Malin Therese

Sponset Video: TV-aksjonen NRK 2013 - En umulig oppgave"

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 18:21
 • Kategori: Kontakt
Jeg har satt meg litt inn i dette med TV- aksjonen NRK 2013.  For di som ikke vet hva dette går ut på så er det  at Najonalforeningen for folkehelsens arbeid med demens. 
Hva er demens?
demens er en beskrivelse av flere hjernesykdommer der sykdommen angriper hjernecellene over lengre tid  , som ofte forekommer i høy alder men som også kan forekomme helt ned i 30 års alderen. Symptomene for demens syns jeg er utrolig skremmende da man kan miste hukommelsen , få angst og deprisjoner og miste evnene til å klare å ta vare på seg selv som f.eks Alzheimers som over 70.000 mennesker i Norge har. 10.000 personer får denne sykdommen hvert år og ingen er immune.
 Det som TV - aksjonen vil gjøre er å hjelpe alle di stakkars menneskene som har demens å få en lettere hverdag og forske videre på sykdommene, slik at dem reduseres i fremtiden.  Di har midler som skal gå til informasjonstiltak, forkning og aktivitetstilbud. 
Demensforskning: Her skal TV- aksjonen 2013 bidra til å utvikte bedre medisiner og behandlinger for demens. Her skal over 40 prosent av midlene brukes.
Aktivitetstilbud: Aktivitetstilbudene skal inkludere etableringen av ordningen <aktivitetsvenn > som skal gi di pårørende som familie og venner til den syke avlastning, og gi den dementsyke muligheter til aktiviteter. Her skal også over 40 prosent av midlene brukes.
Informasjonstiltak: 15 prosent av midlene skal brukes for å knuse myter og bryte ned tabuer. Med dette etableres også en likemannsordning der di pårørende kan større og hjelpe hverandre.
NRKs TV-aksjon 2013 regnes som verdens største dugnad og innsamlingsaksjon. Norge har 2,2 millioner husstander som 100.000 bøssebærere skal besøke, da man har en god anledning til å hjelpe alle disse menneske som lider av demens.
Du kan også melde deg på som bøssebærer her eller ringe 02025
Eller trenger du noen å snakke med om demens, kan du ringe demenslinjen på 815 33 032
Lik også veldig gjerne NRK TV- aksjonen 2012 på facebook Her !

Dette er et sponset innlegg

Kjolevalg til Gardeball

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 15:29
 • Kategori: Kontakt

30 november skal jeg på gardeball sammen med en god kompis av meg ! Gleder meg som en liten unge !! Har alltid hatt lyst å gått på gardeball så endelig så skjer det !! Kjempe gøy at ha ville ha meg med !Har sett en del på kjoler på nelly, for å se om jeg finner en som jeg liker. Det er jo ganske store krav på et gardeball med kjolevalg og alt mulig. Men jeg har endelig blitt enig med meg selv hvilken kjole som var finest, så nå gjenstår det bare om den passer når jeg får den hjem i posten ! Drit å måtte sende den tilbake å ikke få den tilbake i retur igjen før gardeballet ! haha det suger...

Kjolen jeg valgte er en maxikjole i fargen Navy ! Utrolig flott farge og jeg har blitt helt forelsket i den kjolen nå! 

Hva synes du om kjolen? 

Har du vært på gardeball før? 


Happy Halloween

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 07:56
 • Kategori: Kontakt

I dag er det halloween, den skumleste dagen i året :D ! hihi Det er mange år siden jeg gikk på dørene, men syns det er kjempekoselig at barna fortsatt går treack or treat! Jeg skulle virkelig ønske jeg bodde i USA på halloween, der ser jo alt helt ekte ut, og di feirer denne dagen skikkelig, iforhold til det vi gjør her i Norge. ! Skulle ønske vi normenn også kunne vært like flinke på å ha slike tradisjoner utenom jul og påske :) !

 

Legger med et bilde av meg og en kompis som bytta kostymer fra bursdagsfesten til meg og ei veninne i fjord.Hadde karneval fest siden vi begge har bursdag i oktober så kunne vi ta halloween fest med det samme :) !

Besøk på sykehuset

 • Skrevet 30.10.2013 klokka 21:09
 • Kategori: Kontakt

Stakkars min beste kollega havnet på sykehuset i går, vil ikke nevne hva som har skjedd, tilfelle hun ikke vil at alle skal vite hva det er, siden legene ikke er helt sikre selv enda.  Så jeg bestemte meg for å stikke bort på sykehuset å besøke henne en stund, slik at hun slipper å sitte der helt alene stakkars ! Håper hun kommer ut igjen snart :) !! Savner henne på jobb jooo... hihi hun er helt neddopet på bilde btw ! :P

Love u Moniiiis <3
Singbox- popstjerne??

 • Skrevet 30.10.2013 klokka 09:06
 • Kategori: Kontakt

Snart skal jeg inn på noe som heter singbox ! Små gruer meg en hel hau.. Vi her i bedriften på jobb skal synge viva lavida av coldplay, og ha vår egen boks i musikkvideoen da vi alle skal synge akapello eller hvordan det skrives da man ikke skal ha noe musikk eller instrumenter og man må lage alle lydene selv. Wææh hvordan skal det gå med min forferdelige sangstemme ! haha.. Men det går nokk bedre enn forventet !! Vi skal ha julebord 23 november, da vi får se denne videoen for første gang, og den helt sikkert kommer ut på youtube slik at jeg kan dele den med dere da. Men det er jo ikke før om 1 mnd.. skal bli spennende !!! :) hihi

så nå sitter jeg her å roer meg litt ned med en klementin :) Minner meg om jul !! :p

wish me good luck ! 

Humor

 • Skrevet 29.10.2013 klokka 19:45
 • Kategori: Kontakt

Litt humor må man jo ha her i livet ! haha sitter å ser gjennom en hau men morsome bilder på facebook. Ville dele noen med dere ! hihi

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når di du bryr deg om svikter deg

 • Skrevet 29.10.2013 klokka 17:37
 • Kategori: Kontakt

En person som du har gjordt nesten alt for at skal trives, ha det bra, kose seg og ikke minst ha en venn det går an å stole på, og personen bare vender ryggen til deg, forteller deg at du plager vedkommende bare du prøver å få litt kontakt og oppmerksomhet av personen. Og eller ett annet eksempel, da personen over lengre tid har gillet deg under bena, og i ribbena slik at det gjør skikkelig vondt, morsomt første gang ja, men etterhver blir man rett og slett dritt lei, prøver å si det gang på gang på en fin måte, men i og med det ikke fynker så  må man rett og slett si det med en strengere tone. Men da blir man gang på gang kaldt for hissig i tilegg til man er plagsom. Det er ikke di værtse ordene å bli kaldt, men når det kommer fra en person du ikke har gjordt noe vondt mot, og gjør alt for at denne personen skal ha det bra, så er det utrolig sårende å høre. Har denne personen en dårlig dag så kommer man bort og trøster personen og får dem opp på bena igjen. Men hvis du har en dårlig dag, blir personen bare ennå mer irretert og sur for at du er i dårlig humør og det ender opp med at personen ikke vil snakke med deg i det hele tatt resten av dagen. Å gå rundt med denne følelsen av at du føler du ikke duger til noe som helst, og at man begynner å få en følelse av at det ikke er noen som bryr seg om deg, og eller er glad i deg, bortsett fra dine foreldre. Det er både hardt og sårende.

-har du opplevd at en person du bryr deg om oppfører seg på denne måten?-

LIK eller Kommenter innlegget om du vil si din mening, eller kjenner deg igjen i samme situasjon
Foto konkurranse

 • Skrevet 29.10.2013 klokka 16:24
 • Kategori: Kontakt

Da jeg var på samling med jobb fra onsdag til Fredag så fikk vi i oppgave å ta best bilde, som passet til ënergi og samhold¨.  Vi ble delt opp i 4 grupper, og hver gruppe fordelte seg rundt på den lille øya. På kvelden så ble det avstemning av best bilde da min gruppe var di heldige vinnerene :D!!! weeeiii ! Premien var at vi kunne velge ut 1 ting man ville ha fra nettbutikken til jobben min der det meste er treningsklær, men di har en del fint ! :) Kjempe gøy ! :)

Her kommer Vinnerbilde ! :) Hva synes du?
Nytt og bedre liv

 • Skrevet 27.10.2013 klokka 21:28
 • Kategori: Kontakt

Jeg ser meg i speilet, jeg føler meg sjukk, jeg føler meg kraftig, feit, ekkel og føler at alle legger merke til det ! Men innerst inne så vet jeg veldig godt at jeg ikke er feit, men selv ser jeg at jeg begynner å legge litt mer på meg nå enn det jeg gjorde før. Alle snakker om at jeg begynner å få ¨ kvinnelige former¨. og at det er normalt når man blir eldre. ja jeg er dritt lei av å hørre det nå, å det er faktisk noe jeg kan gjøre med det, men det nytter ikke å sitte å klage over det, for da kommer man ingen vei. Den eneste veien er å få et godt og suns kosthold og begynne å trene. Så nå har jeg  endelig fått satt opp en kostholdsplan, og den skal følges om det så er det siste jeg gjør ! Jeg er ikke den personen med mest selvtilitt, og den blir heller ikke bedre om jeg ikke gjør noenting med det heller. Denne planen begynte jeg på i dag, å jeg har aldri vært så motivert til dette før, som nå. Jeg skal til og med lære meg å like egg, som er noe av det vemmeligste som fins ! hihi.PS: om dere vil jeg skal legge ut kostholdsplanen min, så gi beskjed så skal jeg gledelig dele den med dere !

-wish me good luck-
Samling med Jobb

 • Skrevet 23.10.2013 klokka 15:48
 • Kategori: Kontakt

God dag kjære lesere !

vært litt lite blogging i det siste, men det skal jeg fikse på etter helgen ! Nå reiser jeg på samling med jobb å vil være borte frem til fredag. Tror ikke jeg får tid til å blogge noe særlig mellom samlinger og jobb, så derfor får vi heller blogges igjen til helgen ! :) Skal prøve å få tatt litt bilder med mobilen på samlingen. Meg å Adrian tok et bilde til dere nettopp, gjerne ikke så veldig fotogene, men det er værtfall bedre enn ingenting :) hihi

Kos dere masse !
Lørdags kveld ! Fylla har skylda

 • Skrevet 13.10.2013 klokka 18:51
 • Kategori: Kontakt

Gårskvelden var veldig gøy. Vi var i bursdag til typen til ei veninne som egentlig bor i tyrkia, men som er på besøk her i norge for første gang i 2 uker.  Tenkte å legge ut litt bilder fra gårdkvelden ! Håper dere alle har hatt en fantastisk helg og er klar for en ny uke :) `?


*Hva har du gjordt i helgen? *

*hva synes du om bildene? *

Photoshoot

 • Skrevet 11.10.2013 klokka 13:40
 • Kategori: Kontakt

For sikkert et halvt år siden så ble jeg ringt opp av et modellbyrå, om at noen som hadde vært på shoot der hadde tipset om meg. Da fikk jeg telefon fra modellbyrået at di skulle komme til stavanger. Men akkurat da skule jo jeg selvfølgelig til Ayia Napa, så da måtte jeg takke nei. Så ringte di igjen for noen uker siden å spørte om jeg ville være med på shoot denne gangen, men da takket jeg fint nei, egentlig fordi jeg ikke orket. Så i går spørte ei veninne om jeg ville være med på shoot.. haha på samme plassen som har ringt og spørt meg 2 ganger. På venneshoot, så da skal vi gå å ta bilder i dag ! Veninna mi og typen hennes og meg å en kompis skal ta bilder sammen ! hihi kan bli morsomt ! Jeg har jo vært på kjempe mange fotoshooter før, men jeg er like nervøs hver gang av en eller annen merkelig grunn ! men går jo heldigvis bort med en gang shooten begynner :) ! Gleder meg til å se bildene !!

Legger med et random bilde fra en av di andre shootene jeg har hatt !Ut på tur aldri sur !

 • Skrevet 09.10.2013 klokka 20:55
 • Kategori: Blogg

Har tatt en runde i byen i dag :) uvant å
Være der i edru tilstand ! Haha men stavanger by er en imponerende flott by :) tok litt bilder rundt for å vise dere hvordan stavanger ser ut for dere som ikke vet det ! Glemte jo selvfølgelig kameraet mitt så måtte bruke mobilen så derfor er ikke bildene den beste kvaliteten ! Etterpå gikk vi på besøk å besøkte silje og timian og den lille babyen maikel !!:D

Ny Header

 • Skrevet 09.10.2013 klokka 14:25
 • Kategori: Kontakt

Nå har jeg lagt meg en ny Header, men litt bilder fra fotoshooter osv :) Hva synes dere ?

I tilegg har jeg vært på jobb intervju i dag som jikk veldig bra såå skal på vekter kurs i november en gang :) !! Kansje jeg får meg en deltidsjobb igjen :) hadde vært gøy !! Såå nå har jeg akkurat kommet hjem så nå skal jeg bare slappe av forran sofaen med en god film og chips og brus resten av kvelden :D 

Ha en fortsatt fin dag :)
 

Kino

 • Skrevet 08.10.2013 klokka 23:47
 • Kategori: Kontakt

God kveld :)

I dag kom jeg hjem fra jobb og så fikk jeg litt besøk av Adrian ! Fant ut at vi ikke orket å sitte inne så vi tok turen på mc donalds og så gikk vi på kino og så White house down ! Utroolig bra film og kjempe spennende :) Anbefales for alle egentlig, selv om man kansje ikke liker så godt action filmer ! Nå er jeg stappmett på popkorn og skal legge meg å lade opp til en ny dag i morgen med masse nye muligheter ! Gruer meg litt.. skal på jobb intervju !!! :O wæææh.. Blogges etter det, så skal jeg fortelle hvordan det gikk :) !

-God natt - 
 

 Fotballkamp og sliten

 • Skrevet 07.10.2013 klokka 22:52
 • Kategori: Blogg

Huff ja .. Den kampen gikk jo ikke særlig bra nei !!:( gikk helt forferdelig første omgang , det andre laget bare pøste inn med mål ! Men vi tok overgrepet i 2 omgang ! Men det holdt ikke så vi tapte 1-10 :/ men kan trøste oss med at det laget vi spillte mot er det beste på tabellen og aldri har tapt en eneste kamp . Men nå er jeg dau trøtt å skal finne sengen :) dere får ha en god natt såå blogges vi i morgen :) !!

Mamma kom hjem fra tyrkia- mamma gaver :)

 • Skrevet 07.10.2013 klokka 17:11
 • Kategori: Kontakt

halla :)

i natt så kom mamma og pappa hjem fra en 3 ukers ferie i Tyrkia ! Herlig å få den hjem igjen, selv om jeg bor alene. Var hjemme hos dem å spiste middag etter jobb ! nam nam :) Å mamma overrasket meg med litt gaver også ! hihi det er alltid kjekt :) !! Kjempe fornøyd !! 

 

Ett Par med mørk grå Toms sko. Aldri sett den gråfargen før, men den var faktisk ganske kul !

 

Rosa Burberry Sjerf 

 

Litt snaks :) Sånn sugerør mann drikker av i et vanlig glass melk og får skjokolademelk, Tyrkisk tee, og salte fisker, kanon goe !

 

Mamma kjøpte en pakke med mange leppestifter så jeg fikk halvparten, mamma likte best di brune/mørke leppestiftene, mens jeg liker bedre di litt lysere/ rosa/ røde :) Passet fint

 og ikke minst koskenkorva 60% min som jeg alltid pleier å drikke :)
Baby- Lille Maikel

 • Skrevet 06.10.2013 klokka 14:34
 • Kategori: Kontakt

Awww endelig har silje fått babyen !!! Lille Maikel var bare helt nyydelig <3 jeg er rett og slett forelsket !! Var å besøkte dem på sykehuset i går :) !
 

 


Fredag- Bilder fra Sirdal

 • Skrevet 06.10.2013 klokka 14:30
 • Kategori: Kontakt

Her kommer noen bilder fra sirdal som jeg lovet dere på fredag ! Fikk desverre ikke tid å blogge i går :(

 
 

 

 

 

 

 

Sirdal med Helle

 • Skrevet 04.10.2013 klokka 14:34
 • Kategori: Kontakt

Nå reiser meg og Helle til sirdalen bare for kos, og kommer tilbake i morgen ettermiddag ! :) derfor blir det ikke noe særlig blogging i dag, men vil komme en del bilder osv i morgen :)

ha en fortsatt god helg folksen :D

 

photoshop, trenger hjeeeelp

 • Skrevet 03.10.2013 klokka 22:33
 • Kategori: Kontakt

Halla ! Trenger litt hjelp fra noen som er flinke med photoshop her :) ! For 2 år siden kjøpte jeg det jeg trodde var photoshop, men bare tydeligvis var en liten simple utgave ! Typisk det selvfølgelig. Jeg har da altså photoshop elements 9. Men problemet mitt er at den koden plutselig sperres og står at denne koden er brukt fra før, selv om den har funket på macen min helt til nå !

Noen som vet hvordan man kan få tak i en slik kode gratis? Evt går det an å laste ned den ekte photoshopen på mac gratis på en eller annen måte ?

setter stooor pris på hjelp her :)

 
Konkuranse

 • Skrevet 02.10.2013 klokka 19:52
 • Kategori: Kontakt

Bli med på konkurasen ved å trykke Her

 

 

Hvordan lage livretten min ? se og lær

 • Skrevet 02.10.2013 klokka 19:35
 • Kategori: Kontakt

Noe av det beste jeg vet innen matveien er kjøttdeig og macaroni. Siden jeg bor alene er jo dette kjempe enkelt å lage. og det tar max 7 minutter. Jeg har laget dette til mange venner av meg, og alle sammen elsket det og har spørt hvordan jeg laget dette. Så nå tenkte jeg å oppskriften min her ! haha ikke at det er så vanskelig da men ! Det enkle er ofte det beste, er det ikke de di sier ?

 

Først og fremst trenger du 

 • kjøttdeig
 • 1 halv pakke makaroni
 • salt
 • pepper
 • estagon


 

 

Så må du koke makaronien og steke kjøttdeigen

 Da makaronien og kjøttdeigen er ferdig heller du makaronien oppi sammen med kjøttdeigen og ta på litt salt, pepper og estagon.

  

så rører du dette sammen

 så nå er det bare å spise ! ha gjerne på ketchup :)

  

BON APETITT

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits