Malin Therese

Natta bloggen

 • Skrevet 30.09.2013 klokka 23:39
 • Kategori: Blogg

Nå har jeg lagt meg i sengen i håp om å
Få såve litt denne natten værtfall ! Selv om jeg ikkje såv noe i natt så har jeg faktisk ikke vært trøtt i d hele tatt i dag ! I tilegg til jeg har vært på fotballtrening også , begynner å syns dette virker veldig merkelig nå etterhvert ! Men jeg snakket med mamma i telefonen å hun har jo alltiid så mange gode forklaringer på alt og kjenner meg tvers igjennom å nevnte at hvis jeg åpnet en bok når jeg la så skulle jeg ble fort trøtt ! Jeg hater jo å lese bøker , prøver og prøver gang på gang men jeg såvner etter max 10 minutt ! Haha så nå har jeg funnet frem fifty shades of grey boken min som jeg har prøvd å lest siden den kom ut , så såvner jeg sikkert snart ! Haha

Ha en fantastisk natt ! Drøm
Søtt alle bloggere
Hvordan ta vare på håret ?

 • Skrevet 30.09.2013 klokka 17:03
 • Kategori: Kontakt

Da jeg var yngre, bleket jeg håret mitt 9 ganger på 2 uker, kunn fordi jeg selfølgelig ikke eier tålmodighet, og skulle ha så lyst hår som mulig, på kortest mulig tid! Det er jo det dummeste jeg noen gang har gjordt ! Fint ble det jo heller ikke. Håret ble helt tyggis aktig, og så ut til å ramle av når som helst. Så ble jeg med pappa på motorsykkeltur, og da jeg skulle ta av meg hjelmen, kan dere tenke dere hva som hang igjen oppi hjelmen.?! JO selfølgelig alt håret mitt, og jeg fikk DEN Hanekammen oppå toppen av hodet ! HAHA ! etter det lærte jeg å ALDRI bleike håret mitt igjen !

Etter denne historen min begynte jeg å prøve ut forskjellige hårprodukter, alt for å prøve å reparere håret så godt som mulig igjen. Det tok selvfølgelig veldig lang tid, men Jeg har værtfall funnet ut hva som funker på mitt hår, og hva som ikke gjør. Så derfor vil jeg veldig gjerne vise dere  di produktene som er det beste jeg noengang har prøvd, og vil anbefale disse til alle dere der ute som har problemer med ødelagt og slitt hår. Vurderes stekt !

1.  Jeg synes virkelig ikke det er vits å bruke masse penger på balsam og shampoo fra frisøren, da jeg ikke føler at disse produktene gjør noe mer virkning enn di vanlige man får kjøpt på matbutikkene. Derfor bruker jeg Loreal Elvital Anti- breakage, som jeg synes fungere veldig bra og lukter utrolig godt også ! Disse produktene hjelper også mot skadet hår. Men egentlig så har det ikke så masse å si hvilken shampoo og balsam man skal bruke.

Tips: Man trenger bare en liten ¨tikroning¨ i hånden med shampoo, og gni shampoen godt inn i håret og hodebunden. Balsamen er veldig viktig at man ikke får i hodebunden, da denne bare skal være til tuppen av håret. Gnir man balsamen inn i hodebunden, vil man få irretert hud, og begynne å klø å flasse.

 

2. Ca 1-2 ganger i uken bruker jeg en hårkur som heter Bamboo Smooth ! Den skal jeg låve deg er den aller beste hårkuren jeg noengang har prøvd ! Helt utrolig ! Når jeg bruker denne, pleier jeg å ta i shampoo først, når jeg har skyllt det ut av håret, tar jeg på litt av denne hårkuren, og lar den virke i ca 5-10 minutter. Imens pleier jeg gjerne å klippe tåneglene, vaske kroppen, barbere meg, eller hva du enn må gjøre i dusjen. Husk å ikke gni denne heller inn i hodebunnen, slik som med balsamen.

Etter at jeg da har skylt ut denne, så pleier jeg  ta i bittelitt balsam i håret bare for å lukke hårstråene, og la den virke et par minutt før jeg skyller den ut igjen.

 

3. Da jeg skal føne håret pleier jeg å ta i en varmebeskyttende krem som heter Kerastase Resistance, som beskytter håret når man får varme på. 

Tips: Aldri grei håret når det er bløtt, vent til etter du har fønt håret 

Du kan også bruke denne, som virker på samme måte Her

 

 

4. Så når jeg har fønt håret tørt ,greier jeg gjennom håret med en børste, mens jeg venter på at rettetangen skal bli varm.  Før jeg retter håret tar jeg i Schwarzkopf Gliss Hair Repair som er en olje krem, som også beskytter håret. Denne synes jeg er helt fantastisk, Denne gir håret skikkelig glans og det ser ikke slitt ut en plass. Hver gang jeg har denne i håret så får jeg alltid komplimenter om at håret mitt ser så friskt og glinsete ut. Jeg pleier også å ha i denne gjerne etter retting itilegg og etter jeg har retta håret når jeg ikke har dusja også. 

 

Håper dette var til hjelp, og anbefaler alle på det sterkeste å prøve dette ut ! Funker utrolig godt ! Produktene kan du finne her 

 

 

 

This Gone be a long day

 • Skrevet 30.09.2013 klokka 07:27
 • Kategori: Kontakt

Har ikke såvet et halvt minutt en gang i natt ! Har vært den lengste natta på så lenge jeg kan huske. Har vært dau trøtt, men fikk virkelig ikke såve. Lå bare i sengen å så på klokken som ble mer og mer. Lå i sengen frem til vekkerklokken ringte, Ville ikke stå opp litt en gang, For d var først da jeg kjente at det var rett før jeg skulle såvne. Typisk. men opp måtte jeg, å her er jeg på jobb. Begynner å våkne litt til igjen nå da heldigvis, håper ikke jeg blir for trøtt ut over dagen :) Skal jo spille fotballkamp også i dag

Håper dere andre har såvet godt i natt, så gleder jeg meg i hjel til jeg skal legge meg igjen :)
9 år gammel og mamma?

 • Skrevet 29.09.2013 klokka 16:08
 • Kategori: Kontakt

Dette måtte jeg bare dele med dere ! Det er jo bare helt utrolig !! leste nettopp om en liten jente på 9 år som fødte en frisk liten gutt på 2750 gram og 47 cm lang ! Helt utrolig !!

les mer om innlegget her !

 

Hva synes dere om dette??


De råeste klærne !

 • Skrevet 29.09.2013 klokka 15:46
 • Kategori: Kontakt

Hei Bloggen :)

Har dere vært inne på bubbleroom og skikket eller? Utrolig hvor masse fint dem har der ! Ble helt hekta jeg !! Huff hehe farlig også det der , men gøy er det nå værtfall =D Det var faktisk ganske så billig også, i forhold til mange andre nettsider, som til og med ikke har så masse kule klær i tilegg :) Fant litt kjoler, topper, bukser og sko osv, som jeg likte utrolig godt ! Hva synes du ?

 

ADRIANA DRESS:

En flott og elegant, og ikke minst sexy kjole, med åpen rygg, og flotte paljetter på overdelen, utrolig fin fest kjole.

Kjolen finner du  Her

 

 

 

TIMMO DRESS

Utrolig fin og elegant kjole, med et hengene slør ned på baksiden. Veldig nøytral og passer til de fleste anledninger ! Denne kjolen kan også være flott med noen tøffe Pumps.

Kjolen Finner du  Her

 

 

KASSO SKIRT

Dette Skjørtet ser så utrolig behagelig ut ! Det ser ut til å være veldig herlig å ha på, men i tilegg litt baggy, og tøft ! Kjempe fint skjørt man bruker til Hverdag, sammen med et par Converse og en singlett, eller t-skorte, evt hva som måtte passe :)

Kjørte finner du Her

 

GLORIA GLOSS SINGLET

En veldig enkel og fin singlett, som også passer utrolig godt til en skinntights som denne Her

Jeg kan værtfall se for meg at det kunne vært et rå kult antrekk sammen med noen fine sko :)

Singletten finner du Her og Tightsen finner du Her

 

 

 

SKOLETTER DOLLY

Disse skoene var bare rå kule !! Passer til di fleste antrekk, og i og med det var så høy platå på dem, så er dem nokk ganske behagelige å gå med også !!

Skoene finner du her
Di selger også en god del Sminke, som er utrolig bra ! Ta en titt her

 

Hvis jeg skulle lagt ut alt det jeg hadde hatt lyst på her, så hadde nokk aldri dette innlegget tatt slutt, så dermed avslutter jeg der, så får dere ta en tur innom å se selv. Jeg er sikker på det er nokk av klær som faller i smak.

Ha en fortsatt fin dag !

Shopping

 • Skrevet 28.09.2013 klokka 22:51
 • Kategori: Kontakt

Hei :) Beklager lite blogging i dag, men Har vært med Silje fra jeg sto opp i morges, til nå.  Vi har vært noen timer på kvadrat å shoppet litt, har ikke handlet så masse egentlig bare litt sminke :) Eller så er jeg stapp mett nå ! var på mc Donalds å spiste før i dag, og så var vi å spiste kinamat på lille Kina igjen for ikke så lenge siden. Herreguud, føler magen skal sprenge ! haha ! Er så morsomt på lille Kina. Hun damen som jobber der, er drit kul, så sitte hun å hører på musikk med øyrepluggene i øyre å sitter å synger for hele plassen, og da vi skulle bestille maten, sa hun alltid ok jente, ok jente om og om igjen. haha trodde jeg skulle døøø av latter !

Silje er jo gravid, å har termin 6 oktober, så det er jo 1 uke til !! gleder meg i hjeel !! skal jo være med på fødselen hennes så det kan bli spennende :) HihI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Er du flink? Trenger hjelp :D

 • Skrevet 27.09.2013 klokka 16:20
 • Kategori: Kontakt

Halla !!

Nå har jeg prøvd meg i hjel hele dagen på å prøve å lage en fin Header ! Men jeg har virkelig ikke sjangs !! er desverre ikke noe flink med slik jeg.

Er den noen der ute som er flinke til å lage en enkel og simpel header i rett størrelse? Hadde satt kjempe stor pris på om noen ville hjulpet meg :)

 Kveldens mest sexy outfit

 • Skrevet 26.09.2013 klokka 21:40
 • Kategori: KontaktKjempe flott outfit ikke sant ? haha ! å være syk og sliten, er ikke en god komminasjon, da orker man knapt å kle på seg, og i og med jeg alltid fryser så ble det noen sexy rosa sokker, tights, singlett og en varm og god ullgenser !

 

Ut på tur aldri sur

 • Skrevet 26.09.2013 klokka 15:12
 • Kategori: Kontakt

Siden Lucy stakkars ikke har fått noen skikkelige turer nå i det siste, siden jeg har ligget strekk ut på sofaen siden mandagsettermiddag, så tenkte jeg å gå en litt god tur med henne i dag, i en liten periode jeg faktisk følte meg god nokk i formen :) Tok med meg kameraet og tok noen biler på veien :)

 

nam nam godt med litt mat i magen 

 

 

Ei som har det ganske travelt med å komme seg på tur 

Traff en ganske så forveden hund ! haha 

Nå begynner høsten og komme
 

ei som er like ivrig på å komme seg inn igjen, så sa hun begynte å gå tur !

Nelly.com

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 18:09
 • Kategori: Kontakt

Dette må være den beste nettsiden ,med di råeste kjolene ever ! Har lyst på nesten alt som er her inne !!  Her er den del av di kjolene jeg liker best, men Nelly har alt for hver en smak og størrelse :)

likte du noen av disse kjolene?Her

 Her

 Her

 HerHer

 

 

 Her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørsmålsrunde

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 13:08
 • Kategori: Kontakt

Hei alle !

Husker fakrisk ikke sist jeg hadde en spørsmålsrunde,  Men starter opp nå- så spør om hva dere vil, så skal jeg prøve å få svare på alt ! Spørsmålsrunden avsluttes om 1 ukes tid :) Kansje også det kan bli en liten film, men det har jeg faktisk aldri laget før, så kom med tips :) haha- egentlig hater jeg å sitte å snakke til kamerat, og se meg selv på film, så kom også gjerne med tips om hvordan du lager videoblogger ?

 
 

God Morgen

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 12:45
 • Kategori: Kontakt

God Morgen

I dag våknet jeg opp en del bedre i formen ! Deilig, Litt feber enda, men har ikke så vondt i bihulene lengre :)

Sitter nå å spiser litt frokost, har ikke spist noe siden mandag. Så skal bli godt å få i seg litt mat igjen !  Må snart en tur ut med hunden igjen,

ha en fortsatt fin dag alle :)
Bihulebetennelse

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 00:05
 • Kategori: Kontakt

På lørdag startet det med at jeg hadde utrolig vondt i hodet, og verre ble det i løpet av søndagen også. På Mandag så begynte jeg å merke at jeg begynte å få vondt i bihulene. Har fått bihulebetennels kronisk nå, så er ikke første gangen, så vet akkurat hvordan det starter. Så jeg gikk til legen for å få litt medisiner, slik at jeg da kansje kunne være heldig å få det til å forsvinne så fort som mulig, slik at det ikke skulle bli så mye verre. 

Jeg kom hjem, proppet i meg antibiotika, og siden vi ikke hadde så mange innbyttere på fotballen, så måtte jeg være med å spille kamp. tok det jo selvfølgelig veldig med ro på kampen, men da jeg kom hjem var jeg helt ødelagt, og frøs noe helt sinnsykt. Så jeg bestemte meg for å sjekke feberen. Å fant da ut at jeg har spillt fotballkamp i 40,3 i feber. ! Dommeste jeg har gjordt noen gang !

Så resten av kvelden i går og hele dagen i dag har jeg bare ligget på sofaen å ikke klart å gjordt noe så helst ! Gleder meg virkelig til å bli frisk igjen nå ! Hater å være syk, og det kommer jo alltid når det minst passer ! Typisk.

Hvordan har din dag vært i dag? :)


 

 

OM MEG !!

 • Skrevet 24.09.2013 klokka 17:30
 • Kategori: Kontakt

 

Litt om meg:

Jeg Heter Malin Therese Ødegård og ble født 15. Oktober 1990. Jeg jobber i et firma som heter Bilfinger Industrier, og trives veldig godt der. I Fritiden har jeg jo drevet med masse forskjellige aktiviteter, som normalt sett di fleste andre og sikkert har, som volleyball, turn, karate, stortramp/trampett, poledancing, fotball osv, osv, men et det en ting jeg fortsatt har lidenskap for så er det fotballen ! Kommer ikke til å gi slipp på den med det første :)

Jeg bor i en leilighet  5 min fra Stavanger sentrum, sammen med min vakre lille Yorkshire terrier Lucy på 4 år. Her har vi bodd siden oktober 2011. 

Jeg jobber også som hobby modell, der jeg har en del forskjellige Fotografer som er utrolig dyktige ! Kommer til å legge ut en del bilder fra fotoshooter osv her på bloggen.

 

Om Bloggen min :

Jeg startet å blogge sommeren 2009, da jeg var utrolig effektiv og egentlig ikke gjorde noe annet enn å blogge, da jeg var på topplisten for alle blogger i Rogaland. Det var utrolig gøy. Men så begynte jeg med 2 jobber så jeg jobbet fra 07.00- 21.00 hver dag, å da hadde jeg plutselig ikke så mye å blogge om lengre, sa da ble det til at det dabbet av mer og mer etterhver. Og tilslutt glemte jeg nesten ut at jeg hadde bloggen lengre.

Men nå har jeg begynt å ha kunn 1 jobb, så nå får jeg litt mer tid å blogge også, og i tilegg føler jeg selv jeg har et litt mer spennende liv nå enn før, så Håper bloggen blir bedre nå enn den noen gang har vørt før ! :)

Blogger om hverdagen min for det meste, men også litt om forskjellige andre ting om noe skulle falle meg inn.

 
 

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits