • Skrevet 12.05.2014 klokka 15:56
 • Kategori: Hverdag

Heihei

Jeg har ikke blogget på over 1 uke nå. Grunnen til det er at jeg faktisk ikke har hatt motivasjon til noe som helst. Jeg gikk inn i en litt deprimert og umotivert uke, som gjorde at jeg hadde nok med å tenke på meg selv enn bloggen. Men nå er jeg tilbake og har reisefeber til 1000 ! Imorgen skal jeg reise til sørlandet på samling sammen med jobben. Her skal vi være frem til Torsdag, og på Fredag rett etter jobb så skal jeg reise til Tyrkia så jeg har det egentlig ganske travelt nå, da jeg ikke en gang har begynt å pakke ! Tenkte å få begynt litt på det nå idag, slik at meste parten er klar til jeg kommer hjem igjen på torsdag.

Gleder meg som en liten unge! Det blir nokk desverre ingen blogging frem til Torsdag, men jeg kan låve dere et innlegg eller to på Torsdag og hver dag da jeg er på ferie skal jeg holde dere oppdatert. Hunden min er hos mamma og pappa nå så er skikkelig ensomt her uten henne. Måtte legge meg helt alene igår, å da jeg kom hjem fra jobb i dag var det ingen som kom løpende og kjempe glad for å møte meg i døra ! Skikkelig tomt, å jeg får ikke se henne før 1 juni da jeg er hjemme igjen, som er enda tristere å tenke på ! Men men jeg har jo masse gøy å se frem til og ikke minst så vet jeg jo at hun har det bra der hun er nå !

Akkurat nå sitter jeg å grubler på hva jeg vil ha til middag. Jeg har jo egentlig nesten bare kylling i hus nå, men kjenner at jeg er dritt lei av det nå så det frista ikke så alt for mye.. haha ! Faen at vi må spise sunt hele tiden ! Skulle ønske jeg fortsatt kunne spise akkurat hva jeg ville uten å legge på meg. Savner di gamle tidene ja !

Beklager et litt rotete innlegg ! haha

Men jeg får stikke å pakke, lage litt middag og komme meg på trening så får vi blogges igjen senere ♥
 

 

Tur i Mandal sentrum

 • Skrevet 02.05.2014 klokka 19:35
 • Kategori: Hverdag

Heihei i fra Mandal

Idag har det vært skikkelig drømmevær og vi har vært nede i Mandal sentrum å spist litt lunch, tatt noen øl i solsteiken og spist is :)! For et liv. Det var bare helt nydelig. Nå er vi tilbake til Campingen, og jeg klarte å såvne nesten med en gang vi kom tilbake igjen. Hehe, snakk om å være utslitt etter en hektisk dag og i tillegg til at jeg må stå opp så tidlig hver dag. Imorgen blir det en tur på stranden om været holder seg slik som idag. 

 Harry ?

 • Skrevet 30.04.2014 klokka 20:48
 • Kategori: Hverdag

Heihei

Nå er det ikke så lenge siden vi kom til campingplassen og vi har egentlig ikke satt opp noe telt eller noe enda. Venter heller til i morgen da det er lysere og vi ikke er så slitne. Nå sitter vi bare utforbi vogna med ei god og kald øl før vi skal spise og sikkert ta en tidlig kveld idag. Tok bare et par bilder til dere idag, så får ta med meg kamerat mer i morgen. Nå blir det snart middag og litt tv tror jeg ! :)

Mange synes sikkert dette er kjempe HARRY ! haha men vettdu hva? jeg gir faen.. storkoser meg jeg! godt å komme seg litt bort i frisk luft :)

Ha en fortsatt fin Onsdagskveld ♥
Camping tur til Mandal

 • Skrevet 30.04.2014 klokka 15:43
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Nå sitter jeg faktisk i bilen på vei til Mandal på campingtur med mamma og pappa. Jeg har jo absolutt verdens beste pappa som har fikset internett i bilen bare for min skyld ♥ I like ! Vi har jo hatt campingvogn helt siden jeg ble født så jeg er jo vant med å reise på campingturer, men ifjord kjøpte mamma en ny campingvogn å dem har kun fått brukt den 1 helg før, så nå er det første helgen jeg er med i denne nye campingvognen. Tenkte å spare for fulgt nå slik at jeg kan kjøpe min egen campingvogn neste år, som er liten nok til at jeg kan dra den med min egen bil, så slipper jeg å være så avhengig av mamma og pappa hver gang jeg vil på tur. !

Nå er det jo ikke lengre enn 16 dager til jeg reiser tilbake i leiligheten i Tyrkia ! Kjenner reisefeberen har kommet for lengst. Jeg tenkte jo å ta en hel sleeve tattooering på hele armen da jeg kommer hjem fra Tyrkia, men siden jeg har tatt 4 andre tattooeringer der nede og kjenner plassen å vet at di gjør en god jobb, så vurderer jeg å ta den der nede heller for å få det for nesten halv pris enn det jeg måtte betalt for den her hjemme i Norge, men har ikke helt bestemt meg enda, så får se hva det blir til. Vil ikke legge ut hvilken tatto jeg skal ta før jeg har tatt den. for en annen gang jeg la ut en jeg skulle ta, så gikk ei veninne av meg å tok akkurat den som jeg skulle ta noen dager før meg! Følte det ble for domt å ta den da, så jeg avlyste timen, å denne gangen gjør jeg ikke samme feilen ! hehe

Kommer fohåpentligvis en del bilder og innlegg fra turen ittehvert. Og skal prøve å holde dere oppdaterte hver dag !

Er det noen av dere som bor i Mandal som har noen plasser å anbefale med å handle eller gå tur eller noe annet så kom gjerne med forslag ! :)
 

 

 

Håper det var en drøm !

 • Skrevet 28.04.2014 klokka 20:34
 • Kategori: Hverdag

Hei søtinger ♥

Haha først vil jeg begynne med å fortelle om at jeg akkurat hadde såvnet, tror jeg værtfall inatt. Klokken var vel rundt 01.00 å jeg vet fortsatt ikke om det var en drøm eller om det var virkelighet. Men jeg husker at jeg åpnet øyene og så mot vinduet og det var mørkt i rommet og det kom en edderkopp ramlende ned fra spindelvevet sitt å traff meg rett i håret. Jeg hoppet rett opp av sengen med en gang, skrudde på lysene og prøvde å riste den av meg men fant ingen edderkopp. Ristet også dynen og alt som lå i sengen, men så absolutt ingen edderkopp. leta etter den i sikkert 1 time etterpå for jeg tørde ikke å legge meg igjen før jeg hadde funnet det, men så begynte jeg å tenke om jeg hadde drømt det. hehe men jeg aner ikke, ingen edderkopp har kommet frem og jeg måtte såve resten av natten på sofaen. 

Da jeg kom hjem fra jobb så gikk jeg for å jogge 3km rundt Mosvannet som jeg også denne gangen klarte uten å stoppe :D ! tok tiden denne gangen siden det var så mange så lurte på hvor lang tid jeg brukte. så folkens, jeg brukte 14 minutter. Vet faktisk ikke om det er bra eller dårlig jeg ? føler ikke jeg løper så utrolig fort at det gjør noe.

Etter jeg var ferdig å jogge gikk jeg hjem å spiste litt middag før jeg tok turen videre på thai boksing treningen 1 time etterfølgt av 30 min styrke da jeg tok litt forksjellige armøvelser. Nå har jeg akkurat kommet hjem å fått dusjet og står å steker banan lapper til kvelds for å ha noe å kose meg med til den siste viking og paradise hotell ! 

Oppskriften til banan lappene kan du se HER. Etter jeg ha ut det innlegget var det utrolig mange som hadde prøvd dem og synes dem var kanon gode, så kansje du også må prøve dem ? :)

Hva har du gjordt idag?
Sol og sommer i Stavanger

 • Skrevet 27.04.2014 klokka 20:23
 • Kategori: Hverdag

Hei og god kveld

Jeg begynte å skrive et innlegg i morges med ble ikke ferdig med det før jeg ble henta. Det har vært enda en nydelig dag med sol og sommer her i Stavanger idag. Siden Plantasjen har søndagsåpent tok jeg turen bort der sammen med mamma og pappa. Da vi kom tilbake lå jeg å solte meg på terassen en stund før meg og lucy tok turen til stranden sammen med ei veninne og chiuauaen hennes. Lucy elsker jo å bade så hun var jo ute i sjøen nesten hele tiden, mens den lille chiuauaen ikke var særlig glad i verken å gå selv eller vann. hehe di er jo herlige også !

Nå ligger jeg på sofaen å ser viking kamp og tenkte å jobbe litt etterpå. Nå er det jo bare 3 dager på jobb denne uken før det blir lang helg og campingtur fra onsdag til søndag ! Gleder meg. ..

 

N


Fantastisk Lørdag

 • Skrevet 26.04.2014 klokka 18:44
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ♥

Dagen idag har vært helt fantastisk ! Har kost meg i hjel helt alene å det har vært helt nydelig. Jeg har fått vasket hele leiligheten, støvsugt, ryddet og fått vasketgulvet. Blir alltid så lettet når det er gjordt og jeg synes faktisk at det er mye kjekkere å gjøre det også når det er fint vær ute og jeg kan la både terrasse døren og ytterdøren stå oppe å få masse frisk luft inn !

Meg og Lucy gikk oss en liten tur og tok litt bilder av de flotte sommer blomstene som har kommet og ikke minst da jeg var i butikken idag så har endelig di Norske jordbærene kommet som smakte helt nydelig ! ♥ Nå skal jeg snart hoppe i dusjen å steke vaffler som jeg tenkte å ha til middag i dag. Kollegaene mine har skreket etter lapper og vaffler nå i flerne uker så får steke noen til dem også å ta med på jobb.

Håper dere har hatt en like fantastisk lørdag som meg ?// topp fra Primark London // Shorts fra Gina Tricot //Til og med Jordbær blomsten min som jeg planet her en dag har begynt å få en liten Blomst på seg ! :-)
Inspirasjon til deg

 • Skrevet 25.04.2014 klokka 21:11
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Ville bare innom å ønske dere en fantastisk fredagskveld og håper dere alle har noe godt i glasset og koser dere med familie og venner ikveld.


*Kjempe stolt *

 • Skrevet 25.04.2014 klokka 16:58
 • Kategori: Hverdag

YESS !! igår var alt bare drit, men heldigvis så er alt mye bedre idag ! hadde masse energi da jeg kom hjem fra jobb så skulle prøve å jogge meg en tur rundt mosvannet. Jeg har prøvd flerne ganger men klarer ikke å presse meg selv så godt da jeg er alene, så har alltid blitt til at jeg har stoppet å gått en stund og tatt en liten pause, men idag skrek jeg til meg selv å var så sta som bare mulig. Kjente det var rett før kroppen min stoppet av seg selv, men jeg klarte å dra den med meg helt til slutten. Drit stolt av meg selv å ha klart å løpe 3 km uten stopp. Ja det høres sikkert kjempe lite ut for mange av dere, men for meg er det langt i og med jeg har astma og verdens dårligste kondis,  motivasjonen er borte og i tillegg til at jeg synes det er gørr kjedelig å jogge.

Nå skal jeg til mamma og pappa å få en velfortjent middag med bakte poteter før det blir jobb igjen i natt !

Ha en fantastisk dag videre mine kjekke lesere ♥

Drit, Drit og litt mer Drit

 • Skrevet 24.04.2014 klokka 21:22
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥ 

Nå er jeg skikkelig klar for helg kjenner jeg ! Men faktisk så henger jeg etter en dag å føler at det er onsdag idag. Helt merkelig å begynne på jobb på tirsdagen. Skulle nesten ønske vi hadde hatt det slik hver uke jeg ! hehe. Jeg er skikkelig sliten etter veldig veldig travle dager på jobb og har jo ikke orka å trene denne uken i det hele tatt! Lenge leve latskapen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra familieselskap og planen var å jogge en liten runde runt mosvannet som er 3 km langt ,men så begynte det jo selvfølgelig å regne igjen som det alltid gjør her i Stavanger, så da droppet jeg det. Får heller ta meg en joggetur og kansje litt styrketrening imorgen før jeg går på jobb. 

Nå er det jo øyeblikk paradise hotell, å jeg kjenner det er rett før jeg klikker av det der WOOOWWW, SHIIT greiene di sier hver 2 sekund der inne fortiden, men alikevel klarer jeg ikke å la være å se det. Off rart når man blir avhengig av noe må jeg si. Ser første episode så må man jo bare se resten også.

Noen som kjenner seg igjen eller ? heheDagens Innkjøp

 • Skrevet 22.04.2014 klokka 20:15
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ! Tok turen til Kvadrat idag og handlet litt forskjellig pluss en gave til Søskenbarnet mitt ! Dagen idag har jeg ikke gjordt noe annet enn å være på jobb og handlet. Fikk ikke såve før nermere 01.30, våkna igjen kl 03.00 og våknet hver eneste halvtime etter det frem til vekkerklokken ringte kl 06.00. Kjenner jeg er sliten og er klar for en tidlig kveld idag!


//Ansikts rens fra H&M//


//Bikini fra Cubus////Three Oil fra Bodyshop// varmebekyttelse til håret //

Påsken 2014

 • Skrevet 21.04.2014 klokka 21:10
 • Kategori: Hverdag

Hei lenge siden ! Først vil jeg starte med å beklage for ingen blogging i påsken. Har fått mange spørsmål om hvorfor jeg ikke blogger for tiden og at folk savner innleggene mine. Koselig å høre da ♥ Grunnen til dette er at jeg virkelig trengte en ferie og har derfor tatt ferie fra begge jobbene, treningen og bloggen. Synes det er deilig å kunne koble litt ut og finne på ting som jeg vanligvis ikke får tid til i ukedagene.  Nå er jo påsken ferdig for iår og i morgen er det tilbake på jobb og det vanlige livet, Men under en måned til jeg tar turen videre til Varmere strøk. Skal bli DIGG ! ♥

Påsken iår har jeg tilbringt med gode venner og familie. Mine foreldre dro opp til fjellet, mens jeg ble her hjemme for å tilbringe litt tid med venner, men dem kom hjem igjen noen dager før så fikk besøke dem igår og idag.

Tirsdagskvelden var jeg litt med Lene og vi satt hos meg å tok noen øl før vi gikk videre en liten tur ut på byen. Vi var begge slitne og var hjemme igjen rundt 01.30. Absolutt ingenting galt i det, greit å våkne å være fin i formen. ! hehe.. Da vi våknet på onsdagen kjørte jeg Lene hjem og jeg tok turen videre til Kvadrat for å handle gave til Cathrine som hadde bursdag på Lørdag. Senere på Onsdagen fikk jeg besøk av en kompis som kom helt fra Oslo på ferie fra Politihøyskolen. Torsdagen var jeg litt med ei annen veninne som heter Oliviann. Vi gikk en tur på cafe i byen og jeg fikk fikset neglene hennes ! haha, selv om dem ikke ble så velykket. Etter mange timer kjørte hun hjem igjen og jeg skulle henge med Aleksander igjen så vi tok turen på bowling der det egentlig ble ganske likt. Vant værtfall hver vår runde ! Etter bowlingen kjørte vi for å hente en kompis av han å planen var å spille fifa og drikke øl hos meg resten av kvelden men  fant jo ut at vi ville ha med ei veninne av meg også, så jeg ringte til Oliviann igjen, som stakkar sikkert akkurat hadde kommet hjem å fikk henne med oss, så vi kjørte helt ut til Tjelta for å hente henne. Men selvfølgelig er det jo noe galt med Playstationen min så det ble ingen fifa, men vi koste oss for det! Fant frem gitaren og sang og danste til fugledansen og andre sanger. heheFredagen gikk meg å Aleksander og 2 kompiser av han opp til Lifjell. Har ikke svetta så mye på lenge ! Jeg har jo den værste kondisen i verden å astmaen hjalp heller ikke til så mye. Den farten di gikk da !!i så meg og Lucy ble hengene etter litt kan du si ! haha.. Senere på kvelden tok vi en god fest i hytta til Tore i kolonihagen, før vi reiste videre til Byen og etterfulgt av et Nach med ei som var skikkelig bitch og ei som hadde en lang pupp og en liten pupp, som jeg ikke trodde mine egne øyne da hun bretta dem frem ! haha Spesielt!!! Så der ble vi ikke så lenge før vi stakk hjem !
Lørdagen var det endelig bursdagen til Cathrine og da var det bare å gjøre seg klar til party. Denne kvelden var også veldig gøy, men var sinnsykt dårlig på Søndagen ! haha..Men det er jo bare et bevis på at kvelden var vellykket. På søndagen ble jeg med mamma og pappa til byen og tok en lunch og noen øl på Beverly og Hansenhjørna i Stavanger i det flotte været. Ølen var helt grusom å få ned dagen derpå, så måtte faktisk hive meg over en vann og et glass Cola istedenfor. Da jeg kom hjem var det bare å slenge seg på sofaen, fyre på en film på netflx og det ble en tidlig kveld.

 

Dagen idag da jeg våknet reiste jeg og mamma til Plantasjen og kjøpte litt blomster osv. Jeg kjøpte meg jorbærplante og fikk plantet min aller første Plante for første gang ! hehe... ja i en alder av 23 år var det virkelig påtide. Da vi kom tilbake fikk vi besøk av tanten og søskenbarnet til mamma en stund før jeg ja meg på solsengen et par timer. Har faktisk fått litt farge på armene og  og bena. Har jo ikke solt meg siden August i fjord da jeg kom hjem fra Ayia Napa. Senere grillet vi og nå har jeg kommet meg hjem og skal hoppe i dusjen for så å kose meg med den siste viking og paradise hotell før leggetid.

Hva har dere gjordt i Påsken?

 

Påske og nye negler

 • Skrevet 13.04.2014 klokka 19:17
 • Kategori: Hverdag

Hei 

I natt var jeg på jobb til 04.00 og kjenner jeg er passe sliten i hele kroppen av 3 timers MMA trening og i tillegg sto jeg 6 timer i strekk på jobb. Dagen idag har jeg fikset mine egne negler, vært på middagsbesøk hos mamma og pappa og fikset mamma sine negler igjen etterpå. Nå sitter jeg her i sofaen og tenkte å slappe litt av forran pcen. Nå er det jo bare 2 dager igjen på jobb så er det jo påskeferie så det skal bli kanon godt!

Planen for Påsken er egentlig ikke så stor. Tenkte å slappe litt av, nye ferie dagenem være litt med venner og bekjente som kommer på besøk og kansje reise en tur opp i fjellet om jeg får tid til det ! :)

Hva skal du gjøre i påsken?

Mine neglerMamma sine negler, med cal gel


De 10 største forskjellene på menn og kvinner

 • Skrevet 12.04.2014 klokka 17:24
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Leste en artikkel idag om de 10 største forskjellene på menn og kvinner og lo litt for meg selv når jeg leste det, så tenkte å dele den med dere !

Kallenavn:

 

 • Dersom Berit, Trine og Laila er på byen. Kaller di hverandre Berit, Trine og Laila.
 • Dersom Bjørn, Kåre og Kjetil er på byen gir di hverandre kallenavn som Bønna, Kølla og Kåtil.

Ute og spise

 • Når regningen kommer, slenger Bjørn, Kåre og Kjetil 500 kroner hver i pøsen, selv om regningen bare er på 1200 kroner. Ingen av dem har mindre sedler og ingen vil si at de vil ha penger ingen.
 • Når jentene får regningen, er det rett frem med kalkulatoren.

Penger

 • En mann er villig til å betale 100 kroner for en ting som koster 50 kroner, dersom han trenger den.
 • En kvinne betalter 100 kroner for en ting som koster 120 kroner, selv om hun ikke trenger den. Den var nemling på salg.

Bad

 • En mann har seks gjenstander på badet. Tannbørste, tannkrem, barberhøvel, skum, såpe og håndkle.
 • En kvinne har gjennomsnittlig 337 gjenstander på badet. En mann klarer til nød å gjenkjenne 15 av disse.

Krangler

 • En kvinne må alltid ha siste ord i en krangel
 • Alt en mann sier etter dette, er begynnelsen på en ny krangel

Fremtiden

 • En kvinne beskymrer seg over fremtiden til hun får en mann.
 • En mann beskymrer seg aldri over fremtiden helt til han får en kone.

Suksess

 • En Suksessfull mann er en som tjener mer penger enn det kona klarer å bruke.
 • En suksessfull kvinne er en som klarer å finne en slik mann.

Ekteskap

 • En kvinne gifter seg med en mann og regner meg at han skal forandre seg. Men det gjør han ikke.
 • En mann gifter seg med en kvinne og regner med ar hun ikke forandrer seg. men det gjør hun.

Bekledning

 • En kvinne vil gjerne pynte seg for å shoppe, vanne blomstene, tømme søpla, ta telefonen, lese en bok og hente posten.
 • En mann vil til nød pynte seg for sitt eget bryllup og begravelse, dersom han ikke klarer å vri seg unna å delta.

Naturlig Frisk

 • Menn våkner like dugg friske og vakre som da de la seg.
 • Kvinner vil på mystisk vis bli stygge i løpet av natten.

Barn

 • Ah barn ! Kvinner vet alt om sine barn. Alt fra tannlegetimer til kjærester, bestevenner, livretter, barnets hemmelige drømmer og håp for fremtiden.
 • En mann Har fått seg at det bor noen kortvokste mennesker under samme tak som ham

 

HAHA ! Det aller første jeg tenkte da jeg leste dette var at det er nødt å være en mann som har skrevet denne artikkelen.  Litt overdrevent, men mye av det kan jeg kjenne meg igjen på !
Jobb og Extentions

 • Skrevet 11.04.2014 klokka 18:06
 • Kategori: Hverdag

Ja overskriften forteller egentlig hva dagen min går ut på idag værtfall. Har ikke så mye spennende å fortelle idag desverre da jeg har vært på jobb i hele dag og begynner igjen på jobb kl 21.00 og jobber resten av natta. Gleder meg en del til i morgen da jeg skal på MMA seminar å lære litt mer slossing :) ! Ganske gøy å anbefaler de fleste og lære seg litt kampsport !

Jeg sitter også å vurderer om jeg skal fjerne extentionsene mine og klippe meg litt for å prøve å få litt friskere hår. Har jo hatt extentions siden jeg var 17 år og nå er jeg nermere 24, så det er en utrolig endring for meg  å ikke ha dem lengre, men kommer garantert til å bli deilig å slippe alle flokene osv. Hva sier dere ? skal jeg fjerne dem eller bør jeg beholde dem?

Bildet til Venstre er uten extentions og bildet til høyre er med exentions. hehe ser  ikke så mye forskjell da, men hva synes dere ?
Pakke i Posten

 • Skrevet 10.04.2014 klokka 19:35
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Etter jobb idag da jeg kom hjem sovnet jeg på sofaen etter en hard og travel dag på jobb og klarte jo selvfølgelig å forsove meg til trening, så jeg benyttet anledningen til å gå å henta pakken som jeg bestilte for 2 uker siden med masse nye negleting, samt ting som jeg er tom for. Greit med litt påflyll.

En ekstra UV lampe kommer godt med når den jeg har fra før bare virker annen hver gang.

Nye Former for å forme frank manikyr uten tipp

Masse nye farger til å pynte neglene med eller bare bruke som neglelakk, som holder like godt som gelenegler.

Veske som fjerner geleneglene + tipp

litt nye koster

enda mer tipper

Kjøpe også noen gjennomsiktige tipper jeg tenkte å bruke som øvingsnegler og lage noen fine maler 

Søte glitterflag for å pynte nailen med.

 

Hva synes du?

 

 

New Nails

 • Skrevet 09.04.2014 klokka 19:36
 • Kategori: Hverdag

Hei !

idag hadde jeg ikke noe særlig å finne på, så jeg begynte med å vaske litt inni skapene på badet mitt helt tl jeg kom over neglelakkene mine og fant ut at jeg skulle lage meg noen fancy negler. ! Slik ble resultatet ! Jeg legger jo vanligvis gelenegler, men merket det var lenge siden jeg har brukt vanlig neglelakk. 


Hvordan synes du resultatet ble ?

Gleder meg til ikveld da det er både den Danske og den Norske åndenesmakt, Paradise hotell og den siste viking på tv ikveld ! Noen andre som følger med på noen av disse programmene?

Ny header

 • Skrevet 09.04.2014 klokka 17:11
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Nå har jeg prøvd å trikse til en ny header. Jeg suger jo virkelig i redigering og slik så dette ble en helt enkel og lett header ! Om det er noen der ute som er flink å lage headere så setter jeg stor pris på om dere kunne hjulpet meg litt !

Hva synes du om den nye headeren?
Tirsdags kos

 • Skrevet 08.04.2014 klokka 22:19
 • Kategori: Hverdag

Hallo mine kjekke, kule, søte og fantatiske lesere !

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og fått hoppet i dusjen og satt meg klar i sofaen for å se Paradise hotell som er en daglig rutine i mitt liv :) haha ! Jeg bare digger gårsdagens episode da dem skulle passe på babyene. Morsomt å se hvordan mange av dem stresser med en gang dem begynner å gråte ! tihi *fnis *

Ville innom å ønske dere en fantastisk Tirsdagskveld og håper dere alle har hatt en fin kveld ? ♥
For en god start på dagen !

 • Skrevet 08.04.2014 klokka 15:48
 • Kategori: Hverdag

hei ♥

Først og fremst vil jeg takke alle dere 11.027 som leste bloggen min i forrige uke ! det setter jeg kjempe stor pris på og håper dere vil fortsette å følge meg og mitt ¨kjempe spennede¨ liv..

Dagen idag staret med at jeg klarte å forsåve meg litt til jobb, så man kan trygt si at det ble en stressende morgen ! Jeg løp til bilen, og klarte jo selvfølgelig å vrenge ankelen på vei ned trappen, som er typisk min flaks ! For en kanon start på dagen må jeg vel si !

Dagen på jobb har vel vært ganske så normal, men har begynt å pakke litt da man skal bytte kontorer på torsdag.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og fått kastet av meg den stramme dongri buksen og fått på meg en god og behagelig joggebukse, som er det første jeg gjør da jeg kommer inn dørene hjemme. HAHA noen andre som kjenner seg igjen der eller ? 

Nå skal jeg øyeblikk ha litt hjemmekontor og få jobbe enda litt mer frem til jeg skal videre på trening. Måtte jo droppe treningen igår, siden jeg fortsatt var litt bakfull siden Lørdagen. Hvordan har din dag vært ?

Bilder fra Fotoshooten

 • Skrevet 07.04.2014 klokka 20:34
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Nå har jeg endelig fått noen av bildene og jeg har prøvd så godt jeg kan å redigere dem litt ! haha det er noe jeg virkelig suger i. Men her er værtfall noen av dem :) !
Hva synes dere ? haha ikke tenk på redigeringen, for jeg aner ikke hvordan man får bort det som er på lerettet !

Nå skal jeg lage meg taco som er favoritt maten min og slappe av meg den siste viking og paradise hotell før det er legge tid for små jenter ♥ 

 

Rabattkode + en gratis gave !

 • Skrevet 07.04.2014 klokka 15:58
 • Kategori: Hverdag

 

Hei på deg ♥ 

Idag er jeg super heldig å få dele ut en rabattkode til dere med alle vårfavorittene mine ! Rosa minner meg ganske mye om vår og sommer, og er absolutt min favoritt farge på denne årstiden.  Så idag vil jeg vise dere mine vårfavoritter som jeg absolutt kan anbefale dere og håper dere finner deres vårfavoritter også ! 


1. // HER                                                                            2.// HER                                                                                3.// HER

 

1. Edvidence Parfye. Denne har en duft som er frisk og god og jeg får skikkelig sommerfølelse av denne parfymen.

2. Yves Rocher Neglelakk sitter utrolig godt. Den finner man i mange forskjellige farger og holdet utrolig godt på neglen.

3. Fotkrem som lukter himmelsk og hindrer i at du får tørr hu på bena.

 

4.// HER                                                                                 5.// HER                                                                6.// HER

 

4. Denne foundationen dekker utrolig godt og holder en hel dag uten at man blit nødt til å tenke på å sminke seg hele tiden.

5. Dusj såpe med en himmelsk lukt. Får alltid høre at jeg lukter så godt etter jeg har brukt denne.

6. Kroppskrem med duft av vanilje !

 

Rabattkoden er YRSPRING20, Ved bruk av denne koden kan du får 20 prosent på hele kjøpet  i nettbutikken og sist men ikke minst får du med Eau De Toilete- Cherry bloom 20 ml med på kjøpet helt gratis som er på bildet under !

Trykk deg direkte inn på nettbutikken til Yves Rocher for fantastiske produkter og prosenter HER
 

Da var denne dagen også over !

 • Skrevet 06.04.2014 klokka 21:54
 • Kategori: Hverdag

Hei alle !

Beklager ingen blogging idag ! Herregud hvor dårlig jeg har vært idag. Våknet på Narch sammen med noen av sjefene mine fra PSS og kollegaer ! haha men det var en kanon kjekk kveld igår da ! Jeg var hjemme i morges i 13.00 tiden å planen var å ta meg en liten powernap på 1 time, men våknet for 30 minutter siden. Så kan si jeg er utkvilt nå da. Glemte jo å ta bilder igår, men har fått tatt et par værtfall som jeg får dele med dere. Nå er planen og rydde etter igår og få ta meg en god dusj før jeg får prøve å legge meg igjen. Begynner jo kl 07.00 på jobb i morgen. ! blæh 

I morgen kommer nokk en del bilder fra fotoshooten som jeg hadde igår, så følg med ♥


 

Lørdags hilsen

 • Skrevet 05.04.2014 klokka 17:48
 • Kategori: Hverdag

Hei!!

Ville bare innom å ønske dere alle en fantastisk Lørdagskveld ! Nå kommer gjestene og jeg er klar for en god fest :) ! Her ser du litt av kvelden outfit ! fant ikke ut av hva jeg ville ha på meg ikveld, så hev bare på meg det første jeg fant i klesskapet ! hehe

Kos dere kjempe masse ikveld !
Fotoshoot

 • Skrevet 05.04.2014 klokka 10:57
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen ♥

Nå har jeg akkurat våknet og skal begynne å gjøre meg klar for fotoshoot. Prøve å finne litt forskjellige antrekk som er like vanskelig hver gang. om ikke jeg går til en annen fotograf som man ikke har klær på fra fra før ! hah men jeg foretrekker å ha klær på meg !

Etterpå så skal jeg hjem å brette litt klær å gjøre klar til forspillet jeg skal ha her hjemme ikveld :-) Skal bli godt å komme seg ut igjen !Her er et Bilde fra en tidligere fotoshoot ! 

Hva synes du ??

Fredagskveld

 • Skrevet 04.04.2014 klokka 21:22
 • Kategori: Hverdag

Hei fininger♥

Nå sitter sikkert di fleste av dere sammen med venner og familie med noe godt i glasset ! Misunnelig kan man trygt si jeg er værtfall ! Jeg har akkurat skiftet til uniformen og skal snart på jobb. Det er egentlig frihelgen min men jeg sa ja til å jobbe idag for å hjelpe litt !, men i morgen så er det full fest å jeg gleder meg som en liten unge ! har ikke vært på fest på 2-3 måneder nå og det må nesten være ny rekord ! hehe

Idag har jeg ikke gjordt så masse utenom å være på jobb, dysja, vasket klær og laget jelly shots til i morgen ! hihi guuuud så jeg gleder meg ! Men nå må jeg nesten komme meg avgårde på jobb så får vi blogges igjen i morgen!

Ha en fantastisk fin fredagskveld ♥
Dagens innkjøp

 • Skrevet 03.04.2014 klokka 19:12
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen fininger ♥

Idag har jeg vært på en liten handetur ! Har ikke kjøpt noe klær idag men fikk handlet litt forskjellige andre ting som var nødvendige !

Fikk handlet med en liten skuffe seksjon! Som dere kansje vet så driver jeg jo med å legge gele negler å siden jeg ikke har så masse plass på pulten så synes jeg det var greit å ha en liten skuffe seksjon som jeg kan ha forskjellige ting oppi :-)fikk også handlet litt alluminiums folie, neglefiler, negleklister, en kabel til stereoanlegget mitt, potetmos og safai kjekt ! haha kansje ikke det kjekkeste innkjøpet, men slik er det å bli voksen å bo alene, da må man ut å handle mat og diverse også å ikke bare klær og sminke :-)

Nå tenkte jeg å rydde litt, lage meg litt middag, montere skuffen og ta meg en god dusj, å etter det så skal jeg legge meg strekk ut på sofaen å se paradise hotell ♥

Ser du på paradise hotell?  hvem heier du på??

Vinn e Rettetang fra GHD helt gratis !

 • Skrevet 03.04.2014 klokka 11:51
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Blivakker har en Kampanje nå der du kan vinne en Rettetang fra GHD helt gratis !

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på denne linken HER og skrive inn epost adressen din.  Di har også masse tilbud der nå helt ned til 50% !! Løp og køp.//Hår dust 50%-- HER // Foundation primer 30%--HER // Sminkekit 40%---HER // Neglelakk--HER //

Bilder og film fra turen til Geoparken

 • Skrevet 02.04.2014 klokka 19:17
 • Kategori: Hverdag

Hallo igjen ♥

Som jeg skrev tidligere idag så skulle jeg til byen med Cathrine og dattera hennes Celine og lille Lucyen min ! Vi gikk en tur til Geoparken som ligger rett ved oljemuseet nedi byen her i Stavanger ! Tok ganske mange bilder som jeg vil vise dere :-) hehe legger også med en liten fillmsnutt fra turen der Lucy går tur med Celine i vogna ! haha morsomt..


hva skjer her ? hahaKnoll og tott på tur !Olje Museet i Stavangergøy med sol i ansiktet♥ et gammelt tog :)

 

Hva synes dere om bildene ? :)

10 ting du kansje ikke visste om meg

 • Skrevet 02.04.2014 klokka 15:14
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Idag vil jeg at dere skal bli litt bedre kjent med meg å vil komme med 10 fakta om meg selv som jeg tror ingen av dere vet om meg,

1. Jeg er en arbeidsnarkoman. Jeg elsker å jobbe og har hatt 2 jobber siden jeg var 17 år. (er nå 23). Jobbet i barnehage i tillegg til en leketøysbutikk på kvelden. Nå jobber jeg på Kontor og som dørvakt i helgene.

2. Jeg har skikkelig flyskrekk! Om jeg vet jeg skal ut å fly så gruer jeg meg konstant fra den dagen bilettene er bestillit. Om jeg reiser alene begynner tårene allerede å trille med en gang vi skal ned i gaten å jeg ser flyet, men om jeg reiser med noen er det heldigvis litt bedre å jeg klarer å holde meg til flyet skal lette.

3. Jeg har hatt mange forskjelige hårfarger. Lilla, svart, platinablondt, brunt, rødt og lyst.(gult og oransje også om man teller med blekingen)

4. Jeg har sinnsykt mye energi. Klarer aldri å sitte i ro mer enn 5 minutter og blir rastløs med en gang. Er derfor ute å trener og finner på noe meste parten av tiden :-)

5. Jeg har skikkelig ANGST for slanger/Ormer. Da jeg sier angst er det er angst og ikke at jeg ikke bare er redd eller ikke liker dem. Det er så ekstremt at om jeg holder i en mobil å det kommer bilde av en slange så hiver jeg mobilen fra meg, tårene begynner å trille og jeg klarer ikke å ta på telefonen før minst 1 time etter ! Det samme gjelder med bøker osv, er det bilde av en slange der så har jeg ikke sjangs til å ta på den boken å holder meg langt borte fra den. Har faktisk aldri hørt om noen som er SÅ redd for noe som det jeg er med slanger.

6. Jeg har aldri hatt kontakt med min biologiske far, men har en stefar som er den beste pappaen i verden ♥

7. Jeg er en skikkelig guttejente i personlighet, men ser ut som en liten uskylig jente... hater det ! haha. Jeg kan være veldig direkte og er ikke redd for å si hva jeg mener til den personen det gjelder. Ville bli bilmekaniker da jeg var yngre, men så havnet jeg på kontor der jeg er nå ! haha LOL å jeg som alltid har sakt at jeg aldri i mitt liv skal jobbe på kontor siden det er drit kjedelig ! haha karma

8. Jeg har gått på mange forskjellige idretter. Turn da jeg var liten (som di fleste jenter), Volleyball i 3 år, fotball i 14 år, Stor tramp(trampoline) i 2 år, Turn igjen i 8 år, poledance i 1 år men har stang selv hjemme utenom, Karate i 6 år og nå går jeg på Thai boksing. Har vært veldig aktiv hele barndommen min som dere ser :-) hehe

9. Jeg er utrolig spontan. I ett øyeblikk så får jeg plutselig lyst å reise til Farsund for å kjøp is som er en 2,5 timer kjøretur fra Stavanger. Setter meg i bilen å kjører. LOL og plutselig har jeg lyst å farge håret, så gjør jeg det med en gang, Tenker aldri over noe før jeg gjør det.

10. Jeg eier ikke tålmodighet. HATER å vente ! Stå i kø er noe av det værste som finnes og det er faktisk rett før jeg kjører over alle bilene. Heldigvis har jeg ikke gjordt det enda da :-)

Håper dere lærte noe nytt idag ! hehe

 Nå skal jeg snart ut sammen med ei veninne og dattera hennes å gå en fin tur å kose oss ute i god været her i Stavanger ! Skal ta masse bilder til dere så hold dere oppdatert ikveld! Ha en fortsatt fin Tirsdag ♥
 

.

Waves

 • Skrevet 02.04.2014 klokka 10:04
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Ville bare innom å ønske dere en fantastisk dag i tillegg til jeg vil dele en av mine favoritt sanger for tiden med dere ♥ Regner med dere har hørt denne før men den er ganske avslappende og jeg sitter å hører på den hele tiden på jobb og i bilen ! heheLurt på 1 april

 • Skrevet 01.04.2014 klokka 16:39
 • Kategori: Hverdag

Jada ! 1 april idag og det klarte jeg faktisk å huske i år til en forandring.Pleier alltid å komme på det etter at det er for sent og halve verden har lurt meg. Denne gang tenkte jeg at ikke søren om jeg skal bli lurt idag og var innstilt på det. Jeg reiste til jobb og var som vanlig den første, satt meg ned å tenkte igjen at jeg absolutt ikke skulle bli lurt eller glemme meg ut denne gangen. 

Ca 1 time etter satt jeg konsentrert i arbeidet mitt da hun ene jeg deler kontor med kom inn dørene å spurte om jeg hadde sett den store klovnen som sto utforbi inngangsdøren og delte ut ballonger osv. SELVFØLGELIG  gikk jo jeg rett på den ! Er det mulig ? En så dum og tørr spøk å jeg tenkte ikke over det et sekund en gang at det i det hele tatt kunne være en spøk ! haha hva i all verden skulle en stor klovn gjøre utforbi en firmabyggning om jeg spør meg selv ? Off nei vet dere hva! haha jeg kan tydeligvis bare gi opp det der med å ikke bli lurt 1 april ass ! haha

Hilsen fra en fortvila blogger !

 

Har du blitt lurt eller lurt noen idag?
Topplisten?!

 • Skrevet 01.04.2014 klokka 13:00
 • Kategori: Hverdag

WOOW !! Nesten litt i sjokk idag faktisk

Igår da jeg kom hjem fra møte med politiet og trening så hadde lesertallet mitt steget ganske mye ! Aner ikke hva jeg har skrevet eller gjordt for å plutselig komme opp der, men gøy er det jo da !! hehe selv om det ikke er så langt oppe enda, så er et jo gøy med alle di som faktisk leser bloggen min da ! Hører hele tiden folk jeg ikke kjenner som jeg treffer ute at di leser bloggen min osv osv. Tydeligvis mange som er innom å titter iblandt, men merker det ikke er så mange så kommenterer enda, så derfor litt vanskelig å vite hvem som faktisk er faste lesere.Da jeg først begynte å blogge i 2009 lå jeg på toppen av topplisten i Stavanger, men så var jeg så dum å sluttet å blogge så mistet jo alle leserene mine! Fytti det er vanskelig å få nye lesere igjen ass.  Men denne gangen skal jeg ikke slutte å har mer motivasjon enn noen gang. En ting skal dere vite å det er at jeg setter stor pris på at dere faktisk liker å lese bloggen min ! Dere er best ♥

Ligger idag på 190 plass på blogg.no og 4 plass av alle i Stavanger. Forrige uke hadde jeg 3843 sidevisninger til sammen hele uken, mens igår hadde jeg 1623 sidevisninger kun på 1 dag så merker at tallene har steget en del ! Håper det fortsetter slik og at dere fortsatt vil følge meg og mitt liv ♥

Har du vært på topplisten før?

Sånn går no dagan !

 • Skrevet 31.03.2014 klokka 21:46
 • Kategori: Hverdag

Halla !

Nå har jeg akkurat dusjet og vært innom butikken å handlet meg en Grandiosa, chips, firkløver sjokolade og en Cola som jeg skal kose meg med nå når jeg skal ha tv kveld med den siste viking og paradise hotell ! Gleder meg ihjel!! Det møte med politiet som vi hadde tidligere ikveld var ganske så lærerikt, men ble trukket ut til 2 timer istedenfor 1. Det var litt kjedelig å ikke få trent thai boksing idag, men det var faktisk ganske digg å få trent litt styrke trening igjen også. Kjenner jeg virkelig trenger det så nå er jeg endelig igang med begge deler ! Jeg er jo på dag 5 på 30 days squat challengen min så idag ble det 70 squats. Di andre dagene har jeg tatt dette hjemme, men merket det var så utrolig mye lettere å gjøre det på treningsenteret, så må nesten begynne å gå der, så kansje jeg faktisk klarer å fullføre denne challengen jeg har satt meg selv. !

FUCK ! Mens jeg satt å skrev dette innlegget, klarte jeg jo selvfølgelig å svi grandisen ! Blææh typisk ...haha ;-)

Hva har du gjordt idag da? ♥
Både gleder og gruer meg !

 • Skrevet 31.03.2014 klokka 17:28
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra jobb. Nå skal jeg i møte med politiet sammen med den ene jobben å snakke om oss ordensvakter/ dørvakter blir utsatt for vold. Blir spennende å få med seg så det gleder jeg meg faktisk litt til ! Etter det skal jeg på trening. Siden jeg ikke retter Thai boxingen idag så får jeg begynne med styrketreningen istedenfor, å for ikke å glemme at idag er det jo dag 5, da jeg må ta 70 squats fra 30 days challengen min ! Huff har så sinnsykt gangsperr i låra fra før, klarer knap å gå, så gruer meg !Blogges etter trening !

Ønske liste fra Nelly

 • Skrevet 30.03.2014 klokka 21:38
 • Kategori: Hverdag

Hallo alle mine søte ♥

Nå vil jeg så gjerne vise dere ønske lista mi fra Nelly over ting som jeg bare et nødt til å ha nå før sommeren kommer !


//Denne flotte sommer kjolen synes jeg var kjempe flott !! Du kan Finne den her ////Ganske enkel men super sexy bikini til badesesongen. Du kan finne den her //


//Rå tøffe pumps som passer perfekt til en kjole eller en dongi bukse ! Disse kan du kjøpe her //

 //Sist men ikke minst for meg som er helt hekta på lukte lys så er dette duktlyset perfekt ! Det kan du kjøpe her //

Hva synes du om ønske listen min ? Noe her du kunne tenkt deg selv ? ♥

Min hverdags sminke

 • Skrevet 30.03.2014 klokka 16:22
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Idag hadde jeg lyst å vise dere hvilken sminke jeg bruker til hverdags og hvilken rekkefølge jeg bruker dem i. 


// 1. Starter med en Day Cream som jeg bruker som en liten base under foundationen. // 2. Etter jeg har tatt på Day Creamen tar jeg på en Foundation fra makeup art. Det er mange som bruker en kost for å smøre denne inn i huden, men siden dette er en litt dyr foundation liker jeg bedre å smøre den ut med hendene, slik at ikke jeg sløser bort alt som ligger igjen i kosten etterpå // 3. og om nødvendig tar jeg på litt converstick om jeg har en kvise eller to som jeg vil sjule litt ekstra. 

// 4. Så tar jeg på en pudder som også er fra Make up art sammen med en kost som jeg kjøpe på Cubus for 3 år siden som er utrolig god. Dette puddere gnir jeg godt inn i foundationen da det holder lengre. Viktig og ikke ha dette pupperet for mørkt da man kan få masse skjolder og det kan se skittent ut. // 5 Deretter tar jeg på litt bronzing pudder bare for å få litt farge i ansiktet. 6.// Oppå bronzing pudderet legger jeg bare litt roush på skinnene for å fremheve skinnbeina litt.


// 7 klemmer øyenvippene slik at dem blir litt lengre. Viktig og ikke bruke denne etter at man har tatt på mascaraen da øyevippene kan knekke. // 8 påfører et par lag med denne mascaraen på bildet  for å få enda lengre og synlige vipper // 9 etterpå påfører jeg et lag eller to med manga mascaraen som gjør at man får litt mer fyldige vipper. // 10 Etter at jeg er ferdig med mascaraen så merkerer jeg forsiktig øyebrynene mine med en liner. Her er det også viktig og ikke gjøre dette for hardt da det ikke er så fint med alt for merkerte øyenbryn. // 11  Sist men ikke minst så tar jeg på enten litt lipgloss eller en litt nøytral leppestift .

Om det er interesse for at dere vil jeg skal lage en sminke video ønsker jeg at dere legger igjen en kommentar her så skal jeg se hva jeg får trikset til :-)

Shopping dag

 • Skrevet 29.03.2014 klokka 19:36
 • Kategori: Hverdag

Hei Igjen!

Som jeg skrev tidligere idag så har jeg tilbragt dagen med Cathrine på Kvadrat og hjulpet henne å plukke ut et par outfits :-) Ble masse venting i prøverommet, men koste meg masse å det var gøy å henge med henne igjen da vi ikke har hatt så mye kontakt di siste 2 årene. 

Tok et par selfies i prøverommet mens jeg ventet ! haha :-)Etter vi var ferdige med shoppingen gikk vi å spiste på en restaurant som igger på kjøpesenteret som heter Mexicana, der de har litt forskjellig med taco, fajitas og natchos! Masse masse godt ♥

Vi stakk bort til Cathrine så fikk jeg endelig hilse på den søte lille valpen hennes som nå er 4 mnd gammel. Fikk også se leiligheten hun har fått sammen med typen sin og jeg nappet øyenbrynene hennes :-)
Nå har jeg nettopp spist litt middag sammen med mamma, som er alene hjemme i helgen og jeg lader nå opp til natt jobbing ikveld også. En kompis av meg feirier 30 års dagen sin idag så tenkte å kanskje stikke en tur innom der enten før eller etter jobb. 

Minner om konkurranse Her ! Meld dere på, ikke lenge igjen til jeg trekker en vinner :-)

Herlig morgen

 • Skrevet 29.03.2014 klokka 11:01
 • Kategori: Hverdag

Hei og god Morgen mine kjære lesere 

Nå har jeg akkurat våknet og skal møte Cathrine på kvadrat om 1 time. I morges våknet jeg til verdens søteste tryne som lå og holdt rundt meg med labben sin. NAW søte Lucyen min ! det gjør dagen min bare 110 % bedre med en gang ♥ 

Dere får ha en fortsatt fin helg så blogges vi senere :-)
Å fy faen

 • Skrevet 28.03.2014 klokka 20:04
 • Kategori: Hverdag

Jeg er sliten som bare det ! Først en joggerunde runt Mosvannet ca 3km, med den elendige kondisen min, så gikk jeg en halvtimes tur med Hunden og der etter 1,5 time med Thai boksing, og da jeg kom hjem fra thai boksingen så måtte jeg jo ikke glemme di 55 squatsene som jeg skulle ta idag fra 30 days challengen ! Nå er jeg akkurat ferdig med dette kjøret, skal ta meg en god og varm dusj nå, varme meg litt rester med fiskeboller i hvit saus og poteter fra igår, og skulle ønsket jeg kunne sette meg ned i sofaen og ligge der resten av kvelden, men neida jeg har jobbe helg denne helgen, så jeg må skifte til uniformen og komme meg til jobb kl 22.00 og stå rundt masse fulle folk frem til 02.00 før jeg kan gå hjem å legge meg. Haha nå hørtes det nesten ut som jeg miss liker jobben min, men det gjør jeg absolutt ikke ! Jeg trives kjempe godt i jobben og kommer aldri til å slutte der ♥

Men nå må jeg stikke slik at jeg får tid til å dusje å spise, da dere andre jenter sikkert vet hvor lang tid det tar å føne og rette håret, sminke seg og hive på seg klær, koke poteter og varme sausen. Hihi

Snakkes mine kjære lesere - Love u all ♥
Morgen Hilsen

 • Skrevet 28.03.2014 klokka 07:14
 • Kategori: HverdagVille bare stikke innom å ønske dere en fantastisk fredag ♥ Idag er jeg endelig tilbake på jobb, å jeg på innrømme jeg har savnet det litt å alle mine goe kollegaer så er godt å komme tilbake ! håper det er lenge til neste gang jeg blir syk. Mamma begynner på negledesigner kurs idag, så på søndag så skal jeg være modell for henne, så det gleder jeg meg masse til :-D !! Håper resultatet blir velykket og at hun kan lære meg små triks som jeg kansje ikke visste fra før. Jeg har jo et lite neglerom hjemme i leiligheten da jeg har lagt gelenegler på venner og familie som jeg vil fortsette med, så er det noen i Stavanger området som er interessert i billige gelenegler så er det bare å plinge på ♥

3o days squat challenge

 • Skrevet 27.03.2014 klokka 20:55
 • Kategori: Hverdag

 

Ja som overskriften sier så har jeg utfordret meg til å ta en 30 dagers squat utfordring. Begynte idag, da jeg plutselig fikk litt energi tilbake etter 2 dager med sykdom, å tenkte å benytte anledningen til å starte nå. Har tenkt på det i et par uker, men har bare ikke orket å sette i gang, Men nå er det igang, så får se hvordan resultatet blir etter disse 30 dagene.Fytti så tungt det er, hadde noen vekter på i tillegg og jeg svettet som en gammel gris ! Kjenner jeg skjelver i bena bare etter den første dagen ! haha er sikker på at gangsperren kommer snikene rundt hjørnet.

Wish me good luck ! hehe ♥
 

Syk

 • Skrevet 26.03.2014 klokka 17:45
 • Kategori: Hverdag

 

Idag har jeg vært senge liggende hele dagen. Drit kjedelig ! begynte å kaste opp i gårkveld kveld og det har fortsatt i hele dag . Har virkelig ingen energi, og det var nok derfor jeg ikke følte meg helt 100% i går heller. Prøver å få luftet meg et par ganger til dagen da jeg må gå tur med hunden. Må manne meg opp en stund før jeg kan reise meg å gå ut med henne, men det hjelper alltid litt etterpå.

Nå skal jeg legge meg godt til rett å sette på gårsdagens episode av paradise hotell å håpe på at formen blir bedre ♥ Har desverre ikke orket å tatt noen bilder idag så legger med et bilde jeg tok i går :-)

Håper dere alle har hatt en fantastisk dag !

Sola skinner

 • Skrevet 25.03.2014 klokka 15:32
 • Kategori: Hverdag

Sola skinner og det er skikkelig drømme vær her i Stavanger! det er nå man merker at sommeren er rett rundt hjørnet. Gleder meg som en liten unge, å det er jeg sikker på jeg ikke er alene om! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb, så er planen min å bade Lucy som har vært på kennel hele helgen å lukter drit stakkars liten. Etterpå skal jeg sette meg på terrassen og nyte sola før den går ned igjen, mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal ha til middag ♥

Dagen idag startet helt fantastisk, men har blitt verre og verre i løpet av dagen da jeg selvfølgelig har vært helt fjern idag, har rett og slett levd på en annen planet føles det som. Men humøret blir jo absolutt 100% bedre da sola skinner. Det er helt merkelig det hvordan været påvirker humøret og dagsformen. Men ikveld skal jeg legge meg tidlig slik at jeg blir skikkelig opplagt til imorgen, værtste jeg vet er å sitte å duppe av på jobb å ikke ha energi til å gjøre noe som helst.

Noen tips til hva jeg kan ha til middag idag? 

Bilder fra London

 • Skrevet 24.03.2014 klokka 20:47
 • Kategori: Hverdag

Her kommer bildene fra London. Jeg er drit sliten så har ikke orka å redigere dem så hiver den bare rett inn her, ingenting å sjule tenker jeg ! hehe ♥ Ha en fortsatt fin kveld !

Daniel Wellington

 • Skrevet 24.03.2014 klokka 11:43
 • Kategori: Hverdag

Daniel Wellington er et merke jeg liker utrolig godt. Men jeg er ekstra forelsket i den ene klokken i den samme serien. Jeg har ønsket meg denne i noen måneder nå men nå er det påtide å få bestillt den snart ! hehe Ville bare vise dere denne, tipper jeg ikke er den eneste som like den ♥ eller?

Klikk dere inn her for å se flere farger og varianter.Dagens Outfit

 • Skrevet 24.03.2014 klokka 09:29
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen

Ble ikke mye blogging mens jeg var i London. Jeg hadde rett og slett ikke tid, da vi var ute på noe fra vi sto opp om morgenen til sent på kvelden. Kom hjem igjen kl 00.00 i natt, så da var det rett i seng for så å stå opp kl. 06.00 igjen for å gå på jobb. Tenkte å legge ut bilder fra London og all innkjøpet i løpet av dagen. Kjenner jeg er kjempe sliten idag, men absolutt klar for en ny uke med nye utfordringer. Gleder meg til å får Hunden min hjem igjen idag, da hun har vært på kennel i helgen ! Huff lille divaen min, får vondt av at hun må være der, men heldigvis vet jeg at hun har det bra og er sammen med mamma og pappa sin hund som hun har vokst opp sammen meg så det er jo flott ♥

Men her er dagens outfit værtfall //- Ha en fortsatt fin dag videre, så blogges vi senere ♥


//skjørt fra H&M //tight fra Primark // Topp fra H&M // klokke fra CMYK //

Meld deg på konkurransen her ! Gode vinnersjanger !!God Morgen Fra London

 • Skrevet 22.03.2014 klokka 09:04
 • Kategori: Hverdag

Ja i dag venter en lang dag forran meg ! Blir masse shopping og skal møte di andre utenfor  hotellet om 30 min. Ville bare stikke innom å gi beskjed at jeg overlevde turen bort her igår ! :-D Ikveld så kommer nokk et innlegg om dagens innkjøp så dere får følge med ♥ Men nå må jeg føne håret å komme meg i klærne ! Ha en fortsatt fin dag alle sammen♥
Outfit til London

 • Skrevet 21.03.2014 klokka 14:41
 • Kategori: Hverdag

 

Da reiser jeg til London endelig :) !! over ser du dagens outfit ! Blogges nokk i løpet av helgen forhåpentligvis :-) hihi ha en fantastisk helg ♥

 

PS !! :: MELD DERE PÅ KONKURRANSEN IMENS DAA !! TRYKK HER

Pakket og Klar

 • Skrevet 20.03.2014 klokka 21:06
 • Kategori: Hverdag

Kameraet og ipoden ligger på lading, minnebrikkene er tomme og klar til å brukes i helgen. Kofforten er øyeblikk ferdig pakket, mens jeg er kjempe ivrig å komme meg avgårde til London. Reiser rett etter jobb i morgen, så morgendagen kommer til å gå kjempe tregt på jobb ser jeg for meg ! Men har nokk å gjør , så forhåpentligvis klarer jeg å glemme London slik at tiden går litt fortere. ! Måtte droppe treningen idag, så har sinnsykt dårlig samvittighet ovenfor meg selv, men får ta det igjen ekstra mye neste uke ! tenkte å begynne å trene styrke i tillegg til Thaiboksingen neste uke for å få noe fortgang på sixpacken ;-) Drit stolt av meg selv da at jeg har klart å holde kostholdet mitt 100% sunt i en hel uke i morgen ! Å kjenner motivasjonen er på topp nå så denne gangen har jeg en god følelse om at det kan gå min vei ! 

Her får dere en liten sneak peak av hva jeg pakker med meg til London. Det er jo nesten ingenting, selv om det er sinnsykt vanskelig å ikke pakke med seg hele klesskapet, men har prøvd å sjerpe meg litt ! haha skal jo få plass til alt det nye jeg skal shoppe så det er jo en positiv ting ♥
Banan Lapper

 • Skrevet 20.03.2014 klokka 17:33
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Idag prøvde jeg å lage banan pannekaker, men det ble heller banan lapper ! Di var kanon gode og jeg kommer garantert til å lage dem ofte ! Kjempe sunne er di også så tenkte å dele oppskriften med dere ! Tok også på litt bær på toppen siden jeg hadde det liggende i kjøleskapet ! 

Alt dere trenger er:

♦ 2 moste bananer

♦ 0,5 dl melk

♦ 30 gram havregryn

♦ 2 egg

Pisk alt sammen med en gaffel og stek i stekepanna, å BOOOOM så har du verdens beste pannekaker- eller lapper om du vil det :-)

 

Enjooy ♥NB: Lyst å vinne noe? Meld deg på her

En liten update

 • Skrevet 19.03.2014 klokka 21:44
 • Kategori: Hverdag

God Kveld ♥

Idag har det vært fullt kjør på jobb og trening. Føler ikke jeg har vært hjemme i det hele tatt den siste uken. Gleder meg ihjel til lønn i morgen, å ikke minst London på Fredag !! Gaaaad kan ikke vente lengre nå joo..

Jeg er drit trøtt men sitter nå å ser på den siste viking og skal se Paradise hotell etterpå, mens jeg koser meg med litt blåbær og jordbær. Di jordbærene så sinnsykt gode ud, men fytti så sure di var ! haha kom jo ikke på at di er søtere om sommeren jeg da !! LOL Jeg er så sinnsykt fjern for tiden. Satt i bilen i dag etter trening og hadde vært i butikken å handlet litt, jeg orka ikke å skru på musikken for jeg skulle bare kjøre 1 min, men så la jeg plutselig merke til at jeg sang og så skrudde jeg bare opp lyden på anlegget uten at det var lys på så sang jeg bare enda høyere. ! haha reigstrerte liksom ikke at musikken ikke var på og at det var jeg som sang. Fjernt spør du meg ! haha

Dere får ha en fortsatt fin kveld så blogges vi i morgen ♥

Minner om Konkurranse her 
Dårlig Service ?

 • Skrevet 18.03.2014 klokka 21:18
 • Kategori: Hverdag

Det er virkelig det værste jeg vet om ! Det gjør meg rett og slett forbanna. Idag da jeg var inne på H&M på Kilden sentere her i Stavanger tidligere idag så var det ikke mye folk i butikken, men hun som jobbet der sto rett vesiden av kassen. Jeg gikk rett bort til sminkefjerneren jeg skulle ha, og gikk direkete bort til disken. Hun så bort på meg med et lite blikk da jeg kom bort til kassen, men snudde fort hodet tilbake og fortsatte å sette litt små varer på plass i hyllene. Der sto jeg i minst 2 minutter før hun i det hele tatt gadd å ta blikket mot meg. Jeg så meg litt rundt i butikken mens jeg sto der for å se om det var noen andre ansatte i området, men det var det ikke. Etter det da hadde gått 3 minutter begynte tålmodigheten min å gå tom, så jeg sa ganske høyt til henne ¨SKA DU HJELPA MEG SNART, ELLER SKA EG STÅ HER HEILE DAGEN ????¨ Da skvatt hun litt til å sa ÅÅja trenger du hjelp ? !! Da svarte jeg Ja ! jeg står ikke her for morsomt !!

Noen synes sikkert det var frekkt sagt av meg, men det synes jeg virkelig ikke ! Jeg er ikke redd for å si i fra om noe irreterer meg. Di fleste som kjenner meg personlig vet hvordan jeg er å kan være litt stor i munnen til tider, men det har ingenting med det å gjøre. Man må lære seg å si ifra , men jobber man i en butikk så er det jobben din å holde et øye med kassen tilfelle noen kunder kommer inn, eller trenger hjelp. Å det værste en butikk ansatt kan gjøre er å overse kundene sine.  Dette er sikkelig dårlig service etter min mening, og jeg har selv arbeidet i butikk i 4,5 år selv, så vet hvordan man skal oppføre seg mot kundene sine. 

Jeg Tenkte også med det samme jeg var så godt igang å legge med bilder av dagens innkjøp av ting som jeg VIRKELIG trenger :-)) !!! Sparer meg i hjel til London til helgen vet dere !! hihi

Bare måtte ha denne som var Rosa der det står Strong is the new sexy 

Trenings Gainer, absolutt nødvendig, Carmex er eneste leppepomaden jeg tåler, Vitamin bjørner var det skikkelig tibud på, energy bar kostet 9 kr på XXL og en Fres brusetabelett med koffeinnhold.

6 Nye Truser var værtfall nødvendig, da det er hull i halvparten av dem jeg har nå. Skal bli godt å få kastet dem :-) 

 

Lucy var også heldig å fikk en liten leke idag ! ♥

Hårspray og sminkefjerner som jeg var tom av :-)Måtte kjøpe meg en skikkelig sminke kost som ikke mister masse hår. Fot fil og hårstrikker, da jeg bare har 1 strikk igjen ..hehe

PS: Minner om konkurranse- Meld deg på ved å trykke Her ♥

Hva synes du, og har du opplevd noe lignene før ??

Jobbe helg- London- kosthold

 • Skrevet 16.03.2014 klokka 13:29
 • Kategori: Hverdag

Er litt stolt av meg selv faktisk. Har ikke drukket noe alkohol nå på 2-3 måneder. I ukedagene er det kun jobb og trening det går i nå, og i helgene er det jobbing for det meste. Neste helg så  skal jeg til London !! Gleder meg som en liten unge :D ! hihi Noen av dere som har vært der før som har noen gode og billige butikker å anbefale ? Å forresten, noen som vet om butikkene i London er åpne på søndagene ? 

Kostholdet mitt og har jeg begynt å får orden på nå. Har skrevet en liste til meg selv over di matvarene som skal inn i denne leiligheten, alt annet fra min side er ikke aktuelt, så det som står på denne listen er det jeg skal leve på fremover. Får nå se hvordan det går :D hihiNoen av dere ser sikkert at egg mangler på denne listen. Grunnen til det er at jeg over mange år har prøvd å lære meg å like egg, men blir like kvalm hver gang, å går rundt kvalm resten av dagen, så det har jeg bare gitt opp nå. 

Noe annet dere ser jeg mangler på denne listen ? 

Konkurranse

 • Skrevet 12.03.2014 klokka 16:27
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ♥

Nå har jeg bestemt meg for å ha en liten konkurranse på bloggen som dere har mulighet til å vinne litt forskjellige ting !

Dere kan da altså vinne en Garner BB cream og 4 prøvepakker med renseshampoer fra Define.

 

Så alt dere trenger å gjøre er å følge disse punktene under:

♥ Lik facebook siden min Her

♥ Del dette innlegget videre (nedert på innlegget og trykk del)

♥ Skriv i kommentarfeltet at du deltar

♥ Husk å skriv mail adressen din

 

Så enkelt, så får dere ha masse lykke til ! :-D
Mor og Datter tur

 • Skrevet 11.03.2014 klokka 19:53
 • Kategori: Hverdag

Hallo

Idag så tog meg og mamma bena fatt og trasket avgårde til Eiganes kirkegård for å besøke graven til mormor og besteforeldrene til mamma. Gud for en nydelig kirkegård vi har her i Stavanger ! Bør nesten begynne å gå her litt oftere :-)

Fikk tatt en del bilder på turen, men orket ikke å redigere dem så di får bli helt originale ! hehe

 

en


I stavanger er det ganske mange forskjellige trær som man ikke ser hver dag.


Fine blomser som er på vei opp ! det er da man kan se at det begynner å bli vår igjen snart ♥

For en Natt !!

 • Skrevet 11.03.2014 klokka 07:28
 • Kategori: Hverdag

Hallo alle mine vakre lesere ♥

I natt har jeg tydeligvis gått i søvne ! Gud så ekkelt det var. Jeg bare våkna plutselig av at jeg var på vei inn i senga på ekstra rommet mitt. jeg forsto virkelig ingenting da jeg våkna, og det var såvidt jeg klarte å stå på bena. Jeg gikk inn igjen i min seng og da var klokken rundt 04.00. Det er ikke første gang jeg har gått i søvne, men det er absolutt første gang jeg har våkna mens jeg gått..Huff, synes det er skikkelig creapy jeg !!

Men utenom det så vil jeg ønske dere alle en fortsatt fint Tirsdag så får vi blogges igjen senere :-)Motivasjon ?

 • Skrevet 10.03.2014 klokka 16:11
 • Kategori: Hverdag

Dette er noe som irreterer meg hver eneste dag ! Hvorfor har ikke jeg den motivasjonen som jeg føler nesten alle andre har ? Motivasjon nokk til å kunne spise sunt og presse seg selv nokk på treningene til å bli skikkelig fitt ?

Det som inspirerer meg er personer som virkelig klarer å ha kontroll på kostholde sitt. Ja greit nokk å vite hva man skal spise og hva man ikke skal spise, men det vanskeligste er jo å KUNN spise dette, og ingenting annet. Blir deprimert jeg av å tenke på å bare leve på kylling, fisk og grønnsaker resten av livet, selv om jeg innerst inne vet at det er det jeg må leve på for å se bra ut, og for i det hele tatt kunne holde en standard til dagens samfunn. Kan ikke en gang telle på 2 hender hvor mange ganger jeg har prøvd å forandre kostholde mitt, men det ryker igjen etter max 1 uke. Det er nesten som om noen sitter på skulderen min å skriker meg i øret om at jeg er nødt til stappe i meg en grandis, litt snop og chips her og der, men jeg har  jo kun meg selv å takke, men lurer sånn på hvordan folk får den motivasjonen til å kunne klare å holde kostholdet sitt stabilt over lengre tid ?

En ting til som inspirerer meg er folk som faktisk liker å løfte vekter ? Selv trener jeg thai boksing som er ganske tøff trening og klarer å presse meg selv til det ytterste, men med en gang jeg skal prøve meg på helsestudio å løfte vekter  så synter motivasjonen med en gang. Hva er egentlig grunnen for det ? Man skal jo syns at trening er gøy å ikke måtte manne seg opp for å gå på trening hver dag. Ser på alle disse fitness folkene som trener styrke hver eneste dag. Det skal jo ikke mer enn 3 måneder til før man kan se en synlig forandring. Bør ikke dette være en motivasjon nokk till å synes det er gøy å løfte vekter ? Men det nytter jo lite å trene seg ihjel om man ikke klarer å holde kostholde sitt normalt. Å det er akkurat det jeg har problemer med !

Noen som har noen gode tips til meg om hvordan få motivasjon nokk til å holde kostholdet sunt og ikke minst gidde løfte vekter ? 

 

 

SurfGirl

 • Skrevet 09.03.2014 klokka 19:09
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Hatt en fin søndag eller ? det har værtfall jeg, for idag har jeg prøvd surfing for første gang. Jeg låvte dere noe bilder fra dagen, men måtte la kameraet ligge igjen i bilen, da det var et stykke fra bilen til stranden i tillegg til vi hadde 2 surfebrett og bære på. Men surfingen gikk bra den egentlig, men klarte ikke helt å reise meg opp på brette for våtdraken jeg hadde var kanon stram, og jeg brukte sikkert 30 min å få den på meg med hjelp av Frank. Hadde ikke hatt noen sjangs å fått den på om jeg skulle gjordt det alene, så neste gang skal jeg ha en våtdrakt som er bittelitt større, og ikke en som er helt ny. haha :-) ! Det var deilig å bade igjen værtfall, å fikk en liten sommerfølelse i et par sekunder. Tror vi var ute i vannet ca 2.5 timer, men det var magisk å få på seg varme klær i en kok varm bil etterpå ! Å sist men ikke minst å komme hjem å hoppe i dusjen med en gang jeg kom inn døren og dusje til det ikke er mer varmt vann igjen ♥ Små gruer meg litt til imorgen da jeg kjenner gangsperren er påvei i armene allerede. 

Nå har jeg ikke mer muskler igjen i kroppen, så resten av kvelden skal utnyttes til å ikke gjøre en dritt, å bare ligge å glo på tv å chatte med mine gode facebook venner :-) Legger ved et bilde av Frank fra en annen dag han var ute å surfa.

Har du prøvd å surfe før ?
Leiligheten min ( video)

 • Skrevet 09.03.2014 klokka 11:26
 • Kategori: Hverdag

ENDELIG har jeg fått filmet leiligheten min ! Absolutt ikke den beste filmingen, men øvelse gjør mester :-) Nå skal jeg ut å surfe å prøve å få tatt noen bilder til dere ! Kos dere så lenge med filmen og ha fortsatt en fantastisk søndag sålenge ♥Morgenstund har Gull i munn

 • Skrevet 08.03.2014 klokka 11:31
 • Kategori: Hverdag

 For en fantastisk Lørdags morgen. Nå sitter jeg her med en kopp kakao og krem og skal snart spise litt frokost forran TVen og bare slappe av helt frem til jeg skal til mamma å spise sushi før jeg må videre å jobbe på backstreet boys konserten kl 17.00. Gleder meg masse til å jobbe her !! hehe er jo en stor fan selv :-) !!

Ellers vil jeg takke dere alle for at så mange leser bloggen min igjen !! Hadde jeg aldri trodd at bare etter 1 dag med blogging etter 2 måneder med pause så ligger jeg allerede på 4 plass over alle blogger i Stavanger. Kommer nokk aldri opp på 1 plass igjen der jeg var i 2009, da mamma til michelle er en alt for god blogger, men får prøve å komme meg opp på 2 plass værtfall ! hihi 

Må også få ræva i gir og komme meg opp av sofaen å få filma og lage en film av leiligheten min i løpet av dagen :-) !

Si ifra om det er noen av dere som skal på backstreetboys konserten idag ? :-D

Ha en fortsatt fin dag  ♥

Forandring fryder- Red Head !!

 • Skrevet 07.03.2014 klokka 18:23
 • Kategori: Hverdag

Nå har jeg prøvd for 2 gang å farge håret mitt rødt men uten hell. Denne gangen prøvde jeg å ha fargen i litt lengre i tuppene i håret, og ikke så lenge oppe på toppen. Men virker nesten ikke som fargen vil holde nede i tippene og jeg er blitt bare rød oppe ! hahaha kjempe vakkert må jeg si ! Men var litt kult også :-) hehe sikkert bare litt uvant ! Men selve rødfargen er slik som jeg ville ha den, bare det ikke synes så godt nede ...

Men men her er værtfall et bilde av hvordan det ser ut nå ! 
 

Nå er jeg seriøst hol sulten og skal lage meg kjøttdeig og spagetti og tenke å ta en tur rundt å filme leiligheten min å lage en film av den, hva tenker dere om det ? :-)

 

Dagens Innkjøp

 • Skrevet 07.03.2014 klokka 15:38
 • Kategori: Hverdag

Hei 

Idag da jeg dro hjem fra jobb, stakk jeg innom Kilden for å kjøpe meg hårfarge. Tenkte å prøve å farge håret midt rødt !! Er så dritt lei av brunt hår nå at jeg følte jeg trengte en liten forandring. På vei ut gikk jeg forbi Cubus og der hang d e en drit fin topp som jeg bare måtte ha :) !! Den var heldigvis ikke så dyr, siden jeg egentlig sparer penger til jeg skal til London 21 Mars :-) !!

Denne toppen kjøpte jeg idag pluss hårfargen !! Shiiit gruer meg litt nå kjenner jeg... Ønsk meg lykke til så skal jeg legge ut et bilde av resultatet senere ikveld :-)Noen av dere som har prøvd denne hårfargen før ??
Fredags morgen

 • Skrevet 07.03.2014 klokka 07:13
 • Kategori: Hverdag

God Morgen

Nå er det endelig Fredag å jeg har såvet drit godt inatt, men fytti for et dritt vær ute idag også ! Godt jeg kjøpte meg nye vindusviskere til bilen igår , så da er dagen redda å jeg kan se hvor jeg kjører igjen. Haha. Har egentlig frihelg denne helgen fra jobb men er så heldig at jeg får jobbe på backstreet boys konserten på lørdag ! Gleder meg som en liten unge :-) Jobbet for første gang på Isac Elliot konserten på Onsdag å di som var der var mellom 7 og 16 år. FYTTI jeg ble virkelig sjokka over hvor ville di faktisk var med hyling, gråting og biting. Helt sykt var det ! men regner ikke med det blir slik på Backstreet boys konserten da det er litt mer voksne folk. :-)

Ønsker dere alle en fantastisk dag så blogges vi når jeg kommer hjem fra jobb ♥
Inspirasjon

 • Skrevet 06.03.2014 klokka 19:21
 • Kategori: Hverdag

 

Ville bare stikke innom en siste gang ikveld og dele litt av inspirasjonen min med dere :) !!

                                                                                                                                                            // Bildene er lånt fra google //

Tv kveld

 • Skrevet 06.03.2014 klokka 18:23
 • Kategori: Hverdag

Hei 

Nå står potetene og torsken på kok og jeg sitter her utålmodig og venter på at det skal blir ferdig slik at jeg kan sette meg godt tilrette i sofaen og se gårsdagens episoder av Paradise hotell og den siste viking, som jeg ikke fikk sett igår. Utrolig digg med opptaks dekoder på tven !  Tenkte meg egentlig en tur på trening idag, har jo ikke fått trent på over 2-3 uker nå siden jeg gikk albuen utav ledd. Kjenner den begynner å bli bedre nå, men da jeg våkna i morges var den skikkelig øm igjen, sikkert for jeg har ligget oppå den i natt eller noe ! Typisk... men men får starte fra neste uke av forhåpentligvis. 

Ellers etter jeg har vært borte fra bloggingen så har jeg vært på ny fotoshoot som jeg har fått ett par av bildene, men venter på resten enda.. Tenkte å dele bildene med dere da jeg har fått meste parten av dem. Håper det går bra med alle dere kjekke lesere ,også håper jeg dere ikke har savnet meg for mye :-) tihii

Ønsker alle en forsatt fin kveld ♥


Dag 3: Parfymene mine

 • Skrevet 09.01.2014 klokka 15:28
 • Kategori: Hverdag
Hallo alle mine kjære lesere ♥
I dag var det tid for å legge ut hvilke parfymer jeg har, skulle egentlig gjordt det i går men fikk så liten tid etter trening så fikk ikke tid da, men bedre sent enn aldri. Hadde sinnsykt mange parfymer før, men kastet en del av dem for ikke så lenge sden. Men har fortsatt en del igjen. Ikke alle jeg bruker så ofte lengre, men har dem nå stående i skapet for det :) !

Denne Britney Spear Parfymen fikk jeg til jul av søskenbarnet mitt. Jeg hadde også en slik før, men som nå er tom, så passet fint at jeg fikk denne til jul.

Jimmy Shoe Parymen min, bruker jeg ikke så ofte, men av og til, lukter ganske godt

Rosewood- banana republic, denne partymen er helt fantastisk ! elsker den. Har fått masse spørsmål om hvilken parfyme jeg har brukt da jeg har hatt denne på. Denne er absolutt min favoritt, men dem har sluttet å selge den i butikkene så jeg må bestille på internett, noe som jeg aldri kommer på å gjøre, så denne flasken er tom nå, og venter på å få lønn slik at jeg kan bestille meg en ny !

DKNY parfymen lukter også sykt godt, men veldig søt, så det en parfyme som passer best på sommeren.

Jennifer Lopez parfymen lukter også ganske godt, denne har jeg hatt i mange år, bruker den nesten aldri. Den lukter også ganske søtt.

Miss Dior er den parfymen jeg bruker mest nå for tiden. Lukter kjempe godt og er også en av mine favoritter

Ralf Lauren parfymen  fikk jeg i gave av ei veninne da hun hadde vært ute å reist. Har ikke tørd å prøvd den enda, men lukter egentlig ganske greit.

Christina Aguilera serien lukter helt fantastisk. Her er 3 forskjellige luker en som passer til kvelden, dagen og sommeren. 

Bruno Banani lukter også godt, men kommer ikke på å bruke denne heller så ofte.


Hugo Boss parfyme brukte jeg litt mer før, lukter kjempe godt denne også.
Har du prøvd noen av disse parfymene? og ha syns du om dem?

 • Profilbildet ditt på facebook.
 • Hvor vil du være om 10 år?
 • Parfymene dine.
 • Noe du savner.
 • En del av livet ditt du ikke savner.
 • Skriv 30 interessante fakta om deg selv.
 • Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din.
 • Antrekket ditt idag
 • Hvordan håper du fremtiden vil være.
 • Hva har du i sminkepungen.
 • Et bilde av deg selv for 3 år siden.
 • Beskriv dagen i punkter.
 • Et sted du vil flytte til eller besøke.
 • Sminken du bruker.
 • Dine favorittblogger.
 • Noe du er redd for.
 • Høydepunkter og nedturer det siste året.
 • Hva tror du på?
 • Fortell om familien din.
 • Hvor viktig synes du at utdanning er?
 • En av favoritt tv-seriene dine.
 • Hvordan har du forandret deg de to siste årene? 
 • Bilder av fem attraktive kjendiser.
 • Favorittfilmen din og hva den handler om.
 • En ferie du vil gå på igjen.
 • Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
 • Et problem du har.
 • Noe du savner.
 • Hva har du som bakgrunnsbilde på daten din?
 • Noe du ikke forlater huset uten.

Hvor vil du være om 10 år?

 • Skrevet 07.01.2014 klokka 18:00
 • Kategori: Hverdag
Om 10 år vil jeg helst ha en samboer, et stabilt forhold og forhåpentligvis 1 eller 2 barn :) ! Kjenner jeg begynner å bli temmelig klar for å slå meg litt mer til ro nå, så nå gjenstår det bare å finne en å dele livet med, så får vi se hvordan det blir om 10 år. :)
Hva tenker du ? Hvor tror du at du vil være om 10 år ?

Bildet er lånt fra Google


 • Profilbildet ditt på facebook.
 • Hvor vil du være om 10 år?
 • Parfymene dine.
 • Noe du savner.
 • En del av livet ditt du ikke savner.
 • Skriv 30 interessante fakta om deg selv.
 • Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din.
 • Antrekket ditt idag
 • Hvordan håper du fremtiden vil være.
 • Hva har du i sminkepungen.
 • Et bilde av deg selv for 3 år siden.
 • Beskriv dagen i punkter.
 • Et sted du vil flytte til eller besøke.
 • Sminken du bruker.
 • Dine favorittblogger.
 • Noe du er redd for.
 • Høydepunkter og nedturer det siste året.
 • Hva tror du på?
 • Fortell om familien din.
 • Hvor viktig synes du at utdanning er?
 • En av favoritt tv-seriene dine.
 • Hvordan har du forandret deg de to siste årene? 
 • Bilder av fem attraktive kjendiser.
 • Favorittfilmen din og hva den handler om.
 • En ferie du vil gå på igjen.
 • Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
 • Et problem du har.
 • Noe du savner.
 • Hva har du som bakgrunnsbilde på daten din?
 • Noe du ikke forlater huset uten.

KOS

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 19:51
 • Kategori: Hverdag

Fytti så godt det var å begynne å trene igjen. Årets første treningsøkt, utrolig deilig! I Slutten av trenings økten så hadde vi en beinøkt, og jeg klarer knapt å gå på bena... hahaha! Nå har jeg fått dysjet,barbert leggene å tatt på meg koseklær, så nå er det tid for å lage wok og kose meg med en god film på netflix resten av kvelden. Gleder meg som er liten unge, synes det er digg å ha litt tid for meg selv også av og til. :)
Profilbildet ditt på facebook

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 16:25
 • Kategori: Hverdag
Profilbilde mitt på facebook ja..Det bytta jeg for ikke så lenge siden. På bilde har jeg 107 likes og 16 kommentarer. Jeg er en person som liker litt forandringer så derfor liker jeg å bytte bilde litt ofte, men akkurat nå for tiden så har jeg dette bilde som er fra da jeg skulle på festen sammen med MMA senteret for et par helger siden.


Hva synes du om bildet ?

 • Profilbildet ditt på facebook.
 • Hvor vil du være om 10 år?
 • Parfymene dine.
 • Noe du savner.
 • En del av livet ditt du ikke savner.
 • Skriv 30 interessante fakta om deg selv.
 • Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din.
 • Antrekket ditt idag
 • Hvordan håper du fremtiden vil være.
 • Hva har du i sminkepungen.
 • Et bilde av deg selv for 3 år siden.
 • Beskriv dagen i punkter.
 • Et sted du vil flytte til eller besøke.
 • Sminken du bruker.
 • Dine favorittblogger.
 • Noe du er redd for.
 • Høydepunkter og nedturer det siste året.
 • Hva tror du på?
 • Fortell om familien din.
 • Hvor viktig synes du at utdanning er?
 • En av favoritt tv-seriene dine.
 • Hvordan har du forandret deg de to siste årene? 
 • Bilder av fem attraktive kjendiser.
 • Favorittfilmen din og hva den handler om.
 • En ferie du vil gå på igjen.
 • Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
 • Et problem du har.
 • Noe du savner.
 • Hva har du som bakgrunnsbilde på daten din?
 • Noe du ikke forlater huset uten.

30 Dagers spørsmålsrunde

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 16:09
 • Kategori: Hverdag

hei igjen ♥

Idag tenkte jeg å starte med forskjellige spørsmål jeg skal svare på hver dag i 30 dager. Håper dere lærer noe nytt ! hihi

 

 • Profilbildet ditt på facebook.
 • Hvor vil du være om 10 år?
 • Parfymene dine.
 • Noe du savner.
 • En del av livet ditt du ikke savner.
 • Skriv 30 interessante fakta om deg selv.
 • Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din.
 • Antrekket ditt idag
 • Hvordan håper du fremtiden vil være.
 • Hva har du i sminkepungen.
 • Et bilde av deg selv for 3 år siden.
 • Beskriv dagen i punkter.
 • Et sted du vil flytte til eller besøke.
 • Sminken du bruker.
 • Dine favorittblogger.
 • Noe du er redd for.
 • Høydepunkter og nedturer det siste året.
 • Hva tror du på?
 • Fortell om familien din.
 • Hvor viktig synes du at utdanning er?
 • En av favoritt tv-seriene dine.
 • Hvordan har du forandret deg de to siste årene? 
 • Bilder av fem attraktive kjendiser.
 • Favorittfilmen din og hva den handler om.
 • En ferie du vil gå på igjen.
 • Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
 • Et problem du har.
 • Noe du savner.
 • Hva har du som bakgrunnsbilde på daten din?
 • Noe du ikke forlater huset uten.

 

Vil du ha sponsor til bloggen din?

 • Skrevet 05.01.2014 klokka 16:03
 • Kategori: Hverdag

Hei alle!

Jeg har begynt å tenke på at jeg ville finne noen sponsorer til bloggen min. Jeg synes det virket utrolig stress å sende mail og ta kontakt med alle sponsorene. Da jeg kom over en side der dem fikser sponsorer for deg ! Det er helt genialt. Her finner dem sponsorer som passer akkurat DIN blogg, og det beste av alt er at du ikke trenger å være på topplistene for å registrere deg.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg her, så får du en mail med sponsorer som kan passe din blogg.

Ha en fortsatt fin dag ♥
Dagen idag

 • Skrevet 04.01.2014 klokka 14:43
 • Kategori: Hverdag

God morgen! Nå har jeg fått dysja og sminket meg litt så nå skal jeg ta turen til ei veninne å se film og kose oss før det blir jobb igjen kl 23.00 i kveld !. Jeg ville bare stikke innom å ønske dere en fantastisk dag så blogges vi igjen senere . Skal prøve å få tatt litt bilder til dere  ♥
Dagens Innkjøp

 • Skrevet 02.01.2014 klokka 20:09
 • Kategori: Hverdag

♥♥

Ja nå i romjulen er det jo salg over alt! Å jeg har låvet meg selv å ikke bruke så masse penger på shopping og drit jeg egentlig ikke trenger. Idag brukte jeg ikke en eneste krone å kom hjem med en del nyttige ting som jeg får bruk for daglig. Alltid gøy med gavekort må jeg si! 

Jeg har lenge irrretert meg over at jeg begynner å få veldig uren hud, og er plaget med noe exem lignene greier i ansiktet nå på denne tiden av året. Ei jeg jobber med sier det er pga sminken jeg bruker. Det kan jeg faktisk tro på for jeg har aldri vært så nøye pa hvilket merke jeg bruker på sminken, og har jo somregel handelt på H&M eller Cubus.I dag handlet jeg meg mineral brunkrem og mineral pudder, å skal fortsette å bruke dette i håp om at exemen kan forsvinne for godt og at huden min blir litt finere :) En god del dyrere, men viser det forbedringer så er det jo absolutt vedt det ♥

Har noen av dere merket noe forskjell på mineral produkter og vanlige produkter man får kjøpt på f.eks H&M eller Cubus .... ??

Disse neglelakkene så driit kule ut og gleder meg i hjel til å prøve dem ! Hvis dere vil så kan jeg jo legge ut bilder når jeg har fått prøvd dem ? ♥Hva synes dere ? Har dere prøvd noen av disse produktene før ?

Gaaad

 • Skrevet 02.01.2014 klokka 08:09
 • Kategori: Hverdag

Gaaaad jeg er trøtt..Fytti ! Såvnet jo selvfølgelig ikke før kl va nærmere 4 i natt, og skulle opp igjen k 6. Var slik at jeg faktisk begynte å vurdere å døyne, da jeg hadde fungert litt bedre. Men jeg såvna til slutt, og kom meg opp uten å forsåve meg også så jeg er fornøyd ! Godt det snart er helg igjen! I dag er det som sagt masse masse å gjøre på jobb, så jeg får få ræva i gir ! hehe Ha en fortsatt fin dag så blogges vi senere ♥God natt

 • Skrevet 01.01.2014 klokka 23:06
 • Kategori: Hverdag

Heia 

I morgen er det tilbake på jobb, der det er alt for masse arbeid som venter på meg. Denne ferien har virkelig gått alt for fort ! Håper dere alle hadde en fantastisk nyttårsfeiring ♥ I dag har dagen bare gått ut på rydding, har rydda i klesskapet mitt, støvsugt, vasket gulvet og skiftet sengtøy, så nå er Leiligheten skinnene ren! Gleder meg faktisk til å legge meg i rent sengtøy og nydusja, finnes ingenting bedre enn det ! Jeg ville bare innom å ønske dere enn god kveld og ønsker alle masse lykke til inn i det nye året 2014 !  Hvert år så er det like rart i begynnelsen av et årskifte når man skal skrive datoen og slik, skriver alltid feil ! haha , men uansett nå må jeg finne sengen, opp tidlig på jobb i morgen. God natt ♥
2013

 • Skrevet 31.12.2013 klokka 15:19
 • Kategori: Hverdag

Året 2013 har vært ett bra år på både godt og vondt. Det har vært det året jeg ble bitt av hoggorm, Ble dritt lei av singellivet, blitt kjent med mange nye mennesker, jeg begynte å blogge for fullt igjen, fått mange nye venner, fått meg jobb som dørvakt, sluttet på fotballen, begynte på thai boksing, blitt eldre og reist på første sydentur med kun venner og festing. MEN alt i alt har året 2013 vært en awsome år, men håper også at neste år blir et bedre år. Det blir vel ikke bedre enn man lager det til selv mener jeg. ♥


På bilde over er mange av di gode minnene jeg opplevde sammen med mine beste venner og kollegaer i 2013. Ønsker dere alle et godt nyttår !♥

5 mascaratabber du bør unngå

 • Skrevet 30.12.2013 klokka 13:55
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen , har dere hatt en fin helg? Det har værtfall jeg her oppe på fjellet og er superklar for å gå inn i år 2014 med masse nye opplevelse og håper at 2014 kan bli et bedre og mer inspirerende år for både meg og alle dere lesere. Jeg begynner å få en del faste lesere nå å det gjør meg kjempe glad å vite at dere er interesserte i hva jeg skriver om :) Driit gøy.

Men i dag har jeg lyst å tipse dere litt om forskjellige mascara tabber dere bør holde dere unna :) ! Enjoy ♥ har du andre tips kom gjerne med dem !
Ikke pump Mascaraen

Pumper du kosten inn og ut mange ganger for å får på nokk mascra?Slutt med det ! Dette gjør at du ødelegger mascaraen og den tørker ut raskere, samtidig så den øker sjangsen for å få bakrerier i tuben. 

Får du klumpette vipper

Selvfølgelig er det fint med lange fyldige vipper, men bruker du for mye mascara, kan vippene fort klumpe og klistre seg sammen og gi deg eg "edderkopp-look", som ikke er så veldig fint.

Har du gamle mascara rester

Dersom du slurver med sminkefjerneren, sier det seg selv at resultatet ikke vil bli bra neste gang du skal sminke deg. Vippene dine har heller ikke godt at du såver med mazcaraen på, la heller Vippene hvile om natten.

Er mascaraen din for gammel

Mascaraen er absolutt en forbruksvare, og den må byttes ut jevnlig, helst innen 3-4 måneder. Den tørker ikke bare ut på den tiden, men det blir også strørre sjangser for bakterier.

Glemmer du røttene?

Mange legger hovedsakelig mascaraen på tuppen av vippene, men egentlig så er det området nærmest vippekanten som er viktigst for å få best mulig effekt. Prøv det og se at det funker :)

 

 

Hyttekos i Sirdal

 • Skrevet 27.12.2013 klokka 20:57
 • Kategori: Hverdag

 

Hallo ♥

I går tok jeg turen til Sirdal sammen med mine kjære foreldre. Sykt digg å bare komme seg bort fra alt drittværet hjemme med regn, vind og storm og alt du kan tenke deg. Dagen i dag har jeg egentlig ikke gjordt en dritt, å deilig er det. Jeg har sittet inne å sett ut på snøen med sudokuen og pcen på fanget. Jeg var litt med ei veninne før i dag da vi prøvde oss på kveldskjøring i trekket, men i det vi skulle ut begynte det jo selvfølgelig å regne, så vi rant 1 tur, så gikk vi hjem igjen heller.  

Jeg er jo egentlig en veldig rastløs person, så kjenner jeg må komme meg ut en liten tur i morgen, før jeg går på veggene her inne. Har jo kjøpt langrennski som må prøves, så håper det blir litt greit vær slik at vi får tatt oss en liten tur :) !

 
Bildedryss fra Julen 2013

 • Skrevet 26.12.2013 klokka 16:59
 • Kategori: Hverdag

Endelig har jeg tid å sette meg ned å legge ud bildene fra Julaften! Elsker slike dager jeg ikke har planer om å gjøre en dritt utenom å sitte på bloggen, det er magisk ♥ Jeg har fått gått gjennom alle bildene og har veldig lyst å dele dem med dere :) ! Håper dere alle hadde en flott jul ! 

Har du lagt ut bilder fra julen? Da vil jeg veldig gjerne ta turen innom din blogg å se ♥


Nissemamma og Nissepappa ♥

 


 Bordet ferdig pynta 

 


Farfar, berit, Meg, Camilla, Siw og Pappa

 


Pappa vant mandelgaven

 


Sitter å venter på middagen

  


Kaker, is, muffins og kaffi

 

 


Camilla og siw gleder seg til pinnekjøttet

 1 Juledag- Outfit

 • Skrevet 25.12.2013 klokka 16:05
 • Kategori: Hverdag

Hei alle ♥

Håper dere hadde en kjempe kveld i går. Jeg tenkte å legge ut bilde av julegavene jeg fikk i går, men tiden løper i fra meg nå, så di får komme i morgen :) !  Nå skal jeg til tanten min å spise kalkun og drikke enda mer vin :) ! det blir digg. så tror jeg at jeg skal være med søskenbarnet mitt på en fest etterpå. Jeg fikk tatt et driit sjapt bilde, men ikke noe bra bilde nå, før jeg må gå. 

kos dere videre ♥

 

Julaftens Outfit

 • Skrevet 24.12.2013 klokka 16:46
 • Kategori: Hverdag

God Jul alle ♥

Håper alle får en fantastisk julefeiring i dag, og får masse kjekke pakker :) !!  Nå har jeg kommet meg bort til mamma og pappa der jeg skal feire jula i år , og vil bare vise dere Kveldens Outfit :) !!

 
Jule Muffins

 • Skrevet 23.12.2013 klokka 15:26
 • Kategori: Hverdag

hei alle ♥

I går kveld fikk jeg i oppgave av mamma å lage muffins til julaften. Jeg hadde lyst å lage julemuffins egentlg med rød glasur og nisser på, men siden jeg ikke kom på noen måte å få rød glassur på, så ble det rosa jente muffins istedenfor ! haha jaja bedre enn ingenting værtfall!

Nå vil jeg vise dere hvordan jeg laget muffinsene ♥

 

 

 

 
10 julegavetips som kan falle i smak hos deg og dine

 • Skrevet 22.12.2013 klokka 19:38
 • Kategori: Hverdag

 

Hei alle sammen ♥

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og sikkert ikke alle som er helt ferdige med å handle julegavene enda. Jeg ble akkurat ferdig i dag, å har aldri vært så sent ferdig før. I fjord var jeg ferdig i oktober, så kjenner jeg har stresset meg i hjel i år. Men nå kan jeg nyte di siste dagene før julaften, gleder meg :) ! Det å handle gaver til familien er egentlig ikke så veldig vanskelig, det er jo bare å tenke hva den personen hadde likt, selv om noen er vanskeligere enn andre. Jeg har skrevet ned 10 julegavetips til dere, som kansje ikke er ferdige enda og håper noe av dette kan fallle i smak hos deres familie :) !

1. Gavekort

2. Massasjetime

3. Pledd

4. Maikyr eller pedikyr time

5. Taco sett fra kitchen

6. Spa opphold

7. Lage en egen personlig kalender på internett

8.  Smykker, øredobber eller sminke

9. Luktelys på Ikea

10. Lysestaker evt andre pynteting

 

Håper det var nyttig, og at noe av det falt i smak ♥

 

Minner også om konkurranse på bloggen her

store vinnersjangser. Trekker en vinner i morgen 

 

Gårsdagens festligheter

 • Skrevet 21.12.2013 klokka 18:56
 • Kategori: Hverdag

 

Halla ♥

 

I går som dere sikkert fikk med dere så var jeg på fest på MMA senteret. Det tok absolutt helt av, har faktisk ikke kost meg så masse på lenge ! Å det merkes utrolig godt i dag værtfall ! haha,men har fått presset i meg litt kinamat nå så begynner å komme seg. Jeg tror absolutt alle var kjempe fulle i går, og alle sto å danste og hadde en helt awsome kveld ! Jeg glemte jo selvfølgelig å ta bilder, som jeg alltid gjør når jeg drikker., så det beklager jeg.

Nå sitter jeg å lader opp under dyna i sofaen før jeg skal på jobb kl 21.00. Frister å ta en powernap men tørr ikke, for jeg er ganske sikker på at jeg forsåver meg ^^ 

Hvordan var deres fredagskveld ?
Kveldens outfit

 • Skrevet 20.12.2013 klokka 18:35
 • Kategori: Hverdag

Hei kjære lesere ♥

Nå er jeg kjempe klar for fest med MMA sentere ! Har det ganske travelt nå for jeg blir øyeblikk hentet. Men ville bare vise dere hvordan Kveldens Outfit er i kveld :)

Håper dere liker det, og ikke minst at dere alle får en kjempe kveld :) !!

 


kjole fra Bikbok

sko fra Din sko

Håret kan du se hvordan jeg har laget her 

En liten Morgen Hilsen

 • Skrevet 20.12.2013 klokka 08:50
 • Kategori: Hverdag

God Morgen alle !

I dag har jeg det veldig travelt på jobb som vanlig, så får ikke tid å blogge før jeg kommer hjem senere, så jeg vil bare ønske dere alle en fin dag!!

Så blogges vi senere ♥


Legger med et bilde av noen av mine kjekke kollegaer, med et bilde vi vant en fotokonkurranse med ♥

Konkurranse

 • Skrevet 19.12.2013 klokka 15:43
 • Kategori: Hverdag

Hallo alle kjære lesere ♥

I dag tenkte jeg å lage en liten konkurranse der dere kan vinne enten en BB-Cream fra Garnier, eller en refill munnskyld og i tilegg får di som vinner en liten hemmelig ekstrapremie.  Og ikke minst så er det også 3 stk som får en hemmelig liten trøstegave hjem i posten !


Alt dere trenger å gjøre er :

 ♥ Lik siden min på Facebook Her

 ♥ Følg meg på Instagram Her

 ♥ Legg igjen en kommentar om hva DU helst ønsker og vinne.

 

 

Å da er dere med i trekkningen av disse flotte produktene ! 

 

Tenkte å la konkurransen vare ut helgen, så jeg trekker vinneren på Søndag

kos dere ♥

 

15 ting du ikke visste om meg

 • Skrevet 18.12.2013 klokka 20:51
 • Kategori: Hverdag

 

Jeg tenkte å skrive ned litt ting som jeg tror di fleste av dere ikke visste om meg ! Håper det var noe nytt her ? hehe 

enjoy

 

♥ 

Jeg hater føtter ! Hvis vi f.eks sitter i sofaen å noen kommer borti med meg med tærne, får jeg helt vemmelser. Æsj det er det vemmeligste som fins.. Jeg er også så sykt skitlen under bena at jeg ikke en gang klarer å ta meg selv under bena ! Da er det virkelig bæd

Jeg har vært veldig aktiv i idretten ( i mine yngre dager ) haha ! Jeg har gått på masse forskjellig som f.eks

 • Karate i 6-7 år
 • Volleyball i 4 år
 • Turn i 5 år,
 • Fotball i 12 år
 • Snowboard i 14 år 
 • Twintips 3 år 

og nå er det kunn Thai boksing som jeg kunn har trent i 1-2 måneder, og elsker det !!

 

 ♥

Favoritt maten min er taco og wok. Kunne levd på det hver dag !

 

♥ 

Jeg har skikkelig fobi mot slanger. Det er helt sykt og tror det skal VELDIG mye til for å slå den frykten ! Jeg blir livredd å tårene bare presses ut bare jeg ser en slange i en bok, eller på tv eller en plastikk slange. det er helt grusomt ! Fikk bilde av en slange på snapchat en gang, å jeg slengte mobilen rett i bakken, hylte og tårene strømte ut, Kjempe kjekt når man sitter på et forspill sammen med masse ukjente folk.Herregud di må jo tror jeg er syk i hodet ...Di som kjenner meg å har testet dette ut, vet utrolig godt hvor ekstremt det er. Fy faen, har ikke mer ord for det en gang.

 

Da jeg var 14 eller 15 tok jeg piercing i navlen, da jeg var 16 tok jeg piercing i underleppa, da jeg var 17 tok jeg piercing i over leppa og piercing i tunga da jeg var 18.

 

     

♥ 

Jeg har flyskrekk, tårene bare triller med en gang jeg får nedover gaten å skal inn på flyet !

 

Jeg er sykt overtroisk og tror på alt så har med spøkelser og overtroiske ting å gjøre (bortsett fra Ailiens)

 

Aldri hatt hull i tennene på alle mine 23 år, Kjempe stolt :)

 

Da jeg var 18-20 år så var jeg kunn ute på byen for å sloss, det var det kjekkeste jeg visste ! OFF takk gud for at jeg har vokst opp ! Nå synes jeg det er helt på tryne, og det er virkelig ikke noe jeg er stolt over !

 

♥ 

Jeg har Kraftige konsentrasjons vansker. Dette har jeg tatt test for og det kan merkes utrolig godt til tider! Folk kan sitte å snakke til meg så kobler jeg helt ut, og registrerer ikke en gang at di snakker til meg, sitter bare i mine egne tanker, som egentlig ikke er så veldig spennende. Noen dager kan konsentrasjonen være veldig bra, mens andre ganger helt på tryne ! Dette har også gått utover skolen da jeg gikk der.

 

♥ 

Jeg har hatt helt hvitt hår. Så helt forjævlig ut !! 

♥ 

En periode gikk jeg KUNN med klær i fra sessions, ganske kult egentlig, men føler jeg bør se litt mer jentete ut nå, slik at ikke folk ska tro jeg er lesbisk. ! 

♥ 

Jeg elsker å kle meg ut, noe av det kjekkeste jeg vet ! her på bilde i fra 17 års dagen min med bad tasy party ! Cathrine, Michelle, Kayee, Cecilia og Meg 

 Jeg har verdens værste tålmodighet, det er virkelig noe jeg ikke har, jeg hater å vente, og jeg hater når folk bruker 100 år på f.eks badet, lage middag, komme seg ut av leiligheten osv.. syykt plagsomt

 

Jeg har egentlig krøller, men jeg hater dem, så retter og føner dem ut av håret hver dag

Lærte du noe nytt om meg nå?


Les mer i arkivet » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits