Malin Therese

Neglelakk tipsene du ikke vil gå glipp av

  • Skrevet 29.12.2013 klokka 15:00
  • Kategori: Mote

Halloo ♥

I dag vil jeg tipse dere om noe supre neglelakk triks som har hjulpet meg kjempe godt den siste stunden. Jeg anbefaler virkelig å prøve disse tipsene, da jeg er sikker på at du vil bli fornøyd.
1. Iskaldt vann

La neglelakken tørke i et par minutter før du dypper dem i iskaldt vann.  Dette får lakken til å herdes i løpet av et par minutter.

2. Lag ditt eget negledesignverktøy

Stikk en knappenål inn i viskelæret på en blyant, og da blir det lettere å lage prikkdesign på neglene.

3. lakk Kanten

Sørg for å legge overlakken langs kanten på neglen, altså der den er klippet eller filt. Da forsegler du lakken, noe som gjør at den sitter pent lengre..

4. Blek Neglene

Selv om du bruker underlakk, kan neglene gulne litt av å ha neglelakk på seg. særlig når du bruker mørke lakker, kan du merke at neglene blir misfarget. Derfor kan du blekne neglene litt etter du har fjernet lakken.

Dypp neglene i en blanding av vann, hydrogenperoksid og natron i omtrent ett minutt. Du kan også prøve å skrubbe neglene med en tannbørste med en blekende tannkrem på. Bare ikke legg tannbørsten i tannglasset når du er ferdig.

5. Fjern feilene i en fei

Har du bommet litt med neglelakken, kan du dyppe en tynn eyelinerkost eller malekost i neglelakkfjerneren og fjerne feilene dine . Sørg for du rengjør kosten godt før du bruker den til sminke igjen.

6. Følg denne rekkefølgen

sSart midt på neglen, litt nærmere neglebånden og dytt neglelakken mot neglebåndet, men ikke helt inntil. Rett så i en rett stripe langs neglen, midt på. Så løfter du kosten tilbake til neglebåndet, nederst på stripen du nettopp lakket. Lakk så i en bue derfra og ut til tiden og opp langs neglen. Gjernta så på den andre siden av den første stripen.

7. Få glitteret på neglen

Det første strøket med glitterlakk bør alltid presses på neglen og ikke børstes på. Da legger glitteret seg jevnere og penere. får du ikke glitteret slik du vil, kan du bruke en tannpirker til å flytte rundt på det.

8. Flere tynne lag

Bruk heller flere tynne lag enn ett tjukt. Da tørker lakken fortere, blir penere og sitter lengre.

9. Bruk vaselin

Søler du mye når du lakker neglene, kan du smøre vaselin på huden langs neglekanten. Da blir det super enkelt å fjerne eventuelt lakksøl når lakken har tørket. Sørg og for at du får vaselinen bare på huden, ikke på neglen ,da vil ikke lakken feste seg.

10. Tynn Ut gammel lakk

Har du en flaske med neglelakk som begynner å bli tjukk og vanskelig å jobbe med, kan du tynne den ut med neglelakktynner. Ikke bruk neglelakkfjerner til dette- det finnes egne produkter som gjør dette uten å skade lakken.

11. Bruk eddik

For å sørge for at neglene er helt rene før du lakker dem, kan du dyppe dem i en blanding av vann og husholdingseddik. Da får du vekk alle oljer og fettrester, noe som igjen gjør at lakken sitter bedre og lengre. Om du ikke vil dyppe neglene i blandingen, kan du selvfølgelig tørke over dem med en bommulsdott dyppet i eddik.

12. Bruk Håndkrem

Har du lys hud og bruker mørkeneglelakker, har du sikkert sitt at det fort kan se ut som du har drept noe når du fjerner den mørke neglelakken. Den farger selve huden din og det ser rett og slett ikke bra ut. For å unngå dette kan du smøre inn hendene med fet håndkrem før du fjerner neglelakken.

13. Bruk underlakk

En god underlakk får neglelakken til å sitte bedre og dermed varer manikyren lengre.

14. ikke blås på neglene

Du tenker kanskje at lakken tørker fortrere om du blåser på den, eller holder den foran en vifte. Og det har du forsåvidt rett i. Probleme er bare at den kraftige luftbevegelsen kan gi lakken bulker og bobler.


Disse neglene har jeg laget helt selv bare ved hjelp av neglelakk. Mange tror kansje det er gele negler men det er det altså ikke. Jeg kjøpte en 3-pakning med maikyr neglelakk på H&M ♥

 

Hva synes du?

Lærte du noe nytt? 

Les mer i arkivet » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014
Malin Therese

Malin Therese Ødegård 15 oktober 1990 Stavanger Blogget siden 2009 Mote, tattoo, bilder, negler, hverdag

Norske blogger

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Fra RRH Webdesign
hits