Malin Therese

Ny jobb

 • Skrevet 28.10.2014 klokka 22:27
 • Kategori: Hverdag

Hei folkens !

Ble et litt sent innlegg idag, har vært i familieselskap  hos min kjære tante å spist smørbrød å kaker. Puuh føles som jeg har lagt på meg 5 kilo bare idag ! Ellers har jeg glemt å sagt at jeg fikk meg en til ekstra jobb igår. Starter allerede imorgen. En liten plass som heter Safiren som ligger i Sandnes sentrum, har faktisk aldri vært der inne før selv, bortsett fra igår når jeg var inne å snakket med sjefen der. Skal selge kaffe, te, barutstyr og brygge øl. Gleder meg til å starte imorgen ! Wish me good luck, har masse nytt å lære.
 

Effektiv søndag

 • Skrevet 26.10.2014 klokka 11:15
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen ! Husket dere alle å stille klokken 1 time tilbake i natt eller ? Utrolig greit med smarttelefon så slipper man jo å tenke på det i det hele tatt egentlig. Jeg har fått gjordt masse allerede idag til tross for at klokken bare er 11.09 nå i skrivende stund. Vasket klær, ryddet og vasket leiligheten, strøket jobb skjorten min og gåttt en god tur med hunden så er ganske så fornøyd med søndagen til nå. Et par timer igjen til jeg skal på jobb så får lage noe god frokost å slappe av med litt serie før jeg må hive på meg uniformen igjen.

Jeg har veldig lyst å sette igang en spørsmålsrunde, er det noen som er interessert i det ? Vurderer faktisk å svare på spørsmålene via video denne gangen så det kan bli spennende.
Inspirasjon : Hva er ditt drømmehus ?

 • Skrevet 25.10.2014 klokka 19:28
 • Kategori: Hverdag

 

Hva er ditt drømmehus ? ♥Homemade sushi

 • Skrevet 20.10.2014 klokka 20:24
 • Kategori: Hverdag

¨hjemmelaget¨sushi her i huset idag. Kjøpte denne ferdig pakken da den er litt mer økonomisk,men snaker like godt som ellers.

Trenger kun gulerøtter, agurk, laks eller hva ellers man vil ha i sushien. Idag lagte jeg en rull med laks, en rull med scampi og en rull med crabsticks.

Humør etter været

 • Skrevet 09.10.2014 klokka 20:17
 • Kategori: Hverdag

Heei peeps !

Denne dagen har ikke vært lykkedagen min for å si det slik. Skikkelig drittvær her i Stavanger nå med blanding av pøs regn, torden og lyn og haggel. Av en eller annen grunn blir humøret mitt slik som været er og det er jeg sikker på at jeg ikke er alene om. Våknet i morges med skikkelig hodeverk og kvalme. Har heldigvis blitt litt bedre nå, og håper på å bli frisk igjen til imorgen. Har i den grunn ikke orket å blogge idag, å følte heller ikke jeg hadde noe spennende å skrive om så tror jeg skal avslutte innlegget her, å heller komme tilbake til dere i morgen med godt humør igjen.
Bildet er forresten ikke fra idag, Dette er for ca 2 uker siden da jeg var så heldig å fikk blekkøye etter en trening...haha

 

 

Sweet Pink

 • Skrevet 08.10.2014 klokka 16:46
 • Kategori: Hverdag
______________________________________________________________________________________________________________________________________

// Jakke- Only // Bukse- Bikbok // Genser- Tommy Hillfinger // Sko- Style me // Veske- Mango // Sjerf- Cubus //

Ny Header

 • Skrevet 08.10.2014 klokka 14:25
 • Kategori: Hverdag

Hei !

Jeg har fått litt hjelp av ei nydelig jente med navn Ragnhild til å lage en header til meg, siden jeg suger i dette selv. Bloggen til Ragnhild finner du HER HER HER

Her er den nye headeren. Hva synes dere ?
Jelly Shot oppskrift

 • Skrevet 07.10.2014 klokka 21:16
 • Kategori: Hverdag

Nå har jeg laget jelly shots til meg å ei venninne så vi kan kose oss med i morgen ! Filmkveld bare oss to og 60% jelly shots, gleder meg !  Vil vise dere oppskriften min her, selv om sikkert di fleste vet hvordan man lager det.

 1. Jeg lager somregel 2 pakker gele, og foretrekker og blande jordbær og bringebær smak sammen som jeg synes smaker utrolig godt. I 1 pakke skal det normalt være 5 dl vann, men siden man skal blande det med sprit så kan du erstatte 1-2 dl vann med spriten. 
 2. Husk og ikke bland i spriten før gelen har blitt kald.
 3. Denne gangen har jeg da blandet opp 2 pakker gele med 7 dl vann og 3 dl sprit. Fordeler somregel i shoote glass, men det var jeg tom for i dag, så det ble noen halv fulle plastikk glass istedenfor. Greit å kose seg med glass og skje også !
 4. Sett glassene inn i kjøleskapet over natten og vips så har du verdens beste jelly shots !

 


 

New in : Iphone 6

 • Skrevet 07.10.2014 klokka 16:25
 • Kategori: Hverdag

Hei !!

Jeg var med ei venninne på kvadrat som er et shopping senter her i Stavanger i dag. Planen var jo å ikke handle noe, men jeg kom hjem med en I Phone 6 ! Ganske gjennomtenkt egentlig, selv om det kan virke spontant, men som student, så har jeg faktisk tenkt nøye gjennom dette og det vil faktisk spare meg for 600 kr i måneden. Genialt eller hva ?

 

Drit at den ikke fungerer før om 46 timer, men har jo den gamle i Phone 5en så skal nokk overleve. Ville egentlig har sølv modellen, men den var de selvfølgelig tom for, så det ble gull istedenfor !

Filmkveld

 • Skrevet 06.10.2014 klokka 20:21
 • Kategori: Hverdag

Hei bloggen ♥

Nå er leiligheten nyvaska og jeg sitter klar og venter på ei veninne. Vi skal ha filmkveld med popkorn film og bare nyte fridagen !! Nå har jeg tenkt masse lys, og så skal vi velge oss en god jentefilm :D !! Har dere noen tips så kom gjerne med dem .


New in : Nails

 • Skrevet 05.10.2014 klokka 23:02
 • Kategori: Hverdag

Å huff for en dårlig blogging di siste 2 dagene !! Igår var jeg på jobb så og si hele dagen, så hadde faktisk ikke tid til å blogge. Var ikke hjemme fra jobb før 02.30 og da var jeg så sliten at bloggingen ble nedprioritert. Idag har jeg vasket litt klær, støvsugt og skiftet sengetøy så jeg gleder meg ihjel til å legge meg i :D !! 

Var hos mamma og pappa å spise middag idag, å siden det er 5-6 uker siden jeg fikk fikset neglene mine sist så var det inderlig påtide å få fikset dem igjen nå. Hadde vel bare 5 negler igjen av 10 . Vakkert !! haha

Jeg er så utrolig heldig å ha en mamma som er utdannet negledesigner !! Drit deilig.. Men denne gangen tok jeg meg av pynting og dekor på egenhånd, da jeg er litt lei av helt vanlig fransk.Men ellers ? har dere hatt en fin helg ? Nå har jo vi her i Stavanger høstferie så denne uken skal nytes !!

 

Fredag

 • Skrevet 03.10.2014 klokka 21:21
 • Kategori: Hverdag

Heey ♥

Mange av dere er sikkert ute på noe gøy nå ! For meg har det vært en trist og kjedelig fredag egentlig. Jeg er glad for at det nå er kveld, og jeg kan sette på en film før jeg tar en tidlig kveld. Hus arbeidet er gjordt da så det er jo en positiv ting !

Nå hopper jeg i dusjen å setter på en god film !! Ha en fortsatt flott fredagskveld !!
Fretex Stuff

 • Skrevet 02.10.2014 klokka 17:13
 • Kategori: Hverdag

Hei og hopp !

For noen måneder tilbake så var jeg en tur innom fretex. Fant noen tøffe pynte ting som jeg ville vise dere ! Utrolig hvor mye kult man kan finne på fretex egentlig, og betalte vel 10 kr per stk !

Anbefaler dere å ta en tur innom din nermeste fretex butikk, om du er sugen på noen kule pynteting, bøker osv osv til en billig penge. Ikke alt fra fretex er brukt, man kan også finne masse ubrukte ting. Ser at tingene på bildene mine under må pusses litt for å få tilbake glansen sin !


Min favoritt måned !

 • Skrevet 01.10.2014 klokka 20:41
 • Kategori: Hverdag

Tenk at nå er det bare 2 dager igjen på skolen så er det høstferie.. Fytti det er mange år siden jeg har kunnet si at jeg skal ha høstferie !! Føler vi har fri hele tiden nå etter jeg begynte på skolen. Haha måtte le litt av meg selv idag. Vi var ferdige på skolen 13.15 idag som er ganske vanlig for våre skoledager. Jeg kom hjem, vasket klær, gikk tur med hundene, så litt på tv, spillte litt spill på mobilen å tenkte at nå er det snart kveld og leggetid. Jeg tenkte på kjæresten min å synes at det var merkelig han var så utrolig lenge på skolen. Fikk snap av han der han satt med noen kompiser i klasserommet. Men så så jeg på klokka, å den var ikke mer enn 15.00 ! Han er jo ikke ferdig på skolen før 15.30 somregel, men jeg var helt sikker på at klokken var godt over 20.00. haha ! Ikke bare bare når man slutter så tidlig hver dag, som jeg selvfølgelig ikke synes noe galt i i det hele tatt ! Missforstå meg rett! Men morsomt hvor feil man kan ta med tiden.

Men tilbake til høstferie, det er sikkert mange som allerede har høstferie nå denne uken, så da blir det ekstra gøy for oss å ha ferie når dere må tilbake til skole/jobb ! tihihih *mobbe, mobbe *

For ikke å glemme at vi endelig er i Oktober som er absolutt min favoritt måned (bortsett fra sommermånedene) !! 15 dager til jeg har bursdag nå og jeg gleder meg masse til en god fest ! Det er så sjeldent at jeg er ute å drikker i helgene nå, at jeg kan knapt huske når jeg var ute sist.. Eller jo, men det er værtfall 3-4 uker siden nå og det er fortsatt 2 uker til jeg skal drikke igjen også, så er utrolig stolt at jeg klarer å holde meg så mye. Før var jeg jo ute så og si hver helg, kansje både torsdag, fredag og lørdag. !! Det er jo også halloween på slutten av måneden. Håper det kommer noen småkids på døra mi iår. Ifjord og i forfjord kjøpte jeg inn masse godterii til dem som ringte på, men det var ikke en eneste person som kom på døra mi ! Kjedelig ass...Så iår krysser jeg fingrer og tær for at værtfall et par har lyst å komme å få godteri av meg ! hihi
 

 

Påtide å få seg gode abs !

 • Skrevet 01.10.2014 klokka 15:20
 • Kategori: Hverdag

Hei Igjen !

Har funnet en trenings måte hvordan man fort får abs ! Begynne med denne i dag. Dette skal repeteres hver dag, men det som er så greit med dette oppsettet er at det varer kun 8 minutter og er supereffektivt ! 8 minutter daglig får man vel overleve eller ? Dette er også øvelser du ikke trenger å gjøre på treningsstudio. Kommer til å dele filmen med dere senere om noen er interessert i å se hvilket program man får fortest mulig abs av på kun 8 minutter ?

Ellers må jeg vaske litt klær å skal være litt med ei venninne senere i kveld. Hva er dine planer ?

  

 

Les mer i arkivet » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits