Malin Therese

The Cutest box

 • Skrevet 18.12.2013 klokka 14:11
 • Kategori: Kontakt

Heia ♥

I går var jeg i byen før trening for å handle inn litt mer julegaver, Herreguud jeg begynner å bli temmelig stressa nå, føler ikke jeg har kontroll på noe som helst verken hvem jeg har kjøpt til eller hvem jeg ikke har kjøpt til en gang enda. Har jo aldri tid til å sette meg ned å få en oversikt, men tenkte at jeg skulle få gjordt det i dag, så jeg kansje kan prøve å få bittelitt julestemning før jul, for det finnes det ingenting av nå værtfall. Men tilbake til der jeg var i begynnelsen i byen, så tok jeg turen inn på en butikk som heter Søstrene Grene, vet ikke om alle har hørt om denne butikken men her selger di masse forskjellige ting alt ifra tallerkener og bestikk til små bokser og maling osv osv.. Men det som er så gøy her er jo at alt er kjempe billig og det meste koster jo under 50 kroner. Jeg fant en liten søt boks her som jeg tenkte å ha leppepomadene mine og litt bombomer osv i på jobb, slik at alt slipper å flyte rundt på pulten min ! Tenkte jeg ville vise dere den, for jeg synes den var skikkelig søt !

♥♥♥Trening + sushi

 • Skrevet 17.12.2013 klokka 22:33
 • Kategori: Kontakt

God Kveld :)

Nå ligger jeg strekk ut på sofaen å klarer knapt nokk å bevege meg, hehe gikk hardt for seg på trening i dag. Sykt digg da, men ikke like digg etterpå når du føler deg skam banket i hele kroppen^^hihi Men nå er jeg dau trøtt å må finne sengen slik at jeg ikke forsåver meg til jobb i morgen :) Kom gjerne med ideer om hva dere ønsker jeg kan blogge om ! f.eks flerne videoer, sminke, klær og outfits osv osv :) !!
Jeg traff Justin Bieber i Norge !

 • Skrevet 17.12.2013 klokka 16:41
 • Kategori: Kontakt

Hallo ♥

Jeg var på Tasta senteret for å handle litt julegaver her en dag i forrige uke. Jeg var inne på cubus å så på hårfarge da han plutselig sto foran meg. Midt i sminke avdelingen!! Det bar Justin Bieber, egentlig ikke mitt største idol må jeg vel innrømme, men siden jeg nesten var alene i butikken, så lot jeg meg selv ta et bilde sammen med ham ! haha

Tipper dere er sykt misunnelige nå !♦Har du noen gang truffet Jusin?♦

Julekos

 • Skrevet 17.12.2013 klokka 07:48
 • Kategori: Kontakt

God Morgen ♥

Nå har jeg kommet meg på jobb, og har en travel dag forran meg. For å muntre opp stemningen litt så tok jeg med pepperkaker som jeg laget i går og Gløgg ! Nam nam skikkelig julestemning på kontoret. Alltid godt å ha noe å kose seg med når det er travle tider på jobben. Ellers har jeg såver sinnsykt godt i natt, va driit deilig, men selvfølgelig ikke like godt å stå opp i morges, jeg er virkelig ikke noe morgenfugl og misunner virkelig di som bare kan hoppe opp av senga med en gang vekkerklokka ringer, mens jeg har 10 alarmer på telefonen og ligger å slumrer alle sammen i værtfall en halvtime. haha

Ha en fortsatt fin dag,så blogges vi senere ♥Im back, now with new design !!

 • Skrevet 16.12.2013 klokka 20:10
 • Kategori: Kontakt

Hei Folkens ♥
Nå er jeg endelig tilbake, med nytt design og alt er i orden slik som det skal være ! Gleder meg til å blogge masse masse fremover nå så bare følg med. Nå er jeg skam sliten etter en god treningsøkt med Thai boksingen. Kjempe kjekke folk. Gleder meg til fredag da vi skal ha fest på MMA Senteret. Håper jeg får fri fra jobben for å bli med, for det tror jeg kan bli kanon bra ! Har dere noen ønsker om hva dere vil jeg skal blogge om så setter jeg stor prs på at dere kommer med forslag :)

Nå må jeg nesten lage meg litt mat, å fyrer på en film, så får dere ha en god kveld videre ! ♥

 

Hva synes dere om det nye designet?

 

Sirdal, Ut på tur aldri sur !- Video + bilder

 • Skrevet 16.11.2013 klokka 16:12
 • Kategori: Kontakt

Hei folkens !

I dag har jeg og pappa tatt oss en tur her i Sirdal, å kjørte opp mot lyseboten. Her kjørte vi på en smal svingette vei opp gjennom tåke og snø, fjell og fosser. Følte vi kjørte langt i fra hvite folk, men det gjor vi egentlig også ! Vi skulle kjøre opp for å besøke en bittebitte liten hytte som er fra 70-tallet. Alt av møbler og alt som er der inne et fra 70-tallet. Jeg er jo livredd slike gamle ting og bygninger, så at jeg tørde å gå helt inn alene, var utrolig imponerende ! haha. Jeg tok noen bilder på veien, og inni denne lille hytten. Legger også med en film fra pappa skremte meg der inne ! Fy faen..sorry ordbruke, men jeg har fortsatt vondt i halsen !

men en kjekk dag har det vært å nå sitter jeg å tar meg et glass me Baylies og Kaffe og slapper av :) !

HAR DU HATT EN FIN DAG?

 
 

 

Hva har du gjordt i helgen ?

 

Trenger design hjelp !

 • Skrevet 13.11.2013 klokka 16:03
 • Kategori: Kontakt

hei dere !

Jeg har et kjempe problem å har prøvd meg i hjel i mange dager nå med å prøve å sidemenyen opp på forsiden. Men den ligger bare helt nede, syyykt irreterende, har prøvd å bytte design, og endre størrelse og alt med får det ikke til ! Som dere ser så er sidemenyen slik den skal være hvis du trykker deg inn på et innlegg, men om du er på forsiden min så er den bortevekk :(

Er det noen gooode mennesker her ute som har lyst å hjelpe meg med å få sidemenyen opp på forsiden også? :D

Bobbleroom- klær og sko for alle

 • Skrevet 11.11.2013 klokka 16:07
 • Kategori: Kontakt

Hei alle sammen ! :)

jeg har sett en del på klær osv nå i forbindele med gardeballet osv..Har vært innom litt forskjellige nettsider som Bobbleroom. Di har fantastisk masse fint og ser at det er utrolig masse jeg ville kjøpt her. Men man kan jo ikke kjøpe alt selvfølgelig, men det er jo ikke så lenge til jul så man kan jo ønske seg forskjellige ting da ! :) Jeg vil gjerne vise dere en del av ti tingene jeg kunne tenkt meg, og syns ser drit bra ut ! Alt i fra sko, bukser, genser, topper og sjetf. Masse masse gøy ! :) 

Her finner du sko som passer for di fleste anledninger både for fint, daglig og ikke minst vinter nå når vi har en lang vinter forran oss !

 

For denne modellen trykk Her                                                                                                  For denne modellen trykk Her


 For denne Modellen Trykk Her                                                                                             For denne Modellen Trykk her

 

Her kan du også finne fine cardigangs og kjoler og mye mye mer.

 

  Cardiganen finner du Her                                                                                            Denne kjolen finner du Her


                                                                                                                                             Denne kjolen kan du finne Her

 

 

Håper dere likte noen av klærne, men nå skal jeg på vekterkurs så har ikke tid til å finne så masse annet akkurat nå, håper dere blir fornøyde og ta gjerne turen innom bobbleroom ved å trykke Her !

HA EN FORTSATT FIN DAG

 


 

God Morgen- Dagens Outfit

 • Skrevet 11.11.2013 klokka 07:30
 • Kategori: Kontakt

God Morgen alle min flotte lesere :)

Nå eg jeg klar for ny uke og nye muligheter ! Jeg fikk jo selvfølgelig ikke såve i natt, så det var jo en kjempe begynnelse på uken ! Hahah, men får drikke masse kaffi på jobb så forhåpentligvis klarer jeg å holde meg våken hele dagen :D !!

Ville vise dere dagens outfit i dag, litt trøtt i tryne, men dere får lukke øyene om det ser for fælt ut :D!!

 

Sjerf Fra Cubus

Genser fra Bikbok

Strømpebukse fra Pierrerobert

Sko fra Sparks

Klokke fra CMYK

Veske fra Happy Bag

Nydelig søndag og klar for ny uke !

 • Skrevet 10.11.2013 klokka 21:37
 • Kategori: Kontakt

I dag har det vært farsdag og som de fleste sikkert har jort er å vært hjemme å feiret farsdagen sammen med familien. Det har værtfall jeg. Har hatt en nydelig søndag sammen med mamma og pappa og fått god pinnekjøtt middag og sett film :) ! Kjempe koselig med litt kvalitetstid sammen med familien ! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem å fått dusjet og kastet megi pysjen ! Nå sitter jeg i sofaen og tenkte jeg skulle spille litt fifa på playstation før jeg tar turen videre i sengen. Jeg har en utrolig krevende og lang uke forran meg med jobb, vekterkurs og trening, så jeg trenger all søvn jeg kan få :)! Gleder meg til denne uken er ferdig og da har jeg forhåpentligvis bestått vekter kurset også så det betyr at jeg kan bli vakt på uteplasser osv her i Stavanger :) Gleder meg :D hihi !!!
Videoblogg- Ny krølltang

 • Skrevet 10.11.2013 klokka 13:52
 • Kategori: Kontakt

God morgen folkens, eller god dag blir det vel egentlig nå! Fytti så godt det var å få såve skikkelig godt ut for en gangs skyld :). I går så prøvde jeg å lage min aller første videoblogg ! Haha det er noe jeg aldri i mitt liv hadde tenkt å prøve for jeg hater å se meg selv på film, og i det hele tatt stå å snakke til kameraet ! haha, men jeg har kastet meg i det denne gangen! Jeg er jo driiit dårlig på å redigering, så beklager at jeg ikke har fått redigert den noe særlig, men regner med det blir bedre etterhver hvis jeg fortsetter å lage videoblogger ! 

Jeg har kjøpt en ny krølltang, så jeg gjerne vil vise dere hvordan funker ! Håper dere liker videoen ! Enjoy !

"/>
Min historie- Hva som skjedde !?

 • Skrevet 07.11.2013 klokka 17:13
 • Kategori: Kontakt

Jeg har eg liten histore jeg vil fortelle dere om hva som hende med meg i sommer. Smertene etter denne hendelsen er ganske intense enda, selv om dette skjedde i juli.  Det var en fredag rundt kl 15.00 og ei veninne kom til meg rett etter jobb da vi hadde tenkt å se film, kose oss med mat og gå ut å drikke senere på kvelden. Hun hadde planer å såve hos meg så hun hadde med seg klær osv.  Vi hadde avtalt med noen andre av vi skulle komme på forsh en plass, men da klokken ble rundt 16.30 fikk jeg melding om at forshe ble avlyst å at han så skulle ha det ikke ville gå ut alikevel. Så spontane som vi var fant vi plutselig ut at vi ville til farsund å feste der. Det er ca 2,5 timer å kjøre til Farsund fra Stavanger. Jeg kjenner mesteparten av di lokale som bor der nede, så jeg ringte en kompis som har et helt hus alene og spurte om han ville ha besøk ! haha så det var jo helt greit, så vi grabbet bare me hver vår bag og drikke å satt oss i bilen 15 minutter etterpå å var på vei til Farsund ! Ganske spontant.. elsker det !! <3 

Da vi kom frem til Farsund så var klokka rundt 19.30 og da var det bare å åpne øla med en gang, og vi ble med kompisen min for et forspill. Her skulle visst alle sammen på en liten festival som heter Kjørrefjordfestivalen som pleier å være i farsund hvert år, så vi kjøpte også biletter for å bli med på festivalen.  Her traff vi også 2 kompiser fra stavanger og en heel hau med kjente lokale ! Vi koste oss i hjel på festivalen før det ble byen etterpå.

Så kom lørdagen, vi skulle egentlig reise hjem, men siden han vi bodde hos hadde bursdag den dagen så ble det til at vi ble igjen til søndagen, og kjøpte bilett til lørdagen også på festivalen da vi skulle feire bursdagen hans ! Forshpille var veldig bra og vi kom til festivalområde. På Campen var det ikke noe toaletter så alle gikk jo ut å tisset i skogen.  Det begynte å ble litt sent, da klokken var rundt 21.00, jeg måtte tisse og gikk derfor ut i skogen som alle andre..Men  akkurat da jeg skulle bøye meg ned så trodde jeg at jeg stakk meg på en stikkertbusk eller noe på låret rett under rumpa, men siden det var så mørkt så jeg ingenting så jeg tisset og tok på meg tightsen igjen etterpå. 

Da jeg kom ut igjen til alle di andre så kjente jeg det begynte å svi noe sinnsykt der jeg hadde ¨ blitt stukket¨. Men prøve å ikke tenkte noe over det og drakk litt mer, men svien ble bare verre og verre og jeg kjente jeg begynte å bli svimmel. Jeg tenkte bare hva faen? jeg klarte nesten ikke å sitte en gang for svien var så intens. Jeg reiste meg og veninna mi så at jeg hadde blod på tightsen og spurte hvorfor jeg hadde masse blod på baksiden av låret. Det var da jeg begynte å lure på om jeg faktisk hadde stukket meg på en stikkertbusk. Vi gikk ned til ambulansepersonellet for å undersøke det for sikkerthetskyld. 

Her tok de meg inn i et telt og undersøkte dette såkalte stikket . Da ble legene plutselig helt hysteriske og la meg ned på en madrass og holdt foten min rett opp. Di ville ikke si hva det var med en gang for di ikke ville skremme meg. Men jeg følte meg nesten mer skremt når di ikke ville fortelle hva det var , da di var så hysteriske ! Etter en liten stund kom det en sykebil med sirener og blålys og alt mulig. Di kom brusene inn i telte og så på dette såkalte stikket. Da fikk jeg vite at jeg hadde blitt bitt av en hoggorm og at det hadde håvnet skikkelig opp ! Di bar meg ut på sykesengen med foten rett opp og kjørte meg inn til legevaken for undersøkelse. Tankene mine var bare at hva skjer nå? er jeg allergisk eller dør jeg eller hva skjer ? Jeg ble mer og mer svimmel og svien ble mer og mer intens. 


Kansje ikke det beste bilde, men her ser du bitte etter hoggormen. Jeg fikk ikke noe bra bilder uten at du ser meg inn i skrittet. haha

Da vi kom til legevakten fikk jeg en hel hau med tabelette og noe flytende medisin greier å måtte ligge helt i ro, å vente til svimlen gikk bort. Jeg fikk også masse smertestillende for at svien skulle forsvinne. Jeg måtte ligge med foten rett opp i ca 1 time hos legevakten da di tok noen prøver for å finne ut  om jeg var allergisk eller ikke. HELDIGVIS var jeg ikke allergisk, for da kunne det gått riktig galt ! Smertestillende begynte å virke og smertene begynte å forsvinne.  Det var heldigvis ikke så alvorlig som di var redde for. Jeg fikk med noen tabeletter og han sa at veninna mi måtte holde et øye med meg det neste døgnet tilfelle det skulle komme en allergisk reaksjon i etterkant. Han sa vi burde dra hjem å slappe av. Men siden vi ikke bodde der så spurte vi om han kunne kjøre oss tilbake til festivalområde da alle vi var med var der. Og siden vi hadde en så kjekk og koselig ambulanse sjåfør så ville han gledelig kjøre oss tilbake, men jeg fikk beskjed om å ta det rolig resten av kvelden og dagene fremover. 


Dette bilde er i ambulansen påvei tilbake til Festivalen.

Da vi så kom til festivalområde igjen så var det en hel hau me folk som kom bort å spurte hvordan det gikk og om det var jeg som ble bittt av hoggormen osv.. En hel hau me randoms liksom.. haha følte meg nesten som den kjendisen ! Skal si rykter sprer seg fort !

Resten av kvelden gikk rimelig bra, men da jeg våknet igjen på søndagen hadde jeg skikkelig intense smerter igjen. det var ikke mye behagelig å kjøre hjem 2,5 time da jeg måtte sitte oppå bittet ! Digg altså ! haha men men jeg overlevde det også.

Selv om dette skjedde i Juli så kan jeg fortsatt kjennne smerter i foten. Smertene har spredd seg over alt i venstre fot, og det verker i hele foten, men heldigvis begynner det å gå nedover ! :)

 

har du opplevd noe lignende?

Garbeball kjole

 • Skrevet 06.11.2013 klokka 20:44
 • Kategori: Kontakt

hei alle !

Som dere sikkert har lest så bestillte jo jeg en kjole som jeg skulle bruke på gardeballet 30 november. Jeg fikk endelig kjolen i posten i går, men istedenfor å bli kjempe gla og glede meg enda mer, så va kjolen så fæl at jeg begynte å få panikk for at jeg ikke skulle få noen fin kjole til ballet! for det første så var kjolen 1 halv meter for lang, og for det andre så var den langt i fra like fin som på bilde, da den virket så tung og for det tredje så var fagen stygg ! haha Men jeg fikk bestillt en ny kjole i dag så satser på den er finere ! har nå værtfall lest litt om hva folk synes om den, å di skriver at kjolen er utrolig fin, så får satse på det !! :)

Her vil jeg vise deg den nye kjolen jeg bestilte !

hva syns du?

du også se den første kjolen jeg bestilte her

Krønsh Move

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 21:18
 • Kategori: Kontakt

I dag var jeg på en ny sal aktivitet jeg aldri har prøv eller hørt om før. Visste ikke helt hva jeg gikk til, men alt må jo prøves ! Dette var visst en trening med 50 minutter dans og 5 minutter styrke og 5 minutter utøying. 

Styrke og uttøyingsdelen var helt ok, men den dansen, herreguud så forferdelig flaut ! Jeg bare vimset rundt der som en høne uten hode. Kødder ikke, når alle gikk til en side, gikk jeg til andre siden osv..off ! haha men men, kommer nokk inni det etterhvert. Hun som var instruktør hoppet jo rundt som om hun veide 30 kg.  Skal prøve å gå på den timen nå hver tirsdag så får jeg se om det blir bedre med koregrafien etterhvert :) !  

Men jeg har værtfall god samvittighet nå for at jeg ENDELIG har klart å komme meg på trening ! Wiii *stolt *. Lets Begin !

Nå tenkte jeg å lage meg et nytt design og se hvordan det blir ! haha, følg med å si din mening :)

 

Har du prøvd krønsh Move før?
Min egen treningsplan

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 15:23
 • Kategori: Kontakt

Hei alle sammen ! Håper dere alle har hatt en stålende dag sålangt :) !

I dag har jeg bare vært på jobb, og fikk tid til å lage meg en sjapp treningsplan, slik at jeg får raua i gir å får begynt å trenge for fullt nå. Så nå er jeg lei av å ikke orke noe som helst og trening hjelper jo utrolig godt på både energi og motivasjon. Jeg trener en plass som heter trimeriet som ligger i stavanger. Her har jeg trent nå i 2 år og trives kjempe godt, værtfall di gangene jeg går ! haha har ikke vært der siden før jul i fjord nesten :O helt sykt.. men men nå er det sjerpings !!! :P SOMMERKROPPEN 2014  er det ikke det vi sier ? haha ! 

Men for å komme til poenge så vil jeg dele treningsplanen deres med meg så ser dere hva jeg skal drive dagene mine med utenom jobb værtfall :D ! hihi. Men det eneste som er dumt er at jeg går glipp av treninga mandag til torsdag neste uke, da jeg er på vekter kurs etter jobb.

Hva synes du? 

Har du et eget treningsprogram?

Laugt too you cry

 • Skrevet 04.11.2013 klokka 22:07
 • Kategori: Kontakt

Har fått denne sangen helt på hjernen ! Drit kul :) !! Må eg jeg dau sliten etter fotballtrening så orker ikke å blogge nå, får heller finne på noe bedre å blogge om i morgen, så full med !! :) Men jeg vil værtfall dele denne awsome sangen med dere :D

 Hva synes du om sangen?

Har du hørt den før?

Wok

 • Skrevet 04.11.2013 klokka 17:04
 • Kategori: Kontakt
Nå som dere kansje har fått me dere så har jeg jo begynt et sunnere og bedre liv ! Så i dag sto wok på menyen. Og wok synes jeg faktisk er noe av det beste som fins, da man bare skal ha sunn mat ! Kunne levd på det nesten hver dag ! Hehe, lager litt forskjellig wok for hver gang egentlig, men i dag så vil jeg vise dere hvordan jeg tilbereder Woken og hva Jeg bruker i min wok blanding ! :) Håper dette kan friste dere også^^

Det jeg brukte i woken i dag er:

 • 4 kylling filer
 • 1 vanlig løk
 • i halv hvitløk
 • Minimais
 • wok saus
 • 2 gulerøtter
 • en halv brokkoli

 

Først og fremst må du skære opp kyllingen i så små eller store biter du vil ha dem. Så må steke kyllingen for seg selv først. Det er kjempe viktig og steke den skikkelig, for hvis kyllingen er rosa inni kan man bli matforgiftet og det har jeg helt angst for etter jeg matforgiftet meg selv på den måten en gang før. 

 

Mens jeg steker kyllingen setter jeg brokkolien på kok og hakker  opp gulerot, hvitløken, vanligløk og minimaisen. 

Da kyllingen er ferdig stekt og brokkolien er ferdig kokt så kaster jeg alt sammen oppi en wok gryt og steker det litt på full varme og rører rundt og blander alt sammen. Da er egentlig wokblandingen ferdig, men jeg føler ikke at det smaker så masse så derfor tar jeg i bare bittelitt av wok sausen for å få litt smak :) !!

 
 

Bilder fra halloween festen

 • Skrevet 03.11.2013 klokka 14:27
 • Kategori: Kontakt

Den ble kjempe velykka ! og jeg koste meg i hjel å det tror jeg alle di andre også gjorde :) ! Først stakk jeg til en kompis for jeg egentlig skulle hjelpe han med sminken som jeg sa i går, men dette klarte han fin selv, så jeg ble sittende å snakke med samboeren hans, hehe hun var drit koselig ! :) Når han da var klar dro vi videre på et forshpill der absolutt alle hadde kledd seg ut ! hihi det var jo alt mulig inni den lille leiligheten, men gøy var det værtfall ! :) 

Da vi kom på byen, var vi på en plass som heter Taket, der de andre hadde bestilt bord til hele gjengen ! det var ganske mange som hadde kledd seg ut på byen også, så der var konge :D ! men uansett, husker ikke så mye mer enn at det var en syk kveld :D haha ! 

Da vi kom på byen, var vi på en plass som heter Taket, der de andre hadde bestilt bord til hele gjengen ! det var ganske mange som hadde kledd seg ut på byen også, så der var konge :D ! men uansett, husker ikke så mye mer enn at det var en syk kveld :D haha ! 
 

 

Klar for Halloween fest ! Se outfit

 • Skrevet 02.11.2013 klokka 17:25
 • Kategori: Kontakt

Nå er jeg klar for kveldens halloween fest ! Gleder meg :D hihi Nå skal jeg snakt til en kompis å hjelpe han med sminken, så blir det videre på et forsh før vi stikker til byen !! :) Kos dere kjempe masse i kveld ! Ønsker alle en kjempe fin helg !!

Har du vært eller skal du på halloween party?

 
STEM STEM STEM

 • Skrevet 02.11.2013 klokka 14:35
 • Kategori: Kontakt

hei !! Jeg er med i en konkurranse og trenger virkelig din stemme her !!! :) ikke mange stemmer igjen før jeg ligger på første plass ! Setter kjempe stor pris på om du ville hjulpet meg å stemme !! :)))

Her kan du legge inn en stemme, bare trykk Her   !!

 

Tuuusen takk :)

Hvem har det fineste håret ?

 • Skrevet 02.11.2013 klokka 10:19
 • Kategori: Kontakt

Hei :) Jeg er med i en konkurranse om hvem som har årets fineste hår  :D

Setter kjeempe stor pris på alle som vil hjelpe meg å stemme !!

For å stemme trykk her  ! Legg gjerne igjen en kommentar når du har stemt :) !
Hva synes du om Movember ?

 • Skrevet 01.11.2013 klokka 22:49
 • Kategori: Kontakt

for di som ikke vet hva movember er, så betyr det at nesten alle gutter (di som vil ) skal i hele november måned vokse ut den fineste og beste barten.  haha jeg fatter egentlig ikke at noen kommer på noen slike tradisjoner en gang jeg !  jeg personlig synes bart er ekkelt . Selv om di bare har litt dun og om di har en stor bart, minner meg om sånn pedo menner som er på jakt etter små jenter ! haha huff det var frekkt sakt, men det er slik jeg ser på gutter som har bart ! :P Hadde jeg hatt type, hadde jeg aldri tilatt ham å vokse ut bart, og værtfall ikke hvis det er utenfor movember  ! haha, men om jeg ikke tar helt feil så er det vel en grunn til at di har movember? er det ikke noe med en kreft organisasjon eller noe? haha eller tar jeg helt feil nå? LOL jeg er ikke sikker.

Hva Synes du om gutter i bart ?

Kjenner du noen som er med på movember ?
Bilder fra Fotoshooten !

 • Skrevet 01.11.2013 klokka 17:08
 • Kategori: Kontakt

Endelig kom bildene !! :) For ca 2 år siden var meg og lucy på fotoshoot hos famefotografene. Etter shooten fikk jeg beskjed og komme tilbake noen dager etter for å få se bildene og velge ut hvilke bilder jeg ville ha. Da den dagen kom møtte jeg på avtalt dato og avtalt klokkeslett, men jeg kom til låst dør, der det hang en lapp. Beklager men vi har fått konkurs. Famefotografene hadde blitt lagt ned og stengt lokalet. TYPISK. Men en positiv ting oppi dette er at jeg ikke hadde betalt noe for shooten, så derfor så dreit jeg litt i det, siden jeg ikke hadde sett bildene alikevell, å tenkte at jeg heller kunne gå å ta bildene en annen plass istedenfor.  ¨

Men for ca 3 uker siden fikk jeg plutselig en SMS der det sto passord og brukernavn osv. Jeg logget meg på den nettiden di oppga, bare for å sjekke om det faktisk var di bildene som vi tok for 2 år siden. Og det var det også ! Ganske sykt. å det var helt rart og seg meg selv med lyst hår igjen. ! Di hadde  noe rabatter på samleCD osv så derfor klarte jeg ikke å la være å kjøpe den :D ! hihi så siden den CDen kom i posten i dag så vil jeg veldig gjerne dele bildene med dere :) !!

 
Hva synes du om bildene ?

Har du tatt fotoshoot noen gang?

Sponset Video: TV-aksjonen NRK 2013 - En umulig oppgave"

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 18:21
 • Kategori: Kontakt
Jeg har satt meg litt inn i dette med TV- aksjonen NRK 2013.  For di som ikke vet hva dette går ut på så er det  at Najonalforeningen for folkehelsens arbeid med demens. 
Hva er demens?
demens er en beskrivelse av flere hjernesykdommer der sykdommen angriper hjernecellene over lengre tid  , som ofte forekommer i høy alder men som også kan forekomme helt ned i 30 års alderen. Symptomene for demens syns jeg er utrolig skremmende da man kan miste hukommelsen , få angst og deprisjoner og miste evnene til å klare å ta vare på seg selv som f.eks Alzheimers som over 70.000 mennesker i Norge har. 10.000 personer får denne sykdommen hvert år og ingen er immune.
 Det som TV - aksjonen vil gjøre er å hjelpe alle di stakkars menneskene som har demens å få en lettere hverdag og forske videre på sykdommene, slik at dem reduseres i fremtiden.  Di har midler som skal gå til informasjonstiltak, forkning og aktivitetstilbud. 
Demensforskning: Her skal TV- aksjonen 2013 bidra til å utvikte bedre medisiner og behandlinger for demens. Her skal over 40 prosent av midlene brukes.
Aktivitetstilbud: Aktivitetstilbudene skal inkludere etableringen av ordningen <aktivitetsvenn > som skal gi di pårørende som familie og venner til den syke avlastning, og gi den dementsyke muligheter til aktiviteter. Her skal også over 40 prosent av midlene brukes.
Informasjonstiltak: 15 prosent av midlene skal brukes for å knuse myter og bryte ned tabuer. Med dette etableres også en likemannsordning der di pårørende kan større og hjelpe hverandre.
NRKs TV-aksjon 2013 regnes som verdens største dugnad og innsamlingsaksjon. Norge har 2,2 millioner husstander som 100.000 bøssebærere skal besøke, da man har en god anledning til å hjelpe alle disse menneske som lider av demens.
Du kan også melde deg på som bøssebærer her eller ringe 02025
Eller trenger du noen å snakke med om demens, kan du ringe demenslinjen på 815 33 032
Lik også veldig gjerne NRK TV- aksjonen 2012 på facebook Her !

Dette er et sponset innlegg

Kjolevalg til Gardeball

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 15:29
 • Kategori: Kontakt

30 november skal jeg på gardeball sammen med en god kompis av meg ! Gleder meg som en liten unge !! Har alltid hatt lyst å gått på gardeball så endelig så skjer det !! Kjempe gøy at ha ville ha meg med !Har sett en del på kjoler på nelly, for å se om jeg finner en som jeg liker. Det er jo ganske store krav på et gardeball med kjolevalg og alt mulig. Men jeg har endelig blitt enig med meg selv hvilken kjole som var finest, så nå gjenstår det bare om den passer når jeg får den hjem i posten ! Drit å måtte sende den tilbake å ikke få den tilbake i retur igjen før gardeballet ! haha det suger...

Kjolen jeg valgte er en maxikjole i fargen Navy ! Utrolig flott farge og jeg har blitt helt forelsket i den kjolen nå! 

Hva synes du om kjolen? 

Har du vært på gardeball før? 


Happy Halloween

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 07:56
 • Kategori: Kontakt

I dag er det halloween, den skumleste dagen i året :D ! hihi Det er mange år siden jeg gikk på dørene, men syns det er kjempekoselig at barna fortsatt går treack or treat! Jeg skulle virkelig ønske jeg bodde i USA på halloween, der ser jo alt helt ekte ut, og di feirer denne dagen skikkelig, iforhold til det vi gjør her i Norge. ! Skulle ønske vi normenn også kunne vært like flinke på å ha slike tradisjoner utenom jul og påske :) !

 

Legger med et bilde av meg og en kompis som bytta kostymer fra bursdagsfesten til meg og ei veninne i fjord.Hadde karneval fest siden vi begge har bursdag i oktober så kunne vi ta halloween fest med det samme :) !

Besøk på sykehuset

 • Skrevet 30.10.2013 klokka 21:09
 • Kategori: Kontakt

Stakkars min beste kollega havnet på sykehuset i går, vil ikke nevne hva som har skjedd, tilfelle hun ikke vil at alle skal vite hva det er, siden legene ikke er helt sikre selv enda.  Så jeg bestemte meg for å stikke bort på sykehuset å besøke henne en stund, slik at hun slipper å sitte der helt alene stakkars ! Håper hun kommer ut igjen snart :) !! Savner henne på jobb jooo... hihi hun er helt neddopet på bilde btw ! :P

Love u Moniiiis <3
Singbox- popstjerne??

 • Skrevet 30.10.2013 klokka 09:06
 • Kategori: Kontakt

Snart skal jeg inn på noe som heter singbox ! Små gruer meg en hel hau.. Vi her i bedriften på jobb skal synge viva lavida av coldplay, og ha vår egen boks i musikkvideoen da vi alle skal synge akapello eller hvordan det skrives da man ikke skal ha noe musikk eller instrumenter og man må lage alle lydene selv. Wææh hvordan skal det gå med min forferdelige sangstemme ! haha.. Men det går nokk bedre enn forventet !! Vi skal ha julebord 23 november, da vi får se denne videoen for første gang, og den helt sikkert kommer ut på youtube slik at jeg kan dele den med dere da. Men det er jo ikke før om 1 mnd.. skal bli spennende !!! :) hihi

så nå sitter jeg her å roer meg litt ned med en klementin :) Minner meg om jul !! :p

wish me good luck ! 

Humor

 • Skrevet 29.10.2013 klokka 19:45
 • Kategori: Kontakt

Litt humor må man jo ha her i livet ! haha sitter å ser gjennom en hau men morsome bilder på facebook. Ville dele noen med dere ! hihi

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når di du bryr deg om svikter deg

 • Skrevet 29.10.2013 klokka 17:37
 • Kategori: Kontakt

En person som du har gjordt nesten alt for at skal trives, ha det bra, kose seg og ikke minst ha en venn det går an å stole på, og personen bare vender ryggen til deg, forteller deg at du plager vedkommende bare du prøver å få litt kontakt og oppmerksomhet av personen. Og eller ett annet eksempel, da personen over lengre tid har gillet deg under bena, og i ribbena slik at det gjør skikkelig vondt, morsomt første gang ja, men etterhver blir man rett og slett dritt lei, prøver å si det gang på gang på en fin måte, men i og med det ikke fynker så  må man rett og slett si det med en strengere tone. Men da blir man gang på gang kaldt for hissig i tilegg til man er plagsom. Det er ikke di værtse ordene å bli kaldt, men når det kommer fra en person du ikke har gjordt noe vondt mot, og gjør alt for at denne personen skal ha det bra, så er det utrolig sårende å høre. Har denne personen en dårlig dag så kommer man bort og trøster personen og får dem opp på bena igjen. Men hvis du har en dårlig dag, blir personen bare ennå mer irretert og sur for at du er i dårlig humør og det ender opp med at personen ikke vil snakke med deg i det hele tatt resten av dagen. Å gå rundt med denne følelsen av at du føler du ikke duger til noe som helst, og at man begynner å få en følelse av at det ikke er noen som bryr seg om deg, og eller er glad i deg, bortsett fra dine foreldre. Det er både hardt og sårende.

-har du opplevd at en person du bryr deg om oppfører seg på denne måten?-

LIK eller Kommenter innlegget om du vil si din mening, eller kjenner deg igjen i samme situasjon
Foto konkurranse

 • Skrevet 29.10.2013 klokka 16:24
 • Kategori: Kontakt

Da jeg var på samling med jobb fra onsdag til Fredag så fikk vi i oppgave å ta best bilde, som passet til ënergi og samhold¨.  Vi ble delt opp i 4 grupper, og hver gruppe fordelte seg rundt på den lille øya. På kvelden så ble det avstemning av best bilde da min gruppe var di heldige vinnerene :D!!! weeeiii ! Premien var at vi kunne velge ut 1 ting man ville ha fra nettbutikken til jobben min der det meste er treningsklær, men di har en del fint ! :) Kjempe gøy ! :)

Her kommer Vinnerbilde ! :) Hva synes du?
Nytt og bedre liv

 • Skrevet 27.10.2013 klokka 21:28
 • Kategori: Kontakt

Jeg ser meg i speilet, jeg føler meg sjukk, jeg føler meg kraftig, feit, ekkel og føler at alle legger merke til det ! Men innerst inne så vet jeg veldig godt at jeg ikke er feit, men selv ser jeg at jeg begynner å legge litt mer på meg nå enn det jeg gjorde før. Alle snakker om at jeg begynner å få ¨ kvinnelige former¨. og at det er normalt når man blir eldre. ja jeg er dritt lei av å hørre det nå, å det er faktisk noe jeg kan gjøre med det, men det nytter ikke å sitte å klage over det, for da kommer man ingen vei. Den eneste veien er å få et godt og suns kosthold og begynne å trene. Så nå har jeg  endelig fått satt opp en kostholdsplan, og den skal følges om det så er det siste jeg gjør ! Jeg er ikke den personen med mest selvtilitt, og den blir heller ikke bedre om jeg ikke gjør noenting med det heller. Denne planen begynte jeg på i dag, å jeg har aldri vært så motivert til dette før, som nå. Jeg skal til og med lære meg å like egg, som er noe av det vemmeligste som fins ! hihi.PS: om dere vil jeg skal legge ut kostholdsplanen min, så gi beskjed så skal jeg gledelig dele den med dere !

-wish me good luck-
Samling med Jobb

 • Skrevet 23.10.2013 klokka 15:48
 • Kategori: Kontakt

God dag kjære lesere !

vært litt lite blogging i det siste, men det skal jeg fikse på etter helgen ! Nå reiser jeg på samling med jobb å vil være borte frem til fredag. Tror ikke jeg får tid til å blogge noe særlig mellom samlinger og jobb, så derfor får vi heller blogges igjen til helgen ! :) Skal prøve å få tatt litt bilder med mobilen på samlingen. Meg å Adrian tok et bilde til dere nettopp, gjerne ikke så veldig fotogene, men det er værtfall bedre enn ingenting :) hihi

Kos dere masse !
Lørdags kveld ! Fylla har skylda

 • Skrevet 13.10.2013 klokka 18:51
 • Kategori: Kontakt

Gårskvelden var veldig gøy. Vi var i bursdag til typen til ei veninne som egentlig bor i tyrkia, men som er på besøk her i norge for første gang i 2 uker.  Tenkte å legge ut litt bilder fra gårdkvelden ! Håper dere alle har hatt en fantastisk helg og er klar for en ny uke :) `?


*Hva har du gjordt i helgen? *

*hva synes du om bildene? *

Photoshoot

 • Skrevet 11.10.2013 klokka 13:40
 • Kategori: Kontakt

For sikkert et halvt år siden så ble jeg ringt opp av et modellbyrå, om at noen som hadde vært på shoot der hadde tipset om meg. Da fikk jeg telefon fra modellbyrået at di skulle komme til stavanger. Men akkurat da skule jo jeg selvfølgelig til Ayia Napa, så da måtte jeg takke nei. Så ringte di igjen for noen uker siden å spørte om jeg ville være med på shoot denne gangen, men da takket jeg fint nei, egentlig fordi jeg ikke orket. Så i går spørte ei veninne om jeg ville være med på shoot.. haha på samme plassen som har ringt og spørt meg 2 ganger. På venneshoot, så da skal vi gå å ta bilder i dag ! Veninna mi og typen hennes og meg å en kompis skal ta bilder sammen ! hihi kan bli morsomt ! Jeg har jo vært på kjempe mange fotoshooter før, men jeg er like nervøs hver gang av en eller annen merkelig grunn ! men går jo heldigvis bort med en gang shooten begynner :) ! Gleder meg til å se bildene !!

Legger med et random bilde fra en av di andre shootene jeg har hatt !Ny Header

 • Skrevet 09.10.2013 klokka 14:25
 • Kategori: Kontakt

Nå har jeg lagt meg en ny Header, men litt bilder fra fotoshooter osv :) Hva synes dere ?

I tilegg har jeg vært på jobb intervju i dag som jikk veldig bra såå skal på vekter kurs i november en gang :) !! Kansje jeg får meg en deltidsjobb igjen :) hadde vært gøy !! Såå nå har jeg akkurat kommet hjem så nå skal jeg bare slappe av forran sofaen med en god film og chips og brus resten av kvelden :D 

Ha en fortsatt fin dag :)
 

Kino

 • Skrevet 08.10.2013 klokka 23:47
 • Kategori: Kontakt

God kveld :)

I dag kom jeg hjem fra jobb og så fikk jeg litt besøk av Adrian ! Fant ut at vi ikke orket å sitte inne så vi tok turen på mc donalds og så gikk vi på kino og så White house down ! Utroolig bra film og kjempe spennende :) Anbefales for alle egentlig, selv om man kansje ikke liker så godt action filmer ! Nå er jeg stappmett på popkorn og skal legge meg å lade opp til en ny dag i morgen med masse nye muligheter ! Gruer meg litt.. skal på jobb intervju !!! :O wæææh.. Blogges etter det, så skal jeg fortelle hvordan det gikk :) !

-God natt - 
 

 Mamma kom hjem fra tyrkia- mamma gaver :)

 • Skrevet 07.10.2013 klokka 17:11
 • Kategori: Kontakt

halla :)

i natt så kom mamma og pappa hjem fra en 3 ukers ferie i Tyrkia ! Herlig å få den hjem igjen, selv om jeg bor alene. Var hjemme hos dem å spiste middag etter jobb ! nam nam :) Å mamma overrasket meg med litt gaver også ! hihi det er alltid kjekt :) !! Kjempe fornøyd !! 

 

Ett Par med mørk grå Toms sko. Aldri sett den gråfargen før, men den var faktisk ganske kul !

 

Rosa Burberry Sjerf 

 

Litt snaks :) Sånn sugerør mann drikker av i et vanlig glass melk og får skjokolademelk, Tyrkisk tee, og salte fisker, kanon goe !

 

Mamma kjøpte en pakke med mange leppestifter så jeg fikk halvparten, mamma likte best di brune/mørke leppestiftene, mens jeg liker bedre di litt lysere/ rosa/ røde :) Passet fint

 og ikke minst koskenkorva 60% min som jeg alltid pleier å drikke :)
Baby- Lille Maikel

 • Skrevet 06.10.2013 klokka 14:34
 • Kategori: Kontakt

Awww endelig har silje fått babyen !!! Lille Maikel var bare helt nyydelig <3 jeg er rett og slett forelsket !! Var å besøkte dem på sykehuset i går :) !
 

 


Fredag- Bilder fra Sirdal

 • Skrevet 06.10.2013 klokka 14:30
 • Kategori: Kontakt

Her kommer noen bilder fra sirdal som jeg lovet dere på fredag ! Fikk desverre ikke tid å blogge i går :(

 
 

 

 

 

 

 

Sirdal med Helle

 • Skrevet 04.10.2013 klokka 14:34
 • Kategori: Kontakt

Nå reiser meg og Helle til sirdalen bare for kos, og kommer tilbake i morgen ettermiddag ! :) derfor blir det ikke noe særlig blogging i dag, men vil komme en del bilder osv i morgen :)

ha en fortsatt god helg folksen :D

 

photoshop, trenger hjeeeelp

 • Skrevet 03.10.2013 klokka 22:33
 • Kategori: Kontakt

Halla ! Trenger litt hjelp fra noen som er flinke med photoshop her :) ! For 2 år siden kjøpte jeg det jeg trodde var photoshop, men bare tydeligvis var en liten simple utgave ! Typisk det selvfølgelig. Jeg har da altså photoshop elements 9. Men problemet mitt er at den koden plutselig sperres og står at denne koden er brukt fra før, selv om den har funket på macen min helt til nå !

Noen som vet hvordan man kan få tak i en slik kode gratis? Evt går det an å laste ned den ekte photoshopen på mac gratis på en eller annen måte ?

setter stooor pris på hjelp her :)

 
Konkuranse

 • Skrevet 02.10.2013 klokka 19:52
 • Kategori: Kontakt

Bli med på konkurasen ved å trykke Her

 

 

Hvordan lage livretten min ? se og lær

 • Skrevet 02.10.2013 klokka 19:35
 • Kategori: Kontakt

Noe av det beste jeg vet innen matveien er kjøttdeig og macaroni. Siden jeg bor alene er jo dette kjempe enkelt å lage. og det tar max 7 minutter. Jeg har laget dette til mange venner av meg, og alle sammen elsket det og har spørt hvordan jeg laget dette. Så nå tenkte jeg å oppskriften min her ! haha ikke at det er så vanskelig da men ! Det enkle er ofte det beste, er det ikke de di sier ?

 

Først og fremst trenger du 

 • kjøttdeig
 • 1 halv pakke makaroni
 • salt
 • pepper
 • estagon


 

 

Så må du koke makaronien og steke kjøttdeigen

 Da makaronien og kjøttdeigen er ferdig heller du makaronien oppi sammen med kjøttdeigen og ta på litt salt, pepper og estagon.

  

så rører du dette sammen

 så nå er det bare å spise ! ha gjerne på ketchup :)

  

BON APETITT

Hvordan ta vare på håret ?

 • Skrevet 30.09.2013 klokka 17:03
 • Kategori: Kontakt

Da jeg var yngre, bleket jeg håret mitt 9 ganger på 2 uker, kunn fordi jeg selfølgelig ikke eier tålmodighet, og skulle ha så lyst hår som mulig, på kortest mulig tid! Det er jo det dummeste jeg noen gang har gjordt ! Fint ble det jo heller ikke. Håret ble helt tyggis aktig, og så ut til å ramle av når som helst. Så ble jeg med pappa på motorsykkeltur, og da jeg skulle ta av meg hjelmen, kan dere tenke dere hva som hang igjen oppi hjelmen.?! JO selfølgelig alt håret mitt, og jeg fikk DEN Hanekammen oppå toppen av hodet ! HAHA ! etter det lærte jeg å ALDRI bleike håret mitt igjen !

Etter denne historen min begynte jeg å prøve ut forskjellige hårprodukter, alt for å prøve å reparere håret så godt som mulig igjen. Det tok selvfølgelig veldig lang tid, men Jeg har værtfall funnet ut hva som funker på mitt hår, og hva som ikke gjør. Så derfor vil jeg veldig gjerne vise dere  di produktene som er det beste jeg noengang har prøvd, og vil anbefale disse til alle dere der ute som har problemer med ødelagt og slitt hår. Vurderes stekt !

1.  Jeg synes virkelig ikke det er vits å bruke masse penger på balsam og shampoo fra frisøren, da jeg ikke føler at disse produktene gjør noe mer virkning enn di vanlige man får kjøpt på matbutikkene. Derfor bruker jeg Loreal Elvital Anti- breakage, som jeg synes fungere veldig bra og lukter utrolig godt også ! Disse produktene hjelper også mot skadet hår. Men egentlig så har det ikke så masse å si hvilken shampoo og balsam man skal bruke.

Tips: Man trenger bare en liten ¨tikroning¨ i hånden med shampoo, og gni shampoen godt inn i håret og hodebunden. Balsamen er veldig viktig at man ikke får i hodebunden, da denne bare skal være til tuppen av håret. Gnir man balsamen inn i hodebunden, vil man få irretert hud, og begynne å klø å flasse.

 

2. Ca 1-2 ganger i uken bruker jeg en hårkur som heter Bamboo Smooth ! Den skal jeg låve deg er den aller beste hårkuren jeg noengang har prøvd ! Helt utrolig ! Når jeg bruker denne, pleier jeg å ta i shampoo først, når jeg har skyllt det ut av håret, tar jeg på litt av denne hårkuren, og lar den virke i ca 5-10 minutter. Imens pleier jeg gjerne å klippe tåneglene, vaske kroppen, barbere meg, eller hva du enn må gjøre i dusjen. Husk å ikke gni denne heller inn i hodebunnen, slik som med balsamen.

Etter at jeg da har skylt ut denne, så pleier jeg  ta i bittelitt balsam i håret bare for å lukke hårstråene, og la den virke et par minutt før jeg skyller den ut igjen.

 

3. Da jeg skal føne håret pleier jeg å ta i en varmebeskyttende krem som heter Kerastase Resistance, som beskytter håret når man får varme på. 

Tips: Aldri grei håret når det er bløtt, vent til etter du har fønt håret 

Du kan også bruke denne, som virker på samme måte Her

 

 

4. Så når jeg har fønt håret tørt ,greier jeg gjennom håret med en børste, mens jeg venter på at rettetangen skal bli varm.  Før jeg retter håret tar jeg i Schwarzkopf Gliss Hair Repair som er en olje krem, som også beskytter håret. Denne synes jeg er helt fantastisk, Denne gir håret skikkelig glans og det ser ikke slitt ut en plass. Hver gang jeg har denne i håret så får jeg alltid komplimenter om at håret mitt ser så friskt og glinsete ut. Jeg pleier også å ha i denne gjerne etter retting itilegg og etter jeg har retta håret når jeg ikke har dusja også. 

 

Håper dette var til hjelp, og anbefaler alle på det sterkeste å prøve dette ut ! Funker utrolig godt ! Produktene kan du finne her 

 

 

 

This Gone be a long day

 • Skrevet 30.09.2013 klokka 07:27
 • Kategori: Kontakt

Har ikke såvet et halvt minutt en gang i natt ! Har vært den lengste natta på så lenge jeg kan huske. Har vært dau trøtt, men fikk virkelig ikke såve. Lå bare i sengen å så på klokken som ble mer og mer. Lå i sengen frem til vekkerklokken ringte, Ville ikke stå opp litt en gang, For d var først da jeg kjente at det var rett før jeg skulle såvne. Typisk. men opp måtte jeg, å her er jeg på jobb. Begynner å våkne litt til igjen nå da heldigvis, håper ikke jeg blir for trøtt ut over dagen :) Skal jo spille fotballkamp også i dag

Håper dere andre har såvet godt i natt, så gleder jeg meg i hjel til jeg skal legge meg igjen :)
9 år gammel og mamma?

 • Skrevet 29.09.2013 klokka 16:08
 • Kategori: Kontakt

Dette måtte jeg bare dele med dere ! Det er jo bare helt utrolig !! leste nettopp om en liten jente på 9 år som fødte en frisk liten gutt på 2750 gram og 47 cm lang ! Helt utrolig !!

les mer om innlegget her !

 

Hva synes dere om dette??


De råeste klærne !

 • Skrevet 29.09.2013 klokka 15:46
 • Kategori: Kontakt

Hei Bloggen :)

Har dere vært inne på bubbleroom og skikket eller? Utrolig hvor masse fint dem har der ! Ble helt hekta jeg !! Huff hehe farlig også det der , men gøy er det nå værtfall =D Det var faktisk ganske så billig også, i forhold til mange andre nettsider, som til og med ikke har så masse kule klær i tilegg :) Fant litt kjoler, topper, bukser og sko osv, som jeg likte utrolig godt ! Hva synes du ?

 

ADRIANA DRESS:

En flott og elegant, og ikke minst sexy kjole, med åpen rygg, og flotte paljetter på overdelen, utrolig fin fest kjole.

Kjolen finner du  Her

 

 

 

TIMMO DRESS

Utrolig fin og elegant kjole, med et hengene slør ned på baksiden. Veldig nøytral og passer til de fleste anledninger ! Denne kjolen kan også være flott med noen tøffe Pumps.

Kjolen Finner du  Her

 

 

KASSO SKIRT

Dette Skjørtet ser så utrolig behagelig ut ! Det ser ut til å være veldig herlig å ha på, men i tilegg litt baggy, og tøft ! Kjempe fint skjørt man bruker til Hverdag, sammen med et par Converse og en singlett, eller t-skorte, evt hva som måtte passe :)

Kjørte finner du Her

 

GLORIA GLOSS SINGLET

En veldig enkel og fin singlett, som også passer utrolig godt til en skinntights som denne Her

Jeg kan værtfall se for meg at det kunne vært et rå kult antrekk sammen med noen fine sko :)

Singletten finner du Her og Tightsen finner du Her

 

 

 

SKOLETTER DOLLY

Disse skoene var bare rå kule !! Passer til di fleste antrekk, og i og med det var så høy platå på dem, så er dem nokk ganske behagelige å gå med også !!

Skoene finner du her
Di selger også en god del Sminke, som er utrolig bra ! Ta en titt her

 

Hvis jeg skulle lagt ut alt det jeg hadde hatt lyst på her, så hadde nokk aldri dette innlegget tatt slutt, så dermed avslutter jeg der, så får dere ta en tur innom å se selv. Jeg er sikker på det er nokk av klær som faller i smak.

Ha en fortsatt fin dag !

Shopping

 • Skrevet 28.09.2013 klokka 22:51
 • Kategori: Kontakt

Hei :) Beklager lite blogging i dag, men Har vært med Silje fra jeg sto opp i morges, til nå.  Vi har vært noen timer på kvadrat å shoppet litt, har ikke handlet så masse egentlig bare litt sminke :) Eller så er jeg stapp mett nå ! var på mc Donalds å spiste før i dag, og så var vi å spiste kinamat på lille Kina igjen for ikke så lenge siden. Herreguud, føler magen skal sprenge ! haha ! Er så morsomt på lille Kina. Hun damen som jobber der, er drit kul, så sitte hun å hører på musikk med øyrepluggene i øyre å sitter å synger for hele plassen, og da vi skulle bestille maten, sa hun alltid ok jente, ok jente om og om igjen. haha trodde jeg skulle døøø av latter !

Silje er jo gravid, å har termin 6 oktober, så det er jo 1 uke til !! gleder meg i hjeel !! skal jo være med på fødselen hennes så det kan bli spennende :) HihI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Er du flink? Trenger hjelp :D

 • Skrevet 27.09.2013 klokka 16:20
 • Kategori: Kontakt

Halla !!

Nå har jeg prøvd meg i hjel hele dagen på å prøve å lage en fin Header ! Men jeg har virkelig ikke sjangs !! er desverre ikke noe flink med slik jeg.

Er den noen der ute som er flinke til å lage en enkel og simpel header i rett størrelse? Hadde satt kjempe stor pris på om noen ville hjulpet meg :)

 Kveldens mest sexy outfit

 • Skrevet 26.09.2013 klokka 21:40
 • Kategori: KontaktKjempe flott outfit ikke sant ? haha ! å være syk og sliten, er ikke en god komminasjon, da orker man knapt å kle på seg, og i og med jeg alltid fryser så ble det noen sexy rosa sokker, tights, singlett og en varm og god ullgenser !

 

Ut på tur aldri sur

 • Skrevet 26.09.2013 klokka 15:12
 • Kategori: Kontakt

Siden Lucy stakkars ikke har fått noen skikkelige turer nå i det siste, siden jeg har ligget strekk ut på sofaen siden mandagsettermiddag, så tenkte jeg å gå en litt god tur med henne i dag, i en liten periode jeg faktisk følte meg god nokk i formen :) Tok med meg kameraet og tok noen biler på veien :)

 

nam nam godt med litt mat i magen 

 

 

Ei som har det ganske travelt med å komme seg på tur 

Traff en ganske så forveden hund ! haha 

Nå begynner høsten og komme
 

ei som er like ivrig på å komme seg inn igjen, så sa hun begynte å gå tur !

Nelly.com

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 18:09
 • Kategori: Kontakt

Dette må være den beste nettsiden ,med di råeste kjolene ever ! Har lyst på nesten alt som er her inne !!  Her er den del av di kjolene jeg liker best, men Nelly har alt for hver en smak og størrelse :)

likte du noen av disse kjolene?Her

 Her

 Her

 HerHer

 

 

 Her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørsmålsrunde

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 13:08
 • Kategori: Kontakt

Hei alle !

Husker fakrisk ikke sist jeg hadde en spørsmålsrunde,  Men starter opp nå- så spør om hva dere vil, så skal jeg prøve å få svare på alt ! Spørsmålsrunden avsluttes om 1 ukes tid :) Kansje også det kan bli en liten film, men det har jeg faktisk aldri laget før, så kom med tips :) haha- egentlig hater jeg å sitte å snakke til kamerat, og se meg selv på film, så kom også gjerne med tips om hvordan du lager videoblogger ?

 
 

God Morgen

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 12:45
 • Kategori: Kontakt

God Morgen

I dag våknet jeg opp en del bedre i formen ! Deilig, Litt feber enda, men har ikke så vondt i bihulene lengre :)

Sitter nå å spiser litt frokost, har ikke spist noe siden mandag. Så skal bli godt å få i seg litt mat igjen !  Må snart en tur ut med hunden igjen,

ha en fortsatt fin dag alle :)
Bihulebetennelse

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 00:05
 • Kategori: Kontakt

På lørdag startet det med at jeg hadde utrolig vondt i hodet, og verre ble det i løpet av søndagen også. På Mandag så begynte jeg å merke at jeg begynte å få vondt i bihulene. Har fått bihulebetennels kronisk nå, så er ikke første gangen, så vet akkurat hvordan det starter. Så jeg gikk til legen for å få litt medisiner, slik at jeg da kansje kunne være heldig å få det til å forsvinne så fort som mulig, slik at det ikke skulle bli så mye verre. 

Jeg kom hjem, proppet i meg antibiotika, og siden vi ikke hadde så mange innbyttere på fotballen, så måtte jeg være med å spille kamp. tok det jo selvfølgelig veldig med ro på kampen, men da jeg kom hjem var jeg helt ødelagt, og frøs noe helt sinnsykt. Så jeg bestemte meg for å sjekke feberen. Å fant da ut at jeg har spillt fotballkamp i 40,3 i feber. ! Dommeste jeg har gjordt noen gang !

Så resten av kvelden i går og hele dagen i dag har jeg bare ligget på sofaen å ikke klart å gjordt noe så helst ! Gleder meg virkelig til å bli frisk igjen nå ! Hater å være syk, og det kommer jo alltid når det minst passer ! Typisk.

Hvordan har din dag vært i dag? :)


 

 

OM MEG !!

 • Skrevet 24.09.2013 klokka 17:30
 • Kategori: Kontakt

 

Litt om meg:

Jeg Heter Malin Therese Ødegård og ble født 15. Oktober 1990. Jeg jobber i et firma som heter Bilfinger Industrier, og trives veldig godt der. I Fritiden har jeg jo drevet med masse forskjellige aktiviteter, som normalt sett di fleste andre og sikkert har, som volleyball, turn, karate, stortramp/trampett, poledancing, fotball osv, osv, men et det en ting jeg fortsatt har lidenskap for så er det fotballen ! Kommer ikke til å gi slipp på den med det første :)

Jeg bor i en leilighet  5 min fra Stavanger sentrum, sammen med min vakre lille Yorkshire terrier Lucy på 4 år. Her har vi bodd siden oktober 2011. 

Jeg jobber også som hobby modell, der jeg har en del forskjellige Fotografer som er utrolig dyktige ! Kommer til å legge ut en del bilder fra fotoshooter osv her på bloggen.

 

Om Bloggen min :

Jeg startet å blogge sommeren 2009, da jeg var utrolig effektiv og egentlig ikke gjorde noe annet enn å blogge, da jeg var på topplisten for alle blogger i Rogaland. Det var utrolig gøy. Men så begynte jeg med 2 jobber så jeg jobbet fra 07.00- 21.00 hver dag, å da hadde jeg plutselig ikke så mye å blogge om lengre, sa da ble det til at det dabbet av mer og mer etterhver. Og tilslutt glemte jeg nesten ut at jeg hadde bloggen lengre.

Men nå har jeg begynt å ha kunn 1 jobb, så nå får jeg litt mer tid å blogge også, og i tilegg føler jeg selv jeg har et litt mer spennende liv nå enn før, så Håper bloggen blir bedre nå enn den noen gang har vørt før ! :)

Blogger om hverdagen min for det meste, men også litt om forskjellige andre ting om noe skulle falle meg inn.

 
 

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits