Malin Therese

2013

 • Skrevet 31.12.2013 klokka 15:19
 • Kategori: Hverdag

Året 2013 har vært ett bra år på både godt og vondt. Det har vært det året jeg ble bitt av hoggorm, Ble dritt lei av singellivet, blitt kjent med mange nye mennesker, jeg begynte å blogge for fullt igjen, fått mange nye venner, fått meg jobb som dørvakt, sluttet på fotballen, begynte på thai boksing, blitt eldre og reist på første sydentur med kun venner og festing. MEN alt i alt har året 2013 vært en awsome år, men håper også at neste år blir et bedre år. Det blir vel ikke bedre enn man lager det til selv mener jeg. ♥


På bilde over er mange av di gode minnene jeg opplevde sammen med mine beste venner og kollegaer i 2013. Ønsker dere alle et godt nyttår !♥

5 mascaratabber du bør unngå

 • Skrevet 30.12.2013 klokka 13:55
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen , har dere hatt en fin helg? Det har værtfall jeg her oppe på fjellet og er superklar for å gå inn i år 2014 med masse nye opplevelse og håper at 2014 kan bli et bedre og mer inspirerende år for både meg og alle dere lesere. Jeg begynner å få en del faste lesere nå å det gjør meg kjempe glad å vite at dere er interesserte i hva jeg skriver om :) Driit gøy.

Men i dag har jeg lyst å tipse dere litt om forskjellige mascara tabber dere bør holde dere unna :) ! Enjoy ♥ har du andre tips kom gjerne med dem !
Ikke pump Mascaraen

Pumper du kosten inn og ut mange ganger for å får på nokk mascra?Slutt med det ! Dette gjør at du ødelegger mascaraen og den tørker ut raskere, samtidig så den øker sjangsen for å få bakrerier i tuben. 

Får du klumpette vipper

Selvfølgelig er det fint med lange fyldige vipper, men bruker du for mye mascara, kan vippene fort klumpe og klistre seg sammen og gi deg eg "edderkopp-look", som ikke er så veldig fint.

Har du gamle mascara rester

Dersom du slurver med sminkefjerneren, sier det seg selv at resultatet ikke vil bli bra neste gang du skal sminke deg. Vippene dine har heller ikke godt at du såver med mazcaraen på, la heller Vippene hvile om natten.

Er mascaraen din for gammel

Mascaraen er absolutt en forbruksvare, og den må byttes ut jevnlig, helst innen 3-4 måneder. Den tørker ikke bare ut på den tiden, men det blir også strørre sjangser for bakterier.

Glemmer du røttene?

Mange legger hovedsakelig mascaraen på tuppen av vippene, men egentlig så er det området nærmest vippekanten som er viktigst for å få best mulig effekt. Prøv det og se at det funker :)

 

 

Neglelakk tipsene du ikke vil gå glipp av

 • Skrevet 29.12.2013 klokka 15:00
 • Kategori: Mote

Halloo ♥

I dag vil jeg tipse dere om noe supre neglelakk triks som har hjulpet meg kjempe godt den siste stunden. Jeg anbefaler virkelig å prøve disse tipsene, da jeg er sikker på at du vil bli fornøyd.
1. Iskaldt vann

La neglelakken tørke i et par minutter før du dypper dem i iskaldt vann.  Dette får lakken til å herdes i løpet av et par minutter.

2. Lag ditt eget negledesignverktøy

Stikk en knappenål inn i viskelæret på en blyant, og da blir det lettere å lage prikkdesign på neglene.

3. lakk Kanten

Sørg for å legge overlakken langs kanten på neglen, altså der den er klippet eller filt. Da forsegler du lakken, noe som gjør at den sitter pent lengre..

4. Blek Neglene

Selv om du bruker underlakk, kan neglene gulne litt av å ha neglelakk på seg. særlig når du bruker mørke lakker, kan du merke at neglene blir misfarget. Derfor kan du blekne neglene litt etter du har fjernet lakken.

Dypp neglene i en blanding av vann, hydrogenperoksid og natron i omtrent ett minutt. Du kan også prøve å skrubbe neglene med en tannbørste med en blekende tannkrem på. Bare ikke legg tannbørsten i tannglasset når du er ferdig.

5. Fjern feilene i en fei

Har du bommet litt med neglelakken, kan du dyppe en tynn eyelinerkost eller malekost i neglelakkfjerneren og fjerne feilene dine . Sørg for du rengjør kosten godt før du bruker den til sminke igjen.

6. Følg denne rekkefølgen

sSart midt på neglen, litt nærmere neglebånden og dytt neglelakken mot neglebåndet, men ikke helt inntil. Rett så i en rett stripe langs neglen, midt på. Så løfter du kosten tilbake til neglebåndet, nederst på stripen du nettopp lakket. Lakk så i en bue derfra og ut til tiden og opp langs neglen. Gjernta så på den andre siden av den første stripen.

7. Få glitteret på neglen

Det første strøket med glitterlakk bør alltid presses på neglen og ikke børstes på. Da legger glitteret seg jevnere og penere. får du ikke glitteret slik du vil, kan du bruke en tannpirker til å flytte rundt på det.

8. Flere tynne lag

Bruk heller flere tynne lag enn ett tjukt. Da tørker lakken fortere, blir penere og sitter lengre.

9. Bruk vaselin

Søler du mye når du lakker neglene, kan du smøre vaselin på huden langs neglekanten. Da blir det super enkelt å fjerne eventuelt lakksøl når lakken har tørket. Sørg og for at du får vaselinen bare på huden, ikke på neglen ,da vil ikke lakken feste seg.

10. Tynn Ut gammel lakk

Har du en flaske med neglelakk som begynner å bli tjukk og vanskelig å jobbe med, kan du tynne den ut med neglelakktynner. Ikke bruk neglelakkfjerner til dette- det finnes egne produkter som gjør dette uten å skade lakken.

11. Bruk eddik

For å sørge for at neglene er helt rene før du lakker dem, kan du dyppe dem i en blanding av vann og husholdingseddik. Da får du vekk alle oljer og fettrester, noe som igjen gjør at lakken sitter bedre og lengre. Om du ikke vil dyppe neglene i blandingen, kan du selvfølgelig tørke over dem med en bommulsdott dyppet i eddik.

12. Bruk Håndkrem

Har du lys hud og bruker mørkeneglelakker, har du sikkert sitt at det fort kan se ut som du har drept noe når du fjerner den mørke neglelakken. Den farger selve huden din og det ser rett og slett ikke bra ut. For å unngå dette kan du smøre inn hendene med fet håndkrem før du fjerner neglelakken.

13. Bruk underlakk

En god underlakk får neglelakken til å sitte bedre og dermed varer manikyren lengre.

14. ikke blås på neglene

Du tenker kanskje at lakken tørker fortrere om du blåser på den, eller holder den foran en vifte. Og det har du forsåvidt rett i. Probleme er bare at den kraftige luftbevegelsen kan gi lakken bulker og bobler.


Disse neglene har jeg laget helt selv bare ved hjelp av neglelakk. Mange tror kansje det er gele negler men det er det altså ikke. Jeg kjøpte en 3-pakning med maikyr neglelakk på H&M ♥

 

Hva synes du?

Lærte du noe nytt? 

Hyttekos i Sirdal

 • Skrevet 27.12.2013 klokka 20:57
 • Kategori: Hverdag

 

Hallo ♥

I går tok jeg turen til Sirdal sammen med mine kjære foreldre. Sykt digg å bare komme seg bort fra alt drittværet hjemme med regn, vind og storm og alt du kan tenke deg. Dagen i dag har jeg egentlig ikke gjordt en dritt, å deilig er det. Jeg har sittet inne å sett ut på snøen med sudokuen og pcen på fanget. Jeg var litt med ei veninne før i dag da vi prøvde oss på kveldskjøring i trekket, men i det vi skulle ut begynte det jo selvfølgelig å regne, så vi rant 1 tur, så gikk vi hjem igjen heller.  

Jeg er jo egentlig en veldig rastløs person, så kjenner jeg må komme meg ut en liten tur i morgen, før jeg går på veggene her inne. Har jo kjøpt langrennski som må prøves, så håper det blir litt greit vær slik at vi får tatt oss en liten tur :) !

 
Bildedryss fra Julen 2013

 • Skrevet 26.12.2013 klokka 16:59
 • Kategori: Hverdag

Endelig har jeg tid å sette meg ned å legge ud bildene fra Julaften! Elsker slike dager jeg ikke har planer om å gjøre en dritt utenom å sitte på bloggen, det er magisk ♥ Jeg har fått gått gjennom alle bildene og har veldig lyst å dele dem med dere :) ! Håper dere alle hadde en flott jul ! 

Har du lagt ut bilder fra julen? Da vil jeg veldig gjerne ta turen innom din blogg å se ♥


Nissemamma og Nissepappa ♥

 


 Bordet ferdig pynta 

 


Farfar, berit, Meg, Camilla, Siw og Pappa

 


Pappa vant mandelgaven

 


Sitter å venter på middagen

  


Kaker, is, muffins og kaffi

 

 


Camilla og siw gleder seg til pinnekjøttet

 1 Juledag- Outfit

 • Skrevet 25.12.2013 klokka 16:05
 • Kategori: Hverdag

Hei alle ♥

Håper dere hadde en kjempe kveld i går. Jeg tenkte å legge ut bilde av julegavene jeg fikk i går, men tiden løper i fra meg nå, så di får komme i morgen :) !  Nå skal jeg til tanten min å spise kalkun og drikke enda mer vin :) ! det blir digg. så tror jeg at jeg skal være med søskenbarnet mitt på en fest etterpå. Jeg fikk tatt et driit sjapt bilde, men ikke noe bra bilde nå, før jeg må gå. 

kos dere videre ♥

 

Julaftens Outfit

 • Skrevet 24.12.2013 klokka 16:46
 • Kategori: Hverdag

God Jul alle ♥

Håper alle får en fantastisk julefeiring i dag, og får masse kjekke pakker :) !!  Nå har jeg kommet meg bort til mamma og pappa der jeg skal feire jula i år , og vil bare vise dere Kveldens Outfit :) !!

 
Jule Muffins

 • Skrevet 23.12.2013 klokka 15:26
 • Kategori: Hverdag

hei alle ♥

I går kveld fikk jeg i oppgave av mamma å lage muffins til julaften. Jeg hadde lyst å lage julemuffins egentlg med rød glasur og nisser på, men siden jeg ikke kom på noen måte å få rød glassur på, så ble det rosa jente muffins istedenfor ! haha jaja bedre enn ingenting værtfall!

Nå vil jeg vise dere hvordan jeg laget muffinsene ♥

 

 

 

 
10 julegavetips som kan falle i smak hos deg og dine

 • Skrevet 22.12.2013 klokka 19:38
 • Kategori: Hverdag

 

Hei alle sammen ♥

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og sikkert ikke alle som er helt ferdige med å handle julegavene enda. Jeg ble akkurat ferdig i dag, å har aldri vært så sent ferdig før. I fjord var jeg ferdig i oktober, så kjenner jeg har stresset meg i hjel i år. Men nå kan jeg nyte di siste dagene før julaften, gleder meg :) ! Det å handle gaver til familien er egentlig ikke så veldig vanskelig, det er jo bare å tenke hva den personen hadde likt, selv om noen er vanskeligere enn andre. Jeg har skrevet ned 10 julegavetips til dere, som kansje ikke er ferdige enda og håper noe av dette kan fallle i smak hos deres familie :) !

1. Gavekort

2. Massasjetime

3. Pledd

4. Maikyr eller pedikyr time

5. Taco sett fra kitchen

6. Spa opphold

7. Lage en egen personlig kalender på internett

8.  Smykker, øredobber eller sminke

9. Luktelys på Ikea

10. Lysestaker evt andre pynteting

 

Håper det var nyttig, og at noe av det falt i smak ♥

 

Minner også om konkurranse på bloggen her

store vinnersjangser. Trekker en vinner i morgen 

 

Gårsdagens festligheter

 • Skrevet 21.12.2013 klokka 18:56
 • Kategori: Hverdag

 

Halla ♥

 

I går som dere sikkert fikk med dere så var jeg på fest på MMA senteret. Det tok absolutt helt av, har faktisk ikke kost meg så masse på lenge ! Å det merkes utrolig godt i dag værtfall ! haha,men har fått presset i meg litt kinamat nå så begynner å komme seg. Jeg tror absolutt alle var kjempe fulle i går, og alle sto å danste og hadde en helt awsome kveld ! Jeg glemte jo selvfølgelig å ta bilder, som jeg alltid gjør når jeg drikker., så det beklager jeg.

Nå sitter jeg å lader opp under dyna i sofaen før jeg skal på jobb kl 21.00. Frister å ta en powernap men tørr ikke, for jeg er ganske sikker på at jeg forsåver meg ^^ 

Hvordan var deres fredagskveld ?
Kveldens outfit

 • Skrevet 20.12.2013 klokka 18:35
 • Kategori: Hverdag

Hei kjære lesere ♥

Nå er jeg kjempe klar for fest med MMA sentere ! Har det ganske travelt nå for jeg blir øyeblikk hentet. Men ville bare vise dere hvordan Kveldens Outfit er i kveld :)

Håper dere liker det, og ikke minst at dere alle får en kjempe kveld :) !!

 


kjole fra Bikbok

sko fra Din sko

Håret kan du se hvordan jeg har laget her 

En liten Morgen Hilsen

 • Skrevet 20.12.2013 klokka 08:50
 • Kategori: Hverdag

God Morgen alle !

I dag har jeg det veldig travelt på jobb som vanlig, så får ikke tid å blogge før jeg kommer hjem senere, så jeg vil bare ønske dere alle en fin dag!!

Så blogges vi senere ♥


Legger med et bilde av noen av mine kjekke kollegaer, med et bilde vi vant en fotokonkurranse med ♥

Konkurranse

 • Skrevet 19.12.2013 klokka 15:43
 • Kategori: Hverdag

Hallo alle kjære lesere ♥

I dag tenkte jeg å lage en liten konkurranse der dere kan vinne enten en BB-Cream fra Garnier, eller en refill munnskyld og i tilegg får di som vinner en liten hemmelig ekstrapremie.  Og ikke minst så er det også 3 stk som får en hemmelig liten trøstegave hjem i posten !


Alt dere trenger å gjøre er :

 ♥ Lik siden min på Facebook Her

 ♥ Følg meg på Instagram Her

 ♥ Legg igjen en kommentar om hva DU helst ønsker og vinne.

 

 

Å da er dere med i trekkningen av disse flotte produktene ! 

 

Tenkte å la konkurransen vare ut helgen, så jeg trekker vinneren på Søndag

kos dere ♥

 

15 ting du ikke visste om meg

 • Skrevet 18.12.2013 klokka 20:51
 • Kategori: Hverdag

 

Jeg tenkte å skrive ned litt ting som jeg tror di fleste av dere ikke visste om meg ! Håper det var noe nytt her ? hehe 

enjoy

 

♥ 

Jeg hater føtter ! Hvis vi f.eks sitter i sofaen å noen kommer borti med meg med tærne, får jeg helt vemmelser. Æsj det er det vemmeligste som fins.. Jeg er også så sykt skitlen under bena at jeg ikke en gang klarer å ta meg selv under bena ! Da er det virkelig bæd

Jeg har vært veldig aktiv i idretten ( i mine yngre dager ) haha ! Jeg har gått på masse forskjellig som f.eks

 • Karate i 6-7 år
 • Volleyball i 4 år
 • Turn i 5 år,
 • Fotball i 12 år
 • Snowboard i 14 år 
 • Twintips 3 år 

og nå er det kunn Thai boksing som jeg kunn har trent i 1-2 måneder, og elsker det !!

 

 ♥

Favoritt maten min er taco og wok. Kunne levd på det hver dag !

 

♥ 

Jeg har skikkelig fobi mot slanger. Det er helt sykt og tror det skal VELDIG mye til for å slå den frykten ! Jeg blir livredd å tårene bare presses ut bare jeg ser en slange i en bok, eller på tv eller en plastikk slange. det er helt grusomt ! Fikk bilde av en slange på snapchat en gang, å jeg slengte mobilen rett i bakken, hylte og tårene strømte ut, Kjempe kjekt når man sitter på et forspill sammen med masse ukjente folk.Herregud di må jo tror jeg er syk i hodet ...Di som kjenner meg å har testet dette ut, vet utrolig godt hvor ekstremt det er. Fy faen, har ikke mer ord for det en gang.

 

Da jeg var 14 eller 15 tok jeg piercing i navlen, da jeg var 16 tok jeg piercing i underleppa, da jeg var 17 tok jeg piercing i over leppa og piercing i tunga da jeg var 18.

 

     

♥ 

Jeg har flyskrekk, tårene bare triller med en gang jeg får nedover gaten å skal inn på flyet !

 

Jeg er sykt overtroisk og tror på alt så har med spøkelser og overtroiske ting å gjøre (bortsett fra Ailiens)

 

Aldri hatt hull i tennene på alle mine 23 år, Kjempe stolt :)

 

Da jeg var 18-20 år så var jeg kunn ute på byen for å sloss, det var det kjekkeste jeg visste ! OFF takk gud for at jeg har vokst opp ! Nå synes jeg det er helt på tryne, og det er virkelig ikke noe jeg er stolt over !

 

♥ 

Jeg har Kraftige konsentrasjons vansker. Dette har jeg tatt test for og det kan merkes utrolig godt til tider! Folk kan sitte å snakke til meg så kobler jeg helt ut, og registrerer ikke en gang at di snakker til meg, sitter bare i mine egne tanker, som egentlig ikke er så veldig spennende. Noen dager kan konsentrasjonen være veldig bra, mens andre ganger helt på tryne ! Dette har også gått utover skolen da jeg gikk der.

 

♥ 

Jeg har hatt helt hvitt hår. Så helt forjævlig ut !! 

♥ 

En periode gikk jeg KUNN med klær i fra sessions, ganske kult egentlig, men føler jeg bør se litt mer jentete ut nå, slik at ikke folk ska tro jeg er lesbisk. ! 

♥ 

Jeg elsker å kle meg ut, noe av det kjekkeste jeg vet ! her på bilde i fra 17 års dagen min med bad tasy party ! Cathrine, Michelle, Kayee, Cecilia og Meg 

 Jeg har verdens værste tålmodighet, det er virkelig noe jeg ikke har, jeg hater å vente, og jeg hater når folk bruker 100 år på f.eks badet, lage middag, komme seg ut av leiligheten osv.. syykt plagsomt

 

Jeg har egentlig krøller, men jeg hater dem, så retter og føner dem ut av håret hver dag

Lærte du noe nytt om meg nå?


The Cutest box

 • Skrevet 18.12.2013 klokka 14:11
 • Kategori: Kontakt

Heia ♥

I går var jeg i byen før trening for å handle inn litt mer julegaver, Herreguud jeg begynner å bli temmelig stressa nå, føler ikke jeg har kontroll på noe som helst verken hvem jeg har kjøpt til eller hvem jeg ikke har kjøpt til en gang enda. Har jo aldri tid til å sette meg ned å få en oversikt, men tenkte at jeg skulle få gjordt det i dag, så jeg kansje kan prøve å få bittelitt julestemning før jul, for det finnes det ingenting av nå værtfall. Men tilbake til der jeg var i begynnelsen i byen, så tok jeg turen inn på en butikk som heter Søstrene Grene, vet ikke om alle har hørt om denne butikken men her selger di masse forskjellige ting alt ifra tallerkener og bestikk til små bokser og maling osv osv.. Men det som er så gøy her er jo at alt er kjempe billig og det meste koster jo under 50 kroner. Jeg fant en liten søt boks her som jeg tenkte å ha leppepomadene mine og litt bombomer osv i på jobb, slik at alt slipper å flyte rundt på pulten min ! Tenkte jeg ville vise dere den, for jeg synes den var skikkelig søt !

♥♥♥Trening + sushi

 • Skrevet 17.12.2013 klokka 22:33
 • Kategori: Kontakt

God Kveld :)

Nå ligger jeg strekk ut på sofaen å klarer knapt nokk å bevege meg, hehe gikk hardt for seg på trening i dag. Sykt digg da, men ikke like digg etterpå når du føler deg skam banket i hele kroppen^^hihi Men nå er jeg dau trøtt å må finne sengen slik at jeg ikke forsåver meg til jobb i morgen :) Kom gjerne med ideer om hva dere ønsker jeg kan blogge om ! f.eks flerne videoer, sminke, klær og outfits osv osv :) !!
Jeg traff Justin Bieber i Norge !

 • Skrevet 17.12.2013 klokka 16:41
 • Kategori: Kontakt

Hallo ♥

Jeg var på Tasta senteret for å handle litt julegaver her en dag i forrige uke. Jeg var inne på cubus å så på hårfarge da han plutselig sto foran meg. Midt i sminke avdelingen!! Det bar Justin Bieber, egentlig ikke mitt største idol må jeg vel innrømme, men siden jeg nesten var alene i butikken, så lot jeg meg selv ta et bilde sammen med ham ! haha

Tipper dere er sykt misunnelige nå !♦Har du noen gang truffet Jusin?♦

Julekos

 • Skrevet 17.12.2013 klokka 07:48
 • Kategori: Kontakt

God Morgen ♥

Nå har jeg kommet meg på jobb, og har en travel dag forran meg. For å muntre opp stemningen litt så tok jeg med pepperkaker som jeg laget i går og Gløgg ! Nam nam skikkelig julestemning på kontoret. Alltid godt å ha noe å kose seg med når det er travle tider på jobben. Ellers har jeg såver sinnsykt godt i natt, va driit deilig, men selvfølgelig ikke like godt å stå opp i morges, jeg er virkelig ikke noe morgenfugl og misunner virkelig di som bare kan hoppe opp av senga med en gang vekkerklokka ringer, mens jeg har 10 alarmer på telefonen og ligger å slumrer alle sammen i værtfall en halvtime. haha

Ha en fortsatt fin dag,så blogges vi senere ♥Im back, now with new design !!

 • Skrevet 16.12.2013 klokka 20:10
 • Kategori: Kontakt

Hei Folkens ♥
Nå er jeg endelig tilbake, med nytt design og alt er i orden slik som det skal være ! Gleder meg til å blogge masse masse fremover nå så bare følg med. Nå er jeg skam sliten etter en god treningsøkt med Thai boksingen. Kjempe kjekke folk. Gleder meg til fredag da vi skal ha fest på MMA Senteret. Håper jeg får fri fra jobben for å bli med, for det tror jeg kan bli kanon bra ! Har dere noen ønsker om hva dere vil jeg skal blogge om så setter jeg stor prs på at dere kommer med forslag :)

Nå må jeg nesten lage meg litt mat, å fyrer på en film, så får dere ha en god kveld videre ! ♥

 

Hva synes dere om det nye designet?

 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits