Malin Therese

Harry ?

 • Skrevet 30.04.2014 klokka 20:48
 • Kategori: Hverdag

Heihei

Nå er det ikke så lenge siden vi kom til campingplassen og vi har egentlig ikke satt opp noe telt eller noe enda. Venter heller til i morgen da det er lysere og vi ikke er så slitne. Nå sitter vi bare utforbi vogna med ei god og kald øl før vi skal spise og sikkert ta en tidlig kveld idag. Tok bare et par bilder til dere idag, så får ta med meg kamerat mer i morgen. Nå blir det snart middag og litt tv tror jeg ! :)

Mange synes sikkert dette er kjempe HARRY ! haha men vettdu hva? jeg gir faen.. storkoser meg jeg! godt å komme seg litt bort i frisk luft :)

Ha en fortsatt fin Onsdagskveld ♥
Camping tur til Mandal

 • Skrevet 30.04.2014 klokka 15:43
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Nå sitter jeg faktisk i bilen på vei til Mandal på campingtur med mamma og pappa. Jeg har jo absolutt verdens beste pappa som har fikset internett i bilen bare for min skyld ♥ I like ! Vi har jo hatt campingvogn helt siden jeg ble født så jeg er jo vant med å reise på campingturer, men ifjord kjøpte mamma en ny campingvogn å dem har kun fått brukt den 1 helg før, så nå er det første helgen jeg er med i denne nye campingvognen. Tenkte å spare for fulgt nå slik at jeg kan kjøpe min egen campingvogn neste år, som er liten nok til at jeg kan dra den med min egen bil, så slipper jeg å være så avhengig av mamma og pappa hver gang jeg vil på tur. !

Nå er det jo ikke lengre enn 16 dager til jeg reiser tilbake i leiligheten i Tyrkia ! Kjenner reisefeberen har kommet for lengst. Jeg tenkte jo å ta en hel sleeve tattooering på hele armen da jeg kommer hjem fra Tyrkia, men siden jeg har tatt 4 andre tattooeringer der nede og kjenner plassen å vet at di gjør en god jobb, så vurderer jeg å ta den der nede heller for å få det for nesten halv pris enn det jeg måtte betalt for den her hjemme i Norge, men har ikke helt bestemt meg enda, så får se hva det blir til. Vil ikke legge ut hvilken tatto jeg skal ta før jeg har tatt den. for en annen gang jeg la ut en jeg skulle ta, så gikk ei veninne av meg å tok akkurat den som jeg skulle ta noen dager før meg! Følte det ble for domt å ta den da, så jeg avlyste timen, å denne gangen gjør jeg ikke samme feilen ! hehe

Kommer fohåpentligvis en del bilder og innlegg fra turen ittehvert. Og skal prøve å holde dere oppdaterte hver dag !

Er det noen av dere som bor i Mandal som har noen plasser å anbefale med å handle eller gå tur eller noe annet så kom gjerne med forslag ! :)
 

 

 

Håper det var en drøm !

 • Skrevet 28.04.2014 klokka 20:34
 • Kategori: Hverdag

Hei søtinger ♥

Haha først vil jeg begynne med å fortelle om at jeg akkurat hadde såvnet, tror jeg værtfall inatt. Klokken var vel rundt 01.00 å jeg vet fortsatt ikke om det var en drøm eller om det var virkelighet. Men jeg husker at jeg åpnet øyene og så mot vinduet og det var mørkt i rommet og det kom en edderkopp ramlende ned fra spindelvevet sitt å traff meg rett i håret. Jeg hoppet rett opp av sengen med en gang, skrudde på lysene og prøvde å riste den av meg men fant ingen edderkopp. Ristet også dynen og alt som lå i sengen, men så absolutt ingen edderkopp. leta etter den i sikkert 1 time etterpå for jeg tørde ikke å legge meg igjen før jeg hadde funnet det, men så begynte jeg å tenke om jeg hadde drømt det. hehe men jeg aner ikke, ingen edderkopp har kommet frem og jeg måtte såve resten av natten på sofaen. 

Da jeg kom hjem fra jobb så gikk jeg for å jogge 3km rundt Mosvannet som jeg også denne gangen klarte uten å stoppe :D ! tok tiden denne gangen siden det var så mange så lurte på hvor lang tid jeg brukte. så folkens, jeg brukte 14 minutter. Vet faktisk ikke om det er bra eller dårlig jeg ? føler ikke jeg løper så utrolig fort at det gjør noe.

Etter jeg var ferdig å jogge gikk jeg hjem å spiste litt middag før jeg tok turen videre på thai boksing treningen 1 time etterfølgt av 30 min styrke da jeg tok litt forksjellige armøvelser. Nå har jeg akkurat kommet hjem å fått dusjet og står å steker banan lapper til kvelds for å ha noe å kose meg med til den siste viking og paradise hotell ! 

Oppskriften til banan lappene kan du se HER. Etter jeg ha ut det innlegget var det utrolig mange som hadde prøvd dem og synes dem var kanon gode, så kansje du også må prøve dem ? :)

Hva har du gjordt idag?
Sol og sommer i Stavanger

 • Skrevet 27.04.2014 klokka 20:23
 • Kategori: Hverdag

Hei og god kveld

Jeg begynte å skrive et innlegg i morges med ble ikke ferdig med det før jeg ble henta. Det har vært enda en nydelig dag med sol og sommer her i Stavanger idag. Siden Plantasjen har søndagsåpent tok jeg turen bort der sammen med mamma og pappa. Da vi kom tilbake lå jeg å solte meg på terassen en stund før meg og lucy tok turen til stranden sammen med ei veninne og chiuauaen hennes. Lucy elsker jo å bade så hun var jo ute i sjøen nesten hele tiden, mens den lille chiuauaen ikke var særlig glad i verken å gå selv eller vann. hehe di er jo herlige også !

Nå ligger jeg på sofaen å ser viking kamp og tenkte å jobbe litt etterpå. Nå er det jo bare 3 dager på jobb denne uken før det blir lang helg og campingtur fra onsdag til søndag ! Gleder meg. ..

 

N


Fantastisk Lørdag

 • Skrevet 26.04.2014 klokka 18:44
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ♥

Dagen idag har vært helt fantastisk ! Har kost meg i hjel helt alene å det har vært helt nydelig. Jeg har fått vasket hele leiligheten, støvsugt, ryddet og fått vasketgulvet. Blir alltid så lettet når det er gjordt og jeg synes faktisk at det er mye kjekkere å gjøre det også når det er fint vær ute og jeg kan la både terrasse døren og ytterdøren stå oppe å få masse frisk luft inn !

Meg og Lucy gikk oss en liten tur og tok litt bilder av de flotte sommer blomstene som har kommet og ikke minst da jeg var i butikken idag så har endelig di Norske jordbærene kommet som smakte helt nydelig ! ♥ Nå skal jeg snart hoppe i dusjen å steke vaffler som jeg tenkte å ha til middag i dag. Kollegaene mine har skreket etter lapper og vaffler nå i flerne uker så får steke noen til dem også å ta med på jobb.

Håper dere har hatt en like fantastisk lørdag som meg ?// topp fra Primark London // Shorts fra Gina Tricot //Til og med Jordbær blomsten min som jeg planet her en dag har begynt å få en liten Blomst på seg ! :-)
Inspirasjon til deg

 • Skrevet 25.04.2014 klokka 21:11
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Ville bare innom å ønske dere en fantastisk fredagskveld og håper dere alle har noe godt i glasset og koser dere med familie og venner ikveld.


*Kjempe stolt *

 • Skrevet 25.04.2014 klokka 16:58
 • Kategori: Hverdag

YESS !! igår var alt bare drit, men heldigvis så er alt mye bedre idag ! hadde masse energi da jeg kom hjem fra jobb så skulle prøve å jogge meg en tur rundt mosvannet. Jeg har prøvd flerne ganger men klarer ikke å presse meg selv så godt da jeg er alene, så har alltid blitt til at jeg har stoppet å gått en stund og tatt en liten pause, men idag skrek jeg til meg selv å var så sta som bare mulig. Kjente det var rett før kroppen min stoppet av seg selv, men jeg klarte å dra den med meg helt til slutten. Drit stolt av meg selv å ha klart å løpe 3 km uten stopp. Ja det høres sikkert kjempe lite ut for mange av dere, men for meg er det langt i og med jeg har astma og verdens dårligste kondis,  motivasjonen er borte og i tillegg til at jeg synes det er gørr kjedelig å jogge.

Nå skal jeg til mamma og pappa å få en velfortjent middag med bakte poteter før det blir jobb igjen i natt !

Ha en fantastisk dag videre mine kjekke lesere ♥

Drit, Drit og litt mer Drit

 • Skrevet 24.04.2014 klokka 21:22
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥ 

Nå er jeg skikkelig klar for helg kjenner jeg ! Men faktisk så henger jeg etter en dag å føler at det er onsdag idag. Helt merkelig å begynne på jobb på tirsdagen. Skulle nesten ønske vi hadde hatt det slik hver uke jeg ! hehe. Jeg er skikkelig sliten etter veldig veldig travle dager på jobb og har jo ikke orka å trene denne uken i det hele tatt! Lenge leve latskapen. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra familieselskap og planen var å jogge en liten runde runt mosvannet som er 3 km langt ,men så begynte det jo selvfølgelig å regne igjen som det alltid gjør her i Stavanger, så da droppet jeg det. Får heller ta meg en joggetur og kansje litt styrketrening imorgen før jeg går på jobb. 

Nå er det jo øyeblikk paradise hotell, å jeg kjenner det er rett før jeg klikker av det der WOOOWWW, SHIIT greiene di sier hver 2 sekund der inne fortiden, men alikevel klarer jeg ikke å la være å se det. Off rart når man blir avhengig av noe må jeg si. Ser første episode så må man jo bare se resten også.

Noen som kjenner seg igjen eller ? heheDagens Innkjøp

 • Skrevet 22.04.2014 klokka 20:15
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ! Tok turen til Kvadrat idag og handlet litt forskjellig pluss en gave til Søskenbarnet mitt ! Dagen idag har jeg ikke gjordt noe annet enn å være på jobb og handlet. Fikk ikke såve før nermere 01.30, våkna igjen kl 03.00 og våknet hver eneste halvtime etter det frem til vekkerklokken ringte kl 06.00. Kjenner jeg er sliten og er klar for en tidlig kveld idag!


//Ansikts rens fra H&M//


//Bikini fra Cubus////Three Oil fra Bodyshop// varmebekyttelse til håret //

Påsken 2014

 • Skrevet 21.04.2014 klokka 21:10
 • Kategori: Hverdag

Hei lenge siden ! Først vil jeg starte med å beklage for ingen blogging i påsken. Har fått mange spørsmål om hvorfor jeg ikke blogger for tiden og at folk savner innleggene mine. Koselig å høre da ♥ Grunnen til dette er at jeg virkelig trengte en ferie og har derfor tatt ferie fra begge jobbene, treningen og bloggen. Synes det er deilig å kunne koble litt ut og finne på ting som jeg vanligvis ikke får tid til i ukedagene.  Nå er jo påsken ferdig for iår og i morgen er det tilbake på jobb og det vanlige livet, Men under en måned til jeg tar turen videre til Varmere strøk. Skal bli DIGG ! ♥

Påsken iår har jeg tilbringt med gode venner og familie. Mine foreldre dro opp til fjellet, mens jeg ble her hjemme for å tilbringe litt tid med venner, men dem kom hjem igjen noen dager før så fikk besøke dem igår og idag.

Tirsdagskvelden var jeg litt med Lene og vi satt hos meg å tok noen øl før vi gikk videre en liten tur ut på byen. Vi var begge slitne og var hjemme igjen rundt 01.30. Absolutt ingenting galt i det, greit å våkne å være fin i formen. ! hehe.. Da vi våknet på onsdagen kjørte jeg Lene hjem og jeg tok turen videre til Kvadrat for å handle gave til Cathrine som hadde bursdag på Lørdag. Senere på Onsdagen fikk jeg besøk av en kompis som kom helt fra Oslo på ferie fra Politihøyskolen. Torsdagen var jeg litt med ei annen veninne som heter Oliviann. Vi gikk en tur på cafe i byen og jeg fikk fikset neglene hennes ! haha, selv om dem ikke ble så velykket. Etter mange timer kjørte hun hjem igjen og jeg skulle henge med Aleksander igjen så vi tok turen på bowling der det egentlig ble ganske likt. Vant værtfall hver vår runde ! Etter bowlingen kjørte vi for å hente en kompis av han å planen var å spille fifa og drikke øl hos meg resten av kvelden men  fant jo ut at vi ville ha med ei veninne av meg også, så jeg ringte til Oliviann igjen, som stakkar sikkert akkurat hadde kommet hjem å fikk henne med oss, så vi kjørte helt ut til Tjelta for å hente henne. Men selvfølgelig er det jo noe galt med Playstationen min så det ble ingen fifa, men vi koste oss for det! Fant frem gitaren og sang og danste til fugledansen og andre sanger. heheFredagen gikk meg å Aleksander og 2 kompiser av han opp til Lifjell. Har ikke svetta så mye på lenge ! Jeg har jo den værste kondisen i verden å astmaen hjalp heller ikke til så mye. Den farten di gikk da !!i så meg og Lucy ble hengene etter litt kan du si ! haha.. Senere på kvelden tok vi en god fest i hytta til Tore i kolonihagen, før vi reiste videre til Byen og etterfulgt av et Nach med ei som var skikkelig bitch og ei som hadde en lang pupp og en liten pupp, som jeg ikke trodde mine egne øyne da hun bretta dem frem ! haha Spesielt!!! Så der ble vi ikke så lenge før vi stakk hjem !
Lørdagen var det endelig bursdagen til Cathrine og da var det bare å gjøre seg klar til party. Denne kvelden var også veldig gøy, men var sinnsykt dårlig på Søndagen ! haha..Men det er jo bare et bevis på at kvelden var vellykket. På søndagen ble jeg med mamma og pappa til byen og tok en lunch og noen øl på Beverly og Hansenhjørna i Stavanger i det flotte været. Ølen var helt grusom å få ned dagen derpå, så måtte faktisk hive meg over en vann og et glass Cola istedenfor. Da jeg kom hjem var det bare å slenge seg på sofaen, fyre på en film på netflx og det ble en tidlig kveld.

 

Dagen idag da jeg våknet reiste jeg og mamma til Plantasjen og kjøpte litt blomster osv. Jeg kjøpte meg jorbærplante og fikk plantet min aller første Plante for første gang ! hehe... ja i en alder av 23 år var det virkelig påtide. Da vi kom tilbake fikk vi besøk av tanten og søskenbarnet til mamma en stund før jeg ja meg på solsengen et par timer. Har faktisk fått litt farge på armene og  og bena. Har jo ikke solt meg siden August i fjord da jeg kom hjem fra Ayia Napa. Senere grillet vi og nå har jeg kommet meg hjem og skal hoppe i dusjen for så å kose meg med den siste viking og paradise hotell før leggetid.

Hva har dere gjordt i Påsken?

 

Påske og nye negler

 • Skrevet 13.04.2014 klokka 19:17
 • Kategori: Hverdag

Hei 

I natt var jeg på jobb til 04.00 og kjenner jeg er passe sliten i hele kroppen av 3 timers MMA trening og i tillegg sto jeg 6 timer i strekk på jobb. Dagen idag har jeg fikset mine egne negler, vært på middagsbesøk hos mamma og pappa og fikset mamma sine negler igjen etterpå. Nå sitter jeg her i sofaen og tenkte å slappe litt av forran pcen. Nå er det jo bare 2 dager igjen på jobb så er det jo påskeferie så det skal bli kanon godt!

Planen for Påsken er egentlig ikke så stor. Tenkte å slappe litt av, nye ferie dagenem være litt med venner og bekjente som kommer på besøk og kansje reise en tur opp i fjellet om jeg får tid til det ! :)

Hva skal du gjøre i påsken?

Mine neglerMamma sine negler, med cal gel


De 10 største forskjellene på menn og kvinner

 • Skrevet 12.04.2014 klokka 17:24
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Leste en artikkel idag om de 10 største forskjellene på menn og kvinner og lo litt for meg selv når jeg leste det, så tenkte å dele den med dere !

Kallenavn:

 

 • Dersom Berit, Trine og Laila er på byen. Kaller di hverandre Berit, Trine og Laila.
 • Dersom Bjørn, Kåre og Kjetil er på byen gir di hverandre kallenavn som Bønna, Kølla og Kåtil.

Ute og spise

 • Når regningen kommer, slenger Bjørn, Kåre og Kjetil 500 kroner hver i pøsen, selv om regningen bare er på 1200 kroner. Ingen av dem har mindre sedler og ingen vil si at de vil ha penger ingen.
 • Når jentene får regningen, er det rett frem med kalkulatoren.

Penger

 • En mann er villig til å betale 100 kroner for en ting som koster 50 kroner, dersom han trenger den.
 • En kvinne betalter 100 kroner for en ting som koster 120 kroner, selv om hun ikke trenger den. Den var nemling på salg.

Bad

 • En mann har seks gjenstander på badet. Tannbørste, tannkrem, barberhøvel, skum, såpe og håndkle.
 • En kvinne har gjennomsnittlig 337 gjenstander på badet. En mann klarer til nød å gjenkjenne 15 av disse.

Krangler

 • En kvinne må alltid ha siste ord i en krangel
 • Alt en mann sier etter dette, er begynnelsen på en ny krangel

Fremtiden

 • En kvinne beskymrer seg over fremtiden til hun får en mann.
 • En mann beskymrer seg aldri over fremtiden helt til han får en kone.

Suksess

 • En Suksessfull mann er en som tjener mer penger enn det kona klarer å bruke.
 • En suksessfull kvinne er en som klarer å finne en slik mann.

Ekteskap

 • En kvinne gifter seg med en mann og regner meg at han skal forandre seg. Men det gjør han ikke.
 • En mann gifter seg med en kvinne og regner med ar hun ikke forandrer seg. men det gjør hun.

Bekledning

 • En kvinne vil gjerne pynte seg for å shoppe, vanne blomstene, tømme søpla, ta telefonen, lese en bok og hente posten.
 • En mann vil til nød pynte seg for sitt eget bryllup og begravelse, dersom han ikke klarer å vri seg unna å delta.

Naturlig Frisk

 • Menn våkner like dugg friske og vakre som da de la seg.
 • Kvinner vil på mystisk vis bli stygge i løpet av natten.

Barn

 • Ah barn ! Kvinner vet alt om sine barn. Alt fra tannlegetimer til kjærester, bestevenner, livretter, barnets hemmelige drømmer og håp for fremtiden.
 • En mann Har fått seg at det bor noen kortvokste mennesker under samme tak som ham

 

HAHA ! Det aller første jeg tenkte da jeg leste dette var at det er nødt å være en mann som har skrevet denne artikkelen.  Litt overdrevent, men mye av det kan jeg kjenne meg igjen på !
Jobb og Extentions

 • Skrevet 11.04.2014 klokka 18:06
 • Kategori: Hverdag

Ja overskriften forteller egentlig hva dagen min går ut på idag værtfall. Har ikke så mye spennende å fortelle idag desverre da jeg har vært på jobb i hele dag og begynner igjen på jobb kl 21.00 og jobber resten av natta. Gleder meg en del til i morgen da jeg skal på MMA seminar å lære litt mer slossing :) ! Ganske gøy å anbefaler de fleste og lære seg litt kampsport !

Jeg sitter også å vurderer om jeg skal fjerne extentionsene mine og klippe meg litt for å prøve å få litt friskere hår. Har jo hatt extentions siden jeg var 17 år og nå er jeg nermere 24, så det er en utrolig endring for meg  å ikke ha dem lengre, men kommer garantert til å bli deilig å slippe alle flokene osv. Hva sier dere ? skal jeg fjerne dem eller bør jeg beholde dem?

Bildet til Venstre er uten extentions og bildet til høyre er med exentions. hehe ser  ikke så mye forskjell da, men hva synes dere ?
Pakke i Posten

 • Skrevet 10.04.2014 klokka 19:35
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Etter jobb idag da jeg kom hjem sovnet jeg på sofaen etter en hard og travel dag på jobb og klarte jo selvfølgelig å forsove meg til trening, så jeg benyttet anledningen til å gå å henta pakken som jeg bestilte for 2 uker siden med masse nye negleting, samt ting som jeg er tom for. Greit med litt påflyll.

En ekstra UV lampe kommer godt med når den jeg har fra før bare virker annen hver gang.

Nye Former for å forme frank manikyr uten tipp

Masse nye farger til å pynte neglene med eller bare bruke som neglelakk, som holder like godt som gelenegler.

Veske som fjerner geleneglene + tipp

litt nye koster

enda mer tipper

Kjøpe også noen gjennomsiktige tipper jeg tenkte å bruke som øvingsnegler og lage noen fine maler 

Søte glitterflag for å pynte nailen med.

 

Hva synes du?

 

 

New Nails

 • Skrevet 09.04.2014 klokka 19:36
 • Kategori: Hverdag

Hei !

idag hadde jeg ikke noe særlig å finne på, så jeg begynte med å vaske litt inni skapene på badet mitt helt tl jeg kom over neglelakkene mine og fant ut at jeg skulle lage meg noen fancy negler. ! Slik ble resultatet ! Jeg legger jo vanligvis gelenegler, men merket det var lenge siden jeg har brukt vanlig neglelakk. 


Hvordan synes du resultatet ble ?

Gleder meg til ikveld da det er både den Danske og den Norske åndenesmakt, Paradise hotell og den siste viking på tv ikveld ! Noen andre som følger med på noen av disse programmene?

Ny header

 • Skrevet 09.04.2014 klokka 17:11
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Nå har jeg prøvd å trikse til en ny header. Jeg suger jo virkelig i redigering og slik så dette ble en helt enkel og lett header ! Om det er noen der ute som er flink å lage headere så setter jeg stor pris på om dere kunne hjulpet meg litt !

Hva synes du om den nye headeren?
Tirsdags kos

 • Skrevet 08.04.2014 klokka 22:19
 • Kategori: Hverdag

Hallo mine kjekke, kule, søte og fantatiske lesere !

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og fått hoppet i dusjen og satt meg klar i sofaen for å se Paradise hotell som er en daglig rutine i mitt liv :) haha ! Jeg bare digger gårsdagens episode da dem skulle passe på babyene. Morsomt å se hvordan mange av dem stresser med en gang dem begynner å gråte ! tihi *fnis *

Ville innom å ønske dere en fantastisk Tirsdagskveld og håper dere alle har hatt en fin kveld ? ♥
For en god start på dagen !

 • Skrevet 08.04.2014 klokka 15:48
 • Kategori: Hverdag

hei ♥

Først og fremst vil jeg takke alle dere 11.027 som leste bloggen min i forrige uke ! det setter jeg kjempe stor pris på og håper dere vil fortsette å følge meg og mitt ¨kjempe spennede¨ liv..

Dagen idag staret med at jeg klarte å forsåve meg litt til jobb, så man kan trygt si at det ble en stressende morgen ! Jeg løp til bilen, og klarte jo selvfølgelig å vrenge ankelen på vei ned trappen, som er typisk min flaks ! For en kanon start på dagen må jeg vel si !

Dagen på jobb har vel vært ganske så normal, men har begynt å pakke litt da man skal bytte kontorer på torsdag.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og fått kastet av meg den stramme dongri buksen og fått på meg en god og behagelig joggebukse, som er det første jeg gjør da jeg kommer inn dørene hjemme. HAHA noen andre som kjenner seg igjen der eller ? 

Nå skal jeg øyeblikk ha litt hjemmekontor og få jobbe enda litt mer frem til jeg skal videre på trening. Måtte jo droppe treningen igår, siden jeg fortsatt var litt bakfull siden Lørdagen. Hvordan har din dag vært ?

Bilder fra Fotoshooten

 • Skrevet 07.04.2014 klokka 20:34
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Nå har jeg endelig fått noen av bildene og jeg har prøvd så godt jeg kan å redigere dem litt ! haha det er noe jeg virkelig suger i. Men her er værtfall noen av dem :) !
Hva synes dere ? haha ikke tenk på redigeringen, for jeg aner ikke hvordan man får bort det som er på lerettet !

Nå skal jeg lage meg taco som er favoritt maten min og slappe av meg den siste viking og paradise hotell før det er legge tid for små jenter ♥ 

 

Rabattkode + en gratis gave !

 • Skrevet 07.04.2014 klokka 15:58
 • Kategori: Hverdag

 

Hei på deg ♥ 

Idag er jeg super heldig å få dele ut en rabattkode til dere med alle vårfavorittene mine ! Rosa minner meg ganske mye om vår og sommer, og er absolutt min favoritt farge på denne årstiden.  Så idag vil jeg vise dere mine vårfavoritter som jeg absolutt kan anbefale dere og håper dere finner deres vårfavoritter også ! 


1. // HER                                                                            2.// HER                                                                                3.// HER

 

1. Edvidence Parfye. Denne har en duft som er frisk og god og jeg får skikkelig sommerfølelse av denne parfymen.

2. Yves Rocher Neglelakk sitter utrolig godt. Den finner man i mange forskjellige farger og holdet utrolig godt på neglen.

3. Fotkrem som lukter himmelsk og hindrer i at du får tørr hu på bena.

 

4.// HER                                                                                 5.// HER                                                                6.// HER

 

4. Denne foundationen dekker utrolig godt og holder en hel dag uten at man blit nødt til å tenke på å sminke seg hele tiden.

5. Dusj såpe med en himmelsk lukt. Får alltid høre at jeg lukter så godt etter jeg har brukt denne.

6. Kroppskrem med duft av vanilje !

 

Rabattkoden er YRSPRING20, Ved bruk av denne koden kan du får 20 prosent på hele kjøpet  i nettbutikken og sist men ikke minst får du med Eau De Toilete- Cherry bloom 20 ml med på kjøpet helt gratis som er på bildet under !

Trykk deg direkte inn på nettbutikken til Yves Rocher for fantastiske produkter og prosenter HER
 

Da var denne dagen også over !

 • Skrevet 06.04.2014 klokka 21:54
 • Kategori: Hverdag

Hei alle !

Beklager ingen blogging idag ! Herregud hvor dårlig jeg har vært idag. Våknet på Narch sammen med noen av sjefene mine fra PSS og kollegaer ! haha men det var en kanon kjekk kveld igår da ! Jeg var hjemme i morges i 13.00 tiden å planen var å ta meg en liten powernap på 1 time, men våknet for 30 minutter siden. Så kan si jeg er utkvilt nå da. Glemte jo å ta bilder igår, men har fått tatt et par værtfall som jeg får dele med dere. Nå er planen og rydde etter igår og få ta meg en god dusj før jeg får prøve å legge meg igjen. Begynner jo kl 07.00 på jobb i morgen. ! blæh 

I morgen kommer nokk en del bilder fra fotoshooten som jeg hadde igår, så følg med ♥


 

Lørdags hilsen

 • Skrevet 05.04.2014 klokka 17:48
 • Kategori: Hverdag

Hei!!

Ville bare innom å ønske dere alle en fantastisk Lørdagskveld ! Nå kommer gjestene og jeg er klar for en god fest :) ! Her ser du litt av kvelden outfit ! fant ikke ut av hva jeg ville ha på meg ikveld, så hev bare på meg det første jeg fant i klesskapet ! hehe

Kos dere kjempe masse ikveld !
Fotoshoot

 • Skrevet 05.04.2014 klokka 10:57
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen ♥

Nå har jeg akkurat våknet og skal begynne å gjøre meg klar for fotoshoot. Prøve å finne litt forskjellige antrekk som er like vanskelig hver gang. om ikke jeg går til en annen fotograf som man ikke har klær på fra fra før ! hah men jeg foretrekker å ha klær på meg !

Etterpå så skal jeg hjem å brette litt klær å gjøre klar til forspillet jeg skal ha her hjemme ikveld :-) Skal bli godt å komme seg ut igjen !Her er et Bilde fra en tidligere fotoshoot ! 

Hva synes du ??

Fredagskveld

 • Skrevet 04.04.2014 klokka 21:22
 • Kategori: Hverdag

Hei fininger♥

Nå sitter sikkert di fleste av dere sammen med venner og familie med noe godt i glasset ! Misunnelig kan man trygt si jeg er værtfall ! Jeg har akkurat skiftet til uniformen og skal snart på jobb. Det er egentlig frihelgen min men jeg sa ja til å jobbe idag for å hjelpe litt !, men i morgen så er det full fest å jeg gleder meg som en liten unge ! har ikke vært på fest på 2-3 måneder nå og det må nesten være ny rekord ! hehe

Idag har jeg ikke gjordt så masse utenom å være på jobb, dysja, vasket klær og laget jelly shots til i morgen ! hihi guuuud så jeg gleder meg ! Men nå må jeg nesten komme meg avgårde på jobb så får vi blogges igjen i morgen!

Ha en fantastisk fin fredagskveld ♥
Dagens innkjøp

 • Skrevet 03.04.2014 klokka 19:12
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen fininger ♥

Idag har jeg vært på en liten handetur ! Har ikke kjøpt noe klær idag men fikk handlet litt forskjellige andre ting som var nødvendige !

Fikk handlet med en liten skuffe seksjon! Som dere kansje vet så driver jeg jo med å legge gele negler å siden jeg ikke har så masse plass på pulten så synes jeg det var greit å ha en liten skuffe seksjon som jeg kan ha forskjellige ting oppi :-)fikk også handlet litt alluminiums folie, neglefiler, negleklister, en kabel til stereoanlegget mitt, potetmos og safai kjekt ! haha kansje ikke det kjekkeste innkjøpet, men slik er det å bli voksen å bo alene, da må man ut å handle mat og diverse også å ikke bare klær og sminke :-)

Nå tenkte jeg å rydde litt, lage meg litt middag, montere skuffen og ta meg en god dusj, å etter det så skal jeg legge meg strekk ut på sofaen å se paradise hotell ♥

Ser du på paradise hotell?  hvem heier du på??

Vinn e Rettetang fra GHD helt gratis !

 • Skrevet 03.04.2014 klokka 11:51
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Blivakker har en Kampanje nå der du kan vinne en Rettetang fra GHD helt gratis !

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på denne linken HER og skrive inn epost adressen din.  Di har også masse tilbud der nå helt ned til 50% !! Løp og køp.//Hår dust 50%-- HER // Foundation primer 30%--HER // Sminkekit 40%---HER // Neglelakk--HER //

Bilder og film fra turen til Geoparken

 • Skrevet 02.04.2014 klokka 19:17
 • Kategori: Hverdag

Hallo igjen ♥

Som jeg skrev tidligere idag så skulle jeg til byen med Cathrine og dattera hennes Celine og lille Lucyen min ! Vi gikk en tur til Geoparken som ligger rett ved oljemuseet nedi byen her i Stavanger ! Tok ganske mange bilder som jeg vil vise dere :-) hehe legger også med en liten fillmsnutt fra turen der Lucy går tur med Celine i vogna ! haha morsomt..


hva skjer her ? hahaKnoll og tott på tur !Olje Museet i Stavangergøy med sol i ansiktet♥ et gammelt tog :)

 

Hva synes dere om bildene ? :)

10 ting du kansje ikke visste om meg

 • Skrevet 02.04.2014 klokka 15:14
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Idag vil jeg at dere skal bli litt bedre kjent med meg å vil komme med 10 fakta om meg selv som jeg tror ingen av dere vet om meg,

1. Jeg er en arbeidsnarkoman. Jeg elsker å jobbe og har hatt 2 jobber siden jeg var 17 år. (er nå 23). Jobbet i barnehage i tillegg til en leketøysbutikk på kvelden. Nå jobber jeg på Kontor og som dørvakt i helgene.

2. Jeg har skikkelig flyskrekk! Om jeg vet jeg skal ut å fly så gruer jeg meg konstant fra den dagen bilettene er bestillit. Om jeg reiser alene begynner tårene allerede å trille med en gang vi skal ned i gaten å jeg ser flyet, men om jeg reiser med noen er det heldigvis litt bedre å jeg klarer å holde meg til flyet skal lette.

3. Jeg har hatt mange forskjelige hårfarger. Lilla, svart, platinablondt, brunt, rødt og lyst.(gult og oransje også om man teller med blekingen)

4. Jeg har sinnsykt mye energi. Klarer aldri å sitte i ro mer enn 5 minutter og blir rastløs med en gang. Er derfor ute å trener og finner på noe meste parten av tiden :-)

5. Jeg har skikkelig ANGST for slanger/Ormer. Da jeg sier angst er det er angst og ikke at jeg ikke bare er redd eller ikke liker dem. Det er så ekstremt at om jeg holder i en mobil å det kommer bilde av en slange så hiver jeg mobilen fra meg, tårene begynner å trille og jeg klarer ikke å ta på telefonen før minst 1 time etter ! Det samme gjelder med bøker osv, er det bilde av en slange der så har jeg ikke sjangs til å ta på den boken å holder meg langt borte fra den. Har faktisk aldri hørt om noen som er SÅ redd for noe som det jeg er med slanger.

6. Jeg har aldri hatt kontakt med min biologiske far, men har en stefar som er den beste pappaen i verden ♥

7. Jeg er en skikkelig guttejente i personlighet, men ser ut som en liten uskylig jente... hater det ! haha. Jeg kan være veldig direkte og er ikke redd for å si hva jeg mener til den personen det gjelder. Ville bli bilmekaniker da jeg var yngre, men så havnet jeg på kontor der jeg er nå ! haha LOL å jeg som alltid har sakt at jeg aldri i mitt liv skal jobbe på kontor siden det er drit kjedelig ! haha karma

8. Jeg har gått på mange forskjellige idretter. Turn da jeg var liten (som di fleste jenter), Volleyball i 3 år, fotball i 14 år, Stor tramp(trampoline) i 2 år, Turn igjen i 8 år, poledance i 1 år men har stang selv hjemme utenom, Karate i 6 år og nå går jeg på Thai boksing. Har vært veldig aktiv hele barndommen min som dere ser :-) hehe

9. Jeg er utrolig spontan. I ett øyeblikk så får jeg plutselig lyst å reise til Farsund for å kjøp is som er en 2,5 timer kjøretur fra Stavanger. Setter meg i bilen å kjører. LOL og plutselig har jeg lyst å farge håret, så gjør jeg det med en gang, Tenker aldri over noe før jeg gjør det.

10. Jeg eier ikke tålmodighet. HATER å vente ! Stå i kø er noe av det værste som finnes og det er faktisk rett før jeg kjører over alle bilene. Heldigvis har jeg ikke gjordt det enda da :-)

Håper dere lærte noe nytt idag ! hehe

 Nå skal jeg snart ut sammen med ei veninne og dattera hennes å gå en fin tur å kose oss ute i god været her i Stavanger ! Skal ta masse bilder til dere så hold dere oppdatert ikveld! Ha en fortsatt fin Tirsdag ♥
 

.

Waves

 • Skrevet 02.04.2014 klokka 10:04
 • Kategori: Hverdag

Hei ♥

Ville bare innom å ønske dere en fantastisk dag i tillegg til jeg vil dele en av mine favoritt sanger for tiden med dere ♥ Regner med dere har hørt denne før men den er ganske avslappende og jeg sitter å hører på den hele tiden på jobb og i bilen ! heheLurt på 1 april

 • Skrevet 01.04.2014 klokka 16:39
 • Kategori: Hverdag

Jada ! 1 april idag og det klarte jeg faktisk å huske i år til en forandring.Pleier alltid å komme på det etter at det er for sent og halve verden har lurt meg. Denne gang tenkte jeg at ikke søren om jeg skal bli lurt idag og var innstilt på det. Jeg reiste til jobb og var som vanlig den første, satt meg ned å tenkte igjen at jeg absolutt ikke skulle bli lurt eller glemme meg ut denne gangen. 

Ca 1 time etter satt jeg konsentrert i arbeidet mitt da hun ene jeg deler kontor med kom inn dørene å spurte om jeg hadde sett den store klovnen som sto utforbi inngangsdøren og delte ut ballonger osv. SELVFØLGELIG  gikk jo jeg rett på den ! Er det mulig ? En så dum og tørr spøk å jeg tenkte ikke over det et sekund en gang at det i det hele tatt kunne være en spøk ! haha hva i all verden skulle en stor klovn gjøre utforbi en firmabyggning om jeg spør meg selv ? Off nei vet dere hva! haha jeg kan tydeligvis bare gi opp det der med å ikke bli lurt 1 april ass ! haha

Hilsen fra en fortvila blogger !

 

Har du blitt lurt eller lurt noen idag?
Topplisten?!

 • Skrevet 01.04.2014 klokka 13:00
 • Kategori: Hverdag

WOOW !! Nesten litt i sjokk idag faktisk

Igår da jeg kom hjem fra møte med politiet og trening så hadde lesertallet mitt steget ganske mye ! Aner ikke hva jeg har skrevet eller gjordt for å plutselig komme opp der, men gøy er det jo da !! hehe selv om det ikke er så langt oppe enda, så er et jo gøy med alle di som faktisk leser bloggen min da ! Hører hele tiden folk jeg ikke kjenner som jeg treffer ute at di leser bloggen min osv osv. Tydeligvis mange som er innom å titter iblandt, men merker det ikke er så mange så kommenterer enda, så derfor litt vanskelig å vite hvem som faktisk er faste lesere.Da jeg først begynte å blogge i 2009 lå jeg på toppen av topplisten i Stavanger, men så var jeg så dum å sluttet å blogge så mistet jo alle leserene mine! Fytti det er vanskelig å få nye lesere igjen ass.  Men denne gangen skal jeg ikke slutte å har mer motivasjon enn noen gang. En ting skal dere vite å det er at jeg setter stor pris på at dere faktisk liker å lese bloggen min ! Dere er best ♥

Ligger idag på 190 plass på blogg.no og 4 plass av alle i Stavanger. Forrige uke hadde jeg 3843 sidevisninger til sammen hele uken, mens igår hadde jeg 1623 sidevisninger kun på 1 dag så merker at tallene har steget en del ! Håper det fortsetter slik og at dere fortsatt vil følge meg og mitt liv ♥

Har du vært på topplisten før?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits