Malin Therese

Kontoret

  • Skrevet 11.09.2012 klokka 06:06
  • Kategori: Blogg

Nå sitter jeg på kontoret på jobb, å tenker på å begynne å jobbe litt.. har en lang dag framfor meg ! men gleder meg i hjel til i kveld. da er det sushi hjemme hos mamma og pappa :) nam nam !!

liker du sushi??:)Bilder i fra kvelden :)

  • Skrevet 09.09.2012 klokka 23:54
  • Kategori: Blogg

Jeg hadde kansje ikke med det beste kamerat i kvell, så ble ikke så gode bilder heller egentlig, men håper dere ser hva det er værtfall:) hehe !

Timian og Silje <3 herlige paret mitt !

Timian hadde så lust at eg sko ta bilde av an.. nettopp blitt brunetta !Thomas og Andreas Chille :))Akkurat på dette bilde, så sprengte dekket hans, og han måtte kjøre på ståltrående til parkeringen for å skifte dekk:)Hva synes du? 

Er du interesserr i bilder?

Rånings !

  • Skrevet 09.09.2012 klokka 21:48
  • Kategori: Blogg

Jeg har nettopp vært å tatt sol i 40 min !:) holdt på å kjede raua av meg,men man må lide for sjønnheten, er det ikke det man sier?:)

Nå er jeg klar for å ta turen på rånetreff:D! for de som ikke vet va et rånetreff går ut på er at mange mange mennesker med alle mulige biler møtes på en plass, de som har de sprekeste bilene pleier somregel å kjøre dragrace ( kappløp) mens noen spinner opp dekkene sine og ødelegger bilen, men sånn som meg, jeg er egentlig en av di fleste som bare står å ser på og koser oss me underholdningen :) bilder fra kvelden kommer nokk når jeg kommer hjem :) (om jeg husker å ta bilder, er ikke så flink til å huske å ta bilder, men skal prøve ) :)

 

Ha en fantastisk kveld videre :)

 

Fotball for førte gang på evigheter

  • Skrevet 09.09.2012 klokka 16:58
  • Kategori: Blogg

Meg og ei veninne har begynt å spille fotball igjen på et lag som heter Brodd IL..Ingen av oss har spillt fotball på mange år, men tenkte at dette hadde vært gøy prøve igjen.

Vi ble med på treningen på torsdag som var, og jeg har gangsperr i bena enda ! Gruer meg i hjel til i morgen, for da må vi være med på fotballkamp for første gang på mange mange år ! Gruer meg kjempe masse, men håper at det kommer til å gå bra ! :) Meg og Cecilia:)

Da starter vi fra begynnelsen

  • Skrevet 09.09.2012 klokka 16:48
  • Kategori: Blogg

Jeg har tenkt lenge på å få meg en ny blogg, og begynne fra start igjen, men er så masse styr å få den slik som jeg vil ha den( i og meg at jeg ikke er så flink med pc osv ) så bestemte jeg meg bare for å slette alle de gamle innleggene som jeg har hatt her, siden jeg startet å blogge i begynnelsen av 2009:) 

Håper flest mulig har lyst å følge bloggen min, slik at jeg kan få en del faste lesere :D!
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits