Malin Therese

Har ikke vært så sinna på lenge !

 • Skrevet 31.05.2014 klokka 19:45
 • Kategori: Hverdag

Hei dere

Nå har jeg kommet meg hjem, å det ble ikke noe blogging igår kveld. Kom hjem med flybussen da klokken var 21.20 og ble henta igjen 21.35 så fikk vært hjemme i 15 minutt før jeg stakk videre på forsh og videre på byen en tur,.Følte jeg gikk i koma i hele gårkveld, og det var bare helt magisk å legge seg i sin egen seng igjen. Den har vært etterlengtet.

Som dere sikkert fikk med dere så har jo jeg flyskrekk. Da vi letter er jo det jeg synes er aller verst og igår så hadde vi akkurat kommet opp i luften så begynte motoren på flyet å lage en skikkelig rar og høy lyd, så min første reaksjon var å brøle ¨satan i helvette¨, og da jeg snudde meg så satt di som satt rundt meg å lo. ble drit flau, og spurte mamma om jeg hadde brølt høyt ? ja det hadde jeg jo selvfølgelig, hadde brølt for hele flyet. Herregud.. haha å da vi var midt i turen ca så fikk vi beskjed om å ha på beltene og ingen fikk gå på do, mens flyvertinnene måtte sette seg ned siden det skulle komme masse turbulense. Dette gjorde det jo ikke så mye bedre, i tillegg til det var 3 små babyer rundt oss som skrek absolutt hele flyturen på 4.5 timer. Så kan si at den flyturen var et mareritt.  Da vi landet på sola så sa han som satt vesiden av meg over gangen: du skrek ikke denne gangen! haha off flaut da..

Dagen idag startet utrolig bra da jeg våknet og kjørte ned til pappa for å bli med å hente hundene, så nå er endelig gull jenta mi hjemme igjen fra kennelen og jeg kan slappe av igjen. Nå har jeg begynt på en diett som fitnett jentene går på før dem skal ut i konkurranse, så skal holde meg til den og hard trening i 3 måneder nå, frem til jeg reiser på ferie igjen i August. Er super motivert og er virkelig innstilt på at dette skal gå min vei denne gangen og nå er det siste jeg skal gjøre er å gi opp. Skal vise både meg selv og andre at jeg kan klare det jeg har lyst å klare.

Ble også sykt forbanna idag, hadde seriøst lyst å gå ut å banke noen. Jeg skulle en sjapp tur i butikken for å handle melk, denne turen ville normalt tatt meg rundt 7 minutter, men idag tok meg 1,5 time i tillegg til jeg måtte kjøre rundt hele byen. Di arrangsjerer tydeligvis sykkelritt her i Stavanger idag som jeg selvfølgelig ikke har fått med meg. Uansett hvilken vei jeg kjørte så var det evig kø, og da vi kom frem til krysset, så var veiene sperret, så vi måtte kjøre en helt annen vei igjen. Det var helt umulig for meg å komme inn til leiligheten min da alle veiene rundt var sperret og jeg ikke fikk kjøre denne veien. Etter 1.5 time så parkerte jeg bare i en gate 10 minutter fra der jeg bor så gikk jeg ned heller. Nå har jeg nettopp fått henta bilen igjen å tok med meg Lucy på turen. Jeg har faktisk ikke vært så sint på lenge, har liksom bedre ting å gjøre enn å sitte i en varm bil i kø med verdens verste tolmodighet.

Planen for kvelden var egentlig å gå ut med noen gode venner, men sa heller ja til å jobbe inatt da di trengte litt hjelp. Like så greit !
 

Hjemmreise og flyskrekk

 • Skrevet 30.05.2014 klokka 09:26
 • Kategori: Hverdag

God Morgen ♥

Håper dere koser dere på jobb og skolen? Idag har dagen kommet og jeg må reise hjem fra Tyrkia. Har hatt ett fantastisk opphold her og vil absolutt ikke hjem. Heldigvis er det jo helg nå, så jeg slipper å reise på jobb igjen med en gang, men kjenner jeg gruer meg ekstremt til flyturen hjem. Blææh..Noen andre som har flyskrekk eller??

Men er hjemme igjen i 8-9 tiden ikveld så kan vi blogges da og da har jeg gjerne bestemt meg for om jeg skal ut eller ikke også ! haha Ønsk meg en god tur hjem :-D

btw, bildet er fra når jeg var i London i mars.
Svar på spørsmåls runden

 • Skrevet 29.05.2014 klokka 20:58
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Hadde lyst å svare på spørsmåls runden på video denne gangen, men siden Youtube ikke fungere her i Tyrkia så får det bli skriftlig denne gang, og neste gang jeg har en spørsmålsrunde hjemme så skal jeg få laget en video. Var ikke så utrolig mange spørsmål, men svarer på di som jeg fikk i denne omrgang værtfall! Tusen takk til de som ville lære meg å kjenne ♥

 Hva Jobber du med ?

- Jeg jobber som timeskriver i en bedrift som heter Bilfinger Industrier og så jobber jeg som dørvakt i helgene i Stavanger.

Har du kjærste?

- Nei har ikke kjæreste, men skulle virkelig ønske jeg hadde en. Har vært singel alt for lenge nå !


 Hvordan er din drømmemann?

-Min drømme mann er en mann som bryr seg om dama si, trofast familiemann, fin å se på og en som er min beste venn.

 

 Hvordan er livet som toppblogger i Rogaland?

- Jeg har egentlig ikke tenkt noe særlig over det. Jeg lå på 1 plass i Rogaland i 2009 før ¨mammatilmichelle¨ ble populær,  som jeg synes var utrolig gøy, men nå har jeg egentlig ikke gjordt så mye for å bli toppblogger igjen. Men ligger ikke så langt nede på lista nå heller.

 Hva er din favoritt matrett?

- Taco og kjøttdeig og macaroni er mine favoritt retter. Ganske enkelt, men jeg er ikke så avansert i mat veien egentlig.


 Har du noen tips til å bli litt kjent blogger?

- Mine tips om å bli en mer kjent blogger er å skrive rett i fra hjertet, kommentere andre sine blogger, slik at dem lettere kan observere din blogg. Jeg synes værtfall at om jeg kommenterer en blogg, så synes jeg det er gøy å gå svar tilbake av den personen, så derfor svarer jeg di som kommenterer bloggen min også. Ellers er det bare å skrive om hva som interesserer deg, og legge ut mange fine bilder av deg selv, som jeg også tror tiltrekker en del lesere :-)

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, og jeg setter stor pris på alle spørsmålene ♥
Siste dag i Tyrkia

 • Skrevet 29.05.2014 klokka 17:55
 • Kategori: Hverdag

Hei mine kjære lesere !

Hvordan har deres fridag vært ? Jeg forstod ingenting igår da jeg fikk en hel hau med snapchats fra venner da alle var ute å drakk, og tenkte over at det var en onsdag, trodde det var meg det hadde klikka for først, helt til jeg fant ut at det var en fridag hjemme igår, og da gikk jo alt opp for meg ! haha snakk om å leve i en annen verden her nede. Idag er siste dagen i Tyrkia før vi blir hentet kl 12.00 imorgen tidlig og har en lang hjemreise forran oss. Er skikkelig keen på å ta en skikkelig fest i helgen, så får se om det blir fredag eller lørdag, eller til kansje begge dagene ? hvem vet, haha får se hvor trøtt jeg er når jeg kommer hjem imorgen, men med mitt energi nivå så skal dere ikke se bort i fra at jeg går ut når jeg kommer hjem i morgen kveld. Håper på fint vær hjemme på lørdag også da jeg har avtalt med Enja å stikke til vaulen badeplass å sole oss, bade og grille, gleder meg ♥

Idag tok vi turen på standa som den siste dagen, men selvfølgelig skulle Tyrkia sørge over at vi skulle hjem så det ble jo selvfølgelig så mange skyer så dermed forsvant solen hele tiden, skikkelig trøttende. Men men, føler selv ikke jeg har blitt noe særlig brun, men til og med folk på resturantene sier jeg er brun/svart, så får prøve å tro på dem ! haha, gjenstår å se når jeg kommer hjem. 

Legger ved et bilde av meg å Enja fra vaulen ifjord ! 
Kveldens Outfit !

 • Skrevet 28.05.2014 klokka 17:41
 • Kategori: Hverdag

Ønsker dere en fantastisk kveld ♥


Syke Helvette !

 • Skrevet 27.05.2014 klokka 20:10
 • Kategori: Hverdag

Tyrkerene her nede er jo helt syke. Her står det jo mellom liv og død bare dem skal på jobb hver dag. Her henger dem ut vinduene uden noe som helst sikring flerne etasjer. Dette ser vi hele tiden med bygningsarbeidere og vaske damer osv, kom på det da jeg så en av vaskekonene som hang utforbi i 5 etasje tidligere idag og jeg måtte bare finne frem kameraet for å vise dere. Kjenner jeg får en klump i halsen hver gang jeg ser dem utforbi der, og vil helst ikke se tilfelle dem detter ned. Tenk at dette gjør di hver eneste dag ! Hva om dem en dag skulle trø feil eller miste balansen i det dem står der å vasker?? Huff nei vil helst ikke tenke på det ! Godt vi ikke har det slik i Norge.Forresten så virker internetten fortsatt ikke. Var 2 menner innom for en liten stund siden å prøvde å få den til å virke, men de måtte tydeligvis tilbake igjen imorgen for å lage noe nytt bruker navn og passord osv. Håper dem får det til da ! Nå er det snart middag her hjemme i leiligheten før det blir paradise hotell. Lalletid litt tidlig idag slik at vi er opplagt til en ny dag på stranda imorgen! Elsker å ligge på stranda da jeg føler man blir mye brunere der enn ved bassenget. ♥
Ha en fantastisk kveld søtinger !

LOVE IT !

 • Skrevet 27.05.2014 klokka 16:48
 • Kategori: Hverdag

Halloo !! Endelig kan jeg skrive til dere igjen ! Fy fader.. internetten i leiligheten ville plutselig ikke virke da vi kom hjem fra Oba igår så har ikke hatt internett i det hele tatt, så beklager mye for at jeg ikke blogget da jeg kom hjem igår som jeg sa jeg skulle gjøre. Internetten funker fortsatt ikke, men pappa klarte å finne ut hva passordet var på internetten her nede ved bassenget, så jeg snek med med Macen ned her for å skrive et lite innlegg til dere nå. Håper dem får internetten til å fungere igjen snart i leiligheten, di arbeider heldigvis med saken.

I Oba igår fikk jeg tak i 3 ringer, ENDELIG. Det er så utrolig vanskelig å få tak i ringer hjemme, da absolutt alle er for store og hver gang sier gullsmeden at di kan tilpasse den til min størrelse, men hver gang jeg har gjordt det så har jeg fått melding dagen etterpå at det ikke går av en eller annen grunn. Men her var det ingen problem å jeg fikk ekte sølv også som ble tilpasset til min størrelse iløpet av 5-10 minutter. Må si dem er mer behjelpelige her nede enn hjemme værtfall.

Fyy fader som jeg gleder meg til 1 August !!!!! Klarer ikke å vente mer nå .. hahaha Har fått bestillt billetter til Ayia napa sammen med 3 kompiser, på samme plass som vi reise ifjord. Det skal bli dritt fett, å håper di 3 månedene går fort nå !! Noen andre som skal til Ayia napa i begynnelsen av August ??

Nå må jeg opp å få jordbær drink av mamsen på terassen ! Kommer nokk ned å skriver et innlegg til dere igjen senere ! By the way, 45 grader her i Tyrkia idag ♥♥ LOVE IT !!

Heijdå sålenge ♥

 


Living the good life

 • Skrevet 26.05.2014 klokka 10:36
 • Kategori: Hverdag

God morgen !

Dagen idag startet med en kopp kaffe med baileys på terassen ! Helt nydelig. Turen går snart videre til Oba for å gå på et stort marked der som er 1 gang i uken. Kjenner jeg vil gjemme meg bort for nå er det bare 4 dager til vi reiser hjem. Vil ikke !!! Det er som en helt annen verden her. Med en gang jeg kommer hjem igjen så er det som om jeg ikke har vært her i Tyrkia i det hele tatt. Å somregel føler jeg brunfargen forsvinner med en gang vi setter oss på flyet hjem ! haha noen andre som kjenner seg igjen eller ?

Forhåpentligvis blir det litt shopping på markedet idag. har en del lira jeg vil bruke opp før jeg reiser hjem ! Kommer hjem på fredagskveld så har hele helgen å komme til hektene før det blir fullt kjør på jobb igjen. Har jo 3 uker ferie igjen, men har ingen anelse om hva jeg skal bruke dem på. Alle veninnene mine har jo kjærester nå, så alle reiser jo på ferie med dem iår. Føler det blir så teit å ta ferie å bare henge hjemme alene mens alle andre er på jobb i drittværet også. Kansje jeg ikke tar mer enn 2 uker ferie iår heller, å heller sparer di 3 ukene til neste år, så kan jeg jo reise til Thailand i 2-3 måneder for å bokse. Kansje, kansje ikke, får se hvordan det blir. Har lyst å reise noen uker til til syden og eller 1 uke på teltur til farsund på sørlandet og treffe gode venner der nede.

Senere idag så tenkte jeg å svare på spørsmåls runden jeg hadde for noen dager siden. Så følg med ! Ønsker dere en fortsatt fin dag så blogges vi senere♥

Dagens Innkjøp

 • Skrevet 25.05.2014 klokka 21:21
 • Kategori: Hverdag

God kveld alle sammen !

Idag fikk vi besøk av en tyrkisk familie. Vi gjorde ikke så masse spennende egentlig, spiste lunch, lå med bassenget og badet litt. Merker hvor utrolig mye varmere det har blitt her nede nå bare på den uken vi har vært her. Da vi kom var det litt mye skyer og bassenget var iskaldt og man måtte gå med tykk genser på kvelden for ikke å fryse, mens nå kun 1 uke etterpå så kan man gå med tskjorte på kveldene og bassenget er mange grader varmere. Utrolig hvor fort det skifter her, men nå nermer det seg jo Juni og sommer her så vil bli varmere og varmere for hver dag.

Vi trasket litt nedover mot sentrum også nå nettopp. Jeg klare jo å knekke solbriillene mine for noen dager siden, og jeg har så lite ansikt så gjør at det er et rent maretitt hver gang jeg skal finne noen solbriller som ikke dekker hele ansiktet mitt. Men idag fant jeg endelig noen !! Kjempe glad, har ligget å myset nå i flerne dager. Var også innom starbucks som var et must idag da jeg måtte kjøpe en hard plast kopp som holder på kulden og varmen for å lage iskaffe på jobb når jeg kommer hjem. Gleder meg allerede !Di hadde bare oransje farge på koppen, ikke akkurat min favoritt farge må jeg si, men bedre enn ingenting værtfall !

Når jeg kommer hjem skal jeg vise dere oppskriften på god iskaffe !

 

Min Favorit sommer collection.

 • Skrevet 25.05.2014 klokka 16:32
 • Kategori: Hverdag

 

Hei dere !

Idag vil jeg vise dere mine favoritt sommerklær fra Nelly. Synes dem har så sinnsykt masse fint at det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal kjøpe. Jeg har jo en ganske enkel klestil selv, så jeg har valgt ut den collectionen jeg kunne gått med selv, da jeg ikke er så glad i sånn power flower og masse forskjellige farger og mønstere osv osv. Jeg synes det er utrolig fint på andre, og skulle veldig gjerne ønske å gått med slike klær selv, men føler faktisk ikke jeg passer det, og da går jeg ikke med det heller, så jeg får bare sugle litt på dem som faktisk passer slike type klær.

Men uansett, minner også om at du kan få opp til 70% rabatt hos Nelly.com nå ! Løp og kjøp om du trenger nye sommerklær.

                                                     //HER//                                                                   //HER//                                                                      //HER//

                                                      //HER//

                                                      //HER//                                                                    //HER//                                                                    //HER//

                                                       //HER//                                                                                                           //HER//
                                                                                                                                                                            
                                                     //HER//                                                                                                            //HER//
                                                                                                                                                           
                                                       //HER//                                                                   //HER//                                                                    //HER//     

                                                      //HER//

Håper det er noe her som falt i smak hos dere også ! Minner også om at dere kan vinne et gavekort ved å trykke dere inn her !!

Hvordan få flere blogglesere.

 • Skrevet 24.05.2014 klokka 19:17
 • Kategori: Hverdag

Hei Igjen !

Det finnes jo et par grupper på facebook der man kan legge ut de nyeste innleggene våre der, det har hjulpet meg en del med å få flere lesere og har også funnet en del blogger som jeg selv vil lese ved hjelp av disse gruppene. Jeg har Nå laget min egen gruppe der du kan poste alle innleggene dine ! Bli medlem i gruppen du også ! https://www.facebook.com/groups/621775777918241/
 

Sånn Går No dagan !

 • Skrevet 24.05.2014 klokka 18:30
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ! Jeg prøver å få laget meg en ny header, men jeg får det ikke helt til. Jeg er jo elendig da det kommer til redigering av bilder osv. Om noen har lyst til å hjelpe meg med en fin header, så setter jeg stor pris på at dere tar kontakt meg meg. Har ikke blogget noe idag, har vært skikkelig sløv å sovet så og si hele dagen. Imorgen får vi besøk av en tyrkisk familie her hos oss da vi skal spise lunch og snakke litt med dem ved bassenget. Igår har vi vært her i 1 uke men har fortsatt 1 uke igjen. Føler vi har vært her nede nå i evigheter. Pleier somregel å være slik at den første uken går sent mens den siste bare flyr avgårde. 

Kjenner jeg savner hundene som er på kennel og hamsteren min som er hos ei kollega av meg. Skal bli godt å komme hjem igjen også, men på en annen måte ikke heller. Liker meg godt her nede, men hadde jo vært en drøm om det hadde vært lett å hatt med dyra ned her, da tror jeg at jeg hadde slappet litt mer av. Men vet jo di har det bra der så dem er nå også så det er jo litt betryggende værtfall !

Tidligere idag så gikk jeg ned for å prøve å trene litt da jeg så di hadde fått boksepute nede på trim rommet her ! Fant ingen hansker, og hadde heller ikke med meg mine egne, så jeg bokset bare litt uten hanskene, men selvfølgelig klarte jeg jo å klore meg selv hardt rett ved øyet mitt, så nå går jeg rundt her me en svær og litt blå klump ved øyet. sykt Digg.. Frøken kløne.. !!Uansett hva jeg gjør så klarer jeg alltid å skade meg på en eller annen måte. ! hehe Noen andre som kjenner seg igjen eller ?

Begynner å irritere meg noe sykt over at Tyrkia har sperret Youtube så alt av filmer osv som ligger ute på facebook er sperret, så føler ikke jeg henger helt med i de sosiale mediaene her nede lengre..prøver å komme på noen kjekke ting å blogge om slik at ikke bloggen min blir så sykt kjedelig om hva jeg driver med hele tiden, har jo ikke det mest spennende livet så sikkert ikke så underholdene for dere lesere. Noen ideer om hva dere ønsker jeg skal skrive om så kom med dem ! 
Spørsmålsrunde

 • Skrevet 23.05.2014 klokka 14:04
 • Kategori: Hverdag

Hei dere!

Er en del som spør meg om forskjellige ting, så derfor tenkte jeg bare å lage en spørsmålsrunde der dere kan spøre om hva som helst så vil jeg svare på alt sammen !! :) Kansje dere lærer noe nytt om meg også..hehe !! Ikke vær redd

Spør om akkurat hva du føler for ♥
 

Nydelig dag på stranden

 • Skrevet 22.05.2014 klokka 21:12
 • Kategori: Hverdag

oi oi oi for en travel dag ! Kom hjem for ca 45 minutter siden og har vært ute siden klokken 09.00 i morges, altså 08.00 hjemme i Norge. Dagen startet med å gå en tur ned til Stranda der var vi helt til klokken var ca 18.30 ! Var faktisk litt i sjokk da sjøen var varmere enn bassenget ! Men er tydeligvis vanlig her i Tyrkia på denne årstiden. På vei hjem fra stranden gikk vi på en resturant å spiste mens vi var 3 stk som løp over for å klippe oss litt på en ganske populær frisør rett over gaten. ship shap..viser ingen forskjell på meg da jeg er livredd for at dem skal klppe for mye.. jeg ville bare ta noen cm slik at jeg fikk bort det mest slitte. Da vi kom hjem tok jeg meg et godt boblebad med masse skum og nå sitter jeg her å skriver dette innlegget til dere slik at dere ikke tror jeg har glemt dere helt ut ! hehe Klarte jo selvfølgelig å knekke solbrillene mine idag morges å i og med jeg har så lite ansikt så blir absolutt alle solbrillene dem selger i butikkene her alt for store. Håper jeg finner noen i barnestørrelse snart.

Må er det øyeblikk Paradise hotell og popkorn !! Gleeeder meg til å slappe av enda litt mer, siden vi ikke har gjordt det hele dagen.......På resturanten så vi en liten baby, herreguuuud hvor søt den var !! Kjenner jeg har skikkelig lyst på en selv !!! Men selvfølgelig lurt å finne seg en stabil mann først, om det finnes noen i Stavanger, kjenner faktisk jeg begynner å gi opp snart. 

Minner om konkurransen ! Meld deg på her

 

 

Hvordan bli best ?

 • Skrevet 21.05.2014 klokka 23:07
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen ! Som dere nå vet så har jo jeg dystleksi og sliter med masse skrivefeil osv. Jeg har jo blitt utrolig mye bedre bare ved hjelp av bloggen men som de som kjenner meg best på privaten vet jo at det værste jeg vet er å sette meg ned å lese en bok. Jeg begynner å gjeispe bare av tanken på å åpne en bok. For noen måneder siden så fikk vi en bok på jobben som heter Bli best med mentral trening. Trening er jo noe som interesserer meg i en viss grad så nå etter noen måneder så tenkte jeg å dra med meg boken til Tyrkia i et håp om at jeg skulle åpne og begynne å lese den. Kanskje jeg kunne forandret litt mening og ikke minst få litt treningsmotivasjon tilbake ved hjelp av denne boken. Jeg satt på flyet å tenkte fuck it ! Jeg har da ingenting å gjøre på så jeg åpner denne boken og setter meg ned å leser litt. Sovner jeg så er jo det bare bra, så går jo tiden mye fortere. Men den gang ei, jeg ble faktisk litt hekta ! Det trodde jeg aldri i mitt liv jeg skulle oppleve at jeg, Malin skulle bli hekta av å lese en bok?? Men slik ble det. 

Kanskje denne boken er en veldig kjekk bok? Jeg har jo ikke kommet så utrolig langt i den enda, men so long so good. Imorgen blir det stranden så må litt tidlig opp å jeg har allerede funnet sengen og siden jeg ikke er særlig trøtt enda så har jeg funnet frem boken og kom plutselig på at jeg ville anbefale denne til dere som gjerne har litt dårlig motivasjon på treningsfronten eller bare vil ha noen små tips ? Den har hjulpet meg vertfall å se ting fra et annet perspektiv og hvordan men prioriterer de riktige tingene.

Noen av dere som har lest denne boken før?

Minner også om Konkurransen min her !! Håper flest mulig melder seg på ♥
Vinn et Gavekort fra Nelly

 • Skrevet 21.05.2014 klokka 20:39
 • Kategori: Hverdag

Jeg vil ha en liten konkurranse her på bloggen å se hvordan dette slår an her hos dere. Her har du muligheten til å vinne et gavekort på 100 kroner som er fra min egen lomme
. Vil starte med 100 kroner for å se hvor populært dette blir. Faller dette i smak vil det bli større premier etterhvert.

Meld deg på konkurransen og vinn et gavekort på 100 kroner fra Nelly.com. Dere gutter kan også melde dere på da Nelly har masse fint til dere gutter også !

Det eneste du må gjøre er:

1. Lik og del dette innlegget

2. Skriv en kommentar under innlegget med navn og mailadresse.

Fantastisk Onsdag

 • Skrevet 21.05.2014 klokka 17:43
 • Kategori: Hverdag

Halloen ♥

Endelig har Michal Kors vesken kommet i hus ! # følte seg glad ! Å ikke minst så har det vært stålende sol hele dagen så har faktisk fått litt farge idag. Imorgen har jeg klart å lure di andre med ned på stranda så forhåpentligvis blir det enda mer sol og farge der nede enn her ved bassenget. Har ligget strekk ut hele dagen ! Skam deilig..

Nå sitter jeg med noe godt i glasset igjen før vi skal ned å spise om en stund. Begynner allerede å bli lei av maten her nede da de har samme menyen over alt. Men igår var vi på en norsk resturant så da ble det norske kjøttkaker til en forandring. Nam nam. Drit at Viking tapte igår akkurat på 2 minutter overtid. ! Blææh Men men bedre lykke neste gang gutter !! :)

 


Kveldens Outfit

 • Skrevet 20.05.2014 klokka 17:39
 • Kategori: Hverdag

Nå skal jeg være med pappa og noen av kompiser av ham å se Molde-Viking kampen og selvfølgelig heie meg ihjel på Viking :D HEIA HEIA ! blir middag å noen drinker her under kampen så får vi se når vi kommer hjem.

Ville bare innom å ønske dere en fantastisk kveld!

//Topp fra Primark // Bukse fra Bikbok //
Kreve Pengene tilbake?

 • Skrevet 20.05.2014 klokka 11:58
 • Kategori: Hverdag

Dere lesere er bare aller best ♥

Igår lå jeg på 117 plass på topplisten av blogg.no og idag ligger jeg på 105. Stiger gradvis oppover å det setter jeg kjempe stor pris på at dere viser interesse og at dere liker å lese bloggen min !. Om det er noe dere savner så er det bare å komme med forslag. Skal prøve å få laget litt mer videoblogger som jeg vet med erfaring at er gøy å se selv. Men må manne meg litt opp da jeg egentlig ikke liker å se meg selv på film !

Savner solen idag så blir ikke noe soling på meg nå! Drit kjedelig, for jeg er vant med å være neger etter 1 dag ved bassenget, men det har knapt vært sol så har ikke fått noe særlig farge iløpet av di 4 dagene vi har vært her. Glad vi skal være her 2 uker og ikke 1, da hadde jeg seriøst krevd pengene tilbake ! Reiser liksom ikke til syden for å ha bedre vær hjemme i Stavanger..

Pappa tok med seg scooteren idag så det eneste alternativet mitt nå er å gå ned å trene om jeg ikke vil sitte å mugle i leiligheten. Fikk jo lønn idag endelig så da blir det litt shopping. ! Så at dem hadde Micheal Kors veske her nede så skal undersøke den litt mer å gjerne kjøpe meg en om dem ligner di ekte. Har ønsket meg en slik lenge nå, men har annet å bruke pengene mine på enn en veske til over 6000 kroner.

Men jeg får hive på meg litt treningstøy nå å gå ned å late som jeg er litt sporty. ! Blogges senere 
 

 

Dronningen av paradise

 • Skrevet 19.05.2014 klokka 21:57
 • Kategori: Hverdag

God Kveld

Nå har vi akkkurat skyntet oss hjem fra resturanten i Oba da mamma er så hekta på paradise hotell og har glemt å ta det opp hjemme, så vi måtte alle komme oss hjem slik at hun får se det på tv. haha så nå sitter vi her 3 tryner klistret helves inni TVen med cola og chips. ! 

Imorgen er planen å ta en hard styrketrenings økt nede i treningstudioet her før det bli en ny dag ved bassenget med noe godt i glasset ! Ville bare ønske dere en fortsattt fin kveld, og kos dere masse på jobb/skole imorgen.♥
Bikini me

 • Skrevet 19.05.2014 klokka 16:04
 • Kategori: Hverdag

Hallo mine kjekke lesere ♥

Dagen idag har vært kanon herlig. Bare ligget på en solseng hele dagen og ikke gjordt noe som helst ! Her i skrivende stund er klokken snart 5 . Altså 1 time mer enn hjemme i Norge. Jeg har nettopp gått gjennom noen av bildene vi tok ved bassenget tidligere som jeg vil dele med dere. Nå sitter jeg her med et glass hvitvin og god musikk mens jeg sitter å skriver dette innlegget. Tenker på dere der hjemme som sikkert nettopp har kommet hjem fra jobb og skole i den travle hverdagen.Da må jeg faktisk innrømme jeg koser meg ekstra godt her nede ! haha huff så stygg jeg er ...Nå snart skal jeg hive på meg noen klær og litt sminke før vi tar turen videre til en liten by utforbi Alanya som heter Oba der vi skal spise og shoppe litt. Hver Mandag har dem marked i Oba, så kansje vi finner noe spennende der også !

Dem som har vært i Tyrkia vet jo at Tyrkerene er kjent for å være sykt masete. Jeg eier jo ikke tålmodighet, så jeg blir irritert bare jeg ser en tyrker som vil mase så egentlig er ikke dette landet jeg drar for å shoppe. Men får holde ut og bite meg selv i tungen slik at ingen tyrker blir skadet ! HAHA neida :)
Tusen takk for all støtten !

 • Skrevet 19.05.2014 klokka 10:12
 • Kategori: Hverdag

God Morgen

WOW for en respons på det siste innlegget mitt ! Setter pris på alle dem som støtter meg, Tusen takk. Er mange som sliter med det samme har jeg forstått og foreslår til dere at alle å aldri gi opp selv om det er dobbelt så vanskelig å lære seg ting ! We can all do it !!

Men for å komme tilbake til mitt gode liv her i Tyrkia igjen, her skinner sola og jeg skal ned å bade og sole meg noen timer. Skal prøve å få tatt noen bilder til dere idag. Det er kanon fint her, så skal få tatt meg en tur rundt på annlegget å knipse i vei slik at dere får se hvor fint det er her. Den første dagen ble jeg så svidd på hele magen å brystet. Helt merkelig bare etter 2 timer. Jeg pleier aldri å bli solbrent så dette var ganske så uvant for meg. Så igår måtte jeg holde meg borte fra solen. Men idag skal jeg bruke masse solkrem, som også er ganske så uvant for meg, men egentlig det lureste.

Noen andre som skal reise på ferie snart eller ?
 

Grunnen til alle skrivefeilene mine !

 • Skrevet 18.05.2014 klokka 20:56
 • Kategori: Hverdag

Jeg får hele tiden stygge kommentarer om at det er masse skrive feil på bloggen min osv. Kommentarer som ¨du har alt for mange skrivefeil, begyn å les gjennom det du skriver før du poster innleggene jævla analfabet¨ og som trenger du korrukturlesning, ligner mer en førsteklassing sin første hjemmelekse¨. ! Selvfølgelig er det ingen av dem som kommer med slike kommentarer som tørr å stå frem for hvem de er men velger heller å være anonyme. Pussy¨s spør du meg. Heldigvis er jeg ikke en person som tar til meg så masse dritt fra andre, og har klart å lært meg at jeg har en fantastisk godt liv å stor trives med meg selv og andre rundt meg selv om jeg har litt skrivefeil og dritt kommentarer på bloggen. 

Jeg leser gjennom innleggene mine minst 3-4 ganger etter jeg har skrevet dem og retter opp så mye jeg klarer før jeg poster innleggene. Jeg leser og leser og leter etter skrivefeil hos meg selv. Somregel finner jeg noen skrivefeil, men mange ganger kan jeg lete og lete men føle at jeg har skrevet alt riktig, men allikevel er det masse skrivefeil i andres øyne. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde så mye skrivefeil selv, men det er faktisk ikke noe jeg kan gjøre med det, og jeg gjør så godt jeg kan. Det er også en grunn til jeg har denne bloggen, for jeg synes det er gøy å skrive, å den hjelper meg veldig mye til å bli bedre å både skrive og lese. Jeg har blitt utrolig mye bedre, å det kan dere se selv fra da jeg startet å blogge i 2009 og frem til dagsdato.

Jeg har Dystleksi, og for dem som ikke vet hva det er, så er det å ha ese og skrive vansker. Man ser ofte ikke de feilene som man normalt skulle sett, og derfor har man også mye skrivefeil. Folk som ikke har dystleksi har veldig vanskeligheter med å faktisk forstå hvordan det er å ha det, og klarer ikke å sette seg inn i det. For dem er det bare en selvfølge å kunne skrive feilfritt. For dem som har Dystleksi er jeg helt sikker på at de forstår hvordan det er å har mer forståelse for at jeg har masse skrivefeil her på bloggen, så regner ikke med det er noen med dystleksi som slenger dritt.

Det er nesten ingen utenom de nermeste som vet at jeg har både dystleksi og konsentrasjonsvansker. Dette høres ut som jeg er tilbakestående for mange, men det har ingenting med saken å gjøre. Jeg er utrolig smart på mine områder, jeg har 2 gode jobber som jeg behersker veldig bra. Så dette hemmer verken meg eller andre med dystleksi om hva man vil og klarer i livet. Man kan komme like langt som en person uten dystleksi, så for de som sier man er handikappet kan tenke seg om igjen ett par ganger.

Håper alle dere som kommer med dritt om skrivefeilene mine kan lese dette innlegget og forhåpentligvis er dere litt oppegående i hodet så dere vil forstå grunnen til at det er mye skrivefeil og ta hensyn til dette før dere legger energi og arbeid i å skrive dritt! 

Tenk dere om ! 

- Takk

Lik og eller kommenter dette innlegget om du støtter meg og eller vet hvordan det er med Dystleksi.
17 Mai i Tyrkia

 • Skrevet 18.05.2014 klokka 12:56
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Nå har vi kommet oss ned i leiligheten vår her i Tyrkia. Kjempe herlig som vanlig. Nå har vi nettopp fått ut motorsykkelen og det blit nokk en liten kjøretur snart, handle litt og slappe av ved bassenget. Pappa fikset internett her, som er like bra så det vi har hjemme, så da trenger jeg ikke å beskymre meg for at internetten ikke skal fungere. 

Igår morges da vi kom i 4-5 tiden om morgenen så ble det bare å gå å legge seg å såve i noen timer, før vi gikk ned med bassenget i 2 timer. Men siden det var 17 mai igår, så var egentlig planen å møte alle andre norske som bor her i Alanya og gå i 17 mai tog som er ganske populært og gøy her. Men for noen dager siden så skjedde det en tragisk ulykke her i Tyrkia da 300 personer ankom i en gruveulykke i en liten by som heter Soma. Det har da vært 3 dager med landesorg for di som døde og da ble 17 mai feiringen avlyst. Men for å vise vår støtte så møtte vi alle midt i sentrum med roser og kranser og samlet inn penger til de familiene som har mistet sine kjære for å vise at vi bryr oss.

Etter samlingen gikk vi videre å tok noen øl får vi gikk for å spise middag på en norsk Resturant. Beklager med lite bilder, men klarte å glemme kameraet hjemme i leiligheten.

Jeg skal holde dere mer oppdaterte etterhvert så bare følg med :)


Ønsker deg en god natt !

 • Skrevet 12.05.2014 klokka 21:24
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Da er jeg ferdig pakket med det jeg skal ha med meg på samlingen. Har ikke fått tid å passe til Tyrkia enda, men det får vente til Torsdag. Nå er jeg super klar for å slappe av i sofaen med jorbær og se på TV før det blir leggetid. 

Ønsker dere en god natt !


Reisefeber

 • Skrevet 12.05.2014 klokka 15:56
 • Kategori: Hverdag

Heihei

Jeg har ikke blogget på over 1 uke nå. Grunnen til det er at jeg faktisk ikke har hatt motivasjon til noe som helst. Jeg gikk inn i en litt deprimert og umotivert uke, som gjorde at jeg hadde nok med å tenke på meg selv enn bloggen. Men nå er jeg tilbake og har reisefeber til 1000 ! Imorgen skal jeg reise til sørlandet på samling sammen med jobben. Her skal vi være frem til Torsdag, og på Fredag rett etter jobb så skal jeg reise til Tyrkia så jeg har det egentlig ganske travelt nå, da jeg ikke en gang har begynt å pakke ! Tenkte å få begynt litt på det nå idag, slik at meste parten er klar til jeg kommer hjem igjen på torsdag.

Gleder meg som en liten unge! Det blir nokk desverre ingen blogging frem til Torsdag, men jeg kan låve dere et innlegg eller to på Torsdag og hver dag da jeg er på ferie skal jeg holde dere oppdatert. Hunden min er hos mamma og pappa nå så er skikkelig ensomt her uten henne. Måtte legge meg helt alene igår, å da jeg kom hjem fra jobb i dag var det ingen som kom løpende og kjempe glad for å møte meg i døra ! Skikkelig tomt, å jeg får ikke se henne før 1 juni da jeg er hjemme igjen, som er enda tristere å tenke på ! Men men jeg har jo masse gøy å se frem til og ikke minst så vet jeg jo at hun har det bra der hun er nå !

Akkurat nå sitter jeg å grubler på hva jeg vil ha til middag. Jeg har jo egentlig nesten bare kylling i hus nå, men kjenner at jeg er dritt lei av det nå så det frista ikke så alt for mye.. haha ! Faen at vi må spise sunt hele tiden ! Skulle ønske jeg fortsatt kunne spise akkurat hva jeg ville uten å legge på meg. Savner di gamle tidene ja !

Beklager et litt rotete innlegg ! haha

Men jeg får stikke å pakke, lage litt middag og komme meg på trening så får vi blogges igjen senere ♥
 

 

Tur i Mandal sentrum

 • Skrevet 02.05.2014 klokka 19:35
 • Kategori: Hverdag

Heihei i fra Mandal

Idag har det vært skikkelig drømmevær og vi har vært nede i Mandal sentrum å spist litt lunch, tatt noen øl i solsteiken og spist is :)! For et liv. Det var bare helt nydelig. Nå er vi tilbake til Campingen, og jeg klarte å såvne nesten med en gang vi kom tilbake igjen. Hehe, snakk om å være utslitt etter en hektisk dag og i tillegg til at jeg må stå opp så tidlig hver dag. Imorgen blir det en tur på stranden om været holder seg slik som idag. 

 Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits