Malin Therese

Sånn går no dagan !

 • Skrevet 31.03.2014 klokka 21:46
 • Kategori: Hverdag

Halla !

Nå har jeg akkurat dusjet og vært innom butikken å handlet meg en Grandiosa, chips, firkløver sjokolade og en Cola som jeg skal kose meg med nå når jeg skal ha tv kveld med den siste viking og paradise hotell ! Gleder meg ihjel!! Det møte med politiet som vi hadde tidligere ikveld var ganske så lærerikt, men ble trukket ut til 2 timer istedenfor 1. Det var litt kjedelig å ikke få trent thai boksing idag, men det var faktisk ganske digg å få trent litt styrke trening igjen også. Kjenner jeg virkelig trenger det så nå er jeg endelig igang med begge deler ! Jeg er jo på dag 5 på 30 days squat challengen min så idag ble det 70 squats. Di andre dagene har jeg tatt dette hjemme, men merket det var så utrolig mye lettere å gjøre det på treningsenteret, så må nesten begynne å gå der, så kansje jeg faktisk klarer å fullføre denne challengen jeg har satt meg selv. !

FUCK ! Mens jeg satt å skrev dette innlegget, klarte jeg jo selvfølgelig å svi grandisen ! Blææh typisk ...haha ;-)

Hva har du gjordt idag da? ♥
Både gleder og gruer meg !

 • Skrevet 31.03.2014 klokka 17:28
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra jobb. Nå skal jeg i møte med politiet sammen med den ene jobben å snakke om oss ordensvakter/ dørvakter blir utsatt for vold. Blir spennende å få med seg så det gleder jeg meg faktisk litt til ! Etter det skal jeg på trening. Siden jeg ikke retter Thai boxingen idag så får jeg begynne med styrketreningen istedenfor, å for ikke å glemme at idag er det jo dag 5, da jeg må ta 70 squats fra 30 days challengen min ! Huff har så sinnsykt gangsperr i låra fra før, klarer knap å gå, så gruer meg !Blogges etter trening !

Ønske liste fra Nelly

 • Skrevet 30.03.2014 klokka 21:38
 • Kategori: Hverdag

Hallo alle mine søte ♥

Nå vil jeg så gjerne vise dere ønske lista mi fra Nelly over ting som jeg bare et nødt til å ha nå før sommeren kommer !


//Denne flotte sommer kjolen synes jeg var kjempe flott !! Du kan Finne den her ////Ganske enkel men super sexy bikini til badesesongen. Du kan finne den her //


//Rå tøffe pumps som passer perfekt til en kjole eller en dongi bukse ! Disse kan du kjøpe her //

 //Sist men ikke minst for meg som er helt hekta på lukte lys så er dette duktlyset perfekt ! Det kan du kjøpe her //

Hva synes du om ønske listen min ? Noe her du kunne tenkt deg selv ? ♥

Min hverdags sminke

 • Skrevet 30.03.2014 klokka 16:22
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Idag hadde jeg lyst å vise dere hvilken sminke jeg bruker til hverdags og hvilken rekkefølge jeg bruker dem i. 


// 1. Starter med en Day Cream som jeg bruker som en liten base under foundationen. // 2. Etter jeg har tatt på Day Creamen tar jeg på en Foundation fra makeup art. Det er mange som bruker en kost for å smøre denne inn i huden, men siden dette er en litt dyr foundation liker jeg bedre å smøre den ut med hendene, slik at ikke jeg sløser bort alt som ligger igjen i kosten etterpå // 3. og om nødvendig tar jeg på litt converstick om jeg har en kvise eller to som jeg vil sjule litt ekstra. 

// 4. Så tar jeg på en pudder som også er fra Make up art sammen med en kost som jeg kjøpe på Cubus for 3 år siden som er utrolig god. Dette puddere gnir jeg godt inn i foundationen da det holder lengre. Viktig og ikke ha dette pupperet for mørkt da man kan få masse skjolder og det kan se skittent ut. // 5 Deretter tar jeg på litt bronzing pudder bare for å få litt farge i ansiktet. 6.// Oppå bronzing pudderet legger jeg bare litt roush på skinnene for å fremheve skinnbeina litt.


// 7 klemmer øyenvippene slik at dem blir litt lengre. Viktig og ikke bruke denne etter at man har tatt på mascaraen da øyevippene kan knekke. // 8 påfører et par lag med denne mascaraen på bildet  for å få enda lengre og synlige vipper // 9 etterpå påfører jeg et lag eller to med manga mascaraen som gjør at man får litt mer fyldige vipper. // 10 Etter at jeg er ferdig med mascaraen så merkerer jeg forsiktig øyebrynene mine med en liner. Her er det også viktig og ikke gjøre dette for hardt da det ikke er så fint med alt for merkerte øyenbryn. // 11  Sist men ikke minst så tar jeg på enten litt lipgloss eller en litt nøytral leppestift .

Om det er interesse for at dere vil jeg skal lage en sminke video ønsker jeg at dere legger igjen en kommentar her så skal jeg se hva jeg får trikset til :-)

Shopping dag

 • Skrevet 29.03.2014 klokka 19:36
 • Kategori: Hverdag

Hei Igjen!

Som jeg skrev tidligere idag så har jeg tilbragt dagen med Cathrine på Kvadrat og hjulpet henne å plukke ut et par outfits :-) Ble masse venting i prøverommet, men koste meg masse å det var gøy å henge med henne igjen da vi ikke har hatt så mye kontakt di siste 2 årene. 

Tok et par selfies i prøverommet mens jeg ventet ! haha :-)Etter vi var ferdige med shoppingen gikk vi å spiste på en restaurant som igger på kjøpesenteret som heter Mexicana, der de har litt forskjellig med taco, fajitas og natchos! Masse masse godt ♥

Vi stakk bort til Cathrine så fikk jeg endelig hilse på den søte lille valpen hennes som nå er 4 mnd gammel. Fikk også se leiligheten hun har fått sammen med typen sin og jeg nappet øyenbrynene hennes :-)
Nå har jeg nettopp spist litt middag sammen med mamma, som er alene hjemme i helgen og jeg lader nå opp til natt jobbing ikveld også. En kompis av meg feirier 30 års dagen sin idag så tenkte å kanskje stikke en tur innom der enten før eller etter jobb. 

Minner om konkurranse Her ! Meld dere på, ikke lenge igjen til jeg trekker en vinner :-)

Herlig morgen

 • Skrevet 29.03.2014 klokka 11:01
 • Kategori: Hverdag

Hei og god Morgen mine kjære lesere 

Nå har jeg akkurat våknet og skal møte Cathrine på kvadrat om 1 time. I morges våknet jeg til verdens søteste tryne som lå og holdt rundt meg med labben sin. NAW søte Lucyen min ! det gjør dagen min bare 110 % bedre med en gang ♥ 

Dere får ha en fortsatt fin helg så blogges vi senere :-)
Å fy faen

 • Skrevet 28.03.2014 klokka 20:04
 • Kategori: Hverdag

Jeg er sliten som bare det ! Først en joggerunde runt Mosvannet ca 3km, med den elendige kondisen min, så gikk jeg en halvtimes tur med Hunden og der etter 1,5 time med Thai boksing, og da jeg kom hjem fra thai boksingen så måtte jeg jo ikke glemme di 55 squatsene som jeg skulle ta idag fra 30 days challengen ! Nå er jeg akkurat ferdig med dette kjøret, skal ta meg en god og varm dusj nå, varme meg litt rester med fiskeboller i hvit saus og poteter fra igår, og skulle ønsket jeg kunne sette meg ned i sofaen og ligge der resten av kvelden, men neida jeg har jobbe helg denne helgen, så jeg må skifte til uniformen og komme meg til jobb kl 22.00 og stå rundt masse fulle folk frem til 02.00 før jeg kan gå hjem å legge meg. Haha nå hørtes det nesten ut som jeg miss liker jobben min, men det gjør jeg absolutt ikke ! Jeg trives kjempe godt i jobben og kommer aldri til å slutte der ♥

Men nå må jeg stikke slik at jeg får tid til å dusje å spise, da dere andre jenter sikkert vet hvor lang tid det tar å føne og rette håret, sminke seg og hive på seg klær, koke poteter og varme sausen. Hihi

Snakkes mine kjære lesere - Love u all ♥
Morgen Hilsen

 • Skrevet 28.03.2014 klokka 07:14
 • Kategori: HverdagVille bare stikke innom å ønske dere en fantastisk fredag ♥ Idag er jeg endelig tilbake på jobb, å jeg på innrømme jeg har savnet det litt å alle mine goe kollegaer så er godt å komme tilbake ! håper det er lenge til neste gang jeg blir syk. Mamma begynner på negledesigner kurs idag, så på søndag så skal jeg være modell for henne, så det gleder jeg meg masse til :-D !! Håper resultatet blir velykket og at hun kan lære meg små triks som jeg kansje ikke visste fra før. Jeg har jo et lite neglerom hjemme i leiligheten da jeg har lagt gelenegler på venner og familie som jeg vil fortsette med, så er det noen i Stavanger området som er interessert i billige gelenegler så er det bare å plinge på ♥

3o days squat challenge

 • Skrevet 27.03.2014 klokka 20:55
 • Kategori: Hverdag

 

Ja som overskriften sier så har jeg utfordret meg til å ta en 30 dagers squat utfordring. Begynte idag, da jeg plutselig fikk litt energi tilbake etter 2 dager med sykdom, å tenkte å benytte anledningen til å starte nå. Har tenkt på det i et par uker, men har bare ikke orket å sette i gang, Men nå er det igang, så får se hvordan resultatet blir etter disse 30 dagene.Fytti så tungt det er, hadde noen vekter på i tillegg og jeg svettet som en gammel gris ! Kjenner jeg skjelver i bena bare etter den første dagen ! haha er sikker på at gangsperren kommer snikene rundt hjørnet.

Wish me good luck ! hehe ♥
 

Syk

 • Skrevet 26.03.2014 klokka 17:45
 • Kategori: Hverdag

 

Idag har jeg vært senge liggende hele dagen. Drit kjedelig ! begynte å kaste opp i gårkveld kveld og det har fortsatt i hele dag . Har virkelig ingen energi, og det var nok derfor jeg ikke følte meg helt 100% i går heller. Prøver å få luftet meg et par ganger til dagen da jeg må gå tur med hunden. Må manne meg opp en stund før jeg kan reise meg å gå ut med henne, men det hjelper alltid litt etterpå.

Nå skal jeg legge meg godt til rett å sette på gårsdagens episode av paradise hotell å håpe på at formen blir bedre ♥ Har desverre ikke orket å tatt noen bilder idag så legger med et bilde jeg tok i går :-)

Håper dere alle har hatt en fantastisk dag !

Sola skinner

 • Skrevet 25.03.2014 klokka 15:32
 • Kategori: Hverdag

Sola skinner og det er skikkelig drømme vær her i Stavanger! det er nå man merker at sommeren er rett rundt hjørnet. Gleder meg som en liten unge, å det er jeg sikker på jeg ikke er alene om! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb, så er planen min å bade Lucy som har vært på kennel hele helgen å lukter drit stakkars liten. Etterpå skal jeg sette meg på terrassen og nyte sola før den går ned igjen, mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal ha til middag ♥

Dagen idag startet helt fantastisk, men har blitt verre og verre i løpet av dagen da jeg selvfølgelig har vært helt fjern idag, har rett og slett levd på en annen planet føles det som. Men humøret blir jo absolutt 100% bedre da sola skinner. Det er helt merkelig det hvordan været påvirker humøret og dagsformen. Men ikveld skal jeg legge meg tidlig slik at jeg blir skikkelig opplagt til imorgen, værtste jeg vet er å sitte å duppe av på jobb å ikke ha energi til å gjøre noe som helst.

Noen tips til hva jeg kan ha til middag idag? 

Bilder fra London

 • Skrevet 24.03.2014 klokka 20:47
 • Kategori: Hverdag

Her kommer bildene fra London. Jeg er drit sliten så har ikke orka å redigere dem så hiver den bare rett inn her, ingenting å sjule tenker jeg ! hehe ♥ Ha en fortsatt fin kveld !

Daniel Wellington

 • Skrevet 24.03.2014 klokka 11:43
 • Kategori: Hverdag

Daniel Wellington er et merke jeg liker utrolig godt. Men jeg er ekstra forelsket i den ene klokken i den samme serien. Jeg har ønsket meg denne i noen måneder nå men nå er det påtide å få bestillt den snart ! hehe Ville bare vise dere denne, tipper jeg ikke er den eneste som like den ♥ eller?

Klikk dere inn her for å se flere farger og varianter.Dagens Outfit

 • Skrevet 24.03.2014 klokka 09:29
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen

Ble ikke mye blogging mens jeg var i London. Jeg hadde rett og slett ikke tid, da vi var ute på noe fra vi sto opp om morgenen til sent på kvelden. Kom hjem igjen kl 00.00 i natt, så da var det rett i seng for så å stå opp kl. 06.00 igjen for å gå på jobb. Tenkte å legge ut bilder fra London og all innkjøpet i løpet av dagen. Kjenner jeg er kjempe sliten idag, men absolutt klar for en ny uke med nye utfordringer. Gleder meg til å får Hunden min hjem igjen idag, da hun har vært på kennel i helgen ! Huff lille divaen min, får vondt av at hun må være der, men heldigvis vet jeg at hun har det bra og er sammen med mamma og pappa sin hund som hun har vokst opp sammen meg så det er jo flott ♥

Men her er dagens outfit værtfall //- Ha en fortsatt fin dag videre, så blogges vi senere ♥


//skjørt fra H&M //tight fra Primark // Topp fra H&M // klokke fra CMYK //

Meld deg på konkurransen her ! Gode vinnersjanger !!God Morgen Fra London

 • Skrevet 22.03.2014 klokka 09:04
 • Kategori: Hverdag

Ja i dag venter en lang dag forran meg ! Blir masse shopping og skal møte di andre utenfor  hotellet om 30 min. Ville bare stikke innom å gi beskjed at jeg overlevde turen bort her igår ! :-D Ikveld så kommer nokk et innlegg om dagens innkjøp så dere får følge med ♥ Men nå må jeg føne håret å komme meg i klærne ! Ha en fortsatt fin dag alle sammen♥
Outfit til London

 • Skrevet 21.03.2014 klokka 14:41
 • Kategori: Hverdag

 

Da reiser jeg til London endelig :) !! over ser du dagens outfit ! Blogges nokk i løpet av helgen forhåpentligvis :-) hihi ha en fantastisk helg ♥

 

PS !! :: MELD DERE PÅ KONKURRANSEN IMENS DAA !! TRYKK HER

Pakket og Klar

 • Skrevet 20.03.2014 klokka 21:06
 • Kategori: Hverdag

Kameraet og ipoden ligger på lading, minnebrikkene er tomme og klar til å brukes i helgen. Kofforten er øyeblikk ferdig pakket, mens jeg er kjempe ivrig å komme meg avgårde til London. Reiser rett etter jobb i morgen, så morgendagen kommer til å gå kjempe tregt på jobb ser jeg for meg ! Men har nokk å gjør , så forhåpentligvis klarer jeg å glemme London slik at tiden går litt fortere. ! Måtte droppe treningen idag, så har sinnsykt dårlig samvittighet ovenfor meg selv, men får ta det igjen ekstra mye neste uke ! tenkte å begynne å trene styrke i tillegg til Thaiboksingen neste uke for å få noe fortgang på sixpacken ;-) Drit stolt av meg selv da at jeg har klart å holde kostholdet mitt 100% sunt i en hel uke i morgen ! Å kjenner motivasjonen er på topp nå så denne gangen har jeg en god følelse om at det kan gå min vei ! 

Her får dere en liten sneak peak av hva jeg pakker med meg til London. Det er jo nesten ingenting, selv om det er sinnsykt vanskelig å ikke pakke med seg hele klesskapet, men har prøvd å sjerpe meg litt ! haha skal jo få plass til alt det nye jeg skal shoppe så det er jo en positiv ting ♥
Banan Lapper

 • Skrevet 20.03.2014 klokka 17:33
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Idag prøvde jeg å lage banan pannekaker, men det ble heller banan lapper ! Di var kanon gode og jeg kommer garantert til å lage dem ofte ! Kjempe sunne er di også så tenkte å dele oppskriften med dere ! Tok også på litt bær på toppen siden jeg hadde det liggende i kjøleskapet ! 

Alt dere trenger er:

♦ 2 moste bananer

♦ 0,5 dl melk

♦ 30 gram havregryn

♦ 2 egg

Pisk alt sammen med en gaffel og stek i stekepanna, å BOOOOM så har du verdens beste pannekaker- eller lapper om du vil det :-)

 

Enjooy ♥NB: Lyst å vinne noe? Meld deg på her

En liten update

 • Skrevet 19.03.2014 klokka 21:44
 • Kategori: Hverdag

God Kveld ♥

Idag har det vært fullt kjør på jobb og trening. Føler ikke jeg har vært hjemme i det hele tatt den siste uken. Gleder meg ihjel til lønn i morgen, å ikke minst London på Fredag !! Gaaaad kan ikke vente lengre nå joo..

Jeg er drit trøtt men sitter nå å ser på den siste viking og skal se Paradise hotell etterpå, mens jeg koser meg med litt blåbær og jordbær. Di jordbærene så sinnsykt gode ud, men fytti så sure di var ! haha kom jo ikke på at di er søtere om sommeren jeg da !! LOL Jeg er så sinnsykt fjern for tiden. Satt i bilen i dag etter trening og hadde vært i butikken å handlet litt, jeg orka ikke å skru på musikken for jeg skulle bare kjøre 1 min, men så la jeg plutselig merke til at jeg sang og så skrudde jeg bare opp lyden på anlegget uten at det var lys på så sang jeg bare enda høyere. ! haha reigstrerte liksom ikke at musikken ikke var på og at det var jeg som sang. Fjernt spør du meg ! haha

Dere får ha en fortsatt fin kveld så blogges vi i morgen ♥

Minner om Konkurranse her 
Dårlig Service ?

 • Skrevet 18.03.2014 klokka 21:18
 • Kategori: Hverdag

Det er virkelig det værste jeg vet om ! Det gjør meg rett og slett forbanna. Idag da jeg var inne på H&M på Kilden sentere her i Stavanger tidligere idag så var det ikke mye folk i butikken, men hun som jobbet der sto rett vesiden av kassen. Jeg gikk rett bort til sminkefjerneren jeg skulle ha, og gikk direkete bort til disken. Hun så bort på meg med et lite blikk da jeg kom bort til kassen, men snudde fort hodet tilbake og fortsatte å sette litt små varer på plass i hyllene. Der sto jeg i minst 2 minutter før hun i det hele tatt gadd å ta blikket mot meg. Jeg så meg litt rundt i butikken mens jeg sto der for å se om det var noen andre ansatte i området, men det var det ikke. Etter det da hadde gått 3 minutter begynte tålmodigheten min å gå tom, så jeg sa ganske høyt til henne ¨SKA DU HJELPA MEG SNART, ELLER SKA EG STÅ HER HEILE DAGEN ????¨ Da skvatt hun litt til å sa ÅÅja trenger du hjelp ? !! Da svarte jeg Ja ! jeg står ikke her for morsomt !!

Noen synes sikkert det var frekkt sagt av meg, men det synes jeg virkelig ikke ! Jeg er ikke redd for å si i fra om noe irreterer meg. Di fleste som kjenner meg personlig vet hvordan jeg er å kan være litt stor i munnen til tider, men det har ingenting med det å gjøre. Man må lære seg å si ifra , men jobber man i en butikk så er det jobben din å holde et øye med kassen tilfelle noen kunder kommer inn, eller trenger hjelp. Å det værste en butikk ansatt kan gjøre er å overse kundene sine.  Dette er sikkelig dårlig service etter min mening, og jeg har selv arbeidet i butikk i 4,5 år selv, så vet hvordan man skal oppføre seg mot kundene sine. 

Jeg Tenkte også med det samme jeg var så godt igang å legge med bilder av dagens innkjøp av ting som jeg VIRKELIG trenger :-)) !!! Sparer meg i hjel til London til helgen vet dere !! hihi

Bare måtte ha denne som var Rosa der det står Strong is the new sexy 

Trenings Gainer, absolutt nødvendig, Carmex er eneste leppepomaden jeg tåler, Vitamin bjørner var det skikkelig tibud på, energy bar kostet 9 kr på XXL og en Fres brusetabelett med koffeinnhold.

6 Nye Truser var værtfall nødvendig, da det er hull i halvparten av dem jeg har nå. Skal bli godt å få kastet dem :-) 

 

Lucy var også heldig å fikk en liten leke idag ! ♥

Hårspray og sminkefjerner som jeg var tom av :-)Måtte kjøpe meg en skikkelig sminke kost som ikke mister masse hår. Fot fil og hårstrikker, da jeg bare har 1 strikk igjen ..hehe

PS: Minner om konkurranse- Meld deg på ved å trykke Her ♥

Hva synes du, og har du opplevd noe lignene før ??

Jobbe helg- London- kosthold

 • Skrevet 16.03.2014 klokka 13:29
 • Kategori: Hverdag

Er litt stolt av meg selv faktisk. Har ikke drukket noe alkohol nå på 2-3 måneder. I ukedagene er det kun jobb og trening det går i nå, og i helgene er det jobbing for det meste. Neste helg så  skal jeg til London !! Gleder meg som en liten unge :D ! hihi Noen av dere som har vært der før som har noen gode og billige butikker å anbefale ? Å forresten, noen som vet om butikkene i London er åpne på søndagene ? 

Kostholdet mitt og har jeg begynt å får orden på nå. Har skrevet en liste til meg selv over di matvarene som skal inn i denne leiligheten, alt annet fra min side er ikke aktuelt, så det som står på denne listen er det jeg skal leve på fremover. Får nå se hvordan det går :D hihiNoen av dere ser sikkert at egg mangler på denne listen. Grunnen til det er at jeg over mange år har prøvd å lære meg å like egg, men blir like kvalm hver gang, å går rundt kvalm resten av dagen, så det har jeg bare gitt opp nå. 

Noe annet dere ser jeg mangler på denne listen ? 

Konkurranse

 • Skrevet 12.03.2014 klokka 16:27
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ♥

Nå har jeg bestemt meg for å ha en liten konkurranse på bloggen som dere har mulighet til å vinne litt forskjellige ting !

Dere kan da altså vinne en Garner BB cream og 4 prøvepakker med renseshampoer fra Define.

 

Så alt dere trenger å gjøre er å følge disse punktene under:

♥ Lik facebook siden min Her

♥ Del dette innlegget videre (nedert på innlegget og trykk del)

♥ Skriv i kommentarfeltet at du deltar

♥ Husk å skriv mail adressen din

 

Så enkelt, så får dere ha masse lykke til ! :-D
Mor og Datter tur

 • Skrevet 11.03.2014 klokka 19:53
 • Kategori: Hverdag

Hallo

Idag så tog meg og mamma bena fatt og trasket avgårde til Eiganes kirkegård for å besøke graven til mormor og besteforeldrene til mamma. Gud for en nydelig kirkegård vi har her i Stavanger ! Bør nesten begynne å gå her litt oftere :-)

Fikk tatt en del bilder på turen, men orket ikke å redigere dem så di får bli helt originale ! hehe

 

en


I stavanger er det ganske mange forskjellige trær som man ikke ser hver dag.


Fine blomser som er på vei opp ! det er da man kan se at det begynner å bli vår igjen snart ♥

For en Natt !!

 • Skrevet 11.03.2014 klokka 07:28
 • Kategori: Hverdag

Hallo alle mine vakre lesere ♥

I natt har jeg tydeligvis gått i søvne ! Gud så ekkelt det var. Jeg bare våkna plutselig av at jeg var på vei inn i senga på ekstra rommet mitt. jeg forsto virkelig ingenting da jeg våkna, og det var såvidt jeg klarte å stå på bena. Jeg gikk inn igjen i min seng og da var klokken rundt 04.00. Det er ikke første gang jeg har gått i søvne, men det er absolutt første gang jeg har våkna mens jeg gått..Huff, synes det er skikkelig creapy jeg !!

Men utenom det så vil jeg ønske dere alle en fortsatt fint Tirsdag så får vi blogges igjen senere :-)Motivasjon ?

 • Skrevet 10.03.2014 klokka 16:11
 • Kategori: Hverdag

Dette er noe som irreterer meg hver eneste dag ! Hvorfor har ikke jeg den motivasjonen som jeg føler nesten alle andre har ? Motivasjon nokk til å kunne spise sunt og presse seg selv nokk på treningene til å bli skikkelig fitt ?

Det som inspirerer meg er personer som virkelig klarer å ha kontroll på kostholde sitt. Ja greit nokk å vite hva man skal spise og hva man ikke skal spise, men det vanskeligste er jo å KUNN spise dette, og ingenting annet. Blir deprimert jeg av å tenke på å bare leve på kylling, fisk og grønnsaker resten av livet, selv om jeg innerst inne vet at det er det jeg må leve på for å se bra ut, og for i det hele tatt kunne holde en standard til dagens samfunn. Kan ikke en gang telle på 2 hender hvor mange ganger jeg har prøvd å forandre kostholde mitt, men det ryker igjen etter max 1 uke. Det er nesten som om noen sitter på skulderen min å skriker meg i øret om at jeg er nødt til stappe i meg en grandis, litt snop og chips her og der, men jeg har  jo kun meg selv å takke, men lurer sånn på hvordan folk får den motivasjonen til å kunne klare å holde kostholdet sitt stabilt over lengre tid ?

En ting til som inspirerer meg er folk som faktisk liker å løfte vekter ? Selv trener jeg thai boksing som er ganske tøff trening og klarer å presse meg selv til det ytterste, men med en gang jeg skal prøve meg på helsestudio å løfte vekter  så synter motivasjonen med en gang. Hva er egentlig grunnen for det ? Man skal jo syns at trening er gøy å ikke måtte manne seg opp for å gå på trening hver dag. Ser på alle disse fitness folkene som trener styrke hver eneste dag. Det skal jo ikke mer enn 3 måneder til før man kan se en synlig forandring. Bør ikke dette være en motivasjon nokk till å synes det er gøy å løfte vekter ? Men det nytter jo lite å trene seg ihjel om man ikke klarer å holde kostholde sitt normalt. Å det er akkurat det jeg har problemer med !

Noen som har noen gode tips til meg om hvordan få motivasjon nokk til å holde kostholdet sunt og ikke minst gidde løfte vekter ? 

 

 

SurfGirl

 • Skrevet 09.03.2014 klokka 19:09
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Hatt en fin søndag eller ? det har værtfall jeg, for idag har jeg prøvd surfing for første gang. Jeg låvte dere noe bilder fra dagen, men måtte la kameraet ligge igjen i bilen, da det var et stykke fra bilen til stranden i tillegg til vi hadde 2 surfebrett og bære på. Men surfingen gikk bra den egentlig, men klarte ikke helt å reise meg opp på brette for våtdraken jeg hadde var kanon stram, og jeg brukte sikkert 30 min å få den på meg med hjelp av Frank. Hadde ikke hatt noen sjangs å fått den på om jeg skulle gjordt det alene, så neste gang skal jeg ha en våtdrakt som er bittelitt større, og ikke en som er helt ny. haha :-) ! Det var deilig å bade igjen værtfall, å fikk en liten sommerfølelse i et par sekunder. Tror vi var ute i vannet ca 2.5 timer, men det var magisk å få på seg varme klær i en kok varm bil etterpå ! Å sist men ikke minst å komme hjem å hoppe i dusjen med en gang jeg kom inn døren og dusje til det ikke er mer varmt vann igjen ♥ Små gruer meg litt til imorgen da jeg kjenner gangsperren er påvei i armene allerede. 

Nå har jeg ikke mer muskler igjen i kroppen, så resten av kvelden skal utnyttes til å ikke gjøre en dritt, å bare ligge å glo på tv å chatte med mine gode facebook venner :-) Legger ved et bilde av Frank fra en annen dag han var ute å surfa.

Har du prøvd å surfe før ?
Leiligheten min ( video)

 • Skrevet 09.03.2014 klokka 11:26
 • Kategori: Hverdag

ENDELIG har jeg fått filmet leiligheten min ! Absolutt ikke den beste filmingen, men øvelse gjør mester :-) Nå skal jeg ut å surfe å prøve å få tatt noen bilder til dere ! Kos dere så lenge med filmen og ha fortsatt en fantastisk søndag sålenge ♥Morgenstund har Gull i munn

 • Skrevet 08.03.2014 klokka 11:31
 • Kategori: Hverdag

 For en fantastisk Lørdags morgen. Nå sitter jeg her med en kopp kakao og krem og skal snart spise litt frokost forran TVen og bare slappe av helt frem til jeg skal til mamma å spise sushi før jeg må videre å jobbe på backstreet boys konserten kl 17.00. Gleder meg masse til å jobbe her !! hehe er jo en stor fan selv :-) !!

Ellers vil jeg takke dere alle for at så mange leser bloggen min igjen !! Hadde jeg aldri trodd at bare etter 1 dag med blogging etter 2 måneder med pause så ligger jeg allerede på 4 plass over alle blogger i Stavanger. Kommer nokk aldri opp på 1 plass igjen der jeg var i 2009, da mamma til michelle er en alt for god blogger, men får prøve å komme meg opp på 2 plass værtfall ! hihi 

Må også få ræva i gir og komme meg opp av sofaen å få filma og lage en film av leiligheten min i løpet av dagen :-) !

Si ifra om det er noen av dere som skal på backstreetboys konserten idag ? :-D

Ha en fortsatt fin dag  ♥

Forandring fryder- Red Head !!

 • Skrevet 07.03.2014 klokka 18:23
 • Kategori: Hverdag

Nå har jeg prøvd for 2 gang å farge håret mitt rødt men uten hell. Denne gangen prøvde jeg å ha fargen i litt lengre i tuppene i håret, og ikke så lenge oppe på toppen. Men virker nesten ikke som fargen vil holde nede i tippene og jeg er blitt bare rød oppe ! hahaha kjempe vakkert må jeg si ! Men var litt kult også :-) hehe sikkert bare litt uvant ! Men selve rødfargen er slik som jeg ville ha den, bare det ikke synes så godt nede ...

Men men her er værtfall et bilde av hvordan det ser ut nå ! 
 

Nå er jeg seriøst hol sulten og skal lage meg kjøttdeig og spagetti og tenke å ta en tur rundt å filme leiligheten min å lage en film av den, hva tenker dere om det ? :-)

 

Dagens Innkjøp

 • Skrevet 07.03.2014 klokka 15:38
 • Kategori: Hverdag

Hei 

Idag da jeg dro hjem fra jobb, stakk jeg innom Kilden for å kjøpe meg hårfarge. Tenkte å prøve å farge håret midt rødt !! Er så dritt lei av brunt hår nå at jeg følte jeg trengte en liten forandring. På vei ut gikk jeg forbi Cubus og der hang d e en drit fin topp som jeg bare måtte ha :) !! Den var heldigvis ikke så dyr, siden jeg egentlig sparer penger til jeg skal til London 21 Mars :-) !!

Denne toppen kjøpte jeg idag pluss hårfargen !! Shiiit gruer meg litt nå kjenner jeg... Ønsk meg lykke til så skal jeg legge ut et bilde av resultatet senere ikveld :-)Noen av dere som har prøvd denne hårfargen før ??
Fredags morgen

 • Skrevet 07.03.2014 klokka 07:13
 • Kategori: Hverdag

God Morgen

Nå er det endelig Fredag å jeg har såvet drit godt inatt, men fytti for et dritt vær ute idag også ! Godt jeg kjøpte meg nye vindusviskere til bilen igår , så da er dagen redda å jeg kan se hvor jeg kjører igjen. Haha. Har egentlig frihelg denne helgen fra jobb men er så heldig at jeg får jobbe på backstreet boys konserten på lørdag ! Gleder meg som en liten unge :-) Jobbet for første gang på Isac Elliot konserten på Onsdag å di som var der var mellom 7 og 16 år. FYTTI jeg ble virkelig sjokka over hvor ville di faktisk var med hyling, gråting og biting. Helt sykt var det ! men regner ikke med det blir slik på Backstreet boys konserten da det er litt mer voksne folk. :-)

Ønsker dere alle en fantastisk dag så blogges vi når jeg kommer hjem fra jobb ♥
Inspirasjon

 • Skrevet 06.03.2014 klokka 19:21
 • Kategori: Hverdag

 

Ville bare stikke innom en siste gang ikveld og dele litt av inspirasjonen min med dere :) !!

                                                                                                                                                            // Bildene er lånt fra google //

Tv kveld

 • Skrevet 06.03.2014 klokka 18:23
 • Kategori: Hverdag

Hei 

Nå står potetene og torsken på kok og jeg sitter her utålmodig og venter på at det skal blir ferdig slik at jeg kan sette meg godt tilrette i sofaen og se gårsdagens episoder av Paradise hotell og den siste viking, som jeg ikke fikk sett igår. Utrolig digg med opptaks dekoder på tven !  Tenkte meg egentlig en tur på trening idag, har jo ikke fått trent på over 2-3 uker nå siden jeg gikk albuen utav ledd. Kjenner den begynner å bli bedre nå, men da jeg våkna i morges var den skikkelig øm igjen, sikkert for jeg har ligget oppå den i natt eller noe ! Typisk... men men får starte fra neste uke av forhåpentligvis. 

Ellers etter jeg har vært borte fra bloggingen så har jeg vært på ny fotoshoot som jeg har fått ett par av bildene, men venter på resten enda.. Tenkte å dele bildene med dere da jeg har fått meste parten av dem. Håper det går bra med alle dere kjekke lesere ,også håper jeg dere ikke har savnet meg for mye :-) tihii

Ønsker alle en forsatt fin kveld ♥


Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits