Malin Therese

Sirdal, Ut på tur aldri sur !- Video + bilder

 • Skrevet 16.11.2013 klokka 16:12
 • Kategori: Kontakt

Hei folkens !

I dag har jeg og pappa tatt oss en tur her i Sirdal, å kjørte opp mot lyseboten. Her kjørte vi på en smal svingette vei opp gjennom tåke og snø, fjell og fosser. Følte vi kjørte langt i fra hvite folk, men det gjor vi egentlig også ! Vi skulle kjøre opp for å besøke en bittebitte liten hytte som er fra 70-tallet. Alt av møbler og alt som er der inne et fra 70-tallet. Jeg er jo livredd slike gamle ting og bygninger, så at jeg tørde å gå helt inn alene, var utrolig imponerende ! haha. Jeg tok noen bilder på veien, og inni denne lille hytten. Legger også med en film fra pappa skremte meg der inne ! Fy faen..sorry ordbruke, men jeg har fortsatt vondt i halsen !

men en kjekk dag har det vært å nå sitter jeg å tar meg et glass me Baylies og Kaffe og slapper av :) !

HAR DU HATT EN FIN DAG?

 
 

 

Hva har du gjordt i helgen ?

 

Trenger design hjelp !

 • Skrevet 13.11.2013 klokka 16:03
 • Kategori: Kontakt

hei dere !

Jeg har et kjempe problem å har prøvd meg i hjel i mange dager nå med å prøve å sidemenyen opp på forsiden. Men den ligger bare helt nede, syyykt irreterende, har prøvd å bytte design, og endre størrelse og alt med får det ikke til ! Som dere ser så er sidemenyen slik den skal være hvis du trykker deg inn på et innlegg, men om du er på forsiden min så er den bortevekk :(

Er det noen gooode mennesker her ute som har lyst å hjelpe meg med å få sidemenyen opp på forsiden også? :D

Bobbleroom- klær og sko for alle

 • Skrevet 11.11.2013 klokka 16:07
 • Kategori: Kontakt

Hei alle sammen ! :)

jeg har sett en del på klær osv nå i forbindele med gardeballet osv..Har vært innom litt forskjellige nettsider som Bobbleroom. Di har fantastisk masse fint og ser at det er utrolig masse jeg ville kjøpt her. Men man kan jo ikke kjøpe alt selvfølgelig, men det er jo ikke så lenge til jul så man kan jo ønske seg forskjellige ting da ! :) Jeg vil gjerne vise dere en del av ti tingene jeg kunne tenkt meg, og syns ser drit bra ut ! Alt i fra sko, bukser, genser, topper og sjetf. Masse masse gøy ! :) 

Her finner du sko som passer for di fleste anledninger både for fint, daglig og ikke minst vinter nå når vi har en lang vinter forran oss !

 

For denne modellen trykk Her                                                                                                  For denne modellen trykk Her


 For denne Modellen Trykk Her                                                                                             For denne Modellen Trykk her

 

Her kan du også finne fine cardigangs og kjoler og mye mye mer.

 

  Cardiganen finner du Her                                                                                            Denne kjolen finner du Her


                                                                                                                                             Denne kjolen kan du finne Her

 

 

Håper dere likte noen av klærne, men nå skal jeg på vekterkurs så har ikke tid til å finne så masse annet akkurat nå, håper dere blir fornøyde og ta gjerne turen innom bobbleroom ved å trykke Her !

HA EN FORTSATT FIN DAG

 


 

God Morgen- Dagens Outfit

 • Skrevet 11.11.2013 klokka 07:30
 • Kategori: Kontakt

God Morgen alle min flotte lesere :)

Nå eg jeg klar for ny uke og nye muligheter ! Jeg fikk jo selvfølgelig ikke såve i natt, så det var jo en kjempe begynnelse på uken ! Hahah, men får drikke masse kaffi på jobb så forhåpentligvis klarer jeg å holde meg våken hele dagen :D !!

Ville vise dere dagens outfit i dag, litt trøtt i tryne, men dere får lukke øyene om det ser for fælt ut :D!!

 

Sjerf Fra Cubus

Genser fra Bikbok

Strømpebukse fra Pierrerobert

Sko fra Sparks

Klokke fra CMYK

Veske fra Happy Bag

Nydelig søndag og klar for ny uke !

 • Skrevet 10.11.2013 klokka 21:37
 • Kategori: Kontakt

I dag har det vært farsdag og som de fleste sikkert har jort er å vært hjemme å feiret farsdagen sammen med familien. Det har værtfall jeg. Har hatt en nydelig søndag sammen med mamma og pappa og fått god pinnekjøtt middag og sett film :) ! Kjempe koselig med litt kvalitetstid sammen med familien ! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem å fått dusjet og kastet megi pysjen ! Nå sitter jeg i sofaen og tenkte jeg skulle spille litt fifa på playstation før jeg tar turen videre i sengen. Jeg har en utrolig krevende og lang uke forran meg med jobb, vekterkurs og trening, så jeg trenger all søvn jeg kan få :)! Gleder meg til denne uken er ferdig og da har jeg forhåpentligvis bestått vekter kurset også så det betyr at jeg kan bli vakt på uteplasser osv her i Stavanger :) Gleder meg :D hihi !!!
Videoblogg- Ny krølltang

 • Skrevet 10.11.2013 klokka 13:52
 • Kategori: Kontakt

God morgen folkens, eller god dag blir det vel egentlig nå! Fytti så godt det var å få såve skikkelig godt ut for en gangs skyld :). I går så prøvde jeg å lage min aller første videoblogg ! Haha det er noe jeg aldri i mitt liv hadde tenkt å prøve for jeg hater å se meg selv på film, og i det hele tatt stå å snakke til kameraet ! haha, men jeg har kastet meg i det denne gangen! Jeg er jo driiit dårlig på å redigering, så beklager at jeg ikke har fått redigert den noe særlig, men regner med det blir bedre etterhver hvis jeg fortsetter å lage videoblogger ! 

Jeg har kjøpt en ny krølltang, så jeg gjerne vil vise dere hvordan funker ! Håper dere liker videoen ! Enjoy !

"/>
Min historie- Hva som skjedde !?

 • Skrevet 07.11.2013 klokka 17:13
 • Kategori: Kontakt

Jeg har eg liten histore jeg vil fortelle dere om hva som hende med meg i sommer. Smertene etter denne hendelsen er ganske intense enda, selv om dette skjedde i juli.  Det var en fredag rundt kl 15.00 og ei veninne kom til meg rett etter jobb da vi hadde tenkt å se film, kose oss med mat og gå ut å drikke senere på kvelden. Hun hadde planer å såve hos meg så hun hadde med seg klær osv.  Vi hadde avtalt med noen andre av vi skulle komme på forsh en plass, men da klokken ble rundt 16.30 fikk jeg melding om at forshe ble avlyst å at han så skulle ha det ikke ville gå ut alikevel. Så spontane som vi var fant vi plutselig ut at vi ville til farsund å feste der. Det er ca 2,5 timer å kjøre til Farsund fra Stavanger. Jeg kjenner mesteparten av di lokale som bor der nede, så jeg ringte en kompis som har et helt hus alene og spurte om han ville ha besøk ! haha så det var jo helt greit, så vi grabbet bare me hver vår bag og drikke å satt oss i bilen 15 minutter etterpå å var på vei til Farsund ! Ganske spontant.. elsker det !! <3 

Da vi kom frem til Farsund så var klokka rundt 19.30 og da var det bare å åpne øla med en gang, og vi ble med kompisen min for et forspill. Her skulle visst alle sammen på en liten festival som heter Kjørrefjordfestivalen som pleier å være i farsund hvert år, så vi kjøpte også biletter for å bli med på festivalen.  Her traff vi også 2 kompiser fra stavanger og en heel hau med kjente lokale ! Vi koste oss i hjel på festivalen før det ble byen etterpå.

Så kom lørdagen, vi skulle egentlig reise hjem, men siden han vi bodde hos hadde bursdag den dagen så ble det til at vi ble igjen til søndagen, og kjøpte bilett til lørdagen også på festivalen da vi skulle feire bursdagen hans ! Forshpille var veldig bra og vi kom til festivalområde. På Campen var det ikke noe toaletter så alle gikk jo ut å tisset i skogen.  Det begynte å ble litt sent, da klokken var rundt 21.00, jeg måtte tisse og gikk derfor ut i skogen som alle andre..Men  akkurat da jeg skulle bøye meg ned så trodde jeg at jeg stakk meg på en stikkertbusk eller noe på låret rett under rumpa, men siden det var så mørkt så jeg ingenting så jeg tisset og tok på meg tightsen igjen etterpå. 

Da jeg kom ut igjen til alle di andre så kjente jeg det begynte å svi noe sinnsykt der jeg hadde ¨ blitt stukket¨. Men prøve å ikke tenkte noe over det og drakk litt mer, men svien ble bare verre og verre og jeg kjente jeg begynte å bli svimmel. Jeg tenkte bare hva faen? jeg klarte nesten ikke å sitte en gang for svien var så intens. Jeg reiste meg og veninna mi så at jeg hadde blod på tightsen og spurte hvorfor jeg hadde masse blod på baksiden av låret. Det var da jeg begynte å lure på om jeg faktisk hadde stukket meg på en stikkertbusk. Vi gikk ned til ambulansepersonellet for å undersøke det for sikkerthetskyld. 

Her tok de meg inn i et telt og undersøkte dette såkalte stikket . Da ble legene plutselig helt hysteriske og la meg ned på en madrass og holdt foten min rett opp. Di ville ikke si hva det var med en gang for di ikke ville skremme meg. Men jeg følte meg nesten mer skremt når di ikke ville fortelle hva det var , da di var så hysteriske ! Etter en liten stund kom det en sykebil med sirener og blålys og alt mulig. Di kom brusene inn i telte og så på dette såkalte stikket. Da fikk jeg vite at jeg hadde blitt bitt av en hoggorm og at det hadde håvnet skikkelig opp ! Di bar meg ut på sykesengen med foten rett opp og kjørte meg inn til legevaken for undersøkelse. Tankene mine var bare at hva skjer nå? er jeg allergisk eller dør jeg eller hva skjer ? Jeg ble mer og mer svimmel og svien ble mer og mer intens. 


Kansje ikke det beste bilde, men her ser du bitte etter hoggormen. Jeg fikk ikke noe bra bilder uten at du ser meg inn i skrittet. haha

Da vi kom til legevakten fikk jeg en hel hau med tabelette og noe flytende medisin greier å måtte ligge helt i ro, å vente til svimlen gikk bort. Jeg fikk også masse smertestillende for at svien skulle forsvinne. Jeg måtte ligge med foten rett opp i ca 1 time hos legevakten da di tok noen prøver for å finne ut  om jeg var allergisk eller ikke. HELDIGVIS var jeg ikke allergisk, for da kunne det gått riktig galt ! Smertestillende begynte å virke og smertene begynte å forsvinne.  Det var heldigvis ikke så alvorlig som di var redde for. Jeg fikk med noen tabeletter og han sa at veninna mi måtte holde et øye med meg det neste døgnet tilfelle det skulle komme en allergisk reaksjon i etterkant. Han sa vi burde dra hjem å slappe av. Men siden vi ikke bodde der så spurte vi om han kunne kjøre oss tilbake til festivalområde da alle vi var med var der. Og siden vi hadde en så kjekk og koselig ambulanse sjåfør så ville han gledelig kjøre oss tilbake, men jeg fikk beskjed om å ta det rolig resten av kvelden og dagene fremover. 


Dette bilde er i ambulansen påvei tilbake til Festivalen.

Da vi så kom til festivalområde igjen så var det en hel hau me folk som kom bort å spurte hvordan det gikk og om det var jeg som ble bittt av hoggormen osv.. En hel hau me randoms liksom.. haha følte meg nesten som den kjendisen ! Skal si rykter sprer seg fort !

Resten av kvelden gikk rimelig bra, men da jeg våknet igjen på søndagen hadde jeg skikkelig intense smerter igjen. det var ikke mye behagelig å kjøre hjem 2,5 time da jeg måtte sitte oppå bittet ! Digg altså ! haha men men jeg overlevde det også.

Selv om dette skjedde i Juli så kan jeg fortsatt kjennne smerter i foten. Smertene har spredd seg over alt i venstre fot, og det verker i hele foten, men heldigvis begynner det å gå nedover ! :)

 

har du opplevd noe lignende?

Garbeball kjole

 • Skrevet 06.11.2013 klokka 20:44
 • Kategori: Kontakt

hei alle !

Som dere sikkert har lest så bestillte jo jeg en kjole som jeg skulle bruke på gardeballet 30 november. Jeg fikk endelig kjolen i posten i går, men istedenfor å bli kjempe gla og glede meg enda mer, så va kjolen så fæl at jeg begynte å få panikk for at jeg ikke skulle få noen fin kjole til ballet! for det første så var kjolen 1 halv meter for lang, og for det andre så var den langt i fra like fin som på bilde, da den virket så tung og for det tredje så var fagen stygg ! haha Men jeg fikk bestillt en ny kjole i dag så satser på den er finere ! har nå værtfall lest litt om hva folk synes om den, å di skriver at kjolen er utrolig fin, så får satse på det !! :)

Her vil jeg vise deg den nye kjolen jeg bestilte !

hva syns du?

du også se den første kjolen jeg bestilte her

Krønsh Move

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 21:18
 • Kategori: Kontakt

I dag var jeg på en ny sal aktivitet jeg aldri har prøv eller hørt om før. Visste ikke helt hva jeg gikk til, men alt må jo prøves ! Dette var visst en trening med 50 minutter dans og 5 minutter styrke og 5 minutter utøying. 

Styrke og uttøyingsdelen var helt ok, men den dansen, herreguud så forferdelig flaut ! Jeg bare vimset rundt der som en høne uten hode. Kødder ikke, når alle gikk til en side, gikk jeg til andre siden osv..off ! haha men men, kommer nokk inni det etterhvert. Hun som var instruktør hoppet jo rundt som om hun veide 30 kg.  Skal prøve å gå på den timen nå hver tirsdag så får jeg se om det blir bedre med koregrafien etterhvert :) !  

Men jeg har værtfall god samvittighet nå for at jeg ENDELIG har klart å komme meg på trening ! Wiii *stolt *. Lets Begin !

Nå tenkte jeg å lage meg et nytt design og se hvordan det blir ! haha, følg med å si din mening :)

 

Har du prøvd krønsh Move før?
Min egen treningsplan

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 15:23
 • Kategori: Kontakt

Hei alle sammen ! Håper dere alle har hatt en stålende dag sålangt :) !

I dag har jeg bare vært på jobb, og fikk tid til å lage meg en sjapp treningsplan, slik at jeg får raua i gir å får begynt å trenge for fullt nå. Så nå er jeg lei av å ikke orke noe som helst og trening hjelper jo utrolig godt på både energi og motivasjon. Jeg trener en plass som heter trimeriet som ligger i stavanger. Her har jeg trent nå i 2 år og trives kjempe godt, værtfall di gangene jeg går ! haha har ikke vært der siden før jul i fjord nesten :O helt sykt.. men men nå er det sjerpings !!! :P SOMMERKROPPEN 2014  er det ikke det vi sier ? haha ! 

Men for å komme til poenge så vil jeg dele treningsplanen deres med meg så ser dere hva jeg skal drive dagene mine med utenom jobb værtfall :D ! hihi. Men det eneste som er dumt er at jeg går glipp av treninga mandag til torsdag neste uke, da jeg er på vekter kurs etter jobb.

Hva synes du? 

Har du et eget treningsprogram?

Laugt too you cry

 • Skrevet 04.11.2013 klokka 22:07
 • Kategori: Kontakt

Har fått denne sangen helt på hjernen ! Drit kul :) !! Må eg jeg dau sliten etter fotballtrening så orker ikke å blogge nå, får heller finne på noe bedre å blogge om i morgen, så full med !! :) Men jeg vil værtfall dele denne awsome sangen med dere :D

 Hva synes du om sangen?

Har du hørt den før?

Wok

 • Skrevet 04.11.2013 klokka 17:04
 • Kategori: Kontakt
Nå som dere kansje har fått me dere så har jeg jo begynt et sunnere og bedre liv ! Så i dag sto wok på menyen. Og wok synes jeg faktisk er noe av det beste som fins, da man bare skal ha sunn mat ! Kunne levd på det nesten hver dag ! Hehe, lager litt forskjellig wok for hver gang egentlig, men i dag så vil jeg vise dere hvordan jeg tilbereder Woken og hva Jeg bruker i min wok blanding ! :) Håper dette kan friste dere også^^

Det jeg brukte i woken i dag er:

 • 4 kylling filer
 • 1 vanlig løk
 • i halv hvitløk
 • Minimais
 • wok saus
 • 2 gulerøtter
 • en halv brokkoli

 

Først og fremst må du skære opp kyllingen i så små eller store biter du vil ha dem. Så må steke kyllingen for seg selv først. Det er kjempe viktig og steke den skikkelig, for hvis kyllingen er rosa inni kan man bli matforgiftet og det har jeg helt angst for etter jeg matforgiftet meg selv på den måten en gang før. 

 

Mens jeg steker kyllingen setter jeg brokkolien på kok og hakker  opp gulerot, hvitløken, vanligløk og minimaisen. 

Da kyllingen er ferdig stekt og brokkolien er ferdig kokt så kaster jeg alt sammen oppi en wok gryt og steker det litt på full varme og rører rundt og blander alt sammen. Da er egentlig wokblandingen ferdig, men jeg føler ikke at det smaker så masse så derfor tar jeg i bare bittelitt av wok sausen for å få litt smak :) !!

 
 

Bilder fra halloween festen

 • Skrevet 03.11.2013 klokka 14:27
 • Kategori: Kontakt

Den ble kjempe velykka ! og jeg koste meg i hjel å det tror jeg alle di andre også gjorde :) ! Først stakk jeg til en kompis for jeg egentlig skulle hjelpe han med sminken som jeg sa i går, men dette klarte han fin selv, så jeg ble sittende å snakke med samboeren hans, hehe hun var drit koselig ! :) Når han da var klar dro vi videre på et forshpill der absolutt alle hadde kledd seg ut ! hihi det var jo alt mulig inni den lille leiligheten, men gøy var det værtfall ! :) 

Da vi kom på byen, var vi på en plass som heter Taket, der de andre hadde bestilt bord til hele gjengen ! det var ganske mange som hadde kledd seg ut på byen også, så der var konge :D ! men uansett, husker ikke så mye mer enn at det var en syk kveld :D haha ! 

Da vi kom på byen, var vi på en plass som heter Taket, der de andre hadde bestilt bord til hele gjengen ! det var ganske mange som hadde kledd seg ut på byen også, så der var konge :D ! men uansett, husker ikke så mye mer enn at det var en syk kveld :D haha ! 
 

 

Klar for Halloween fest ! Se outfit

 • Skrevet 02.11.2013 klokka 17:25
 • Kategori: Kontakt

Nå er jeg klar for kveldens halloween fest ! Gleder meg :D hihi Nå skal jeg snakt til en kompis å hjelpe han med sminken, så blir det videre på et forsh før vi stikker til byen !! :) Kos dere kjempe masse i kveld ! Ønsker alle en kjempe fin helg !!

Har du vært eller skal du på halloween party?

 
STEM STEM STEM

 • Skrevet 02.11.2013 klokka 14:35
 • Kategori: Kontakt

hei !! Jeg er med i en konkurranse og trenger virkelig din stemme her !!! :) ikke mange stemmer igjen før jeg ligger på første plass ! Setter kjempe stor pris på om du ville hjulpet meg å stemme !! :)))

Her kan du legge inn en stemme, bare trykk Her   !!

 

Tuuusen takk :)

Hvem har det fineste håret ?

 • Skrevet 02.11.2013 klokka 10:19
 • Kategori: Kontakt

Hei :) Jeg er med i en konkurranse om hvem som har årets fineste hår  :D

Setter kjeempe stor pris på alle som vil hjelpe meg å stemme !!

For å stemme trykk her  ! Legg gjerne igjen en kommentar når du har stemt :) !
Hva synes du om Movember ?

 • Skrevet 01.11.2013 klokka 22:49
 • Kategori: Kontakt

for di som ikke vet hva movember er, så betyr det at nesten alle gutter (di som vil ) skal i hele november måned vokse ut den fineste og beste barten.  haha jeg fatter egentlig ikke at noen kommer på noen slike tradisjoner en gang jeg !  jeg personlig synes bart er ekkelt . Selv om di bare har litt dun og om di har en stor bart, minner meg om sånn pedo menner som er på jakt etter små jenter ! haha huff det var frekkt sakt, men det er slik jeg ser på gutter som har bart ! :P Hadde jeg hatt type, hadde jeg aldri tilatt ham å vokse ut bart, og værtfall ikke hvis det er utenfor movember  ! haha, men om jeg ikke tar helt feil så er det vel en grunn til at di har movember? er det ikke noe med en kreft organisasjon eller noe? haha eller tar jeg helt feil nå? LOL jeg er ikke sikker.

Hva Synes du om gutter i bart ?

Kjenner du noen som er med på movember ?
Bilder fra Fotoshooten !

 • Skrevet 01.11.2013 klokka 17:08
 • Kategori: Kontakt

Endelig kom bildene !! :) For ca 2 år siden var meg og lucy på fotoshoot hos famefotografene. Etter shooten fikk jeg beskjed og komme tilbake noen dager etter for å få se bildene og velge ut hvilke bilder jeg ville ha. Da den dagen kom møtte jeg på avtalt dato og avtalt klokkeslett, men jeg kom til låst dør, der det hang en lapp. Beklager men vi har fått konkurs. Famefotografene hadde blitt lagt ned og stengt lokalet. TYPISK. Men en positiv ting oppi dette er at jeg ikke hadde betalt noe for shooten, så derfor så dreit jeg litt i det, siden jeg ikke hadde sett bildene alikevell, å tenkte at jeg heller kunne gå å ta bildene en annen plass istedenfor.  ¨

Men for ca 3 uker siden fikk jeg plutselig en SMS der det sto passord og brukernavn osv. Jeg logget meg på den nettiden di oppga, bare for å sjekke om det faktisk var di bildene som vi tok for 2 år siden. Og det var det også ! Ganske sykt. å det var helt rart og seg meg selv med lyst hår igjen. ! Di hadde  noe rabatter på samleCD osv så derfor klarte jeg ikke å la være å kjøpe den :D ! hihi så siden den CDen kom i posten i dag så vil jeg veldig gjerne dele bildene med dere :) !!

 
Hva synes du om bildene ?

Har du tatt fotoshoot noen gang?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits