Malin Therese

09.02.2013

 • Skrevet 09.02.2013 klokka 16:28
 • Kategori: Blogg

Hallais !

 

I går hadde jeg jentekveld, som absolutt var kjempe velykka ! Stor koste meg masse, og det gjor resten av jentene også :) Vi spiste taco, spillte fifa og tok turen på byen, der faktisk alle var samlet hele kvelden ! :D¨

Jeg har egentlig ikke så mye tid til å blogge nå, for jeg må hoppe i dusjen, å komme meg til Christer der det blir rester av taco og innflyttningsfest hos en kompis av han  Men legger ut noen bilder fra gårskvelden i går, så får dere ha en fortsatt fin lørdag å kose dere i kveld :) !
Jente Kveld !

 • Skrevet 08.02.2013 klokka 16:08
 • Kategori: Blogg

Nå er dagen endelig her som jeg har gledet meg til i en evighet :) for i dag blir det nemli jentekveld med de beste jentene :D! Så vi skal lage taco, ha fifa turnering også skal vi på byen etterpå ! Lenge siden VI bare har vært oss jenter så dette kan rett og slett ta helt av :D!! Jeg sluttet litt tidligere på jobb i dag egentlig for å få sjangs til å stelle meg litt før jeg skal hente Mona kl Halv 5 ! Kjenner jeg er sulten allerede jeg og blir nokk ikke taco før i 7 tiden.. men får ta med en liten hold it i mellomtiden :)

Nå har jeg akkurat fått stelt meg litt.. men jeg har ingen anelse om hvilken kjole jeg skal ha på !!! sliter kver eneste gang klarer aldri å bli enig med meg selv blæææh !! Men dere får ha en fortsatt fin kveld så blogges vi i morgen ! Skal prøve å få tatt noen bilder i kveld :)


Er virkelig ikke lett å rydde ! haha

 • Skrevet 07.02.2013 klokka 22:46
 • Kategori: Blogg

Heii !

I morgen skal jeg ha jentekveld hos meg med taco, fifa og alkohol, så da betydde det at jeg måtte rydde, vaske og støvsuge i dag slik at alt er klart til i morgen, men det har nå tatt meg 7 timer å rydde en liten leilighet. Det skal jo nesten ikke være mulig.. det var ikke så rotete heller, for jeg liker best å ha det ryddig rundt meste parten av tiden ellers også, men når jeg begynner å gå gjennom ting jeg skal rydde vekk som jeg ikke har brukt på en stund, så glemmer jeg meg ut, og sitter å kikker på det heller istedenfor å rydde, så det ender jo med at jeg roter mer enn jeg rydder, går rundt å vimser litt, bytter musikk, faller inn i facebook osv.. alt annet enn å rydde selvfølgelig, selv om jeg vet godt at dette må gjøres uansett..! Huff skal ikke være lett..

Noen som kjenner seg igjen her eller ? hehe

 
9 år gammel og mamma ?

 • Skrevet 07.02.2013 klokka 15:51
 • Kategori: Blogg

Leste på tv 2 i dag om ei jente på 9 år som har blitt mamma ! Noe så sykt..Når jeg var på den alderen visste jeg jo knap hva sex var for noe ! Trodde heller ikke det gikk an å være fruktbar allerede i den alderen heller !! For en syk verden vi egentlig lever i ..

http://mobil.tv2.no/nyheter/utenriks/ni-aar-gammel-jente-ble-mamma-3982922.html

Historen om noodle !

 • Skrevet 06.02.2013 klokka 21:14
 • Kategori: Blogg

På fredag har jeg invitert di nærmeste venninnene mine til en jentekveld med taco og fifa og alkohol.Så i dag handlet jeg inn alt til tacoen! Føler jeg mangler noe men klarer jo selvfølgelig ikke å ta igjen hva det kan være ..hmm..mais,rømme,taco lefser, shell, tacokrydder, taco saus, ananas,agurk,tomat, salat, kjøttdeig og ost.. kommer dere på om det er noe jeg mangler ??Jeg fikk også kjøpt en morsdagspresang i dag, men kan ikke vise dere bilde av den enda i og med mamma kansje leser bloggen min, for da blir det jo ingen overaskelse :) ! hehe Ellers så har de endelig fått inn verdens beste noodler !! Elsker dem virkelig !..

Historien om at jeg faktisk elsker disse noodlene staret da jeg var liten og hadde ei veninne som var fra Vietnam, Vi var alltid hos henne og spiste noodler, blandet dem aldri med vann, tok de tørre med oss ut når vi lekte og vi hadde en liten ''hytte'' så vi lekte at vi bodde i som var et stort tree. Har alltid elsket disse noodlene, og for noen år siden så fant jeg dem endelig igjen etter en god del år.Jett om jeg ble glad ! :D Liker dem fortsatt tørre, og kan sitte å kose meg med en tørr noodelpakke mens jeg ser tv eller noe ! Kjøpte alle disse på bilde nedforbi i dag, men spiste også 1 i bilen på vei hjem fra kjøpesenteret :) !!

Har du smagt disse noodlene før ?? Hvis ikke du smake di !!!


Liten unger som digger gangnam style !

 • Skrevet 05.02.2013 klokka 21:54
 • Kategori: Blogg

 

 

 

Kommenter gjerne tilbake ??!!???

 • Skrevet 05.02.2013 klokka 21:30
 • Kategori: Blogg

En ting som bare irreterer meg i hjel ! Folk som kommenterer bloggen din, og skriver'' hadde vært kjekt å fått en kommentar tilbake''.. Vær så grei å ikke skriv dette, legg gjerne igjen en kommenar på innleggene, men ikke skiv at man skal kommentere tilbake, det er det mest irreterende jeg vet om for tiden,, Er større sjangs for at folk gidder å kommentere tilbake om du legger igjen en normal kommetar :)

Er du enig ?
 

De vokser fort !

 • Skrevet 05.02.2013 klokka 21:09
 • Kategori: Blogg

Hei !

I dag var jeg på besøk hos bestevenninna mi Alexandra og hennes lille Sofie, alltid like koselig å komme på besøk å se hvor mye Sofie bare vokser for hver gang jeg seg henne! det er bare helt sykt egentlig å se hvor fort de små vokser.. Så er fikk jeg middag av alexandra, kylling, ris og bearnea saus, som er noe av det beste som fins!! Ellers så lekte jeg og Sofie litt med klosser mens alexandra var i dusjen, og så litt på barnetv og fantorangen! Dette er jo alltid stas :)

Hva har du gjordt i dag ?
Thats my Girl

 • Skrevet 04.02.2013 klokka 21:59
 • Kategori: Blogg

Hei !

I dag har jeg ikke gjordt så veldig mye spennende egentlig! Siden jeg var på messa hele helga, så merket jeg godt at jeg ikke har fått såvet ut noe særlig, å det var bare helt sinnsykt grusomt å stå opp i morges, og har vært sliten hele dagen! Sykt deilig å tenke på at det faktisk begynner å bli kveld, og jeg snart kan legge meg, gleder meg i hjel kjenner jeg :D! Skypet me Alexandra ein good stund før i dag ! Har nettopp begynt å like skype, har hatt det i noen år nå, men har aldri likt å brukt det, men nå er det faktisk litt gøy. Har så sykt lyst å ta meg en god og varm dusj, før jeg tar kveld, men orker rett og slett ikke å reise meg fra sofaen,, hehe huff regner med jeg ikke er den eneste som kjenner til den følelsen !.. Ellers i dag har jeg bare sitt på tv og hatt kvalitetstid med min kjære lille hund, som betyr alt for meg <3

Love u Lucy <3
Reiseliv

 • Skrevet 02.02.2013 klokka 09:06
 • Kategori: Blogg

God Morgen ! dette var tidlig til å være meg på en lørdags morgen ! det har seg slik at i dag skal jeg jobbe på en reiselivsmesse her i stavanger, for en byrå som heter alanyahus, som sikkert noen har hørt om , om dere har vært i tyrkia noen gang ! Skal da hjelpe di å påvirke folk til å kjøpe leligheter osv gjennom vårt byrå da ! Litt vanskelig å forklare for jeg vet egentlig ikke helt hvordan det fungerer selv, men kommer nokk inni det etterhvert :)

Det er bare til å komme innom å skikke for det som bor her i stavanger området :) Holder til å åsenhallen på sola  :)

Ha en fortsatt fin dag alle sammen :D !!
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits