Malin Therese

Taxi Malin

  • Skrevet 19.07.2013 klokka 18:35
  • Kategori: Blogg

Hallaa ! :)

I dag er det endelig drømme vær her i stavanger..Kjempe herligt ! Nå skal jeg snart ut å kjøre taxi, så vi får blogges senere ! 

Dere får ha en fantatisk helg !
Bitt av en hoggorm !

  • Skrevet 18.07.2013 klokka 20:43
  • Kategori: Blogg

Hei alle Sammen !

Jeg vil fortelle om en liten historie som skjedde meg meg på lørdag. For di som kjenner meg så vet alle at jeg er max uheldig hele tiden ! Men dette slår det meste av min uflax værtfall ! Det har seg slik at jeg og stine egentlig skulle ut på fredagen, men den festen vi skulle på ble avlyst, så siden vi ikke fant en ny fest, så ringte vi til en kompis av meg fra Farsund, å spurte om vi kunne komme å feste der å såve over i huset hans. Dette var jo ok, så vi pakket tingene og 10 min etter satt vi i bilen på vei til Farsund, egentlig bare for å feste og så reise hjem igjen på lørdagen. Men slik ble det jo selvfølgelig ikke. Det ble til at vi bare ble igjen der og gikk på en bitteliten festival som heter kjørrefjordfestivalen som ligger i Farsund.  Det var ingen kjente artister og egentlig bare skrike musikk, så var ikke helt min greie, så vi satt blandt en hel hau med folk rundt masse telter osv på campen. 

Inne på Campen var det ikke toaletter, så vi måtte ut i skogen for å tisse. I fulla så er jo ikke dette noe problem, så jeg gikk inn i skogen for å tisse, og setter meg ned, da jeg plutselig kjente noe som bet meg på låret. (rett under rumpa). Jeg tørde ikke å snu meg å se, for er det noe jeg er redd for er det slanger ! Jeg løp ut av skogen, å kjente at det var en skikkelig intens svie og det begynte å værke mer og mer. Jeg satt meg ned med di andre, men smertene var så store at meg og stine gikk bort til røde kors folkene som sto med et telt borte på festival området ! Her Måtte jeg legge meg ned å ha foten opp, mens di fortalte at jeg var blitt bitt av en hoggorm. Di fikk mer panikk enn meg og var livredd for jeg skulle være allergisk. 

Plutselig kom ambulansen kjørene og jeg måtte legge meg ned på sengen deres, og di kjørte meg til legevakten inni byen. Her fikk jeg en del tabeletter og motgift og siden jeg heldigvis ikke var allergisk så spørte vi om di kunne kjøre oss tilbake til festivalen. Heldigvis så var det 3 kjekke ambulansesjåførmenner så det ville di gledelig :D Så når vi kom tilbake til festivalen, så hadde tydeligvis alle fått med seg at jeg ble bitt av den hoggormen, så det var uuutroolig pinlig ! 

I ettertid har jeg bare hatt masse værking i foten og vært ganske kvalm og svimmel helt frem til i dag, såå nå håper jeg at giften er utav kroppen å jeg er blitt 100% frisk igjen ! Har også lagt med et bilde av bittet under så dere kan se di to bitemerkene. !

 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits