Malin Therese

Slik får du flere lesere

 • Skrevet 30.09.2014 klokka 19:51
 • Kategori: Hverdag

Mange lurer på hvordan man kan få flere lesere.  Nå skriver jeg kun ut ifra mine egne erfaringer, da jeg ikke vil anbefale dere ting jeg selv ikke har noe erfaring med.

♦ Først og fremst må man skrive om noe som kan falle leserene dine i smak. Dette er virkelig ikke enkelt, med mindre du har en utrolig fantasi eller et veldig spennende liv.

♦ Når man har publisert ett innlegg så er det nok mange som ikke gjør stort annet enn å vente på at noen skal like eller kommentere innlegget ditt. Her er det også viktig at du deler innleggene dine på forskjellige nettsider som instagram, facebook og twitter. Twitter bruker jeg ikke selv da jeg ikke fatter en dritt av den. Facebook får jeg så og si 80% av mine lesere. Her finnes det mange forskjellige grupper som f.eks bloggere i Norge der man kan bli medlem og publisere innlegget sitt hver gang du har skrevet et nytt. Du kan bli medlem ved å trykkeHER. Det er selvfølgelig mange andre slike sider også, det er bare å søke den opp så kommer dem en etter en. Publiser dem også på din egen facebook profil.

♦ Man kan også lage en egen ¨Fan page¨på facebook der folk kan like siden din for så og få opp hver gang du publiserer ett innlegg. Dette blir da helst for di faste leserene dine som kan gå inn å se når du har publisert noe her istedenfor å gå inn å sjekke hele tiden selv. Dere kan se hvordan min er ved å trykke HER.

♦ Det hjelper også utrolig på leserene dine å gjøre andre bloggere obs på din blogg. Gå inn på andre sine blogger, les innleggene deres og kommenter med fine kommentarer, så skal du se du får somregel noen flotte kommentarer tilbake. OBS !!!! ALDRI skriv: kan du vær snill å kommentere bloggen min osv osv.. når folk kommentere dette på min blogg så gidder jeg faktisk ikke å gå inn på bloggen deres en gang.. så spar folk for det.! Mye kjekkere å gå inn på bloggen din frivillig uten at du har bedt om dette .

Ellers så er det bare å krysse fingrer og tær for at leser tallet øker. Kan ta litt tid, men du vil garantert se at tallene øker når du publiserer innleggene dine på facebook.

Good Luck !
 

 

 

 

 

Elle melle

 • Skrevet 30.09.2014 klokka 17:12
 • Kategori: Hverdag

Halla !

Nå er jeg helt tappa for energi etter en lang dag på skolen. Det var utrolig deilig å komme hjem, så nå venter jeg på at maten skal bli ferdig i ovenen. Blir ikke noe særlig spennende idag, fiskepinner og potetmos, men til en forandring prøver jeg å sette fiskepinnene inn i stekeovnen denne gang isteden for å steke dem på panna, da jeg somregel har litt dårlig tid og ikke minst er sulten og ikke orker å vente så ender det opp med å enten svi dem, eller steke dem på en måte da alle bare går fra hverandre. haha MEN nokk om det !

Jeg vurderer fortsatt om jeg skal på trening eller ikke. Føler på en måte at jeg trenger all den treningen jeg kan få, men på en annen måte så føler jeg at jeg hadde trengt å slappet litt av og heller ta treningen imorgen.. klarer ikke helt å bestemme meg.. hva sier dere ?

Kansje jeg skal ta meg en ordentlig jentekveld alene å bare slappe av med en god og romantisk jentefilm, dusje, nappe øyenbryna og slike kjekke ting som jenter somregel gjør ! jepp det var en god ide √
Get a life

 • Skrevet 29.09.2014 klokka 20:04
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen folkens !

Di siste dagene har jeg virkelig ikke hatt noe liv. Har vært helt hekta på the walking dead! Har fått sett hele sesong 1-3 iløpet av 3 dager ! OFF sier jeg bare.. Men nå har jeg fått livet mitt tilbake og det var på hengene håret. Gleder meg allerede til sesong 4 kommer på viaplay.. selv om det blir en stund til i og med 3en kom ut for knapt 1 uke siden..Noen som vet når ? hihi

Siden jeg har sittet inne siden jeg kom fra skolen idag å ikke hatt noe liv . så skal jeg gå meg en god tur med hundene. Passer forresten mamma sin lille skatt også denne uken mens hun og pappa er å koser seg i varmen ! heldigrisene..♥

Forrsten så har mamma kjøpt candada goose jakke til meg idag !! Gleder meg til å bruke den, har ønsket meg den nå utrolig lenge..Godt hva man får tak i Tyrkia. Billigere å ingen ser forskjell på om den er kjøpt der eller i en candada goose jakke til 6500 kr mer :) stor fornøyd jeg !
What a day !

 • Skrevet 29.09.2014 klokka 09:05
 • Kategori: Hverdag

Halloo !
Nå har vi en hel time fri fra skolen. Hadde en liten prøve første timen idag. Hardt på en mandags morgen. Men tror det gikk ganske bra. Fikk Karakter på en prøve fra betong faget, om betong, armering og forskaling. Fikk 5+ på den !!! utrolig stolt.. wiii

Nå sitter vi bare her å glor i hver vår pc skjerm og venter på at neste time skal begynne 09.45. Kjedelig egentlig.. hehe ! Neste time er matte.. off.. wish me good luck :) !

Ville bare innom å ønske dere en fantastisk dag !
 

Borte vekk

 • Skrevet 09.09.2014 klokka 17:33
 • Kategori: Hverdag

Heia

Hvor har energien forsvunnet idag da ? Den er værtfall ikke her med meg, å det merkes utrolig godt. Har ligget på sofaen nå innrullet i et godt å varmt teppe siden jeg kom hjem fra skolen som er ca 2 timer siden. Her er planen min å bare ligge resten av kvelden også med en god film å litt brus. Begynner å bli utrolig sulten, men orker knapt å reise meg opp å lage meg noe mat. ! Heldigvis så har jeg rester igjen fra gårsdagen, så slipper å stå foran grytene idag. DIGG ! 

 


Bildet er ikke fra idag. Hadde ikke orket å funnet frem kameraet en gang. Å jeg som hadde di store planene om å trene idag.. Får ta det imorgen etter skolen, da er jeg jo ferdig 13.15 å forhåpentligvis er det ikke kaos på treningsenteret da. ! Krysser fingrer og tær..XXXXX

 

Klar for mer smerte !

 • Skrevet 03.09.2014 klokka 20:22
 • Kategori: Hverdag

God kveld !

Har dere hatt en fin onsdag ? Sto opp klokken 06.00 i morges, stelte meg, og vekket Sofie. 07.15 var Sofie levert i barnehagen og jeg påvei til skolen. Kjenner jeg er utrolig trøtt nå, når vi kom hjem å hadde spist middag, så tok vi turen til ei veninne av meg som også har ei datter på 3 år. Hun hadde besøk av en nabo gutt, så alle di 3 små lekte fint i sammen en god stund, frem til det var leggetid for di minste.

Imorgen skal Sofie til pappaen sin, så da benytter jeg dagen til å få noe nytt blekk på armen. Gleder meg til å bli ferdig med den, men har en god del igjen ettepå også, før jeg er ferdig med hele armen. Skal legge ut bilde imorgen så få dere så hvordan den ble ! Dette blir den 6 tattoeringen min nå, og skal jo ha resten av armen også, så har en del timer igjen under nålen. Noen av dere som har tattooeringer?


 

 

Playground

 • Skrevet 02.09.2014 klokka 20:16
 • Kategori: Hverdag


 

God kveld alle mine kjære lesere !

Da var Sofie i seng og jeg sitter å glor på tven. Vi har hatt en ganske kjekk dag idag. Sofie har gått tur i barnehagen, mens jeg har hatt aktivitets dag på skolen. Kjempe kjekt å få litt avbrekk fra alle fag og di harde skolebenkene.

Da jeg hentet Sofie i barnehagen så gikk vi hjem å spise middag å tok turen ut på lekeplassen å lekte en god stund, herlig å få ut litt energi og ikke minst være ute å nyte det flotte været vi hadde idag. ! Var ei som var fullt av steiner og sand når vi kom tilbake så Sofie fikk tatt seg en god dusj, å fikk til og med sitte å leke inni dusjen i nesten 15 minutter :) Det likte hun utrolig godt værtfall !Nå er det tid for litt lekser og sånne kjekke ting !  Kos dere videre ♥

Endelig var mandagen her

 • Skrevet 01.09.2014 klokka 19:37
 • Kategori: Hverdag

Endelig har mandagen kommet og denne uken har jeg gledet meg til lenge. Jeg skal passe datteren til veninna mi Sofie hele uken ! Hentet henne i barnehagen idag å vi gikk ut for å handle litt middager. Da vi kom tilbake gikk vi en tur med Lucy som var kjempe stas !!

Lucy og Sofie har lekt og lekt siden vi kom hjem, å merker dem begge to var slitne i slutten. Godt at di får ut litt energi. hihi Nå ligger Sofie og såver inne på rommet sitt, mens Lucy ligger strekk ut på sofaen. Nå skal jeg få gjordt litt lekser å dusje før jeg finner sengen selv.

Hva har dere gjodt idag ?
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits