Malin Therese

Modell

 • Skrevet 24.06.2014 klokka 17:59
 • Kategori: Hverdag

Hallo 

zZzZzzzzzz er det eneste jeg kan si idag. Har vært dau trøtt hele dagen, å er redd jeg begynner å bli syk. Skikkelig vondt i halsen, hoster og null energi både igår og idag. Idag litt verre enn igår, men håper det går over igjen til imorgen. Jeg skal snart stå modell for uniformene våre i det vekter firmaet jeg jobber i nå om 1 time så jeg får prøve å få litt energi til da. Skal få blogget litt mer når jeg kommer hjem, men  nå må jeg nesten stelle meg litt før jeg må gå. Nytt Kamera ?

 • Skrevet 23.06.2014 klokka 21:23
 • Kategori: Hverdag

Hei og hå ! Har dere hatt en fin dag?

Nå har jeg endelig fått kommet meg tilbake på muay thai trening etter nesten 2 uker borte ! Alt for lenge og jeg kjente det var utrolig godt å komme tilbake. Jeg har tenkt en stund på å kjøpe meg et nytt speilreflekskamera. Jeg har jo nå Canon Eos 500D som jeg er veldig fornøyd med, men synes det er litt for stort å dra med meg over alt som da blir til at jeg ikke får tatt så mange bilder som jeg ønsker. Noen som har et lite speilreflekskamera som tar like bra eller bedre bilder enn det som jeg har nå som dere til anbefale meg ?

Nå skal jeg kose meg forand tven med noen varme maiskolber med smør og salt på ! nam nam :) Ønsker dere en fortsatt fin kveld !
 

Angrepet

 • Skrevet 22.06.2014 klokka 21:02
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Hvordan har deres søndag vært ??

Endelig har jeg fått Lucy hjem igjen som har vært på campingtur i helgen, mens jeg har måttet jobbe hele helgen. !!

Meg og ei veninne tok turen til vaulen idag å fikk besøk av 3 kompiser. Vi grillet å koste oss helt til vi ble angrepet av 2 svaner og et par svane babyer ! Fytti di er jo livsfarlig de dyrene der !! Var en liten unge som ble bitt av den ene også.

Ellers har det vært en veldig lat søndag, slik som søndager skal være. Kjenner jeg er utrolig sliten nå og er klar til å se videre på oransje is the new black på netflix. Digg! Blogge lysten min er ikke helt på topp idag desverre, så får komme med noen bedre innnlegg i morgen.
 

Nydelig lørdag og dagens innkjøp

 • Skrevet 21.06.2014 klokka 16:33
 • Kategori: Hverdag

Hei ! ♥

Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra en fantastisk tur i byen med ei venninne. Vi fikk shoppet litt og drukket litt varm sjokolade på cafe og drøset litt om forskjellige jente ting. Synes det er kjempe herlig å få treffe veninner i helgene, da vi alle er ganske travle i hverdagene. I byen var det liv med gratis konsert, sol og masse mennesker.

Vi fikk tatt oss en tur på Cafe, husker ikke hva den heter, men der skal jeg værtfall ikke gå igjen. Sjokoladen var jo halvlunket og jeg måtte betale 129 kroner for en halvlunket sjokolade og 2 små wraps. Helt syke priser spør du meg. Men kansje normalt på cafe, er sjeldent jeg er der.Ellers gikk vi rundt i butikkene og tittet litt. Masse masse shopping ! Gøøy og ikke minst gøy når veninna mi egentlig ikke har rå til å shoppe, men shopper alikevel. hehe ganske lik meg akkurat der, bortsett fra at idag så hadde jeg faktisk rå til å shoppe litt  til tross for at jeg har betalt ganske mye på tattooeringen jeg startet på igår. Gleder meg til å forhåpentligvis gjøre den ferdig i neste uke.

Vil vise dere litt av dagens innkjøp mens jeg er igang. Enjoy

Vi tok turen innom søstrene grene ! Di har så sinnsykt masse kule ting der i tillegg til det er super billig !! Idag kjøpte jeg en liten notis blokk til 7 kroner, en liten plaster eske til 12 kroner og noen små sikkretsnåler til 0,63 øre. koster jo absolutt ingenting og det dyreste jeg har sett i butikken deres er under 100 kroner.

Fikk også tak i denne tskjorten på H&M for 79.50 kroner og en shorts fra bikbok til 290,-

og ikke minst en liten søt kjole fra H&M til 149,- og en trenings tskjorte til 149 også h&M

Trengte sårt noen nye Bher så fant den rosa på tilbud til 75,- og den svarte til 149,- begge på H&M.

 

Super fornøyd med dagens innkjøp og sitter nå og lader opp til å skifte sengetøy å få ryddet litt i leiligheten før det blir jobb igjen ikveld. 

Ønsker dere en nydelig Lørdag !! Hvilke planer har du idag? ♥

Hektisk dag !

 • Skrevet 19.06.2014 klokka 21:46
 • Kategori: Hverdag

Nå er jeg skikkelig sliten. Har vært på jobb hele dagen å hun ene på kontoret hadde bursdag å det betyr kake ! har jo kaker minst 1 gang i uken for tiden. Gøy det, men får alltid litt dårlig samvittighet, men fytti så god den var ! Var med en gammel kompis på trening i dag å trente full body ! Nå har jeg ingen energi igjen å tenkte meg i dusjen, men vet ikke om jeg orker en gang ! haha

Ja var forresten innom å fikk på skissen av tatooeringen jeg skal begynne på imorgen. Blir ikke ferdig med den i morgen, men får ta så mye som mulig og fortsette igjen etter jeg kommer hjem fra syden i August.

Blir en skikkelig hektisk dag i morgen med jobb fra 06.30-14.30 og videre å tattooere meg fra 15.00-19.00 å rett hjem å spise for så å gå på jobb igjen fra 22.00-02.30 ! Gleder meg ihjel til å legge meg i sengen etter den lange dagen i morgen. Kan nesten ikke vente !

så det betyr desverre at jeg ikke får tid til å blogge noe særlig imorgen, men på lørdag skal jeg love dere et bilde av det jeg har fått rukket å ta av tattooeringen! Gled dere :)
Effektiv dag !

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 22:22
 • Kategori: Hverdag

Før idag så fortalte jeg at jeg skulle være med ei veninne. Vi tok turen til til Vaulen badeplass og tok litt bilder å pratet om jente ting osv. Planen var å sole oss å bade litt, men det var så kald vind så vi beholdt genseren på. Når det ble for kaldt til å sitte der ute, så tok vi turen hjem til meg, så litt på tv, snakket enda mer, før vi gikk ut i hagen å jeg tok noen bilder av henne og jeg fikk fikset et nytt design på bloggen hennes, og laget en enkel header med bildene vi tok idag. Så nå skulle hun begynne å blogge igjen hun også. Hun har bare blogget om interiør før, men har bestemt seg for å blogge om både hennes hverdag og interiør. Håper dere vil ta turen innom bloggen hennes og legge igjen en kommentar da blir hun kjempe glad ! Jeg har gitt henne ett par tips og triks når man legger ut et innlegg med f.eks bildene osv, så den kommer til å bli mye bedre enn den er nå ! :) Du kan besøke bloggen hennes her.

 
Dagens Outfit

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 20:30
 • Kategori: Hverdag
//Genser Cubus // Bukse Bikbok // Veske Michael Kors // solbriller Rayban //

Summer Feeling

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 15:58
 • Kategori: Hverdag

Hatt en fin dag? Ble endring i planene mine idag ! Meningen var å få ryddet litt og trent. Men siden det var så fint vær og ei veninne spurte om å finne på noe, så gjør jeg heller det og nyter sommeren så mye jeg kan mens vi har den her. Shiit så masse gangsperr jeg har i låra etter di 2 siste treningsdagene. Det tar på med styrketrening !! Føler jeg går som jeg har tisset på meg idag.. haha men jeg elsker egentlig følelsen av å ha gangsperr, ikke for at det gjør vondt, men for at da viser det bare at jeg har trent og det jeg har gjordt er effektivt ! :)

Nå må jeg lage litt middag før jeg skal treffe ei veninne! Snakkes senere ♥
Planene for dagen

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 07:17
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen !! ♥ Hatt en fin natt ? Det har værtfall jeg, har sovet som en stein inatt å føler meg faktisk ganske uthvilt til tross for at jeg aldri sover før i 12- 1 tiden. Planen min idag er faktisk. å rydde litt å skrifte sengtøy før trening, gå på thaiboxingen (når jeg vet det er åpent ) og når jeg kommer hjem skal jeg ha kvalitetstid meg meg selv og Lucy selvfølgelig. Ligge å se på oransje is the new black, ta på ny neglelakk osv osv..Gleder meg til å legge meg i rent sengtøy ! Det er jo bare helt magisk, nesten den beste følelsen som finnes !! :)

Hva er dine planer for dagen?Skikkelig Bummer !

 • Skrevet 17.06.2014 klokka 19:49
 • Kategori: Hverdag

Jada ! idag var jeg kanon klar for en god Thai boxing trening, da jeg ikke fikk gått på thai boxingen igår. Men da jeg kom til senteret var det jo selvfølgelig stengt ! Det første jeg tenkte var bare Fuck ! Jeg tok frem mobilen og sjekket facebook for å se om di hadde skrevet noe der. Jada bare jeg som ikke hadde følgt med i timen. ! Hadde åpent både Mandagen og Onsdagen, men selvfølgelig ikke tirsdagen da jeg hadde planer å gå ! haha Typisk :P men men får begynne å følge litt mer med på treningstidene nå i sommerferien jeg også.

Istedenfor ble det styrketrening. Jeg kom utrolig godt i gang med treningen men etter en halvtime kom det 2 veninner fra senteret også, så det ble nesten bare snakking resten av treningen. Typisk jenter haha ! Er en grunn til jeg går å trener styrke alene. Da er det lettere å gå inn i seg selv og konsentrere seg om treningen.

Nå må jeg komme meg på kjøkkenet og lage litt middag før det blir for sent ! Ha en fortsatt fin kveld ♥
Blackout nesten hver morgen ! Skummelt

 • Skrevet 17.06.2014 klokka 07:12
 • Kategori: Hverdag

Hei og God Morgen !

Idag er jeg så trøtt at jeg knapt klarer å holde øynene oppe. Pleier å ha minst 1 slik dag i uken, som merkeligvis nokk vanligvis er på en Tirsdag eller Onsdag. Har vært på jobb nå i skrivende stund i 20 minutter (nå er klokken 07.00) og jeg har enda ikke våknet enda. Det er egentlig ganske farlig å kjøre bil når jeg tenker meg om så tidlig på morgenen. Jeg kan nesten ikke huske jeg har satt meg inn i bilen å kjørt på jobb og dette skjer ganske så ofte ! Har skikkelig blackout for ca 15 minutter hver morgen. Helt sykt. Litt skummelt også at du ikke en gang husker du har reist på jobb, plutselig bare er du der ! Noen andre som har opplevd det før ?

Men Men nokk om det ! Jeg ville bare innom å ønske dere en kjempe fin Tirsdag videre så blogges vi igjen senere ♥En god Benøkt !

 • Skrevet 16.06.2014 klokka 20:30
 • Kategori: Hverdag

Nå er det påtide å komme seg på trening ! Idag blir det en god ben økt. Har fått så store lår det siste året, så for å prøve å få bort så mye som mulig av di store fettete lårene mine så blir jeg nødt til å trene ben og lår hver dag nå frem til 1 August da det blir ferie. Wish me good luck ♥
Hvordan lage Iskaffe

 • Skrevet 16.06.2014 klokka 19:00
 • Kategori: Hverdag

Hei ! ♥

Idag har jeg lyst å vise dere hvordan jeg lager iskaffe. Det er fort gjordt og alt man trenger er kaffe og melk !

1. Kok opp kaffe 

2. Vent til kaffien er kald og lag isbiter av den i fryseren over natten.

3. Legg X antall isbiter oppi et glass. (jeg bruker 2 rader av den på bildet oppforbi).

4. Hell oppi Melk og det vil smale himmelsk !! ♥
TIPS: Dette kan du også bruke til fest. Du bare ersatter melken med Baylisen !! Lurt ikke sant ??

God morgen

 • Skrevet 16.06.2014 klokka 07:49
 • Kategori: Hverdag

God morgen mine kjære lesere ♥

For en natt ! Fikk jo selvfølgelig ikke såve igår kveld. Til slutt måtte jeg stå opp å rydde leiligheten litt å gå en liten tur med hunden for å prøve å bli trøtt igjen. Sovnet ikke før klokken var nermere 4 ! Nå har jeg akkurat kommet meg på jobb og er klar for en ny dag med masse energi, godt kosthold og ikke minst den jævligste treningsøkten jeg noen gang har hatt. Planen er å trene ben idag !! Gleder meg.

Jeg er blitt helt hekta på instragram igår ! Fikk over 50 nye følgere bare på 2 timer igår ! Helt vanvittig. Ei veninne av meg fortalte meg noen triks som fungerte midt i blinken ! Har lyst å fortelle dere hemmeligheten også, men jeg skal holde den hemmelig en stund til :) !! Om dere vil følge meg på instagram så heter jeg : Tannkost90. Hadde vært awsome om dere ville følge meg videre der. Legger ut bilder fra fotoshooter ellers hverdagen min hver dag.

Ellers må jeg konsentrere meg videre om jobben akkurat nå. Har ikke tid til å sitte å blogge hele dagene. Ønsker dere alle en fantastisk Mandag så blogges vi senere ♥
 

Ukens mål

 • Skrevet 15.06.2014 klokka 20:09
 • Kategori: Hverdag

Nå er det ikke så lenge igjen av søndagen før det er leggetid og en ny uke med nye utfordringer og minner. Målet mitt for denne uken er å starte på et treningsprogram ei vennne har satt opp til meg, presse meg til det ytterste nå og mitt aller siste mål er å bli så avhengig av styrketrening at jeg skal se skikkelig merkert ut tilslutt. Det vil kreve masse energi og tid, men det viktigste er å ikke gi opp å presse seg til det ytterste hver dag. Jeg skal gjøre alt for å nå di målene jeg har satt meg.

Dagen idag har vært ganske avslappende da jeg har gått 1 times tur med Lucy og hvert på familiebesøk å spist middag osv. Planene for kvelden er å vaske litt klær, lage meg en iskaffe og sette meg ned å se på oransje is the new black til det er leggetid. Vurderer å bytte fra Netflix over til viaplay da jeg føler det er mer utvalg på viaplay. Noen som har noen av dem å anbefale?

Hvordan har deres helg vært ?
Gårsdagens festligheter

 • Skrevet 15.06.2014 klokka 16:03
 • Kategori: Hverdag

Heisann!

Dagene i Stavanger for tiden er bare helt fantastiske . Fint vær, soling, grilling og man får vært mye ute. Dagen i går var jeg på en lunch hos mamma og pappa da mamma hadde laget ost og skinke horn. Etterpå måtte jeg stikke hjem i dusjen og tok turen videre til Enja og koste oss med litt vin og 60%. Enja har jo ikke blitt 20 helt enda så vi måtte gå på en 18 års plass.. FYFADER så stor forskjell det er på en 18 års plass og en 20 års plass. Vi sto å dansa å plutselig var det 8 smågutter rundt oss, å uansett hvor mye vi prøvde å komme oss bort fra dem, så nyttet det ikke. De var som klegger. Helt utrolig. Never again.. haha Men utenom det var det en vellykket kveld. !

Gleder meg helt vanvittig til Fredag da jeg skal få litt nytt blekk på kroppen ! Som noen av dere vet så skal jeg ta tatovering på hele armen, men kommer jo ikke til å bli ferdig med hele på fredag så blir litt og litt etter hvert så jeg får rå. Er ikke akkurat billig heller. Men skal bli godt å få satt i gang en skikkelig stor en denne gangen. Har jo 4 små fra før, å jeg personlig synes ikke det er fint med for mange små rundt over alt, da er det bedre å få en litt større som det er en helhet i. Er dere ikke enige ?

Legger med et bilde av meg å Enja i går kveld.
Har du erfaring med denne siden?

 • Skrevet 14.06.2014 klokka 12:30
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Jeg har et lite spørsmål til dere lesere. Jeg kom over en nettside her om dagen som har utrolig mye kule og fine klær. Prisene er ganske rimelige også, men det jeg lurte på er om noen av dere har erfaring fra denne nettsiden tidligere. Litt usikker på hvordan kvaliteten er osv. Har før bestilt fra ukjente nettsider å da det har kommet hjem i posten ser klærne helt forferdelige ut og eller er et helt annet stoff enn det som vises på nettsiden. Siden heter Dressvenus . Håper noen av dere har noen erfaringer med denne siden? :) 
Tenk deg om !

 • Skrevet 12.06.2014 klokka 15:31
 • Kategori: Hverdag

Heihei !

Idag har jeg et tema som jeg vil ta opp. Dette er et tema som egenlig gjør meg utrolig sint av en eller annen grunn. Noen trener utrolig hardt for å nå di resultatene di har ønsket, mens noen har knapt vært inne på et treningsenter. Selv har jeg trent så å si hver eneste dag siden jeg var bitteliten. Turn, Volleyball, karate, fotball,trampett,thaiboksing, jogging og styrke er noen av sportene jeg har drevet med opp igjennom årene. Jeg trener utrolig hardt hver eneste dag for å prøve å nå di målene jeg selv har satt meg og det står utrolig stor respekt over alle di som klarer di målene som di har satt seg! Veldig stolt av dere alle.

Ufattelig  mange ganger har jeg hørt, spesielt jenter som er livredde for å komme seg på trening. Ikke fordi de er redde for å trene blandt folk, eller at noen skal dømme dem for noe. Men de er redde for at de skal bli bodybuildere eller se ut som svære muskelmenner!! Etter min mening er dette seriøst noe av det dummeste argumentet det går an å komme med. Jeg har faktisk lyst å legge meg ned å gråte når jeg hører slike ting.

Ikke bare at de er redde for det, men jeg synes også det er utrolig respektløst ovenfor de som har sterk nok vilje til å klare å bli fitness eller bodybuildere. Tror disse jentene som er livredde for å bli ''svære'' bare etter en liten times treningsøkt virkelig må tenke seg om et par ganger. De kan umulig ha trent mye i sitt liv. Håper ingen føler seg truffet av dette innlegget, men håper noen får opp øynene sine litt og tenker seg om .

Det ligger så sinnsykt mye arbeid bak en bodybuilder eller fitness kropp, faktisk mer enn man tror. Jeg har selv ikke lyst å bli så stor, men jeg trener så å si hver dag å har et ganske bra kosthold men allikevel langt i fra fitness man kan komme. Ja jeg har litt markerte muskler om jeg strammer armene, men det er vel greit me bittelitt muskler, eller hva? Man trenger jo ikke akkurat å se ut som en pinne med dritt på heller. Jeg synes værtfall ikke det er fint med verken jenter eller gutter som ser ut som di skal knekke sammen hvert sekund.

Så til alle dere jenter og gutter som er livredde for å gå på trening for at dere er redde for å bli ''bygde og svære''. dere kan bare se langt etter det. Kom dere på trening og dere vil finne ut hvor mye trening og arbeid og ikke minst tid som kreves for å bli slik som dere ''frykter''. Trening er sunt og INGEN, absolutt ingen har vondt av en liten treningsøkt iblandt.!

 
En travel dag + 2 fotoshooter

 • Skrevet 11.06.2014 klokka 23:19
 • Kategori: Hverdag

Hei dere ! Det ble et utrolig sent innlegg dette. Men har vært fullt kjør hele dagen idag. Først var det utrolig effektiv men travel dag på jobb og da jeg kom hjem fra jobb var det jo rett på tur med hunden, etterfulgt av en fotoshoot. Når den fotoshooten var ferdig gikk jeg en liten halvtime på kvadrat og kjøpte meg en fin topp + ikke minst denne frukten som alle snakker om dreper fett. Rambutan eller noe. Gleder meg til å prøve denne å se om det virkelig funker like bra så alle skal ha det til !

Etter Kvadrat så måtte jeg på enda en fotoshoot på stranda. Der har jeg vært helt til nå og bada i sjøen, så jeg skal låve dere det var MAGISK å hoppe i en god og varm dusj. Jeg var så kald at vannet i dusjen ikke kunne bli varmere enn det jeg hadde skrudd det opp til. Nå har jeg en kvalitets tid sammen med hunden før jeg må finne sengen igjen. For en hektisk dag å jeg kjenner jeg er utrolig sliten nå. Jeg har fått et par bilder av den første fotoshooten idag så jeg gjerne vil vise dere !

Gleder meg såååå til i morgen da jeg får se Farfar igjen som er på et lite besøk fra Jessheim for å levere en bil !!


Vinn skjønnhetsprodukter til en verdi av 10.000 kroner !

 • Skrevet 11.06.2014 klokka 11:49
 • Kategori: Hverdag

 

Hei !

Har du lyst å vinne ? Yves Rocher ble grunnlagt i Frankrike for 50 år siden. De har sakt nei til dyreforsøk siden 1989 og det innebærer at ingen av deres produkter er tester på dyr, som jeg synes er utrolig bra ! Di har mer enn 600 produkter i fra hudpleie, sminke, parfymer og kroppsprodukter og samtlige kommer fra planter.

Yves Rocher har nå gått ut med en konkurranse som jeg gjerne vil dele med dere. Her kan du vinne skjønnhetsprodukter til en verdi av 10.000 kroner ! 

Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på Her ! ♥


//sponset innlegg//

 

 

Dagens Innkjøp

 • Skrevet 10.06.2014 klokka 18:45
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Idag tok jeg turen innom Europris for å kikke, og jeg ble helt imponert over hvor utrolig mye fint di hadde der ! Er ganske lenge siden jeg var der sist nå, men jeg fikk nesten lyst å kjøpe hele butikken, å ikke bare at dem hadde masse fint, men det er utrolig billig også ! Anbefaler dere å ta en tur innom den nermeste Europrisen hos deg en dag, det er så utrolig verdt det.
 

Lang helg

 • Skrevet 09.06.2014 klokka 20:47
 • Kategori: Hverdag

Håper dere har hatt en bra langhelg alle sammen? Forrige innlegg var jo absolutt drit dårlig. Jeg sto faktisk på parkeringsplassen og venta på en kompis mens jeg blogget. ! Nå har jeg endelig kommet meg hjem igjen til internett og har tid til å fortelle dere hva som egentlig skjedde da jeg plutselig fikk disse spontane anfallene mine igjen.

Jeg arbeidet jo både fredag og lørdag. Planen på søndagen var jo å surfe og ta noen utepils, men siden været ikke var så veldig bra i Stavanger så ble jo begge planene mine avlyst. Jeg startet med å rydde litt i kleskapet mitt, men så plutselig så fikk jeg bare for meg at jeg ville reise en tur til Farsund. Spontan som jeg alltid er ringer jeg til mamma og pappa å spør dem om det er fint vær der, å det var det, så 5 minutter etter jeg la på tlf var snipp vesken pakket og jeg hadde satt meg i bilen på vei til farsund. Grunnen til jeg reiste til farsund er at vi har hatt campingvogn der siden jeg var bitteliten, og jeg kjenner utrolig mange av di lokale å synes det var lenge siden jeg hadde vært der sist.

Da jeg kom ned ble jeg med mamma, pappa, tanten min og søskenbarnet mitt på kina resturant før vi reiste tilbake på campingen. Jeg ble invitert bort til en kompis for å ta noen øl, så jeg benyttet anledningen for å treffe noen gode venner også i samme slengen. Kan ikke si det var så utrolig gøy på puben, så vi tok en taxi videre til noen venner av meg som var på hyttetur rett bortforbi. Dagen idag har jeg bare ligget å solt meg på stranden. Var også med en kompis på en annen strand å gikk tur med hundene. Det var utrolig morsomt da det var ganske store bølger og begge hundene skulle absolutt ha pinnene ! haha

Når jeg kjørte hjem idag var jeg så sinnsykt trøtt av jeg satt å duppet av hele tiden. Måtte stoppe 4 ganger på veien for å lufte meg å prøve å våkne litt, men det funket ikke så veldig bra. Skal love dere det var godt å komme hjem igjen å legge seg på sofaen. Nå har jeg og Lucy poppet litt popkorn og er klar for å begynne å se Orange is the new black sesong 2 som endelig har kommet ut på Netflix !!
Spontan tur

 • Skrevet 08.06.2014 klokka 19:33
 • Kategori: Blogg

Hei ! Rett etter jeg skrev det forrige innlegget så fikk jeg for meg at jeg ville reise til Farsund en tur å besøke mamma og pappa og noen venner her nede . Vi har feiret bursdagen til hunden vår idag som har blitt 14 år og så har vi vært å spist kinamat og nå skal jeg snart til noen lokale venner her å ta noen øl i solen :) ! Ønsker dere en fortsatt fin dag !

Gårs dagen og dagens planer.

 • Skrevet 08.06.2014 klokka 12:17
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Ble ingen blogging igår, rett og slett for jeg ikke gadd å ta meg tid til det. Kan heller informere dere om hva jeg gjordet i dette innlegget. Igår var det jo drømmevær her i Stavanger, så jeg fikk med meg ei veninne på stranda sammen med hundene og fikk badet, solt oss og grillet. Var der i 4,5 time på stranden. Det var utrolig deilig. Jeg må faktisk si at jeg husker ikke at jeg noen gang har ligget å solt meg på stranda her hjemme i Stavanger noen gang. Om jeg har solt meg her i Norge så er det når jeg har vært på sørlandet. Men det er absolutt noe jeg vil fortsette med. En kompis kom også innom en liten time etter han hadde vært å surfa på en strand rett bortforbi.

Planen idag var egentlig å surfe, og ta noen utepils i solen. Men selvfølgelig er det helt rolig på sjøen og solen har forsvunnet bak alle i halvgråe skyene idag, så alle planer jeg hadde for dagen har blitt avlyst nå. Så nå sitter jeg egentlig bare her i Sofaen og prøver å få laget meg noen nye planer. Får sikkert vaske litt klær evt trene litt om jeg gidder det etterpå. Kansje jeg tar turen ut ikveld, men det gjenstår å se. Skal holde dere oppdatert. 

Hvordan har helga deres vært ? Synes det er så sykt deilig å tenke på at man har fri imorgen også ! Utrolig deilig for meg som har jobbet hele helgen, å nå faktisk kan føle at jeg får litt helg i tillegg. Magisk !
Kan du hjelpe meg ?

 • Skrevet 06.06.2014 klokka 20:22
 • Kategori: Hverdag

Hei ! Jeg trenger virkelig hjelp av dere som er flinke til å lage fine headere. Den jeg har nå ser helt deformert ut, og den blir automatisk trukket slik at bilde ikke ser normalt ut. Er det noen av dere som kan lage en fin header til meg ? Hadde satt kjempe stor pris på det ! Jeg suger virkelig i redigering, og har heller ikke photoshop lengre, da jeg ikke ante hvordan det fungerte heller. 

Kontakt meg om du vil hjelpe meg.? 
 

Lykkerus

 • Skrevet 05.06.2014 klokka 20:20
 • Kategori: Hverdag

Halloo ♥

Dagen idag har vært 1000 ganger bedre enn gårsdagen. Humøret har vært på topp, ikke vondt i hodet og konsentrasjonen har kommet tilbake. Sovnet heller ikke på sofaen idag så kom meg tilbake på trening igjen idag. Hadde ikke en så veldig bra natt da. Som jeg skrev igår så sovnet jeg på sofaen i 4 tiden og våknet igjen i 9 tiden så laget jeg meg litt middag, så på tv og gikk å la meg igjen i 12 tiden. Klarte jo selvfølgelig ikke å sovne med en gang så sovnet i halv2- 2 tiden. Så våknet jeg igjen kl 4 gikk på do og måtte drikke litt vann, før jeg gikk å la meg igjen for så å stå opp igjen kl 6. STRESS... er ikke vant med å våkne midt på natten heller.  Drømte at noen kom å tok Lucy fra meg osv.. var nesten på gråten da jeg våknet igjen ! Men heldigvis var det en drøm og jeg måtte bare vekke Lucy som lå og sov vesiden av meg for å gi henne en god og lang klem.

Nå har jeg fått tatt meg en varm og lang dusj og gleder meg igjen til Paradise hotell finalen ikveld etterfulgt av kjærlighetsredet. Andre også som følger med på noen av disse programmene? Merker at treningen begynner å ta form da jeg endelig fikk presset på meg en hotpants jeg kjøpte for lenge siden som har vært litt for liten rundt låra. :-D *lykkerus*
 

 

Yey or Ney?

 • Skrevet 04.06.2014 klokka 21:25
 • Kategori: Hverdag

Hallo !

Dagen idag startet med 1 times Yoga i kantinen kl 07.00 idag tidlig. Har prøvd yoga nå for 3 gang og jeg har funnet ut at det absolutt ikke er noe for meg. Holdt på å kjede meg i hjel en periode å bare håpte på at klokken skulle bli 8 ! Dagen ellers har ikke vært den beste. Har hatt litt dårlig konsentrasjon, vondt i hodet og vært skikkelig redusert. Planen var jo trening idag også, men klarte å sovne på sofaen rundt klokken 4 da jeg kom hjem fra jobb og våknet nå for ca 20 minutter siden. Kjente jeg virkelig trengte å såve litt idag så va deilig. Nå er det å lage litt middag før det er paradise hotell og kjærlighetsredet som står for tur på tven ! haha Snakk om å gå fra å aldri ha på tven til å være hekta på 2 programmer. Håper på at morgendagen blir bedre :-)

 

Hva synes du om Yoga ? Yey og Ney??
 

Inspirasjon: Trening

 • Skrevet 03.06.2014 klokka 15:46
 • Kategori: Hverdag


Jeg kan ikke si noe annet enn 1 dag ! 1 vakker dag ♥

Dagens Øvelse

 • Skrevet 01.06.2014 klokka 22:22
 • Kategori: Hverdag
Nydelig søndag

 • Skrevet 01.06.2014 klokka 15:47
 • Kategori: Hverdag

Hallo ♥

Våknet til enda en dag med stålende sol ! Nå skal jeg snart til mamma og pappa å spise taco :) ! Planen var å gå å trene litt etterpå å sette skikkelig igang med treninga også. Ville bare innom å ønske dere en fantastisk søndag !
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits